İlk zamanlar benim doktor hareket et mutlaka diyordu yani bişey olmaz dediğin gibi gününü azaltrsn .Fazla abartmıyorum zaten canım 45 dk falan yürüyorum ama hem yavaş yavaş hemde arada dinlenerek yürüyorum yine yürürüm ama hergun yürümem artık biraz azaltırım
Rica ederim. İnşallah sağlıkla devam ederBen kaan beyde tedavi goruyorumda bende transferden once bir tane aldim serum 10saat surenden. Olumlu sonuc alinca yine verildi simdi yine verilecek her 14 gunde bir dedi hemsire hanim. Allah nasip.ederse kese kontrolumde sorucam ne zamana kadar diye ucuncu takilacak bu cumartesi ayni serumdan. Teşekkürler cvbiniz icin
Ozel bizimkiler canim aynen burda hepimz gibievet canım dediğin gibi aynı işlemler ama işte il il değişiyor bu fiyatlar bende anlamadım. Masraflı çocuk bizimkiler
İnşallah canım rabbim yeterki sağlık versin. Bende bugüne kadar aldığım bir kaç parça şey dışında hemen hepsini netten aldım. Benimde öyleydi canım ayakta iki saat kalsam karnım gerilip ağrıyordu. Bebeklerim doğunca gönlüme göre gezer alırım inşallah
Ozel bizimkiler canim aynen burda hepimz gibievet canım dediğin gibi aynı işlemler ama işte il il değişiyor bu fiyatlar bende anlamadım. Masraflı çocuk bizimkiler
İnşallah canım rabbim yeterki sağlık versin. Bende bugüne kadar aldığım bir kaç parça şey dışında hemen hepsini netten aldım. Benimde öyleydi canım ayakta iki saat kalsam karnım gerilip ağrıyordu. Bebeklerim doğunca gönlüme göre gezer alırım inşallah
Ohh aradan cikartmisin gule gule giysn kizin canim❤Kızlar bugün annemdeyim alışverişe çıktık bebek için hastane çıkışını ilk 3 ay için elzem olan şeylerini aldık 2 magazaya girdim aldm çıktım vallahi dahada bakım temizlik şeyleri kaldı aldıkça eksikler dahada artıyor garip bı şekilde
Bnde merak ediyorm nasi olck die bu yukleme isini canimŞeker yüklemesinden 1 hafta sonra bende kasık ağrısı olmuştu. Yükleme yapanlarda oldu mu acaba?
Canım o içilen şekerli suyu ben icemem diye doktorum elmalı glikoz suyu verdi bana ne midemi bulandırdı ne yordu beni sanki elmalı gazoz iciyomusum gibi daha tatlı sadece yani o kadarda kötü değildi.Bnde merak ediyorm nasi olck die bu yukleme isini canim13 14 yil once yaptirmstim tati cok kotydi zor durdm hipoglisemi tesgisi icin ve cikmsti sekerli yedkce giderek seker dusuyor bende. Simdi meyveli gazoz gibi yapmslar ins kusmayiz ama etkisinden korkuyoruz
Saol canım sağlıkla giysin minnoslar inşallahOhh aradan cikartmisin gule gule giysn kizin canim❤
Aminnn, aminnn. Cumlemizin Rabbim tamamina erdirsin insllh, anladim yeterli saglicakla devam etsin dayanicamartikRica ederim. İnşallah sağlıkla devam ederHer hastaya farklı uygulama yapıyorlar demekki, başka bi arkadaşa da 3 sefer verildi.
