Yaptırıp yaptirmamak senin elinde zaten canım bebeğin haftasına gore kilosu normalse eğer suyun da normalse çoğu bitti zaten seninde ama şekeri yeyip yememekle ilgisi yok şekerin benim bı arkadaşım sanırım en sağlıklı beslenen insan şeker yok hazır gıda yok ama yinede şeker çıktı şu andan itibaren şeker yemeyi bırakırsan tamamen ya da azaltrsn zaten bı faydası olmayan bişey değişen bişey olmaz ben boşuna yaptrdm mesela belliydi zaten benim açlık şekerim bile gebelikten önce 70 falandı yüksek çıkmayacağı aşikardı ama işte gebelikte değişebiliyor yaptıranlardada bı sıkıntı olmamış gördüğüm kadarıyla riske atmayıp yaptr istersen.Kontrolden çıktım
Oğlum 900 gram olmuş
Doktor şeker yüklemesi yaptırman lazım
Şuan sıkıntı yok ama suyun her an yüksek çıkabilir gibi duruyo dedi
hiç istemiyorum yüklemeyi yaptırmak
Şimdiden Tamamen şekeri kessem yüklemeyi yaptırmasam olur mu sizce?
Pazartesi detayliya giricem bakalım o doktor ne dicek
Canım şekeri kesmkle bir ilgisi yok. Drun da gerekli görmüşse yaptır bence. Ben yaptırdım sınırda çıktı. Diyet yapmam gerekecek. Önlem alınmazsa daha sonra problem yaşarsın. Naçizane fikrim bu yöndeKontrolden çıktım
Oğlum 900 gram olmuş
Anladim canım peki yüklemeden sonra şeker cikarsaYaptırıp yaptirmamak senin elinde zaten canım bebeğin haftasına gore kilosu normalse eğer suyun da normalse çoğu bitti zaten seninde ama şekeri yeyip yememekle ilgisi yok şekerin benim bı arkadaşım sanırım en sağlıklı beslenen insan şeker yok hazır gıda yok ama yinede şeker çıktı şu andan itibaren şeker yemeyi bırakırsan tamamen ya da azaltrsn zaten bı faydası olmayan bişey değişen bişey olmaz ben boşuna yaptrdm mesela belliydi zaten benim açlık şekerim bile gebelikten önce 70 falandı yüksek çıkmayacağı aşikardı ama işte gebelikte değişebiliyor yaptıranlardada bı sıkıntı olmamış gördüğüm kadarıyla riske atmayıp yaptr istersen.
Nasıl bi diyet canım buCanım şekeri kesmkle bir ilgisi yok. Drun da gerekli görmüşse yaptır bence. Ben yaptırdım sınırda çıktı. Diyet yapmam gerekecek. Önlem alınmazsa daha sonra problem yaşarsın. Naçizane fikrim bu yönde
Maşallah kuzuya ben bugün diyetisyene gittim istersen listeyi paylaşabilirim.Kontrolden çıktım
Oğlum 900 gram olmuş
Anladim canım peki yüklemeden sonra şeker cikarsa
Ne olucak nasıl bi diyet uygulanıcak
Cünkü yüklemeden sonra ona göre diyet yapman gerekir dedi doktor
Nasıl bi diyet acaba ? Ben şekeri kestirirdiye düşünmüştüm
Arkadaşımın bayağa yüksek çıkmıştı. Gün içinde kendisi parmakta şekerini ölçüyordu ona göre yiyeceğini ayarlıyordu. Yüksek çıkarsa yürüyüş yapıp düşürmeye çalışıyordu filan. Sarmayı bile 1-2 tane yiyordu korkudan.Nasıl bi diyet canım bu
Anladım canım teşekkur ederimArkadaşımın bayağa yüksek çıkmıştı. Gün içinde kendisi parmakta şekerini ölçüyordu ona göre yiyeceğini ayarlıyordu. Yüksek çıkarsa yürüyüş yapıp düşürmeye çalışıyordu filan. Sarmayı bile 1-2 tane yiyordu korkudan.
Ama başka bi arkadaşımın hafif yüksek çıktı ona normal bi diyet listesi verdiler her öğün 1-2 dilim tam buğday ekmeği bile vardı, ara öğünlerde meyveyi süt veya yoğurtla tüketiyordu kan şekerini fırlatmasın diye.
Canım düzenli besleniyorsun ana ve ara öğünlü olacak şekilde. Patates, pirinç beyaz ekmek ve tatlı yasaklanıyor. Meyve porsiyonun düşüyor gibiNasıl bi diyet canım bu
Gözün aydın inşallah hep güzel giderKızlar ben de ikili test sonucumu aldım şükür sorun çıkmadı. Bebekte iyi, evhamlarım boşa çıktı yine çok şükür.Demekki gerçekten 14.haftadan sonra rahat döneme giriliyor, bebişle alakası yokmuş.
Amiiiin amiiiin hepinizin inşallahGözün aydın inşallah hep güzel gider
Ben 3.aydan beri emzirme sudyeni kullaniyorum canımSevgili tecrübeli anneler yakın zamanda yeni sütyen almam gerekecek olanlar artık bayağa dar gelmeye başladıacaba almışken direk emzirme sütyeni mi alsam?
Onu tam bilemiyorum ama şekerden uzak bı diyet sanırım meyve falanda yememisti benim arkadaşım.Anladim canım peki yüklemeden sonra şeker cikarsa
Ne olucak nasıl bi diyet uygulanıcak
Cünkü yüklemeden sonra ona göre diyet yapman gerekir dedi doktor
Nasıl bi diyet acaba ? Ben şekeri kestirirdiye düşünmüştüm
Anladım canım çok sağolCanım düzenli besleniyorsun ana ve ara öğünlü olacak şekilde. Patates, pirinç beyaz ekmek ve tatlı yasaklanıyor. Meyve porsiyonun düşüyor gibi
Ben de öyle düşündüm, almışken bebiş gelince de kullanacağım bişey alayım dedim ama acaba abartıyor muyum diye size sorayım dedimBen 3.aydan beri emzirme sudyeni kullaniyorum canım
Cunkü bayagi bi buyuduler sonradanda kullanirim diye emzirme sudyeni aldım
Hadi ya canim smdi diyet mi vercek acabaCanım bitirdim ama benimki de sınırda çıktı ya. 75 mg yapıldı. Açlık 87.3 , 1. Saat 181,3, 2. Saat 163,5 çıkmış. Endokrine troid için sonuçlarımı gösterecek eşim bunları da göstersin bari
Sağlıklı güzel günlerde kullansın prensesler inşallah. Sorun olmaz bence canım
Masallah canim oglusina bole devam etsinKontrolden çıktım
Oğlum 900 gram olmuş
Gozun aydin canim sevindmKızlar ben de ikili test sonucumu aldım şükür sorun çıkmadı. Bebekte iyi, evhamlarım boşa çıktı yine çok şükür.Demekki gerçekten 14.haftadan sonra rahat döneme giriliyor, bebişle alakası yokmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?