Ben sağlık ocağında yaptırdım eczaneden alıyorsun glikozu 6,5 tlAllah allah sağlık ocağında hemşire bana tarih verdi şeker yükleme testi için, biz sana gerekli olan ilacı (glukozu) yazcaz alıp geliceksin filan dedi
Cnm Allah yatdimcin olsun dualarim seninle saglikla kavus insallahKızlar doktordan çıktım okadar moralim bozukki sinirden ağlayacağım. Yani verdiğim emeklere mi üzüleyim yaşadığım sıkıntılaramı üzüleyim döktüğüm paralara kı üzüleyim yoksa hamileliğin tadını çıkaramadığımamı üzüleyim. İki profesöre gidiyorum kendi kadın doğumcum ve perinatolog. 10günde 1 dünya kadar para döküyorum iki profesörün göremediği polibi içime sinmediği için göründüğüm başka bir uzman farketti. 3 hafta önce ayrıntılı yaptırdım rahim ağzımı ölçtü perinatologa görmedi. Geçen hafta vajinal ultrasonöa rahim ağzım ölçüldü kendi doktorum görmedi. İnanamıyorum yani. Süreklide lekelenmelerim var diyede yakınıyorum. Geçen sene ikizlerimi kaybetmişim sikayetlerim var az bi özen gösterin yaa. Bugün doktor diyorki erken fark edilseydi aldırmak lazım 24. Haftada polip alınmaz doğumu tetikler. Ee bu zamana kadar neden görmediniz??? Bu ay 1000tl sırf perinatologa verdim daha 3 hafta önce gitmişim, kendi doktoruma 720 verdim. Diyorki kanama yaparsa çok sık ozaman erken doğum riskini göze alıp polibi aldıracakmışım işim Allah’a kaldı kanama olacakmı olmayacakmı diye beklicem artık. Gerçekten çok yoruldum rabbim beterinden saklasın ama ben nasıl strese girmeyeyim bebeğim mutlu olsun. Sevemiyorum bile ha doğurdum ha doğuracam kaybedeceğim diye alışmak istemiyorum ya
Ikisi de olur cnm park yataklar da guzel rengarenk oluyorlar hangisi icine sinerse.Çok güzelmiş. Güle güle kullanın inşallah. Ben de park yatak mı alsam böyle bişey mi alsam çok kararsızım o yüzden şimdiden bakıyorum modellere
Cnm aslinda benim de gozum ahsapta.sen tam olarak hangisini aldin atarmisin.yatagi nevresim takimi falan guzel mi bide boyu kaca kaçBen bu beşiğin ham ahşap olanını aldım çok hoşuma gitti. İçinde kenar korumalığı yatağı çarşaf yastık dalan dahil. Nasipse Nisan sonunda ikinci bebeğime de alacağım
Hastanede yaptıracağım canım yarın
Canım boyu 60-120 nevresim takımı kenar korumaları falan güzel ama yorganı biraz küçük gibi geldi bana. Linki bulup atacağım canımCnm aslinda benim de gozum ahsapta.sen tam olarak hangisini aldin atarmisin.yatagi nevresim takimi falan guzel mi bide boyu kaca kaç
Cnm aslinda benim de gozum ahsapta.sen tam olarak hangisini aldin atarmisin.yatagi nevresim takimi falan guzel mi bide boyu kaca kaç
Gecms olsn canim muayeneden kaynakli olabilir bnce smdi nasilsin devam etti mi. Tabiki herdeyi dusunursn allah korusinGünaydın kızlar. Dün doktordan gelince yemek yedim tam pijamamı giyerken ilk defa normalden fazla kanamam oldu yattım hemen, dün akşam 8den beri yataktayım. Muayene esnasında çok kurcalayınca tahriş oldu heralde. Doktor kanaman olabilir deyince yattım ama yattığım yerde neler düşündüm. Kasılmam olmssın diye magnezyum içsemmi, suyum gelirse hangi doktur arasam, kaç pede kadar normal. Kafamda deli sorular, çocuğumu mutsuz ediyorum zaten dün çok mahsundu kuzum. Burun aynı baba geniş, ağız aynı ben.
Canim benim ya cok haklisn bu dusncelerdeİnşallah canım ya inşallah. Ben de 5.tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım, nerdeyse 6 sene uğraştım. Çok zor hamile kalınca kaybetme korkusu ekstra fazla oluyor sanırım.
