Ben LCW’dan iyi denk getirdim bir emzirme özellikle gecelik aldım canım 30 tlye Novada da ki lcw danDisari cikip donmemiz tam 3 saat surmus. Hic oyalanmadik. Hamile pijamasi baktim lcw da beden kalmamisss. Ruzgardan her yer toz toprakti arabadan inip zor attik kendimizi eve.
Canım dr fiyatı oda falan hepsi bu fiyat.Aaa ne kadar uygun canim. Peki doktor falan fark ediyor mu acaba? Oda fiyati falan dahil midir?
Canım ben de Fuat beye gidiyorum sağlık personeli indirimiyle 90 tl veriyorum muayeneye. İstersen doğumhaneyi de odaları da gezdirirler canım. Birde benim bir kaç arkadaşım orda Doğum yaptığı in de biliyorum odalarını vs. Kusura bakma ben yeni girebildim siteyeSaye- canim orda iki doktor var fuat demir de sadece riskli gebelik yaziyor. Sen de mi ona gidiyosun? Muayene ucreti ne kadsr acaba? Bu arada onceki oda sorumu cevaplamissin gidip girebiliyomusun oyle odalari?
Evet canim valla benim kafa gittiydi. Bi dahaki kontrole kime nereye gitsem diye kendimi yiyodum. Kararsiz kalmaktansa gitmek denemek daha iyi. Hayirlisi olsun bakalim hakkimizda. Insallah sende ilaclardan biran once kurtulursun canim. Proluton igne isini naptinYok canım sana yazmamıştım gideceğimi, dün aldım randevuyu da, dilek hnm illa git ona kan sulandırıcı iğneni vs o sana ne zamana kadar kullanacağını kararlaştırsın dedi. Oksapar, ecopirin, crinone jel vs hepsine devam ediyorum hala, Fuat bey oksapar hariç diğerlerini ne zamana kadar kullanacağımı belirledi aslında, oksapar a daha birşey demedi, . Bende gitmeye karar verdim hem ikili tarama çıkar aradan dedim. O da novafertil e gitmeden 4 ışık önce imiş bende bilmiyorum belediye den ziraat bankası nın orada inip yürüyeceğiz haritayı açıp, kız tarif ederim ben kolay yer dedi. Dilek Hanım da yakın zaman da bizim karşı binamıza taşınacak onlar dedi.
Sende haklısın o kadar kafamız bulandı ki doktorlarla.
Sagol canim tavsiyen icin, bilmeden bi doktora gitmektense tavsiyeleriniz yol gosteriyo. Yoksa bilmemezlikten o mu bu mu derken deli olucaktim.Ben LCW’dan iyi denk getirdim bir emzirme özellikle gecelik aldım canım 30 tlye Novada da ki lcw dan
Canım dr fiyatı oda falan hepsi bu fiyat.
Canım ben de Fuat beye gidiyorum sağlık personeli indirimiyle 90 tl veriyorum muayeneye. İstersen doğumhaneyi de odaları da gezdirirler canım. Birde benim bir kaç arkadaşım orda Doğum yaptığı in de biliyorum odalarını vs. Kusura bakma ben yeni girebildim siteye
Diğer siteden 3 arkadaştan toplam 4 tane buldum onları 12.haftaya kadar kesin kullan her hafta dedi dilek hnm.Evet canim valla benim kafa gittiydi. Bi dahaki kontrole kime nereye gitsem diye kendimi yiyodum. Kararsiz kalmaktansa gitmek denemek daha iyi. Hayirlisi olsun bakalim hakkimizda. Insallah sende ilaclardan biran once kurtulursun canim. Proluton igne isini naptin
Bende kardesime sordum memlekette 3 eczane var onlar bile yok demis canim. Getittirip yollardim. Su sureci atlatsan da hayirlisiyla gerek kalmasa ilacaDiğer siteden 3 arkadaştan toplam 4 tane buldum onları 12.haftaya kadar kesin kullan her hafta dedi dilek hnm.
Yinede yazıyorum arada elinde olan anneler varsa anca öyle bulabilirim. Çünkü gerçekten eczanelerde yok. Rast gele nigde Kastamonu gibi yerleri aradım netten nosunu bulup o illerde de bulamadım.
