çok geçmiş olsun canımGunaydin mi desem iyi geceler mi desem. Saat 4 bucuk avini kapmis timsah misali dön dön uyuyamadim. burnum tikali genzim akiyo sanki. Cocuk rahatsizdi ondan bana da gecti galiba. Yatmadan nane limon ictim tarhana ictim ama suanlik bana misin dememis resmen. Kuzuma da bu burun tikanikligi konusunda bi care bulamadim 2 3 saatte bir pompayla nazal yikama yaptiriyorum yoksa rahat nefes alamiyo yavrum.
sanada çok geçmiş olsun. İnşallah kesilir, internetten bakıp sipariş verebilirsin belki. Zor valla, ben bile bi çok şeyi hallettim. Ana kucagı ve kişisel bakım ürünleri kaldıBugünde lekelenmem oldu, tümgün yataktayım, yani iyiki film siteleri var, bir pazarımız vardı gezdiğimiz artık oda haram bana. Bebeğime nasıl alışverişe yapacaksam
Disari cikip donmemiz tam 3 saat surmus. Hic oyalanmadik. Hamile pijamasi baktim lcw da beden kalmamisss. Ruzgardan her yer toz toprakti arabadan inip zor attik kendimizi eve.Geçmiş olsun canım bugün çok rüzgârlı hava dikkat et
Aaa ne kadar uygun canim. Peki doktor falan fark ediyor mu acaba? Oda fiyati falan dahil midir?Orkide_sever canım ben dün fiyat aldım medovadan özel oda ve refakatçi dahil 2500 dediler. Sezeryan yada normal fark etmiyormuş
Sagol canim anca attik kendimi yataga. Yatinca burnum tikaniyo kalkinca akiyo sinir oldum silmekten usumus gibi kipkirmizi burnumGunaydin guzel annisler ve ballari❤
Bugun kizlarima oda bakmaya gidicez besik dolap vs aklmda model vrdi artik siparis vermeliyim anca 1 aya geliyor genelde.
Orkide_sever gecms olsn canim bolca dinlenmelisin birde
Canim gecmis olsunnn. Uzme kendini bebis saglikli dogsunda sen oturdugun yerden netten falan bi sekilde yapican artik alisverisi.Bugünde lekelenmem oldu, tümgün yataktayım, yani iyiki film siteleri var, bir pazarımız vardı gezdiğimiz artık oda haram bana. Bebeğime nasıl alışverişe yapacaksam
SSK lı ücreti 95 artı 15, 110 TL canım bende Fuat bey e gidiyorum, istelinirse hasta odalarına bakılabilir elbette, geçen idrar ve anti ıgm dış Lab. Tahlili verdim onada 35 TL civarı ödemiştimSaye- canim orda iki doktor var fuat demir de sadece riskli gebelik yaziyor. Sen de mi ona gidiyosun? Muayene ucreti ne kadsr acaba? Bu arada onceki oda sorumu cevaplamissin gidip girebiliyomusun oyle odalari?
Sagol canimSSK lı ücreti 95 artı 15, 110 TL canım bende Fuat bey e gidiyorum, istelinirse hasta odalarına bakılabilir elbette, geçen idrar ve anti ıgm dış Lab. Tahlili verdim onada 35 TL civarı ödemiştim
Bende az once baktim fuat beyde riskli gebelik yaziyor bende ona randevu alicam insallah. Tesekkur ederim canimTüp bebek uzmanı seçil hnm ve Mustafa Ulusoy var birde. Mustafa bey de muayene kabul ediyor ama ben Fuat a gittimOrkide_sever
Bedava valla, ben bu ayın 4ünde perinatolojiye 500, bu hafta salı kendi doktoruma 360, kafamda soru işareti olunca diğer kadın doumcuya 350 ödedim. Şimdi pzt polip varmı diye perinatologa gidicem 500. Doktor her öğün meyve yazan diyetisyene gitme senin suyun fazla defi gebelikte şeker üzerine uzman olan birine yönlendirdi oda 370. Artık hersey normale girsede doktorlara gitmesemSSK lı ücreti 95 artı 15, 110 TL canım bende Fuat bey e gidiyorum, istelinirse hasta odalarına bakılabilir elbette, geçen idrar ve anti ıgm dış Lab. Tahlili verdim onada 35 TL civarı ödemiştim
Yapicak bisey yok canim sira beklemedigimiz hastane mi var. Son 3 gidisimizde sami bey bizi cok bekletmisti esim ordan bi kil kapti oraya. 250 verip 1 saatten fazla bekliyoduk. Bakim esim ne zaman musait olacak canim ona gore bende erkenden randevu alirimOrkide_sever , 5 Nisan a benim randevumda, genelde 1 hafta sonraya randevu veriyorlar birde kalabalık oluyor ama yapıcak birşey yok, dene bakalım memnun kalırsan gelirsin sende
Malesef il il ve hastane grubuna göre fiyat aralıkları aldıkları fark bedelleri çok değişiyor, 8 9 ay önce afyonda özel hastanede 2 yıl çalıştım orada en yüksek muayene ücreti 100 TL idi bazı polikliniklerden sadece 15 TL katılım payı alıyorduk. Sgknın özel hastanelere verdikleri yüzde ikiyüz fark bedeli alabilirsiniz yetkisi bazı hastanelerde çok daha farklı.Bedava valla, ben bu ayın 4ünde perinatolojiye 500, bu hafta salı kendi doktoruma 360, kafamda soru işareti olunca diğer kadın doumcuya 350 ödedim. Şimdi pzt polip varmı diye perinatologa gidicem 500. Doktor her öğün meyve yazan diyetisyene gitme senin suyun fazla defi gebelikte şeker üzerine uzman olan birine yönlendirdi oda 370. Artık hersey normale girsede doktorlara gitmesemkocam yine mi doktor diyor adam bunaldı tek maaşla.