Ya yine mi canim gelmis bebis urunleri kadinlar aksama bisi birakmiyor vala tuh erken gorseydim yazdigini kaynanamo gonderirdimKızlar bime gittim
Selepy açma bezi
Dalin yumusatici
Dalin sivi deterjan
Dalin şampuan
Tirnak makası
Bebek sabunu
Uni baby islak mendil
Uni baby biberon emzik temizleyici
Dudak dip balm
Aldım fiyatları uygun gibi bi bakın isterseniz
Gozun aydin cnaim bak sende erken duydun masallahHanımlar merhaba dün kontrolüm vardı şükür herşey yolunda ikizlerimiz geliyormuşultrasona göre 6 haftalık çıktılar kalp atışları da başlamış pıt pıt gördük ultrasonda ayın 8 inde tekrar gidicez kontrole
Gecmis olsun canimGünaydın kızlar. Dün doktordan gelince yemek yedim tam pijamamı giyerken ilk defa normalden fazla kanamam oldu yattım hemen, dün akşam 8den beri yataktayım. Muayene esnasında çok kurcalayınca tahriş oldu heralde. Doktor kanaman olabilir deyince yattım ama yattığım yerde neler düşündüm. Kasılmam olmssın diye magnezyum içsemmi, suyum gelirse hangi doktur arasam, kaç pede kadar normal. Kafamda deli sorular, çocuğumu mutsuz ediyorum zaten dün çok mahsundu kuzum. Burun aynı baba geniş, ağız aynı ben.
İnşallah canım inşallah. Çok haklısın. Şu bebişleri sağlıklı şekilde bi alsak yanımıza da rahat etsek artıkCanim benim ya cok haklisn bu dusncelerdezor bulnca insan panik oluyor halyle Allah esirgesn saglkla kavusucaksn ins. Kendimizi cok dinliyoriz bazen iste. Stres bebiside etkiliyor. Hareketler artnca rahatlarsn bncede bi guven oluyo kalbi atiyo ki hareket ediyo diyodum kendi kendime duyamadigim zaman olmstu 1 hafta kafayi yemstim. Iyi dusun bol dua ❤
Gecms olsn canim muayeneden kaynakli olabilir bnce smdi nasilsin devam etti mi. Tabiki herdeyi dusunursn allah korusinmagnzym icin banada yazarken rshim kasilmalarini da azaltir demsti oyle bi etkisi de var demek ki
Canım sen bugünlerde dinlemeye çalış mümkün olduğunca.Abla annem geldi sildi süpürdü yemek yaptı gitti. Bende arada dolandım arada yattım. Azaldı canım muayenede hem ultrason hemde elle olunca canım çok yandı. Evet geçen gebeliğimde karnım taş gibi olunca günde 1 içiyordum
Iyi cikmasina sevindim canim bunuda atlattin sira bizdeŞekerim 140 çıktı, Dr. Normal dedi. İdrarda lökosit çıktı. Zaten akıntım vardı, ilaç yazdı. Geçmezse 15 gün sonra gel, geçerse 1 ay sonra gel dedi.
Sen dinlen aman sagolsnlar. Anladim canim kotu olms normal kanamasi tabiAbla annem geldi sildi süpürdü yemek yaptı gitti. Bende arada dolandım arada yattım. Azaldı canım muayenede hem ultrason hemde elle olunca canım çok yandı. Evet geçen gebeliğimde karnım taş gibi olunca günde 1 içiyordum
Takipte oldgm hstaneye gidicem cnaim doktor ona gore randevu yazdirdi sekreterine. Saglk ocaginin yaptgini blmiyordm beni aramadilarAllah allah sağlık ocağında hemşire bana tarih verdi şeker yükleme testi için, biz sana gerekli olan ilacı (glukozu) yazcaz alıp geliceksin filan dedi
Canim ben son anda karar degistirdm pazar gunu:) 2 tane sepet besik alcktm seninkinin ovalleri cok hosuma gitti sik duruyo. Ama benim begendklerm kucuktu 6 7 aydn sora yatamaz orda dediler ufak gercektn bunu dusunmemstm cok biraz ielriyi dusunmek zorunda kaldim. Yavru yatakli buyuk besik aldim oda takimini. Ek olark bitane sepet besik alayim diyormBen bu beşiğin ham ahşap olanını aldım çok hoşuma gitti. İçinde kenar korumalığı yatağı çarşaf yastık dalan dahil. Nasipse Nisan sonunda ikinci bebeğime de alacağım
Hastanede yaptıracağım canım yarın
Ahh amin canim uykusuz gecelere raziyizİnşallah canım inşallah. Çok haklısın. Şu bebişleri sağlıklı şekilde bi alsak yanımıza da rahat etsek artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?