Yaptırıp yaptirmamak senin elinde zaten canım bebeğin haftasına gore kilosu normalse eğer suyun da normalse çoğu bitti zaten seninde ama şekeri yeyip yememekle ilgisi yok şekerin benim bı arkadaşım sanırım en sağlıklı beslenen insan şeker yok hazır gıda yok ama yinede şeker çıktı şu andan itibaren şeker yemeyi bırakırsan tamamen ya da azaltrsn zaten bı faydası olmayan bişey değişen bişey olmaz ben boşuna yaptrdm mesela belliydi zaten benim açlık şekerim bile gebelikten önce 70 falandı yüksek çıkmayacağı aşikardı ama işte gebelikte değişebiliyor yaptıranlardada bı sıkıntı olmamış gördüğüm kadarıyla riske atmayıp yaptr istersen.

Canım şekeri kesmkle bir ilgisi yok. Drun da gerekli görmüşse yaptır bence. Ben yaptırdım sınırda çıktı. Diyet yapmam gerekecek. Önlem alınmazsa daha sonra problem yaşarsın. Naçizane fikrim bu yönde

Anladim canım peki yüklemeden sonra şeker cikarsa
Ne olucak nasıl bi diyet uygulanıcak

Cünkü yüklemeden sonra ona göre diyet yapman gerekir dedi doktor

Nasıl bi diyet acaba ? Ben şekeri kestirirdiye düşünmüştüm

Maşallah kuzuya ben bugün diyetisyene gittim istersen listeyi paylaşabilirim.

Nasıl bi diyet canım bu
Arkadaşımın bayağa yüksek çıkmıştı. Gün içinde kendisi parmakta şekerini ölçüyordu ona göre yiyeceğini ayarlıyordu. Yüksek çıkarsa yürüyüş yapıp düşürmeye çalışıyordu filan. Sarmayı bile 1-2 tane yiyordu korkudan.

Ama başka bi arkadaşımın hafif yüksek çıktı ona normal bi diyet listesi verdiler her öğün 1-2 dilim tam buğday ekmeği bile vardı, ara öğünlerde meyveyi süt veya yoğurtla tüketiyordu kan şekerini fırlatmasın diye.

Anladım canım teşekkur ederim

Sevgili tecrübeli anneler yakın zamanda yeni sütyen almam gerekecek olanlar artık bayağa dar gelmeye başladı acaba almışken direk emzirme sütyeni mi alsam?
Ben 3.aydan beri emzirme sudyeni kullaniyorum canım
Cunkü bayagi bi buyuduler sonradanda kullanirim diye emzirme sudyeni aldım

Onu tam bilemiyorum ama şekerden uzak bı diyet sanırım meyve falanda yememisti benim arkadaşım.

Hadi ya canim smdi diyet mi vercek acaba etkileyecek seler yiyormuydn ki elimizde de olmayabilir hamilelkte cikiyorms ya

Masallah canim oglusina bole devam etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…