Canım benim kıyamam geçmiş olsun. Bende dün sabah sümüksü kahverengi akıntı gelince yıkıldım resmen gerisi gelmedi ama psikolojisi yetti bana. Hayırlısıyla şu süreci bir atlatsak vakti zamanında sağlıkla kucaklarız inşallah
Canım benim göğüs hassasiyetim ilk on hafta falan oldu şu an gebelik öncesindeki durumdayım resmen. Bende sütüm olmayacak mı acaba diye düşündüm geçen gün. Kötüye yorma çok vesvese Oluyor o haftalarda. Allah büyük inşallah sağlıkla gelecek yavru

Çok sağol canım. Evet valla çok vesvese olur oldu. Bulantılar varken bulantıdan hiç bişey düşünemez moddayım, bulantılar geçti hamileliğin en rahat dönemi başladı şimdide beynim rahat durmuyor

Çok sağol canım. Evet valla çok vesvese olur oldu. Bulantılar varken bulantıdan hiç bişey düşünemez moddayım, bulantılar geçti hamileliğin en rahat dönemi başladı şimdide beynim rahat durmuyor
Kız o bulantı benden. 17. Haftada geçti. Sonrada başladım şikayet eettiğim şeyin neden kaybolup gittiğini kafama takmaya. Korkular bitmeyecek canım maalesef kendimden biliyorum

Kız o bulantı benden. 17. Haftada geçti. Sonrada başladım şikayet eettiğim şeyin neden kaybolup gittiğini kafama takmaya. Korkular bitmeyecek canım maalesef kendimden biliyorum
Valla çok haklısın, bulantı varken insan şikayet ediyor yokken niye yok diye kafaya takıyor umarım anneliğimiz de böyle evhamlı olmaz

güle güle güzel günlerde kullanırsınız inşallah
2 kere mi şeker yüklemesi yapıldı canım?
İlk aç karna verdim idrar ve kan. Sonra glikozu içtim. 1 saat sonra tekrar verdim, aradan 1 saat daha geçti tekrar verdim. Hepsi aç karnına 3 kez oluyor
oyy yarın ben ne yapacağım bakalım
Allah kolaylık versin

Ayyy inşallah netice temiz çıkar. Bazılarında daha yüksek doz glikoz verip tekrarlıyorlarmış ya senin de öyle oldu sandım.

Hayırlı olsun canım Allahm tamamına erdirsn ikizler çoğalıyor masallah .

Gözünaydın canım sağlıkla gelsinler

Hayirli olsun canım çifte mutluluk ne guzel sağlıkla kucağına al insallah
Kan değerlerin kaçtı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…