Kızlar doktordan çıktım okadar moralim bozukki sinirden ağlayacağım. Yani verdiğim emeklere mi üzüleyim yaşadığım sıkıntılaramı üzüleyim döktüğüm paralara kı üzüleyim yoksa hamileliğin tadını çıkaramadığımamı üzüleyim. İki profesöre gidiyorum kendi kadın doğumcum ve perinatolog. 10günde 1 dünya kadar para döküyorum iki profesörün göremediği polibi içime sinmediği için göründüğüm başka bir uzman farketti. 3 hafta önce ayrıntılı yaptırdım rahim ağzımı ölçtü perinatologa görmedi. Geçen hafta vajinal ultrasonöa rahim ağzım ölçüldü kendi doktorum görmedi. İnanamıyorum yani. Süreklide lekelenmelerim var diyede yakınıyorum. Geçen sene ikizlerimi kaybetmişim sikayetlerim var az bi özen gösterin yaa. Bugün doktor diyorki erken fark edilseydi aldırmak lazım 24. Haftada polip alınmaz doğumu tetikler. Ee bu zamana kadar neden görmediniz??? Bu ay 1000tl sırf perinatologa verdim daha 3 hafta önce gitmişim, kendi doktoruma 720 verdim. Diyorki kanama yaparsa çok sık ozaman erken doğum riskini göze alıp polibi aldıracakmışım işim Allah’a kaldı kanama olacakmı olmayacakmı diye beklicem artık. Gerçekten çok yoruldum rabbim beterinden saklasın ama ben nasıl strese girmeyeyim bebeğim mutlu olsun. Sevemiyorum bile ha doğurdum ha doğuracam kaybedeceğim diye alışmak istemiyorum ya
Canımmm benim allah yardımcin olsunKızlar doktordan çıktım okadar moralim bozukki sinirden ağlayacağım. Yani verdiğim emeklere mi üzüleyim yaşadığım sıkıntılaramı üzüleyim döktüğüm paralara kı üzüleyim yoksa hamileliğin tadını çıkaramadığımamı üzüleyim. İki profesöre gidiyorum kendi kadın doğumcum ve perinatolog. 10günde 1 dünya kadar para döküyorum iki profesörün göremediği polibi içime sinmediği için göründüğüm başka bir uzman farketti. 3 hafta önce ayrıntılı yaptırdım rahim ağzımı ölçtü perinatologa görmedi. Geçen hafta vajinal ultrasonöa rahim ağzım ölçüldü kendi doktorum görmedi. İnanamıyorum yani. Süreklide lekelenmelerim var diyede yakınıyorum. Geçen sene ikizlerimi kaybetmişim sikayetlerim var az bi özen gösterin yaa. Bugün doktor diyorki erken fark edilseydi aldırmak lazım 24. Haftada polip alınmaz doğumu tetikler. Ee bu zamana kadar neden görmediniz??? Bu ay 1000tl sırf perinatologa verdim daha 3 hafta önce gitmişim, kendi doktoruma 720 verdim. Diyorki kanama yaparsa çok sık ozaman erken doğum riskini göze alıp polibi aldıracakmışım işim Allah’a kaldı kanama olacakmı olmayacakmı diye beklicem artık. Gerçekten çok yoruldum rabbim beterinden saklasın ama ben nasıl strese girmeyeyim bebeğim mutlu olsun. Sevemiyorum bile ha doğurdum ha doğuracam kaybedeceğim diye alışmak istemiyorum ya
Sagol canim tesekkur ederim. Netim bitmis giremedim bugun eksik hissettim kendimiiiiGünaydın canım. Zencefilli limonlu ballı çay yapabilirsin, ıhlamur-limon bal ve nane limon bu üçünü dönüşümlü kullan. Sanırım günde 2 fincana izin veriyorlar. Boğazına tuzlu veya karbonatlı suyla gargara yap. Tavuk suyuna çorbada süper olur. Geçmiş olsun çok.
Ayy evet ama aksam ustu iyiydi markete ciktik. Eve giresim gelmediGeçmiş olsun canım iki kere içebilirsin günlük. Hava bir anda nasıl değişti çok soğuk
Sagol canimm. Portakalin da iyisi kalmamis aliyo esim yavan tatsiz tuzsuz.Bol meyve de tüket canım, bizim evden de grip hiç eksik olmaz. Bebek dogunca işimiz kötü. Tekrar çok geçmiş olsun
Canim yaa ne desem bos. Cok haklisin insallah doguma kadar sorun yasatmaz sana da bebege de.Kızlar doktordan çıktım okadar moralim bozukki sinirden ağlayacağım. Yani verdiğim emeklere mi üzüleyim yaşadığım sıkıntılaramı üzüleyim döktüğüm paralara kı üzüleyim yoksa hamileliğin tadını çıkaramadığımamı üzüleyim. İki profesöre gidiyorum kendi kadın doğumcum ve perinatolog. 10günde 1 dünya kadar para döküyorum iki profesörün göremediği polibi içime sinmediği için göründüğüm başka bir uzman farketti. 