Sevgili tecrübeli anneler yakın zamanda yeni sütyen almam gerekecek olanlar artık bayağa dar gelmeye başladı acaba almışken direk emzirme sütyeni mi alsam?
Bu benim hic aklima gelmemisti bnde 2 tane almstm 1 beden buyugunu rahatsz etmicek tarzda bisi cok abartili deglm suan zatn normaldede zayif oldgmdan☺

Sevgili tecrübeli anneler yakın zamanda yeni sütyen almam gerekecek olanlar artık bayağa dar gelmeye başladı acaba almışken direk emzirme sütyeni mi alsam?
Bende aldim yeni sutyen ama iki kere degistirdim canim 75 buyuk gelirdi. 85 aldim kucuk gelecek nerdeyse az daha buyusu her yerden skacak resmen. Bende haftasonu gidip yari dolgulu hamis sutyeni alicam.

Bende aldim yeni sutyen ama iki kere degistirdim canim 75 buyuk gelirdi. 85 aldim kucuk gelecek nerdeyse az daha buyusu her yerden skacak resmen. Bende haftasonu gidip yari dolgulu hamis sutyeni alicam.
Ayyy daha da büyüyor mu benim de 80di bedenim ama rahat bol olsun diye 85 alırdım ama artık o bile acaip sıkıyor. Daha 15.haftadayım ben. 95 e çıkar mı bu gidişle

Hadi ya canim smdi diyet mi vercek acaba etkileyecek seler yiyormuydn ki elimizde de olmayabilir hamilelkte cikiyorms ya
Canım yarın tekrar kan vereceğim endokrin çağırdı tekrar ne yapmam gerektiğini anlatacak. İlk etapta diyet ve şeker ölçümü verir. Yok canım benim doğru dürüst bir şey yediğim . Bir haftadır en geç yedide kesiyorum bir şeyler yemeyi akşam da yemiyorum dr yasakladı erken doğum riski sebebiyle

Arkadaslar merhaba bugun size biraz konuyla alakasiz bisey paylasmak istedim.ana sayfaya yazmak istemedim aylardir burada birbirimizi tanidik o yuzden buraya yazmak istedim
Size söylemiştim. Esim issiz kalinca esimin memleketine geldik.kayinvalidemlerin yaninda kaliyoruz.ben 6 aydir o kadar alismisimki kendi evimde rahat hamilelige.bir anda gelince bocaladim.normalde kayinvalidemle kayinpederimle iyi anlasirim.ama şuan psikolojim cok farkli hicbi söz kaldiramiyorum.fiziksel olarak da iyi hissetmiyorum.kasiklarim agriyor oturamiyorum ayaklarimi toplayip.
Köydeyiz.herkesin kendine gore isi var.bende yemek buladik temizlik islerinin cogunu yapmaya calisiyorum agrim olmazsa.kayinvalideme yuk olmak istemiyorum.ama aksamlari yemekten sonra oturup onlarla tv seyredemiyorum cunku bacaklarimi uzatmak istiyorum.herkes rahatca oturuyor.ben gelin oldugum icin kayinpederden cekiniyorum dogal olarak.onlar rahat et diyor ama babamin karsisinda da bacaklarimi uzatamam.bende odama geciyorum odada tv seyrediyorum yada internette takiliyorum.bikac gundur busekilde...böyle agrim azaliyor rahatliyorum ama bu seferde herkes sohbet ediyo ben iyice yanliz kaliyorum.ve cekiniyorum acaba ayip mi oluyo diye.ne yapacagimi sasirdim.hem hamilelik psikolojisi hem de bu haftalarda biraz kasik agrim var doktor bebek biraz asagida dedi o yuzden sanirim

