Fazla abartmıyorum zaten canım 45 dk falan yürüyorum ama hem yavaş yavaş hemde arada dinlenerek yürüyorum yine yürürüm ama hergun yürümem artık biraz azaltırım
İlk zamanlar benim doktor hareket et mutlaka diyordu yani bişey olmaz dediğin gibi gününü azaltrsn .

Rica ederim. İnşallah sağlıkla devam eder Her hastaya farklı uygulama yapıyorlar demekki, başka bi arkadaşa da 3 sefer verildi.

Ozel bizimkiler canim aynen burda hepimz gibi aynen saglk herseyn basi. Kas agrilarm oluyo cok ya zor yuruyorm artik bide aykta kalp yorldkca adimlarim giderek yavsliyo kaplumbagaay dondum halbuki cokda gzmiyorm yurumuyorm sora saatlerce yat dinlen yetrki onlar iyi olsn dedgn gibi evet sorada cikilir hmde kullannca daha iyi anlariz eksigi gedigi bence

Ozel bizimkiler canim aynen burda hepimz gibi aynen saglk herseyn basi. Kas agrilarm oluyo cok ya zor yuruyorm artik bide aykta kalp yorldkca adimlarim giderek yavsliyo kaplumbagaay dondum halbuki cokda gzmiyorm yurumuyorm sora saatlerce yat dinlen yetrki onlar iyi olsn dedgn gibi evet sorada cikilir hmde kullannca daha iyi anlariz eksigi gedigi bence

Ohh aradan cikartmisin gule gule giysn kizin canim❤

Şeker yüklemesinden 1 hafta sonra bende kasık ağrısı olmuştu. Yükleme yapanlarda oldu mu acaba?
Bnde merak ediyorm nasi olck die bu yukleme isini canim 13 14 yil once yaptirmstim tati cok kotydi zor durdm hipoglisemi tesgisi icin ve cikmsti sekerli yedkce giderek seker dusuyor bende. Simdi meyveli gazoz gibi yapmslar ins kusmayiz ama etkisinden korkuyoruz

Canım o içilen şekerli suyu ben icemem diye doktorum elmalı glikoz suyu verdi bana ne midemi bulandırdı ne yordu beni sanki elmalı gazoz iciyomusum gibi daha tatlı sadece yani o kadarda kötü değildi.

Kızlar doktordan çıktım okadar moralim bozukki sinirden ağlayacağım. Yani verdiğim emeklere mi üzüleyim yaşadığım sıkıntılaramı üzüleyim döktüğüm paralara kı üzüleyim yoksa hamileliğin tadını çıkaramadığımamı üzüleyim. İki profesöre gidiyorum kendi kadın doğumcum ve perinatolog. 10günde 1 dünya kadar para döküyorum iki profesörün göremediği polibi içime sinmediği için göründüğüm başka bir uzman farketti. 3 hafta önce ayrıntılı yaptırdım rahim ağzımı ölçtü perinatologa görmedi. Geçen hafta vajinal ultrasonöa rahim ağzım ölçüldü kendi doktorum görmedi. İnanamıyorum yani. Süreklide lekelenmelerim var diyede yakınıyorum. Geçen sene ikizlerimi kaybetmişim sikayetlerim var az bi özen gösterin yaa. Bugün doktor diyorki erken fark edilseydi aldırmak lazım 24. Haftada polip alınmaz doğumu tetikler. Ee bu zamana kadar neden görmediniz??? Bu ay 1000tl sırf perinatologa verdim daha 3 hafta önce gitmişim, kendi doktoruma 720 verdim. Diyorki kanama yaparsa çok sık ozaman erken doğum riskini göze alıp polibi aldıracakmışım işim Allah’a kaldı kanama olacakmı olmayacakmı diye beklicem artık. Gerçekten çok yoruldum rabbim beterinden saklasın ama ben nasıl strese girmeyeyim bebeğim mutlu olsun. Sevemiyorum bile ha doğurdum ha doğuracam kaybedeceğim diye alışmak istemiyorum ya

O kadar haklısın ki şu yazdıklarında diyecek bişey bulamıyorum o yüzden boşuna demiyoruz doktor var doktor var 2 haftada bı doktora boşuna mı gidiliyor şikayetlerin olduğu halde hemde herşeyi değerlendirmek gerekirken bı anda oluşmadiya bu polip insan sınır olmadan edemiyor gerçekten hayirlisyla bı 30 u gecseydi kanamazsiz falan Allah'ta gerisi

Canımmm benim allah yardımcin olsun
İnşallah sıkıntısız,sorunsuz atlatirsin hamileligini
Yavrunu saglikla kucagina alirsin
Üzme kendini sakin bebek hemen anlar cunku
bol bol dua et miniğinle konuş sürekli
Kotu seyler düşünme
İyi dusun iyi olsun

Bu sefer vaktini zamani geldiginde saglikla kucagina alicaksin inşallah kuzunu
Allaha emanet olun inşallah

Sagol canim tesekkur ederim. Netim bitmis giremedim bugun eksik hissettim kendimiiii

Canim yaa ne desem bos. Cok haklisin insallah doguma kadar sorun yasatmaz sana da bebege de.

Iyi aksamlar kizlar. Vakumlu hurc aldim sadece dolaptan gitmedigim xxl posete zor sigan kiyafet cikti bi de bundan cok bazanin altinda var. Dolabim bombos nerdeyse

Gerçekten kızmakta çok haklısın canım. Bu kadar da olmaz yani pes. Ama sen kendini koyverme canım, hep olumlu ihtimali düşün. İnşallah polip bir sıkıntı çıkarmayacak ve sen bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın.

Ben de hala benzer bir psikolojideyim, hala bi olumsuzluk olacak hissi içimde. Çok mücade ediyorum kendimle.

Canım o içilen şekerli suyu ben icemem diye doktorum elmalı glikoz suyu verdi bana ne midemi bulandırdı ne yordu beni sanki elmalı gazoz iciyomusum gibi daha tatlı sadece yani o kadarda kötü değildi.
Evet arkadasmdanda ole duydm canim ole olmasa butun hamisler kusar ve test yapipamaz benim sekerm bu durimlrda cok hizli dusuyo ondan korkuyorm nese hastane ortamnda olcm mudehale ederler

Cok uzuldm okurken canim gercektn cok haklisin kolay mi okadr ugras para zmaan gidiyor ki sen bebeklerini kaybetmis bir insansn cok daha hassas olunmali. Vajinalda nasi gorulmedi die dusunuyo insan. Inss kritik donemin gececk saglkla kavusacksn arkadasm kanamanda olmassa sknti olmaz inss bizim dualarimzda seninle olsn hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…