3 hafta önce ayrıntılı yaptırdım rahim ağzımı ölçtü perinatologa görmedi. Geçen hafta vajinal ultrasonöa rahim ağzım ölçüldü kendi doktorum görmedi. İnanamıyorum yani. Süreklide lekelenmelerim var diyede yakınıyorum. Geçen sene ikizlerimi kaybetmişim sikayetlerim var az bi özen gösterin yaa. Bugün doktor diyorki erken fark edilseydi aldırmak lazım 24. Haftada polip alınmaz doğumu tetikler. Ee bu zamana kadar neden görmediniz??? Bu ay 1000tl sırf perinatologa verdim daha 3 hafta önce gitmişim, kendi doktoruma 720 verdim. Diyorki kanama yaparsa çok sık ozaman erken doğum riskini göze alıp polibi aldıracakmışım işim Allah’a kaldı kanama olacakmı olmayacakmı diye beklicem artık. Gerçekten çok yoruldum rabbim beterinden saklasın ama ben nasıl strese girmeyeyim bebeğim mutlu olsun. Sevemiyorum bile ha doğurdum ha doğuracam kaybedeceğim diye alışmak istemiyorum ya
Gerçekten kızmakta çok haklısın canım. Bu kadar da olmaz yani pes. Ama sen kendini koyverme canım, hep olumlu ihtimali düşün. İnşallah polip bir sıkıntı çıkarmayacak ve sen bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın.Kızlar doktordan çıktım okadar moralim bozukki sinirden ağlayacağım. Yani verdiğim emeklere mi üzüleyim yaşadığım sıkıntılaramı üzüleyim döktüğüm paralara kı üzüleyim yoksa hamileliğin tadını çıkaramadığımamı üzüleyim. İki profesöre gidiyorum kendi kadın doğumcum ve perinatolog. 10günde 1 dünya kadar para döküyorum iki profesörün göremediği polibi içime sinmediği için göründüğüm başka bir uzman farketti. 3 hafta önce ayrıntılı yaptırdım rahim ağzımı ölçtü perinatologa görmedi. Geçen hafta vajinal ultrasonöa rahim ağzım ölçüldü kendi doktorum görmedi. İnanamıyorum yani. Süreklide lekelenmelerim var diyede yakınıyorum. Geçen sene ikizlerimi kaybetmişim sikayetlerim var az bi özen gösterin yaa. Bugün doktor diyorki erken fark edilseydi aldırmak lazım 24. Haftada polip alınmaz doğumu tetikler. Ee bu zamana kadar neden görmediniz??? Bu ay 1000tl sırf perinatologa verdim daha 3 hafta önce gitmişim, kendi doktoruma 720 verdim. Diyorki kanama yaparsa çok sık ozaman erken doğum riskini göze alıp polibi aldıracakmışım işim Allah’a kaldı kanama olacakmı olmayacakmı diye beklicem artık. Gerçekten çok yoruldum rabbim beterinden saklasın ama ben nasıl strese girmeyeyim bebeğim mutlu olsun. Sevemiyorum bile ha doğurdum ha doğuracam kaybedeceğim diye alışmak istemiyorum ya
Evet arkadasmdanda ole duydm canim ole olmasa butun hamisler kusar ve test yapipamazCanım o içilen şekerli suyu ben icemem diye doktorum elmalı glikoz suyu verdi bana ne midemi bulandırdı ne yordu beni sanki elmalı gazoz iciyomusum gibi daha tatlı sadece yani o kadarda kötü değildi.
Cok uzuldm okurken canim gercektn cok haklisinKızlar doktordan çıktım okadar moralim bozukki sinirden ağlayacağım. Yani verdiğim emeklere mi üzüleyim yaşadığım sıkıntılaramı üzüleyim döktüğüm paralara kı üzüleyim yoksa hamileliğin tadını çıkaramadığımamı üzüleyim. İki profesöre gidiyorum kendi kadın doğumcum ve perinatolog. 10günde 1 dünya kadar para döküyorum iki profesörün göremediği polibi içime sinmediği için göründüğüm başka bir uzman farketti. 3 hafta önce ayrıntılı yaptırdım rahim ağzımı ölçtü perinatologa görmedi. Geçen hafta vajinal ultrasonöa rahim ağzım ölçüldü kendi doktorum görmedi. İnanamıyorum yani. Süreklide lekelenmelerim var diyede yakınıyorum. Geçen sene ikizlerimi kaybetmişim sikayetlerim var az bi özen gösterin yaa. Bugün doktor diyorki erken fark edilseydi aldırmak lazım 24. Haftada polip alınmaz doğumu tetikler. Ee bu zamana kadar neden görmediniz??? Bu ay 1000tl sırf perinatologa verdim daha 3 hafta önce gitmişim, kendi doktoruma 720 verdim. Diyorki kanama yaparsa çok sık ozaman erken doğum riskini göze alıp polibi aldıracakmışım işim Allah’a kaldı kanama olacakmı olmayacakmı diye beklicem artık. Gerçekten çok yoruldum rabbim beterinden saklasın ama ben nasıl strese girmeyeyim bebeğim mutlu olsun. Sevemiyorum bile ha doğurdum ha doğuracam kaybedeceğim diye alışmak istemiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?