çok haklısın canım. Ne desek kar etmiyor. Doktorun ücreti pahalı olunca en iyi doktor konumunda olmuyor demek ki.
Aldıkları parayı layıkıyla hak etmiyorlar. Senin riskli durumlarında oldugu belli, ihmal etmemelilerdi.
İnşallah saglıkla kucağına alırsın. İnsan her ihtimali düşünüyor ama sıkıntısız geçer umarım.
Rabbime sığın, Allahtan ümit kesilmez. İllaki bir hal çaresi vardır. Forumdan bir arkadaş tek yumurta ikizlerine hamileyken bebeğin birinin 26.haftaya dogru kalbi durmuştu.
Digerine bişey olacak derken, saglıklı bir şekilde dünyaya getirdi 34.haftada :)
Bişey olmaz Allahın izni ile
Sagol canimm. Portakalin da iyisi kalmamis aliyo esim yavan tatsiz tuzsuz.
kivi tüket canım, portakal dan daha fazla c vitamini içeriyor birde kapya biber :)

Kizlar iyi aksamlar. Sizler dhaa deneyimlisiniz paylasmk istedm. Ben doktormdan cok memnunum ama Benim de bu aralar takldgm bikac konu oldu. Bilgili ilgili sagolsn da bana tek gebelkmisim gibi hersy normal gibi dvraniyo buna bazn takiyorm hrsy normal olur olack 2 tane tasiyosn modnda. Yuruyup gezemiyorm dogru durust agrilarm oluyo risk yok diyo bakiyo hadi oda ok herks rahm agzi iyi kapali diyo. Aklim cikiyor birseyi ihmal edicm die hep soruyorum yaziyorm. Omega 3 vrmedi misal ctesi sordum ben balik yiyemiyorm tiksnme gldi dedim cevizle yesllk tuket yeterli olur dedi arkadaslarm tek bebekte omega3 iciyo kramplari deyince magnezyum verdi. Blki iki bebege ytmiyordur tkviye almak gerekir nebileym elmdn geldgnce guzel bslenmeye calisiyorm ama doktor deglz bilemiyorz. Sizleride gornce heran hersy olabilir yani riskli donemler 30 lardn oncesi. Riskli gebelk takibi yapan begendgm bi doktor daha vr gittim bikac kere daha cok zmaan ayirdi benim doktorn hastasi cok fazla gebe takibi. Bu adamda normalde napiyorsan yapabilirsn modunda ee ozaman ben neden boyle agrlastm surekli agri cekiyorm die kendime soruyorum ctesi 4 saatlk bi sehirdisi yola cikicam korkuyorm sebep olmaym die. detyli perinatologu disnda bska prof perinatalog da gidicem bu gidisle bebeklerimizi kolay bulmadk ki hepimizi rabbim korusun kzlar basinizi agrittim helal edin

Canım sen tedirgin olmakta o kadar haklısın ki balık da olan OMEGA 3 ile ceviz ve yeşillkte olan aynı değerlere sahip değil bı diyetisyenden duymuştum istediğiniz kadar ceviz yeşillik yeyin baliktaki vitamini alamazsınız diye o yüzden OMEGA takviyesini doktorun demesine gerek yok başka birine danışip alabilirsn bence ne zararı olacakki ben yeni yeni bıraktım balık yemeyi çok yedim ama şimdiye kadar ikiz olunca insan yetmediğini düşünüyor doğal olarak doktorunda seni normal bı gebelik yaşaman ve strsini azaltman için bu şekilde diyodur sana sen her ihtimale karşı agrilarm fazla diyosn bı başka göze daha görün istersen zararı olmaz.

Haklısın canım, her ihtimali düşünmek lazım. Hele ki sen ikiz gebesin. Ben önceki gebeligim de 2 doktora gidiyordum.
Hem sigortada riskli gebelik bölümüne hemde ozele :)
İnsanın içine sinmiyor, birde olumsuzluk çıkarsa insan nasıl doktora devam edebilir ki. Güven sarsılıyor ama kendimizi ve bebegimizi önce Allaha sonra doktorlara emanet ediyoruz. Herşeyin hayırlısı olsun. :)

