Gunaydin kizlarrr evet iyice hasta olduguma karar verdimmm. Nane limon takviyesini gunde kac kez icebilirim?
Koy tarhanasindan corbanin yanina bugun tavuk suyu corbada yapicam basicam karabiberiii. Corbayla beslenicem tum gun
Günaydın canım. Zencefilli limonlu ballı çay yapabilirsin, ıhlamur-limon bal ve nane limon bu üçünü dönüşümlü kullan. Sanırım günde 2 fincana izin veriyorlar. Boğazına tuzlu veya karbonatlı suyla gargara yap. Tavuk suyuna çorbada süper olur. Geçmiş olsun çok.

Gunaydin kizlarrr evet iyice hasta olduguma karar verdimmm. Nane limon takviyesini gunde kac kez icebilirim?
Koy tarhanasindan corbanin yanina bugun tavuk suyu corbada yapicam basicam karabiberiii. Corbayla beslenicem tum gun
Geçmiş olsun canım iki kere içebilirsin günlük. Hava bir anda nasıl değişti çok soğuk

Bol meyve de tüket canım, bizim evden de grip hiç eksik olmaz. Bebek dogunca işimiz kötü. Tekrar çok geçmiş olsun

Benim de yarından sonra şeker yüklemesi
İnşallah sonucumuz iyi çıkar
Merhaba kizlar bende varim
merhaba canım, hoş geldin. Rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Tetanoz neysede şeker yüklemesi tam bir işkence allah sabır versin ben 2 günde anca kendime geldim
Benim önceki gebeliğimde bir sıkıntı olmamıştı. Yine olmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…