Güle güle giysin minnoş annesiKızlar bugün annemdeyim alışverişe çıktık bebek için hastane çıkışını ilk 3 ay için elzem olan şeylerini aldık 2 magazaya girdim aldm çıktım vallahi dahada bakım temizlik şeyleri kaldı aldıkça eksikler dahada artıyor garip bı şekilde
Amiinnn canım giydirdgm günlerde gelsin bi an önce inşallah alışverişi bile ayrı güzel oluyorGüle güle giysin minnoş annesi
Al al bitmiyor allah canlarına sağlık versinde alacağız
Aynen öyle herşeyi ayrı güzelAmiinnn canım giydirdgm günlerde gelsin bi an önce inşallah alışverişi bile ayrı güzel oluyorallahm herkese nasip etsin
Ohhh ne güzel, işin büyük kısmı halloşmuşKızlar bugün annemdeyim alışverişe çıktık bebek için hastane çıkışını ilk 3 ay için elzem olan şeylerini aldık 2 magazaya girdim aldm çıktım vallahi dahada bakım temizlik şeyleri kaldı aldıkça eksikler dahada artıyor garip bı şekilde
Merhaba bebeginiz hayirli olsun,saglicakla kucaginiza alirsiniz insllh..clinoleic bagisiklik sistemi serumu hala devam ediyor musunuz. Ben her 14 gunde bir aliyorumda merak ettim ne zamana kadar surdugunuOhhh ne güzel, işin büyük kısmı halloşmuşsağlıcakla giydirmek, kullanmak nasip olsun inşallah
Neden öyle dedi doktorun acaba? Ben de geçen hafta artık düşük riski yok nasılsa diye kısa yürüyüşlere başlamıştım 2-3 gün sonra kanama olduKızlar bende kontrolden geldim yüksek ihtimalle kızım olacak cok heyecanlıyım çok şükür bebişim gayet iyiymiş ben hergun yürüyüşe çıkıyordum yavaş yavaş yürüyordum ama doktorum fazla yürüme Dedi zor bulmuşsun zaten riske atma Dedi ona biraz canım sıkıldı yürümeyi çok severim çünkü
Yok ben intralipid serumu 1 sefer transferden önce almıştım 1 seferde pozitif sonuçtan 1 gün sonra aldım. Yani yaklaşık 15 gün arayla 2 sefer almış oldum. Ama bana bağışıklıkla alakalı cd56 vs gibi bir test yapılmamıştı, doktorum tedbiren vermişti. Bir de benim kullandığımın mililitre si fazlaydı sanırım çünkü 10-12 saat sürüyordu. Bazı arkadaşlar daha az miktar alıyormuş 3-4 saat sürüyormuş.Merhaba bebeginiz hayirli olsun,saglicakla kucaginiza alirsiniz insllh..clinoleic bagisiklik sistemi serumu hala devam ediyor musunuz. Ben her 14 gunde bir aliyorumda merak ettim ne zamana kadar surdugunu
Bu arada kızın için tebrik ederim maşallah, sağlıcakla gelsin kızınKızlar bende kontrolden geldim yüksek ihtimalle kızım olacak cok heyecanlıyım çok şükür bebişim gayet iyiymiş ben hergun yürüyüşe çıkıyordum yavaş yavaş yürüyordum ama doktorum fazla yürüme Dedi zor bulmuşsun zaten riske atma Dedi ona biraz canım sıkıldı yürümeyi çok severim çünkü
Şimdilik bi sorun yok Dedi ama ne olur ne olmaz fazla yürüyüş yapma Dedi bende korktum hafif kasılmalar oluyormus rahimde herhalde o yüzden yürüyüş yapma Dedi galibaNeden öyle dedi doktorun acaba? Ben de geçen hafta artık düşük riski yok nasılsa diye kısa yürüyüşlere başlamıştım 2-3 gün sonra kanama olduyürüyüşle alakası var mı bilmiyorum ama çok korktum yürüyüşü bıraktım. Ama şekeri dengelemeye, doğumu kolaylaştırmaya çok faydalıymış.
Teşekkür ederim canım insallahh sende hayırlısıyla öğrenirsinBu arada kızın için tebrik ederim maşallah, sağlıcakla gelsin kızınbenim de çarşamba kontrolüm var inşallah artık cinsiyet söylerler yoksa taaa 8 nisana kalacak.
