Geçmiş olsun canım bugün çok rüzgârlı hava dikkat etGunaydin mi desem iyi geceler mi desem. Saat 4 bucuk avini kapmis timsah misali dön dön uyuyamadim. burnum tikali genzim akiyo sanki. Cocuk rahatsizdi ondan bana da gecti galiba. Yatmadan nane limon ictim tarhana ictim ama suanlik bana misin dememis resmen. Kuzuma da bu burun tikanikligi konusunda bi care bulamadim 2 3 saatte bir pompayla nazal yikama yaptiriyorum yoksa rahat nefes alamiyo yavrum.
Bebişlerin ve senin iyi olmana cok sevindimKızlar geldim eve rahim ağzı 2.2 hala yatmaya devam et ilaçlara devam dedi. Bebeklerim bir haftada 100 gr almışlar biri 720 gr biri 670 gr olmuşlar. Böyle devam edersek sonuna kadar görürüz dedi dr. Ultrason resmimiz gene yok işleri güçleri popo dönmek benim oğlanların ☺
Bebişlerin de senin de iyi olmanıza sevindim kuşumSelam kzlar hepinize tskler bi arkadasimizn daha kizi olckms hayirli olsn cok ciciler❤ kontrolden geldik biri 580 biri 540 gr olmslar olcmler iyi sknti yokms. Test size kalms dedi sonuca gore aldircakmisaniz ultrasnda iyiler taklma dedi ins sglkli dogarlarmagnezym yazdi kramplr icin. Pelvk kas agrisini soledm solda oldgunu solda veya sagda olur agrlktn ikizler daha bskn yasiyor kapasitenin uzerine cikiyosn ama pank yapck bi belrti degl dedi kilo almamaya cals yine ayni seler vajinal olcumu onerdi rahmagzi icin. Benim kzlar yine poz vermiyor ya bi guzel renkli foto alamiyorm hatira 4.5 kilo almisim kzlar hizla gidiyorum dogm tarihi vermiyo benim dr ya gittigi yere kadr gidicez diyo
Masallah kızımızaBizim fındık uyuyrdu bugün yine yüzünü dayamış plesantaya yukardaydi başı goremedk 750 gram olmuş 35 cm de boyu doktor esktra bişey olmazsa gününde doğar dedi temmuz görünüyor ama haziran sonu gibi gelir bence minnak sağlıkla gelsin de tek
Kuzum gecmiş olsun çok şifaya başlamışsın hemen senin becerine hayranım ben hep tüm enerjimi işte bırakıp oyle geliyom eveGunaydin mi desem iyi geceler mi desem. Saat 4 bucuk avini kapmis timsah misali dön dön uyuyamadim. burnum tikali genzim akiyo sanki. Cocuk rahatsizdi ondan bana da gecti galiba. Yatmadan nane limon ictim tarhana ictim ama suanlik bana misin dememis resmen. Kuzuma da bu burun tikanikligi konusunda bi care bulamadim 2 3 saatte bir pompayla nazal yikama yaptiriyorum yoksa rahat nefes alamiyo yavrum.
Tamam cnm yine sana ozelden yazarim sorun olmazsa hafyata medibafraya bi gideyim ertan beye .yillar once 1 kere gitmistim. Memnun kalmazsam samsunu arastirmam gerekecek
Çok teşekkürler canım inşallah hep böyle iyi oluruz bebeklerimiz ve bizGünaydın kızlar mulu pazarlar
Bebişlerin ve senin iyi olmana cok sevindimSaye- benim kız poz veriyor ama hareketten bulanık çıkıyo bazen
Bebişlerin de senin de iyi olmanıza sevindim kuşumSen soyleyince farkettim benim de bacagıma kramp giriyor ben bu hafta soylemedim yazim en iyisi
Masallah kızımızaboylu gibi ben gecen konustugumda doktor oyle bi izlenim yarattı ki sanki 38. Hafta bitince hemen sezaryan alacak gibi hic riske atası yok yaşımı filan hatırlatıyor normal dogumu bekletmicek bence
Kuzum gecmiş olsun çok şifaya başlamışsın hemen senin becerine hayranım ben hep tüm enerjimi işte bırakıp oyle geliyom eve
Canım bebeklerimize kavusalm da normal sezeryan fark etmiyor benim için gönlüm normal ister ama sezeryan yolu görünürse de hayır deyip diretmem yeterki onlar kucagimzda olsun herşey geçiyorGünaydın kızlar mulu pazarlar
Bebişlerin ve senin iyi olmana cok sevindimSaye- benim kız poz veriyor ama hareketten bulanık çıkıyo bazen
Bebişlerin de senin de iyi olmanıza sevindim kuşumSen soyleyince farkettim benim de bacagıma kramp giriyor ben bu hafta soylemedim yazim en iyisi
Masallah kızımızaboylu gibi ben gecen konustugumda doktor oyle bi izlenim yarattı ki sanki 38. Hafta bitince hemen sezaryan alacak gibi hic riske atası yok yaşımı filan hatırlatıyor normal dogumu bekletmicek bence
Kuzum gecmiş olsun çok şifaya başlamışsın hemen senin becerine hayranım ben hep tüm enerjimi işte bırakıp oyle geliyom eve
Şu fiyatlara bak ya ne kadar UygunOrkide_sever canım ben dün fiyat aldım medovadan özel oda ve refakatçi dahil 2500 dediler. Sezeryan yada normal fark etmiyormuş
Gunaydin tatlim❤ sagolasnGünaydın kızlar mulu pazarlar
Gercektn canim ya oyleŞu fiyatlara bak ya ne kadar Uygunne güzel. 3 katı para gidecek doğuma
Yarın gidicem canım nasipse bakalım sonuç ne olacak çok merak ediyorumBen 6ın içindeyken keseyi gördüm kalp atışını ekranda gördüm pot pıt hareketleri ama dinleyemedik, çok minikti. Bir hafta sonra gittiğimde 7nin içindeyken duymuştum. Vajinal usg ile
Gunaydin mi desem iyi geceler mi desem. Saat 4 bucuk avini kapmis timsah misali dön dön uyuyamadim. burnum tikali genzim akiyo sanki. Cocuk rahatsizdi ondan bana da gecti galiba. Yatmadan nane limon ictim tarhana ictim ama suanlik bana misin dememis resmen. Kuzuma da bu burun tikanikligi konusunda bi care bulamadim 2 3 saatte bir pompayla nazal yikama yaptiriyorum yoksa rahat nefes alamiyo yavrum.
