- 13 Eylül 2017
- 664
- 1.375
- 33
- 39
Sagol cnm sizinde hakkinizda hayirlisi olsun.Allah bi kapiyi kapatir bi kapiyi açar.Hiç düşünme kafama takma canım insanın hayatında zaten en bencil olacağı dönem hamilelik ve bebeğin ilk zamanları. Senin hamilelik sıkıntın, stresin sana yeter. Çevrendekiler de iyi niyetli ise zaten sana "yazık kız hamile yatsın dinlensin" gözüyle bakar. Art niyetli düşünen olursa bile duymazdan gel boşvereşine de hayırlı bir iş kapısı nasip olur inşallah. Benim eşim de malesef işsiz, üstelik işe dönüş davası açtık o sonuçlanmadan yeni bir yere girerse de ileride sıkıntı olma ihtimali var. Elbet Allah bi yerden bir rızk kapısı açacak.
Evet canım maalesefCanim gecmis olsun seker mi cikti?
Gecmis olsun canim yaa. Insallah dikkat edince gecer. Rahim agzi duzelmeye baslamis mi baktirdin mi?Evet canım maalesef
Cnm kayinvalidem de hasta bi sürü hastaligi var.ama hayvanlarla tarlayla ugrasarak mutlu oluyor.o kadar hastaliga ragmen bi sürü is yapip geliyo.şunu yaptim yoruldum inege baktim bahceye gittim yoruldum suram agriyo buram agriyo deyince ona yemek yaptiramamki bide.o yüzden diger isler bana kaliyo.evdeki agir temizlik islerine esim yardim ediyor.esim hayvanlara bakmaya da yardim ediyor.ama kendimi fazlalik gibi hissediyorum ne bileyim biraz hamilelik alinganligi heralde.bide biz buraya gelirken görümcem şöyle dwmişti.siz köye tasininca size kimse bisey sormaz hep annemle babama sorarlar onlarda ne cevap verecegini sasrir üzülür demişti.biz ikimizde üniversite mezunuyuz.ne isiniz var köyde.millet dedikodu yapar demisti görümcemCanim sen hamilesin ne utaniyosun. Bu donemde ayip kacmaz emin ol uzat ayaklarini dinlen yoruyosun da kendini belli. azicik agirdan al. Bebislerimiz onca caba sonucu oldu cok sukur. Kendini uzme de yormada. Insallah zamanla alisirsin duzene. Rabbim yardim etsin.
Sağol canım inşallah. Rahim ağzı aynı canım 2.2 dedi Cumartesi iki hafta sonra kontrol demişti. 8 Nisa’nda Ali hocaya gideceğim bakalımGecmis olsun canim yaa. Insallah dikkat edince gecer. Rahim agzi duzelmeye baslamis mi baktirdin mi?
Gecmis olsun canimEvet canım maalesef
Canım bir müddet kolay olmasa da dışardan seslere kulağını kapat. Düşmez kalkmaz bir Allah kimin ne olacağı belli olmaz ki. Görümcen neden böyle konuşmuşCnm kayinvalidem de hasta bi sürü hastaligi var.ama hayvanlarla tarlayla ugrasarak mutlu oluyor.o kadar hastaliga ragmen bi sürü is yapip geliyo.şunu yaptim yoruldum inege baktim bahceye gittim yoruldum suram agriyo buram agriyo deyince ona yemek yaptiramamki bide.o yüzden diger isler bana kaliyo.evdeki agir temizlik islerine esim yardim ediyor.esim hayvanlara bakmaya da yardim ediyor.ama kendimi fazlalik gibi hissediyorum ne bileyim biraz hamilelik alinganligi heralde.bide biz buraya gelirken görümcem şöyle dwmişti.siz köye tasininca size kimse bisey sormaz hep annemle babama sorarlar onlarda ne cevap verecegini sasrir üzülür demişti.biz ikimizde üniversite mezunuyuz.ne isiniz var köyde.millet dedikodu yapar demisti görümcem
Sağol canımGecmis olsun canim
Oyle yapmaya calisiyorum esimde arada yanima geliyo sagolsun.hamilelik psikolojisi birazda sanirim.iki hafta sonra ankarada mülakatim var bi memurluk içinCanım ayıp olacak bı durum yok eminim anlıyorlardr neden odanda dinlendiğini gün içinde iş güç derken akşam olunca insan ayaklarını uzatıp dinlenmek istiyor haliyle hem bebeği hareketlerini dinlemek açısından iyi oluyor insan kp yanında falan rahat edemiyor ister istemez hakliisn sen gün içinde vakit geçir sonra dinlen canım eşine şöyle yanına gelsin ne bilim biraz sohbet falan vakit geçer en azndan.