Canım Allah yardımcın olsun. Ama ben senin yerinde olsam bende uzanırdım sanırım çünkü insan ağrısı varken rahat olamıyor sohbetten de zevk almıyor. Ama illa kendini yalnız hissediyorum diyorsan kv ile konuşsan seninle iki çift laf etse
Tamam canım ikizlerde nasıl ilerliyor süreçç hiç bilmiyorum
İkiz gebelikte ikili test önerilmiyor canım. İstersen ücretli testler var fetal DNA gibi onları yaptırırsın. Ben yaptırmadım drumda usgye göre gideceğiz ikiz gebelikte hiç bir testin garantisi yoktur diyor

Canım seni çok iyi anlıyorum. Biz de bu aralar hergün kv ye yemeğe gidiyoruz akşamları bi an evvel vakit gelse de eve gitsek diye bekliyorum. İnsan rahat kıyafetler giymek, ayaklarını uzatmak istiyor. TV de sevdiği şeyleri açmak istiyor. Eğer eşinin ailesi anlayışlı insanlar ise sıkıntı edeceklerini sanmam. Sen yine de arada onlarla da otur, hepten kopmuş olma. Bir de kv ne izah et durumu ağrım oluyor, uykum geliyor vs diye.

Cnm odaya gecerken soyluyorum kayinvalideme ben biraz rahatsizim. Onlarda anlayisla karsiliyo sagolsunlar.ben kendimi kötü hissediyorum.bende soyle bi huy var surekli düsünürüm baskasi ne düsünür ayip mi oldu bana kurildimi falan diye kendimden cok baska insanlarin ne dusundugunu onemserdim.hamilelikle biraz bencillestim sanirim kimseyi düsünemiyorum.hep aklim bebekte esimin işi yok burda nereye kadar idare edecez hep bunlari dusunuyom kimseyi onemsemiyorum artik.iyimi kotumu bilmem

Ayyy daha da büyüyor mu benim de 80di bedenim ama rahat bol olsun diye 85 alırdım ama artık o bile acaip sıkıyor. Daha 15.haftadayım ben. 95 e çıkar mı bu gidişle
Cikar canim gecer bile. Dogurduktan sonra ozellikle sut gelmesiyle esimin tabiriyle kafa kadar oluyor normalde zayif biri oldugum icin haliyle goguslerimde kucuktu. Fakat hamilelikte basliyo, sut kesilene kadar buyuyoda buyuyoooooooo olabildigince bol al.

Canim gecmis olsun seker mi cikti?

Canım ayıp olacak bı durum yok eminim anlıyorlardr neden odanda dinlendiğini gün içinde iş güç derken akşam olunca insan ayaklarını uzatıp dinlenmek istiyor haliyle hem bebeği hareketlerini dinlemek açısından iyi oluyor insan kp yanında falan rahat edemiyor ister istemez hakliisn sen gün içinde vakit geçir sonra dinlen canım eşine şöyle yanına gelsin ne bilim biraz sohbet falan vakit geçer en azndan.

Canim sen hamilesin ne utaniyosun. Bu donemde ayip kacmaz emin ol uzat ayaklarini dinlen yoruyosun da kendini belli. azicik agirdan al. Bebislerimiz onca caba sonucu oldu cok sukur. Kendini uzme de yormada. Insallah zamanla alisirsin duzene. Rabbim yardim etsin.

Hiç düşünme kafama takma canım insanın hayatında zaten en bencil olacağı dönem hamilelik ve bebeğin ilk zamanları. Senin hamilelik sıkıntın, stresin sana yeter. Çevrendekiler de iyi niyetli ise zaten sana "yazık kız hamile yatsın dinlensin" gözüyle bakar. Art niyetli düşünen olursa bile duymazdan gel boşver eşine de hayırlı bir iş kapısı nasip olur inşallah. Benim eşim de malesef işsiz, üstelik işe dönüş davası açtık o sonuçlanmadan yeni bir yere girerse de ileride sıkıntı olma ihtimali var. Elbet Allah bi yerden bir rızk kapısı açacak.

Ovvv sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim Benim de küçüktü ama şuan normal ebatlara geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…