Allah beraberinizde olsunİnşallah canım ya inşallah. Ben de 5.tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım, nerdeyse 6 sene uğraştım. Çok zor hamile kalınca kaybetme korkusu ekstra fazla oluyor sanırım.
Rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah, inşallah ileride ki muhabbetlerimiz bebeğimi nasıl emzireyim, gazını nasıl çıkarayım vs olurAllah beraberinizde olsun
Canım benim kıyamam geçmiş olsun. Bende dün sabah sümüksü kahverengi akıntı gelince yıkıldım resmen gerisi gelmedi ama psikolojisi yetti bana. Hayırlısıyla şu süreci bir atlatsak vakti zamanında sağlıkla kucaklarız inşallahGünaydın kızlar. Dün doktordan gelince yemek yedim tam pijamamı giyerken ilk defa normalden fazla kanamam oldu yattım hemen, dün akşam 8den beri yataktayım. Muayene esnasında çok kurcalayınca tahriş oldu heralde. Doktor kanaman olabilir deyince yattım ama yattığım yerde neler düşündüm. Kasılmam olmssın diye magnezyum içsemmi, suyum gelirse hangi doktur arasam, kaç pede kadar normal. Kafamda deli sorular, çocuğumu mutsuz ediyorum zaten dün çok mahsundu kuzum. Burun aynı baba geniş, ağız aynı ben.
Canım benim göğüs hassasiyetim ilk on hafta falan oldu şu an gebelik öncesindeki durumdayım resmen. Bende sütüm olmayacak mı acaba diye düşündüm geçen gün. Kötüye yorma çok vesvese Oluyor o haftalarda. Allah büyük inşallah sağlıkla gelecek yavruKızlar benim de 2 gündür psikolojim çok bozuldu. Kendi kendimi sakinleştiremez oldum, eşime söylesem bi ton kızar hep olumsuz düşünüyorsun, hep negatifsin vs diye.
Göğüslerim 3-4 gün öncesine kadar acaip şiş, gergin ve hassastı. Hassasiyet gitti, gerginlik-şişlik gitti. Sadece büyüklüğü kaldı onu da çamaşırını dar gelmesinden anlıyorum. 15 haftalık oldum bugün. Çoğu yerde 14.haftada göğüs hassasiyeti azalır yazsa da benim kafam hep olumsuz olan ihtimalde. Ya bebeğime bişey olduysa diye üzülüp duruyorum. Her akşam elimi karnıma koyup bebeğimle konuşurdum 2-3 akşamdır onu yapmak bile gelmiyor içimden. İyice delirdim galibasürekli kafamı başka şeylerle meşgul etmeye çalışıyorum ama kafamın bi köşesinde hep bu olumsuz düşünce.
Hayırlı sonuçlar olsun canım inşallahGünaydın kızlar
Şeker yüklemesi için idrar ve kan verdım. 75 lik elma aromalı glikozu da içtim. 1 saat sonra tekrar kan vereceğim
Çok sağol canım. Evet valla çok vesvese olur oldu. Bulantılar varken bulantıdan hiç bişey düşünemez moddayım, bulantılar geçti hamileliğin en rahat dönemi başladı şimdide beynim rahat durmuyorCanım benim kıyamam geçmiş olsun. Bende dün sabah sümüksü kahverengi akıntı gelince yıkıldım resmen gerisi gelmedi ama psikolojisi yetti bana. Hayırlısıyla şu süreci bir atlatsak vakti zamanında sağlıkla kucaklarız inşallah
Canım benim göğüs hassasiyetim ilk on hafta falan oldu şu an gebelik öncesindeki durumdayım resmen. Bende sütüm olmayacak mı acaba diye düşündüm geçen gün. Kötüye yorma çok vesvese Oluyor o haftalarda. Allah büyük inşallah sağlıkla gelecek yavru
Kız o bulantı benden. 17. Haftada geçti. Sonrada başladım şikayet eettiğim şeyin neden kaybolup gittiğini kafama takmaya. Korkular bitmeyecek canım maalesef kendimden biliyorumÇok sağol canım. Evet valla çok vesvese olur oldu. Bulantılar varken bulantıdan hiç bişey düşünemez moddayım, bulantılar geçti hamileliğin en rahat dönemi başladı şimdide beynim rahat durmuyor
Sagol canımHayırlı sonuçlar olsun canım inşallah
3 kez kan verdim, hala midem bulanıyor
2 kere mi şeker yüklemesi yapıldı canım?Sagol canım
Sagol canım
Valla çok haklısın, bulantı varken insan şikayet ediyor yokken niye yok diye kafaya takıyorKız o bulantı benden. 17. Haftada geçti. Sonrada başladım şikayet eettiğim şeyin neden kaybolup gittiğini kafama takmaya. Korkular bitmeyecek canım maalesef kendimden biliyorum
güle güle güzel günlerde kullanırsınız inşallahKızlar bime gittim
Selepy açma bezi
Dalin yumusatici
Dalin sivi deterjan
Dalin şampuan
Tirnak makası
Bebek sabunu
Uni baby islak mendil
Uni baby biberon emzik temizleyici
Dudak dip balm
Aldım fiyatları uygun gibi bi bakın isterseniz
İlk aç karna verdim idrar ve kan. Sonra glikozu içtim. 1 saat sonra tekrar verdim, aradan 1 saat daha geçti tekrar verdim. Hepsi aç karnına 3 kez oluyor2 kere mi şeker yüklemesi yapıldı canım?
Allah kolaylık versinoyy yarın ben ne yapacağım bakalım
İnşallah canımgüle güle güzel günlerde kullanırsınız inşallah
İlk aç karna verdim idrar ve kan. Sonra glikozu içtim. 1 saat sonra tekrar verdim, aradan 1 saat daha geçti tekrar verdim. Hepsi aç karnına 3 kez oluyor
Allah kolaylık versin
Ayyy inşallah netice temiz çıkar. Bazılarında daha yüksek doz glikoz verip tekrarlıyorlarmış ya senin de öyle oldu sandım.güle güle güzel günlerde kullanırsınız inşallah
İlk aç karna verdim idrar ve kan. Sonra glikozu içtim. 1 saat sonra tekrar verdim, aradan 1 saat daha geçti tekrar verdim. Hepsi aç karnına 3 kez oluyor
Allah kolaylık versin
Hayırlı olsun canım Allahm tamamına erdirsn ikizler çoğalıyorHanımlar merhaba dün kontrolüm vardı şükür herşey yolunda ikizlerimiz geliyormuşultrasona göre 6 haftalık çıktılar kalp atışları da başlamış pıt pıt gördük ultrasonda ayın 8 inde tekrar gidicez kontrole
Allah razı olsun canım sağlıkla alalım kucağımıza korktum ilk duyduğumda ama zamanla alıştım Allahıma bin şükür veren Rabbime şükürler olsunHayırlı olsun canım Allahm tamamına erdirsn ikizler çoğalıyormasallah .
Gözünaydın canım sağlıkla gelsinlerHanımlar merhaba dün kontrolüm vardı şükür herşey yolunda ikizlerimiz geliyormuşultrasona göre 6 haftalık çıktılar kalp atışları da başlamış pıt pıt gördük ultrasonda ayın 8 inde tekrar gidicez kontrole
Hayirli olsun canım çifte mutluluk ne guzel sağlıkla kucağına al insallahHanımlar merhaba dün kontrolüm vardı şükür herşey yolunda ikizlerimiz geliyormuşultrasona göre 6 haftalık çıktılar kalp atışları da başlamış pıt pıt gördük ultrasonda ayın 8 inde tekrar gidicez kontrole
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?