Canım tek bebekte bu fiyat daha da düşüyor sanırım İstanbul gerçekten çok pahalı Allah yardım etsin sizeŞu fiyatlara bak ya ne kadar Uygunne güzel. 3 katı para gidecek doğuma
Canım gerçekten ben sizlerin rakamlarını okudukça şaşırıyorum çok yüksek. Bu hastanenin odaları o kadar geniş ve konforlu ki çok güzel. Odaları tek kişilik refakatçin için ayrı yatak var. Her türlü konfor düşünülmüş. Doğımhaneleri de çok güzel mahremiyete uygun. Tek bebekte bu fiyat daha da aşağı düşüyorGercektn canim ya oyleboyle fiyat alsam ozel sigortamin dogum limiti zatn yeter para bile eklemem nerdee Saye- cim sanslisinz vala burda sezaryan normal 1000 tl oynuyo arasnda en iyi ihtimalde:) odalar arasida fiyt degisiyo standart oda en dusuk fiyt oluyo suit zatn gecelk fark aliyo. Gittgm hastanede standart disi 3 tane daha genis oda varms ayni fiyttan onlardn veririz 2 bebis oldugu icin demslerdi bana gordm ferahti begendm. Standrt oda cok bunlar az oldgndan rezerve yapiliyoms onceden ben daha tarihi bilmiyom ki ins tarihimzde bos olur
Artık özel hastanelerde devlet doğumu ciddi anlamda destekleyecek diyorlardı ortalama bı hastanede 5 bin TL SGK varsa odaCanım tek bebekte bu fiyat daha da düşüyor sanırım İstanbul gerçekten çok pahalı Allah yardım etsin size
Canım gerçekten ben sizlerin rakamlarını okudukça şaşırıyorum çok yüksek. Bu hastanenin odaları o kadar geniş ve konforlu ki çok güzel. Odaları tek kişilik refakatçin için ayrı yatak var. Her türlü konfor düşünülmüş. Doğımhaneleri de çok güzel mahremiyete uygun. Tek bebekte bu fiyat daha da aşağı düşüyor
Çok pahalı gerçekten canım ya insanlar nasıl kalkacak işin içinden bilmiyorumArtık özel hastanelerde devlet doğumu ciddi anlamda destekleyecek diyorlardı ortalama bı hastanede 5 bin TL SGK varsa odavar gerisini sen düşün
Canım geçmiş olsun. Bende onu dedim bugün nasıl gezip alışveriş yapacağım. İnternet sitelerine talim artık bizim durum. Alıp alıp beğenmediğimizi iade edeceğiz. 30. Haftadan sonra falan ben hastane çantasını hazırlasam erken miBugünde lekelenmem oldu, tümgün yataktayım, yani iyiki film siteleri var, bir pazarımız vardı gezdiğimiz artık oda haram bana. Bebeğime nasıl alışverişe yapacaksam
Çok geçmiş olsun canım umarım kesilir bir an evvelBugünde lekelenmem oldu, tümgün yataktayım, yani iyiki film siteleri var, bir pazarımız vardı gezdiğimiz artık oda haram bana. Bebeğime nasıl alışverişe yapacaksam
Bence 30 ikiz için iyi canım, erken değil benim doktorum normal doğum zamanı 34-36 demiştiÇok pahalı gerçekten canım ya insanlar nasıl kalkacak işin içinden bilmiyorum
Canım geçmiş olsun. Bende onu dedim bugün nasıl gezip alışveriş yapacağım. İnternet sitelerine talim artık bizim durum. Alıp alıp beğenmediğimizi iade edeceğiz. 30. Haftadan sonra falan ben hastane çantasını hazırlasam erken mi
Mayıs başı bakınayım o zaman netten artık. İnşallah erken gelmezler ben böyle hayal kuruyorum yaBence 30 ikiz için iyi canım, erken değil benim doktorum normal doğum zamanı 34-36 demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?