Bedesteni ben gezdim canım orda çeşit çok klasik lohusa takımları da var alt üst pijama da. ben sade şeyler aldım. Birde trendyoldan pijama takımı aldım emzirme özelliği var onunda o da tek renk bildiğin alt üst pijama. Heves eder miyim bilmiyorum o süslü pijamalaraSagol canim tavsiyen icin, bilmeden bi doktora gitmektense tavsiyeleriniz yol gosteriyo. Yoksa bilmemezlikten o mu bu mu derken deli olucaktim.
Novadaya daha gitmedik biz galiba canim oralari gezmedik ben sadece bugun kentplazadaki lcw defaktoyu gezdim. Esimde haftaya bedesten carsisina gideriz dedi. Bakalim orda pijama var mi sanki bende gormustum lahusa takimlari
Çok sağol canım Allah razı olsun. Düşünmen yeter, anlamadığım kanama vs de yok neden kullan diyor. Bende korkuya kullanıyorum ama 15 günde 1 çünkü ilaç yok diye. İnşallah kullanmam bitince daha. İlaç ta biran önce tekrar piyasaya sürülür umarım nice insan var arayan.Bende kardesime sordum memlekette 3 eczane var onlar bile yok demis canim. Getittirip yollardim. Su sureci atlatsan da hayirlisiyla gerek kalmasa ilaca
Ayy yok canim hele dantelli vs. Artik yeni modeller kesinlikle alma bebegi dider onlar, kucaklayamazsin cocuklari. Bende klasik yakasi guzelce acilan bisey olsun istiyorum. Bi bedestene bakicam insallah simdide giymeye bisey begenirim.Bedesteni ben gezdim canım orda çeşit çok klasik lohusa takımları da var alt üst pijama da. ben sade şeyler aldım. Birde trendyoldan pijama takımı aldım emzirme özelliği var onunda o da tek renk bildiğin alt üst pijama. Heves eder miyim bilmiyorum o süslü pijamalara ☺
Evet canim soran cok yaa. 3. Aya kadar bebegin tutunma sureci oldugu icin dusuk olmamasi adina. Rabbim acilarini gostermesin. Insallah dedigin gibi surulur piyasaya.Çok sağol canım Allah razı olsun. Düşünmen yeter, anlamadığım kanama vs de yok neden kullan diyor. Bende korkuya kullanıyorum ama 15 günde 1 çünkü ilaç yok diye. İnşallah kullanmam bitince daha. İlaç ta biran önce tekrar piyasaya sürülür umarım nice insan var arayan.
O zaman sorun yok dantelli almıyorum diye siz tecrübelisiniz bilirsiniz. İnşallah gönlüne göre bir şey bulursun canım. Vakit bulursan novada LCW’ya da bakarsın orda çeşit çok oluyordu bebek kıyafetlerinde de çeşit çoktu orda benim gitmem imkansız artıkAyy yok canim hele dantelli vs. Artik yeni modeller kesinlikle alma bebegi dider onlar, kucaklayamazsin cocuklari. Bende klasik yakasi guzelce acilan bisey olsun istiyorum. Bi bedestene bakicam insallah simdide giymeye bisey begenirim.
Amin Allah ım kimseye evlat acısı yaşatmasın.Evet canim soran cok yaa. 3. Aya kadar bebegin tutunma sureci oldugu icin dusuk olmamasi adina. Rabbim acilarini gostermesin. Insallah dedigin gibi surulur piyasaya.
Insallah canim gidersem ugrarim. Deme oyle canim insallah bu sureci atlatip bebislere biseyler almaya cikacak duruma geliceksin.O zaman sorun yok dantelli almıyorum diye siz tecrübelisiniz bilirsiniz. İnşallah gönlüne göre bir şey bulursun canım. Vakit bulursan novada LCW’ya da bakarsın orda çeşit çok oluyordu bebek kıyafetlerinde de çeşit çoktu orda benim gitmem imkansız artık
Amin canimmm aminnnAmin Allah ım kimseye evlat acısı yaşatmasın.
