Geçmiş olsun canım bugün çok rüzgârlı hava dikkat et

Günaydın kızlar mulu pazarlar
Bebişlerin ve senin iyi olmana cok sevindim Saye- benim kız poz veriyor ama hareketten bulanık çıkıyo bazen
Bebişlerin de senin de iyi olmanıza sevindim kuşum Sen soyleyince farkettim benim de bacagıma kramp giriyor ben bu hafta soylemedim yazim en iyisi
Masallah kızımıza boylu gibi ben gecen konustugumda doktor oyle bi izlenim yarattı ki sanki 38. Hafta bitince hemen sezaryan alacak gibi hic riske atası yok yaşımı filan hatırlatıyor normal dogumu bekletmicek bence
Kuzum gecmiş olsun çok şifaya başlamışsın hemen senin becerine hayranım ben hep tüm enerjimi işte bırakıp oyle geliyom eve

Çok teşekkürler canım inşallah hep böyle iyi oluruz bebeklerimiz ve biz

Canım bebeklerimize kavusalm da normal sezeryan fark etmiyor benim için gönlüm normal ister ama sezeryan yolu görünürse de hayır deyip diretmem yeterki onlar kucagimzda olsun herşey geçiyor

Gunaydin tatlim❤ sagolasn soyle ihmal etme cok acitiyo cnku:) suda eriyen seleride hic sevmem suda eriyen bisi cikti ya bu magnezyum sevmedim tadini

Şu fiyatlara bak ya ne kadar Uygun ne güzel. 3 katı para gidecek doğuma
Gercektn canim ya oyle boyle fiyat alsam ozel sigortamin dogum limiti zatn yeter para bile eklemem nerdee Saye- cim sanslisinz vala burda sezaryan normal 1000 tl oynuyo arasnda en iyi ihtimalde:) odalar arasida fiyt degisiyo standart oda en dusuk fiyt oluyo suit zatn gecelk fark aliyo. Gittgm hastanede standart disi 3 tane daha genis oda varms ayni fiyttan onlardn veririz 2 bebis oldugu icin demslerdi bana gordm ferahti begendm. Standrt oda cok bunlar az oldgndan rezerve yapiliyoms onceden ben daha tarihi bilmiyom ki ins tarihimzde bos olur

Ben 6ın içindeyken keseyi gördüm kalp atışını ekranda gördüm pot pıt hareketleri ama dinleyemedik, çok minikti. Bir hafta sonra gittiğimde 7nin içindeyken duymuştum. Vajinal usg ile
Yarın gidicem canım nasipse bakalım sonuç ne olacak çok merak ediyorum

Çok geçmiş olsun canım burun tıkanıklığından çok çekiyorum polen allerjim var ve mevsim beni mahvediyor izotonik serum damlatsan burnuna yada doktorunla konuşsan burun spreyi alsan olur mu acaba rahatlatır diye düşünüyorum

Şu fiyatlara bak ya ne kadar Uygun ne güzel. 3 katı para gidecek doğuma
Canım tek bebekte bu fiyat daha da düşüyor sanırım İstanbul gerçekten çok pahalı Allah yardım etsin size
Canım gerçekten ben sizlerin rakamlarını okudukça şaşırıyorum çok yüksek. Bu hastanenin odaları o kadar geniş ve konforlu ki çok güzel. Odaları tek kişilik refakatçin için ayrı yatak var. Her türlü konfor düşünülmüş. Doğımhaneleri de çok güzel mahremiyete uygun. Tek bebekte bu fiyat daha da aşağı düşüyor

Artık özel hastanelerde devlet doğumu ciddi anlamda destekleyecek diyorlardı ortalama bı hastanede 5 bin TL SGK varsa oda var gerisini sen düşün

Artık özel hastanelerde devlet doğumu ciddi anlamda destekleyecek diyorlardı ortalama bı hastanede 5 bin TL SGK varsa oda var gerisini sen düşün
Çok pahalı gerçekten canım ya insanlar nasıl kalkacak işin içinden bilmiyorum
Bugünde lekelenmem oldu, tümgün yataktayım, yani iyiki film siteleri var, bir pazarımız vardı gezdiğimiz artık oda haram bana. Bebeğime nasıl alışverişe yapacaksam
Canım geçmiş olsun. Bende onu dedim bugün nasıl gezip alışveriş yapacağım. İnternet sitelerine talim artık bizim durum. Alıp alıp beğenmediğimizi iade edeceğiz. 30. Haftadan sonra falan ben hastane çantasını hazırlasam erken mi

Bence 30 ikiz için iyi canım, erken değil benim doktorum normal doğum zamanı 34-36 demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…