- 9 Ekim 2016
- 1.096
- 1.573
- 83
Sağolasın canım Allah razı olsun cümlemizinki inşallahGözünaydın canım sağlıkla gelsinler
Hayirli olsun canım çifte mutluluk ne guzel sağlıkla kucağına al insallah
Kan değerlerin kaçtı?
Gözün aydın canım, saglıkla kucağına alırsın inşallahHanımlar merhaba dün kontrolüm vardı şükür herşey yolunda ikizlerimiz geliyormuşultrasona göre 6 haftalık çıktılar kalp atışları da başlamış pıt pıt gördük ultrasonda ayın 8 inde tekrar gidicez kontrole
Gözün aydın sağlıkla devam etsin inşallajHanımlar merhaba dün kontrolüm vardı şükür herşey yolunda ikizlerimiz geliyormuşultrasona göre 6 haftalık çıktılar kalp atışları da başlamış pıt pıt gördük ultrasonda ayın 8 inde tekrar gidicez kontrole
Ohh ne güzel, darısı başımızaŞekerim 140 çıktı, Dr. Normal dedi. İdrarda lökosit çıktı. Zaten akıntım vardı, ilaç yazdı. Geçmezse 15 gün sonra gel, geçerse 1 ay sonra gel dedi.
Iyi csnim benim seker testi de persembe gunuŞekerim 140 çıktı, Dr. Normal dedi. İdrarda lökosit çıktı. Zaten akıntım vardı, ilaç yazdı. Geçmezse 15 gün sonra gel, geçerse 1 ay sonra gel dedi.
Beğendiğiniz modeli atabilir misiniz? Bana da fikir olsunKizlar internetten besik alacagim.bivtane besik begendim hem anne yani hem kademeli 4 yil kulkanilabilir yaziyor hosuma gitti.icinde sünger yatak birlikte geliyormus.tecrubeli anneler sunger yatak nasil oluyor.yoksa tekrar yari ortapedik yatak almali mi
Gecmis olsun cnmGunaydin kizlarrrevet iyice hasta olduguma karar verdimmm. Nane limon takviyesini gunde kac kez icebilirim?
Koy tarhanasindan corbanin yanina bugun tavuk suyu corbada yapicam basicam karabiberiii. Corbayla beslenicem tum gun
https://www.hepsiburada.com/babycom-anne-yani-beyaz-60-120-p-HBV00000AHY7A?magaza=Baby Tech#reviews bunu begendim ahsap rengi srverim aslinda ama beyaz herseye daha uyumlu olur ileride oda yaparsak diye düsündümBeğendiğiniz modeli atabilir misiniz? Bana da fikir olsun
Gözün aydın canım en son verdiğim idrarda bendede lökosit çıktı ama doktor herhangi bi ilaç vermedi bana az çıktı demek gebeligimn başından beri akıntım var benim adet zamanım dahada artiyor.Şekerim 140 çıktı, Dr. Normal dedi. İdrarda lökosit çıktı. Zaten akıntım vardı, ilaç yazdı. Geçmezse 15 gün sonra gel, geçerse 1 ay sonra gel dedi.
Çok güzelmiş. Güle güle kullanın inşallah. Ben de park yatak mı alsam böyle bişey mi alsam çok kararsızım o yüzden şimdiden bakıyorum modellerehttps://www.hepsiburada.com/babycom-anne-yani-beyaz-60-120-p-HBV00000AHY7A?magaza=Baby Tech#reviews bunu begendim ahsap rengi srverim aslinda ama beyaz herseye daha uyumlu olur ileride oda yaparsak diye düsündüm
Ben sağlık ocağına gittim yapılmıyormus devlet Hastanesi'ne gittim sonra.Kızlar şeker yüklenmesini sağlık ocağında mı yaptırıyorsunuz yoksa hastanede mi?
Allah allah sağlık ocağında hemşire bana tarih verdi şeker yükleme testi için, biz sana gerekli olan ilacı (glukozu) yazcaz alıp geliceksin filan dediBen sağlık ocağına gittim yapılmıyormus devlet Hastanesi'ne gittim sonra.
Allah razı olsun canım rabbim isteyen her kadına bu güzel mutluluğu yaşatsın inşallahGözün aydın canım, saglıkla kucağına alırsın inşallah
Allah razı olsun canım teşekkür ederimGözün aydın sağlıkla devam etsin inşallaj
Merkezden merkeze değişiyor olabilir çünkü ben gittim burda yapmıyorz dedi bana hemşire.Allah allah sağlık ocağında hemşire bana tarih verdi şeker yükleme testi için, biz sana gerekli olan ilacı (glukozu) yazcaz alıp geliceksin filan dedi
Ben bu beşiğin ham ahşap olanını aldım çok hoşuma gitti. İçinde kenar korumalığı yatağı çarşaf yastık dalan dahil. Nasipse Nisan sonunda ikinci bebeğime de alacağımKizlar internetten besik alacagim.bivtane besik begendim hem anne yani hem kademeli 4 yil kulkanilabilir yaziyor hosuma gitti.icinde sünger yatak birlikte geliyormus.tecrubeli anneler sunger yatak nasil oluyor.yoksa tekrar yari ortapedik yatak almali mi
Hastanede yaptıracağım canım yarınKızlar şeker yüklenmesini sağlık ocağında mı yaptırıyorsunuz yoksa hastanede mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?