Maşallah canım, güle güle güzel günlerde kullansın inşallahKızlar bugün annemdeyim alışverişe çıktık bebek için hastane çıkışını ilk 3 ay için elzem olan şeylerini aldık 2 magazaya girdim aldm çıktım vallahi dahada bakım temizlik şeyleri kaldı aldıkça eksikler dahada artıyor garip bı şekilde
Gözünüz aydın canım, doktorun ne uygun görürse o oluyor mecbur. Ufak yürüyüşler bişey yapmazKızlar bende kontrolden geldim yüksek ihtimalle kızım olacak cok heyecanlıyım çok şükür bebişim gayet iyiymiş ben hergun yürüyüşe çıkıyordum yavaş yavaş yürüyordum ama doktorum fazla yürüme Dedi zor bulmuşsun zaten riske atma Dedi ona biraz canım sıkıldı yürümeyi çok severim çünkü
Maşallah canım bı prenses daha mı geliyor acabaaaKızlar bende kontrolden geldim yüksek ihtimalle kızım olacak cok heyecanlıyım çok şükür bebişim gayet iyiymiş ben hergun yürüyüşe çıkıyordum yavaş yavaş yürüyordum ama doktorum fazla yürüme Dedi zor bulmuşsun zaten riske atma Dedi ona biraz canım sıkıldı yürümeyi çok severim çünkü
Ohhh ne güzel valla. İşin hem yorucu hem keyifli kısmı alışveriş. Mayıs ayı gelse de ben başlasam almayaKızlar bugun ana kucagı, Emzik, Biberon, pişik kremi, bebe yağı, müstil battaniye, göğüs pedi, çamaşır deterjanı ve yumuşatıcı aldık. Şampuanı kaldıbirde sandalye tarzı bişey alacagım bebek odasına. İllaki sallarken ve emzirirken lazım olacak geri kalan herşeyi hazır
İyi yapmssn canım agirlasmadan almak lazım güle güle kullansn kuzuKızlar bugun ana kucagı, Emzik, Biberon, pişik kremi, bebe yağı, müstil battaniye, göğüs pedi, çamaşır deterjanı ve yumuşatıcı aldık. Şampuanı kaldıbirde sandalye tarzı bişey alacagım bebek odasına. İllaki sallarken ve emzirirken lazım olacak geri kalan herşeyi hazır
Ben kaan beyde tedavi goruyorumda bende transferden once bir tane aldim serum 10saat surenden. Olumlu sonuc alinca yine verildi simdi yine verilecek her 14 gunde bir dedi hemsire hanim. Allah nasip.ederse kese kontrolumde sorucam ne zamana kadar diye ucuncu takilacak bu cumartesi ayni serumdan. Teşekkürler cvbiniz icinYok ben intralipid serumu 1 sefer transferden önce almıştım 1 seferde pozitif sonuçtan 1 gün sonra aldım. Yani yaklaşık 15 gün arayla 2 sefer almış oldum. Ama bana bağışıklıkla alakalı cd56 vs gibi bir test yapılmamıştı, doktorum tedbiren vermişti. Bir de benim kullandığımın mililitre si fazlaydı sanırım çünkü 10-12 saat sürüyordu. Bazı arkadaşlar daha az miktar alıyormuş 3-4 saat sürüyormuş.
Aynen canım, sıcaklar çıkmadan almak istedim. Sonrası nefes darlığı ile gececek, oglumda öyle olmuştuOhhh ne güzel valla. İşin hem yorucu hem keyifli kısmı alışveriş. Mayıs ayı gelse de ben başlasam almayabence sandalye yerine rahat bir tekli koltuk al, emzirirken filan dinlendirsin seni.
Sagol canım benim, inşallah :)İyi yapmssn canım agirlasmadan almak lazım güle güle kullansn kuzuben emzik almadım haha hedefim emzik vermemek umarım basaririm deterjan aldm yumuşatıcı kullanmiyacm yerine portakal yağı ve sirke karıştırıp onu kullanacam çok gerekirse eğer baya birşeyi halletmissn ben bugün aldklarmdan sonra bi liste yaptm da daha benim bı sürü eksiğim var ana kucağı, bebek arabası, baby fon, anne yuvası yatak, bakım çantası, süt pompası ve diğerleri
Fazla abartmıyorum zaten canım 45 dk falan yürüyorum ama hem yavaş yavaş hemde arada dinlenerek yürüyorum yine yürürüm ama hergun yürümem artık biraz azaltırımMaşallah canım bı prenses daha mı geliyor acabaaayürüyüş işini hergun yap ama abartmadan yap ilerleyen aylarda arttirirsn ben ilk zamanlar kısa denk geldi soğukta çıkamıyodm ama yarım saatten fazla yürüme 22. Haftadan sonra 1 saate çıkar son aylarda zaten o kadar yuruyemezsn nefes problemi olur ama egzersiz yap hareketli olmak bebeğe de iyi geliyor bence ama sen yorma yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?