Cnm Allah yatdimcin olsun dualarim seninle saglikla kavus insallah

Cnm aslinda benim de gozum ahsapta.sen tam olarak hangisini aldin atarmisin.yatagi nevresim takimi falan guzel mi bide boyu kaca kaç

Cnm aslinda benim de gozum ahsapta.sen tam olarak hangisini aldin atarmisin.yatagi nevresim takimi falan guzel mi bide boyu kaca kaç
Canım boyu 60-120 nevresim takımı kenar korumaları falan güzel ama yorganı biraz küçük gibi geldi bana. Linki bulup atacağım canım

Ben bunu aldım canım. Sarı olanı seçtim nevresim takımını da

Gecms olsn canim muayeneden kaynakli olabilir bnce smdi nasilsin devam etti mi. Tabiki herdeyi dusunursn allah korusin magnzym icin banada yazarken rshim kasilmalarini da azaltir demsti oyle bi etkisi de var demek ki

İnşallah canım ya inşallah. Ben de 5.tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım, nerdeyse 6 sene uğraştım. Çok zor hamile kalınca kaybetme korkusu ekstra fazla oluyor sanırım.
Canim benim ya cok haklisn bu dusncelerde zor bulnca insan panik oluyor halyle Allah esirgesn saglkla kavusucaksn ins. Kendimizi cok dinliyoriz bazen iste. Stres bebiside etkiliyor. Hareketler artnca rahatlarsn bncede bi guven oluyo kalbi atiyo ki hareket ediyo diyodum kendi kendime duyamadigim zaman olmstu 1 hafta kafayi yemstim. Iyi dusun bol dua

Ya yine mi canim gelmis bebis urunleri kadinlar aksama bisi birakmiyor vala tuh erken gorseydim yazdigini kaynanamo gonderirdim allahtn bunlar aldgm seler 2 3 md eksk snairm olsn yine aldirirdim bez mendil flaan bakayim kalmstir blki bisiler

Gozun aydin cnaim bak sende erken duydun masallah

Gecmis olsun canim

İnşallah canım inşallah. Çok haklısın. Şu bebişleri sağlıklı şekilde bi alsak yanımıza da rahat etsek artık

Abla annem geldi sildi süpürdü yemek yaptı gitti. Bende arada dolandım arada yattım. Azaldı canım muayenede hem ultrason hemde elle olunca canım çok yandı. Evet geçen gebeliğimde karnım taş gibi olunca günde 1 içiyordum
Gecms olsn canim muayeneden kaynakli olabilir bnce smdi nasilsin devam etti mi. Tabiki herdeyi dusunursn allah korusin magnzym icin banada yazarken rshim kasilmalarini da azaltir demsti oyle bi etkisi de var demek ki

Canım sen bugünlerde dinlemeye çalış mümkün olduğunca.

Sen dinlen aman sagolsnlar. Anladim canim kotu olms normal kanamasi tabi bunada etki ediyorsa iyi bnde bitane iciyorm

Allah allah sağlık ocağında hemşire bana tarih verdi şeker yükleme testi için, biz sana gerekli olan ilacı (glukozu) yazcaz alıp geliceksin filan dedi
Takipte oldgm hstaneye gidicem cnaim doktor ona gore randevu yazdirdi sekreterine. Saglk ocaginin yaptgini blmiyordm beni aramadilar

Canim ben son anda karar degistirdm pazar gunu:) 2 tane sepet besik alcktm seninkinin ovalleri cok hosuma gitti sik duruyo. Ama benim begendklerm kucuktu 6 7 aydn sora yatamaz orda dediler ufak gercektn bunu dusunmemstm cok biraz ielriyi dusunmek zorunda kaldim. Yavru yatakli buyuk besik aldim oda takimini. Ek olark bitane sepet besik alayim diyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…