Canim milletin agzini bosver. Diyen olursa Allaha versinler hesaplarini. Ayni annemi tarif ettin hastaliginin ustune herseyi yapicam diye ugrasiyor. Sende haklisin ama surekli de yorma kendini koyluk yer ani bisey olmasin. Durumunu cok iyi anliyorum tahmin ediyorum. Ben kendi annemin yanina gidicegim halde ne kadar dusundum uzuldum. Sen bi de esinden tarafa gitmissin. Rabbim yardimcin olsun. Fazlalik gibi hissetme kendini can tasiyosun senin yukun onlardan agirCnm kayinvalidem de hasta bi sürü hastaligi var.ama hayvanlarla tarlayla ugrasarak mutlu oluyor.o kadar hastaliga ragmen bi sürü is yapip geliyo.şunu yaptim yoruldum inege baktim bahceye gittim yoruldum suram agriyo buram agriyo deyince ona yemek yaptiramamki bide.o yüzden diger isler bana kaliyo.evdeki agir temizlik islerine esim yardim ediyor.esim hayvanlara bakmaya da yardim ediyor.ama kendimi fazlalik gibi hissediyorum ne bileyim biraz hamilelik alinganligi heralde.bide biz buraya gelirken görümcem şöyle dwmişti.siz köye tasininca size kimse bisey sormaz hep annemle babama sorarlar onlarda ne cevap verecegini sasrir üzülür demişti.biz ikimizde üniversite mezunuyuz.ne isiniz var köyde.millet dedikodu yapar demisti görümcem
Insallah artiyordur canim. Hayirli haberlerle gel. Bende haftaya carsambaya randevu aldim medovadanSağol canım inşallah. Rahim ağzı aynı canım 2.2 dedi Cumartesi iki hafta sonra kontrol demişti. 8 Nisa’nda Ali hocaya gideceğim bakalım
Ya görümcemde kotu niyet yok da biraz patavatsiz.benim orada alinabilecegimi dusunmuyor.ben de koye cok gitmek istemedigimden bahsediyordum hamilelik dogum cocuk bide sonra bikac aylik bebekle 8 saatlik yoldan dönüş.bunlari konusurken oyle söyledi isteCanım bir müddet kolay olmasa da dışardan seslere kulağını kapat. Düşmez kalkmaz bir Allah kimin ne olacağı belli olmaz ki. Görümcen neden böyle konuşmuş
Sağol canım
Haklısın canım her ne kadar evinde bulunduğun kişiler sana elinden geleni yapsada insanın kendi evi gibi olmuyor. Sen nasıl rahat hissediyorsan öyle yap, surada geçici süreç. Ben kalabalığa hiç gelemiyorum sanki konuşurken yoruluyorum artık haftalarımız ilerledi. Eskisi gibi güçlü değilizArkadaslar merhaba bugun size biraz konuyla alakasiz bisey paylasmak istedim.ana sayfaya yazmak istemedim aylardir burada birbirimizi tanidik o yuzden buraya yazmak istedim
Size söylemiştim. Esim issiz kalinca esimin memleketine geldik.kayinvalidemlerin yaninda kaliyoruz.ben 6 aydir o kadar alismisimki kendi evimde rahat hamilelige.bir anda gelince bocaladim.normalde kayinvalidemle kayinpederimle iyi anlasirim.ama şuan psikolojim cok farkli hicbi söz kaldiramiyorum.fiziksel olarak da iyi hissetmiyorum.kasiklarim agriyor oturamiyorum ayaklarimi toplayip.
Köydeyiz.herkesin kendine gore isi var.bende yemek buladik temizlik islerinin cogunu yapmaya calisiyorum agrim olmazsa.kayinvalideme yuk olmak istemiyorum.ama aksamlari yemekten sonra oturup onlarla tv seyredemiyorum cunku bacaklarimi uzatmak istiyorum.herkes rahatca oturuyor.ben gelin oldugum icin kayinpederden cekiniyorum dogal olarak.onlar rahat et diyor ama babamin karsisinda da bacaklarimi uzatamam.bende odama geciyorum odada tv seyrediyorum yada internette takiliyorum.bikac gundur busekilde...böyle agrim azaliyor rahatliyorum ama bu seferde herkes sohbet ediyo ben iyice yanliz kaliyorum.ve cekiniyorum acaba ayip mi oluyo diye.ne yapacagimi sasirdim.hem hamilelik psikolojisi hem de bu haftalarda biraz kasik agrim var doktor bebek biraz asagida dedi o yuzden sanirim
Bende ayni cnm cok yoruluyorum konusmaktan.uykum geliyo hemenHaklısın canım her ne kadar evinde bulunduğun kişiler sana elinden geleni yapsada insanın kendi evi gibi olmuyor. Sen nasıl rahat hissediyorsan öyle yap, surada geçici süreç. Ben kalabalığa hiç gelemiyorum sanki konuşurken yoruluyorum artık haftalarımız ilerledi. Eskisi gibi güçlü değiliz
İnşallah canım. Sende memnun kalırsın umarım drdanInsallah artiyordur canim. Hayirli haberlerle gel. Bende haftaya carsambaya randevu aldim medovadan
Kötü niyet yok camım da düşünmek lazım hamile kadın üzülmesin demek lazım. Aşikar ki sende düzenini bozmak istemezsinYa görümcemde kotu niyet yok da biraz patavatsiz.benim orada alinabilecegimi dusunmuyor.ben de koye cok gitmek istemedigimden bahsediyordum hamilelik dogum cocuk bide sonra bikac aylik bebekle 8 saatlik yoldan dönüş.bunlari konusurken oyle söyledi iste
Hiç sorma canım bende de durum aynı. Lohusalık dönemindeki kalabalığı düşündükçe stres oluyorumHaklısın canım her ne kadar evinde bulunduğun kişiler sana elinden geleni yapsada insanın kendi evi gibi olmuyor. Sen nasıl rahat hissediyorsan öyle yap, surada geçici süreç. Ben kalabalığa hiç gelemiyorum sanki konuşurken yoruluyorum artık haftalarımız ilerledi. Eskisi gibi güçlü değiliz
Aynen öyle yap canım hamilelikte herkes öyle oluyor alıngan en küçük bı laf bile batıyor insana bu aralar bende öyleyim en iyisi dediğini yap sen hem vakit geçer hemde mülakatın varmış rabbim evladını nasibyle gönderdi bunu unutma inşaallah istediğin iş olurOyle yapmaya calisiyorum esimde arada yanima geliyo sagolsun.hamilelik psikolojisi birazda sanirim.iki hafta sonra ankarada mülakatim var bi memurluk için
Ona hazirlanayim internneyten vakit gecireyim o sekilde diye dusundum.genel kultur bilgileri calisayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?