Rabbim dayanma gucu versin insallah canim. Maddi manevi zor valla. Dedigin gibi insallah hersey normale doner de rahatlarsinizBedava valla, ben bu ayın 4ünde perinatolojiye 500, bu hafta salı kendi doktoruma 360, kafamda soru işareti olunca diğer kadın doumcuya 350 ödedim. Şimdi pzt polip varmı diye perinatologa gidicem 500. Doktor her öğün meyve yazan diyetisyene gitme senin suyun fazla defi gebelikte şeker üzerine uzman olan birine yönlendirdi oda 370. Artık hersey normale girsede doktorlara gitmesemkocam yine mi doktor diyor adam bunaldı tek maaşla.
Perinatolog olarak kime gidiyosun canim?Malesef il il ve hastane grubuna göre fiyat aralıkları aldıkları fark bedelleri çok değişiyor, 8 9 ay önce afyonda özel hastanede 2 yıl çalıştım orada en yüksek muayene ücreti 100 TL idi bazı polikliniklerden sadece 15 TL katılım payı alıyorduk. Sgknın özel hastanelere verdikleri yüzde ikiyüz fark bedeli alabilirsiniz yetkisi bazı hastanelerde çok daha farklı.
Peritanalog dan da randevu aldım oda 250 TL muayene mesela burada ( konya)
Bizde işte bu cuma gittik 250 TL verdik 3 dk bile usg sürdü sürmedi, zaten birdaha gitmeyeceğiz ama 3 dk için 250 TL gerçekten çok. Eşim kaç gün çalışıyor o para için. Sağlık için hele ki çocuk için mecbur bırakılıyoruz. Anneme kalsa hep devlete git diyor ama orada ne takipli bir doktorun oluyor nede seni gerçekten dakikalar ayırıp dinliyorlar.Yapicak bisey yok canim sira beklemedigimiz hastane mi var. Son 3 gidisimizde sami bey bizi cok bekletmisti esim ordan bi kil kapti oraya. 250 verip 1 saatten fazla bekliyoduk. Bakim esim ne zaman musait olacak canim ona gore bende erkenden randevu alirim
Ahmet Başaran dan aldım 13 Nisan a o zaman 12+5 Olucak bebişler 2 li tarama için gidicem usg de baktıracağım kanda alırsak 100 TL dedi sekreteri. Birde 4 boyutlu ya ona giderim Allah bir sıkıntı vermezse inşallahPerinatolog olarak kime gidiyosun canim?
Evet canim aynen oyle son gidisimde hep ani agri vs. Diye gittim aldigimiz randevu saatini coktan geciyordu. Dedigin gibi de usg de cok kisa surdu cocuklarin resimlerini verirdi onlari vermedi. Bosuna 250 verip donmus gibi oluyodun.Bizde işte bu cuma gittik 250 TL verdik 3 dk bile usg sürdü sürmedi, zaten birdaha gitmeyeceğiz ama 3 dk için 250 TL gerçekten çok. Eşim kaç gün çalışıyor o para için. Sağlık için hele ki çocuk için mecbur bırakılıyoruz. Anneme kalsa hep devlete git diyor ama orada ne takipli bir doktorun oluyor nede seni gerçekten dakikalar ayırıp dinliyorlar.
Ayy valla soylemissen kusuruma bakma su siralar bit ton hastane bi ton doktor ismi okudum arastirdim yaa hepsini karistirdim. Bu doktor nerdeydi canim? Isim duserse giderim.Ahmet Başaran dan aldım 13 Nisan a o zaman 12+5 Olucak bebişler 2 li tarama için gidicem usg de baktıracağım kanda alırsak 100 TL dedi sekreteri. Birde 4 boyutlu ya ona giderim Allah bir sıkıntı vermezse inşallah
Yok canım sana yazmamıştım gideceğimi, dün aldım randevuyu da, dilek hnm illa git ona kan sulandırıcı iğneni vs o sana ne zamana kadar kullanacağını kararlaştırsın dedi. Oksapar, ecopirin, crinone jel vs hepsine devam ediyorum hala, Fuat bey oksapar hariç diğerlerini ne zamana kadar kullanacağımı belirledi aslında, oksapar a daha birşey demedi, . Bende gitmeye karar verdim hem ikili tarama çıkar aradan dedim. O da novafertil e gitmeden 4 ışık önce imiş bende bilmiyorum belediye den ziraat bankası nın orada inip yürüyeceğiz haritayı açıp, kız tarif ederim ben kolay yer dedi. Dilek Hanım da yakın zaman da bizim karşı binamıza taşınacak onlar dedi.Ayy valla soylemissen kusuruma bakma su siralar bit ton hastane bi ton doktor ismi okudum arastirdim yaa hepsini karistirdim. Bu doktor nerdeydi canim? Isim duserse giderim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?