Bizde işte bu cuma gittik 250 TL verdik 3 dk bile usg sürdü sürmedi, zaten birdaha gitmeyeceğiz ama 3 dk için 250 TL gerçekten çok. Eşim kaç gün çalışıyor o para için. Sağlık için hele ki çocuk için mecbur bırakılıyoruz. Anneme kalsa hep devlete git diyor ama orada ne takipli bir doktorun oluyor nede seni gerçekten dakikalar ayırıp dinliyorlar.
İnşallah canım olmasa da internetten alırım artık yeter ki onlar sağlıkla gelsinlerInsallah canim gidersem ugrarim. Deme oyle canim insallah bu sureci atlatip bebislere biseyler almaya cikacak duruma geliceksin.
Ben düğünüm hariç hiçbir kuaföre o kadar para vermedim, saç boyama vs işlemlerim olmuyor, ama genel anlamda haklısın, özel sonuçta. İlgi gösterenlere bende helali hoş olsun hak ediyorlar derim ama baştan savma 2 3 dk ayırınca öyle diyemiyorum.ben söyle düsünüyorum canım kuaföre bi balyaja bile 250-300 lira veriyorum
doktor bu hemde özelde gidiyorum devletin kalabalığına girmiyorum randevu saatinde muayene oluyorum hemde Prof 350lira ona vermisim cok mu diyorum ilkokul mezunu bile sac icin bu parayı alıyosa kac yıllık hoca senelerini vermis bebegime de banada vaktini ayırmıs helali hos olsun diyorum
cünkü takip eden doktorlarım gercekten cok iyi ve her gittigimdede cok güzel ilgileniyorlar
Bakinca ayni dogumu yapiyolar demek olabiliyor diyo insan canimCanım tek bebekte bu fiyat daha da düşüyor sanırım İstanbul gerçekten çok pahalı Allah yardım etsin size
Canım gerçekten ben sizlerin rakamlarını okudukça şaşırıyorum çok yüksek. Bu hastanenin odaları o kadar geniş ve konforlu ki çok güzel. Odaları tek kişilik refakatçin için ayrı yatak var. Her türlü konfor düşünülmüş. Doğımhaneleri de çok güzel mahremiyete uygun. Tek bebekte bu fiyat daha da aşağı düşüyor
Aynen canim benm hersey nette bolca var bazen daha bile uyguna geliyorİnşallah canım olmasa da internetten alırım artık yeter ki onlar sağlıkla gelsinler
evet canım dediğin gibi aynı işlemler ama işte il il değişiyor bu fiyatlar bende anlamadım. Masraflı çocuk bizimkilerBakinca ayni dogumu yapiyolar demek olabiliyor diyo insan canimkonforu luksu var hersey dusunlms islemlerde amelythanede gordm oda iyidi ozeldi ama yuksek yani ayni hizmet veriliyo demek neguzel❤ bide +700 bebek farki vercz biz ben sukrettm daha yuksk fark alanlar varms cocuklar zatn tedavyle oldu baya pahaliya geliyo yani dusunnce
İnşallah canım rabbim yeterki sağlık versin. Bende bugüne kadar aldığım bir kaç parça şey dışında hemen hepsini netten aldım. Benimde öyleydi canım ayakta iki saat kalsam karnım gerilip ağrıyordu. Bebeklerim doğunca gönlüme göre gezer alırım inşallahAynen canim benm hersey nette bolca var bazen daha bile uyguna geliyorsen ve bebislerin iyi olsn yeter ki ❤ calsincada hep gezlmiyo nettn cok aldgm oldu benmde. Dun ckmstm bi ara ama burnumdan geldi inan ki cok agrim oldu ikizde zor gezmek yurumek ayakta kalmak mahfediyo
Allah yardımcınız olsun, riskli bir durum olunca insanın parayı da gözü görmüyor. İnşallah kazasız belasız yavruna kavuşursun canım. Tüm sıkıntılarınız son bulurBedava valla, ben bu ayın 4ünde perinatolojiye 500, bu hafta salı kendi doktoruma 360, kafamda soru işareti olunca diğer kadın doumcuya 350 ödedim. Şimdi pzt polip varmı diye perinatologa gidicem 500. Doktor her öğün meyve yazan diyetisyene gitme senin suyun fazla defi gebelikte şeker üzerine uzman olan birine yönlendirdi oda 370. Artık hersey normale girsede doktorlara gitmesemkocam yine mi doktor diyor adam bunaldı tek maaşla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?