- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Ben de doktoruma bi danışayım. Benim doktorumun çalıştığı merkez sgk anlaşmalı değil o yüzden orda yaptırmam pahalıya gelir çok.Takipte oldgm hstaneye gidicem cnaim doktor ona gore randevu yazdirdi sekreterine. Saglk ocaginin yaptgini blmiyordm beni aramadilar
Allah razı olsun canımGozun aydin cnaim bak sende erken duydun masallah❤
Canım dediğin gibi ileriyi düşünmek lazım sepet beşik en fazla 6 ay kullanılır. 400-500 lira nerdeyse. Ben şahsen kısa süreliğine alamam diye düşündüm. O yüzden üç dört yıl kullanabileceğim alternatif bunu düşündüm. Bakalım kullanınca nasıl olacak. ovalleri de çok güzel dediğin gibiCanim ben son anda karar degistirdm pazar gunu:) 2 tane sepet besik alcktm seninkinin ovalleri cok hosuma gitti sik duruyo. Ama benim begendklerm kucuktu 6 7 aydn sora yatamaz orda dediler ufak gercektn bunu dusunmemstm cok biraz ielriyi dusunmek zorunda kaldim. Yavru yatakli buyuk besik aldim oda takimini. Ek olark bitane sepet besik alayim diyorm
Ohh ne güzel, darısı başımıza
İnşallah sizinde normal deger de çıkarIyi csnim benim seker testi de persembe gunu
Sagol canım, bana bir fitil, bide şase ilaç verdi. Akıntım sarı renkte, bazen iç çamaşırı batıracak derecede çok geliyor. Günlük ped falan kar etmiyorGözün aydın canım en son verdiğim idrarda bendede lökosit çıktı ama doktor herhangi bi ilaç vermedi bana az çıktı demek gebeligimn başından beri akıntım var benim adet zamanım dahada artiyor.
ben hastanede yaptırdım canım. Dünde tetanoz oldum, bişey demediler. Nisanın 15inde 3. Gebelik izlenimi için çağırdılar. Kan alınıp test yapılacakmış.Kızlar şeker yüklenmesini sağlık ocağında mı yaptırıyorsunuz yoksa hastanede mi?
Amin canımAllah razı olsun canım rabbim isteyen her kadına bu güzel mutluluğu yaşatsın inşallah
Sagol canım, inşallah sizlerinde normal çıkarIyi cikmasina sevindim canim bunuda atlattin sira bizde
İyi akşamlar canım, sagolasın. Darısı sizlere artık. Son testide atlattık çok şükür :)Iyi aksamlar kizlarrrr.C A N O testinde sorun cikmamasina sevindim canim.
Bende yarin doktordan randevu alip haftaya carsamba gidicem insallahhh
Amin insallah canimmm.☺
İnşallah sizinde normal deger de çıkar ☺
Sagol canım, bana bir fitil, bide şase ilaç verdi. Akıntım sarı renkte, bazen iç çamaşırı batıracak derecede çok geliyor. Günlük ped falan kar etmiyor
ben hastanede yaptırdım canım. Dünde tetanoz oldum, bişey demediler. Nisanın 15inde 3. Gebelik izlenimi için çağırdılar. Kan alınıp test yapılacakmış.
Amin canım
Sagol canım, inşallah sizlerinde normal çıkar ☺
İyi akşamlar canım, sagolasın. Darısı sizlere artık. Son testide atlattık çok şükür :)
Şekerim 140 çıktı, Dr. Normal dedi. İdrarda lökosit çıktı. Zaten akıntım vardı, ilaç yazdı. Geçmezse 15 gün sonra gel, geçerse 1 ay sonra gel dedi.
Cok guzelmis canim nevresim takimi da gule gule kullanBen bunu aldım canım. Sarı olanı seçtim nevresim takımını daBebek Beşikleri - Beşik Modelleri - n11
Bebek Beşikleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Beşik çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Kesnlkle oyle canim ya gornste hos geliyor ama cok kisa kullanimmisCanım dediğin gibi ileriyi düşünmek lazım sepet beşik en fazla 6 ay kullanılır. 400-500 lira nerdeyse. Ben şahsen kısa süreliğine alamam diye düşündüm. O yüzden üç dört yıl kullanabileceğim alternatif bunu düşündüm. Bakalım kullanınca nasıl olacak. ovalleri de çok güzel dediğin gibi
Hayır canım, 3 saat sonraki 140.1 saat sonrası mi 140 cıktı?
Amin inşallah canım hepimiz güzel günlerde kullanalımCok guzelmis canim nevresim takimi da gule gule kullan
Kesinlikle canım. Bence kullanışlı olması önemli görsellik de önemli tabii ama Altı ay için o para verilip tekrardan beşik almak pek mantıklı gelmiyor. Bebeklerin yeterince masrafı olacak zaten bence o parayı başka ihtiyaçlarına harcarsınKesnlkle oyle canim ya gornste hos geliyor ama cok kisa kullanimmistekrar masraf yapmak istemiyorm suan karar degistirdm yine allahtn yeni siparis verdk takimin yatagini degistiricem 2 tane normal besik olsn senin aldgn tarz daha rahat ederler ya dusundm de 2 sinin konforuda ayni olmali. Bide olcnce sigmadi buyk karyola cok yer kaplick odada
Ayy canım inşallah etkisi geçer hemenŞeker yükleme yaptırıyorum bugün o su iğrençmiş
Hayır canım, 3 saat sonraki 140.
maalesefŞeker yükleme yaptırıyorum bugün o su iğrençmiş
O an birden karar vermstk anneler ileriyi dusndu de bebeklik onemli ikiside esit olsn kizlar kavga etmesn soraAmin inşallah canım hepimiz güzel günlerde kullanalım
Kesinlikle canım. Bence kullanışlı olması önemli görsellik de önemli tabii ama Altı ay için o para verilip tekrardan beşik almak pek mantıklı gelmiyor. Bebeklerin yeterince masrafı olacak zaten bence o parayı başka ihtiyaçlarına harcarsın
Oyyallah yardmcn olsn canim ins sonucun iyi cikarŞeker yükleme yaptırıyorum bugün o su iğrençmiş
Canım bitirdim ama benimki de sınırda çıktı ya. 75 mg yapıldı. Açlık 87.3 , 1. Saat 181,3, 2. Saat 163,5 çıkmış. Endokrine troid için sonuçlarımı gösterecek eşim bunları da göstersin bariCanım açlık 70-96 1. Saat 180 2. Saat 140 olması lazım eğer 75mg ile yaparsan. Gebelikte önemsedikleri 1. Saat içtikten sonraki ilk değer yani. Benim o 181 çıkınca gebelik şekeri var demişlerdi. Bende 2. Kez yaptıracağım haffaya yaptırırım heralde.
@-saye inş kusmadan bitirirsin canım.
Sağlıklı güzel günlerde kullansın prensesler inşallah. Sorun olmaz bence canımO an birden karar vermstk anneler ileriyi dusndu de bebeklik onemli ikiside esit olsn kizlar kavga etmesn soraevet canim ya kullanis onemli iyi bi fikir oldu bana sennkide sagolasn aradm sabahtan fbrikaya bilgi vericz dediler ins sorun cikmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?