Çok teşekkürler canım inşallah hep böyle iyi oluruz bebeklerimiz ve biz
inşallah aşkım
Canım bebeklerimize kavusalm da normal sezeryan fark etmiyor benim için gönlüm normal ister ama sezeryan yolu görünürse de hayır deyip diretmem yeterki onlar kucagimzda olsun herşey geçiyor
Aynen benim için de öyle canım riske atamam doktor ne derse
Gunaydin tatlim❤ sagolasn soyle ihmal etme cok acitiyo cnku:) suda eriyen seleride hic sevmem suda eriyen bisi cikti ya bu magnezyum sevmedim tadini
evet soracağım benim de canımı çok yakiyor
Bugünde lekelenmem oldu, tümgün yataktayım, yani iyiki film siteleri var, bir pazarımız vardı gezdiğimiz artık oda haram bana. Bebeğime nasıl alışverişe yapacaksam
Geçmiş olsun canım boşver internetten alırsın ben hep öyle yapiyom zamansizliktan
Sagol canim anca attik kendimi yataga. Yatinca burnum tikaniyo kalkinca akiyo sinir oldum silmekten usumus gibi kipkirmizi burnum
Geçmiş olsun canım tekrar
Allah yardimcin olsun çok masraf gercekten
Şeker yüklemesinden 1 hafta sonra bende kasık ağrısı olmuştu. Yükleme yapanlarda oldu mu acaba?
bana olmadı galiba
Hayırlı olsun canım ay bu liste hiç bitmiyor

laiyka canım ne desen haklısın. Sürekli iki dr takibindesin biri olmazsa biri görseydl bari. İnşallah sorunsuz atlatacaksın bu süreci canım. Psikolojik olarak Nasıl yıprandığını biliyorum canım. Aynısı olmasa da farklı durumlardan elim yüreğimde . Ama maddi manevi elimizden geleni yapıyoruz inşallah Allah sonuna kadar götürecek

....ınstagram sayfasını takip edin kızlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sagolasn canim iste onu dusunuyorm ytmez bisi eksik kalirsa die. Zarar kisminida blmedgm icin doktoru dnledm hep ama bncede olmz herks iciyo. Bu ctesi yine bskasina randevu aldim ilac ve yeme icme ksmini ona danisicm 6 ay oldu gec kalmk istemiyorm bisilere. Evet rahatlatmaya calisiyo stresim olmasn diye iyi guzel de cok normallestik sanki

Aynen oyle canim vicdanimz rahat etmiyor. Cok dogru Allaha emanet once hepsi saglkla kucagimiza aldigimiz gunlere de eriselim ins

Günaydın kızlar. Dün doktordan gelince yemek yedim tam pijamamı giyerken ilk defa normalden fazla kanamam oldu yattım hemen, dün akşam 8den beri yataktayım. Muayene esnasında çok kurcalayınca tahriş oldu heralde. Doktor kanaman olabilir deyince yattım ama yattığım yerde neler düşündüm. Kasılmam olmssın diye magnezyum içsemmi, suyum gelirse hangi doktur arasam, kaç pede kadar normal. Kafamda deli sorular, çocuğumu mutsuz ediyorum zaten dün çok mahsundu kuzum. Burun aynı baba geniş, ağız aynı ben.

Sagol canım, aynen :)
Aynen oyle canim vicdanimz rahat etmiyor. Cok dogru Allaha emanet once hepsi saglkla kucagimiza aldigimiz gunlere de eriselim ins
Amin, inşallah canım
Günaydın canım, çok geçmiş olsun. Aksilik gelince hep üst üste geliyor.
İnşaallah herşey en kısa sürede yoluna girer. Allaha emanet olun

Kıyamam canım benim ya zaten zor hamile kaldık o yüzden insan ekstra evhamlı oluyor bi de bu olaylar olunca psikolojimi hayal bile edemiyorum sen bol bol dinlen. Kafanı dağıtacak şeyler bulmaya çalış kitap okumak, dizi film izlemek veya telefonda oyun oynamak vs. Hatta imajının varsa bi süre annelerde filan kal mekan değişikliği iyi gelir belki, hem de annen de istirahat edersin.

Kızlar benim de 2 gündür psikolojim çok bozuldu. Kendi kendimi sakinleştiremez oldum, eşime söylesem bi ton kızar hep olumsuz düşünüyorsun, hep negatifsin vs diye.

Göğüslerim 3-4 gün öncesine kadar acaip şiş, gergin ve hassastı. Hassasiyet gitti, gerginlik-şişlik gitti. Sadece büyüklüğü kaldı onu da çamaşırını dar gelmesinden anlıyorum. 15 haftalık oldum bugün. Çoğu yerde 14.haftada göğüs hassasiyeti azalır yazsa da benim kafam hep olumsuz olan ihtimalde. Ya bebeğime bişey olduysa diye üzülüp duruyorum. Her akşam elimi karnıma koyup bebeğimle konuşurdum 2-3 akşamdır onu yapmak bile gelmiyor içimden. İyice delirdim galiba sürekli kafamı başka şeylerle meşgul etmeye çalışıyorum ama kafamın bi köşesinde hep bu olumsuz düşünce.

Hiç merak etme canım 1-2 hafta daha dayan so ra hareketlerini hissedince daha güvende hissedeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…