Sagol cnm sizinde hakkinizda hayirlisi olsun.Allah bi kapiyi kapatir bi kapiyi açar.

Cnm kayinvalidem de hasta bi sürü hastaligi var.ama hayvanlarla tarlayla ugrasarak mutlu oluyor.o kadar hastaliga ragmen bi sürü is yapip geliyo.şunu yaptim yoruldum inege baktim bahceye gittim yoruldum suram agriyo buram agriyo deyince ona yemek yaptiramamki bide.o yüzden diger isler bana kaliyo.evdeki agir temizlik islerine esim yardim ediyor.esim hayvanlara bakmaya da yardim ediyor.ama kendimi fazlalik gibi hissediyorum ne bileyim biraz hamilelik alinganligi heralde.bide biz buraya gelirken görümcem şöyle dwmişti.siz köye tasininca size kimse bisey sormaz hep annemle babama sorarlar onlarda ne cevap verecegini sasrir üzülür demişti.biz ikimizde üniversite mezunuyuz.ne isiniz var köyde.millet dedikodu yapar demisti görümcem

Canım bir müddet kolay olmasa da dışardan seslere kulağını kapat. Düşmez kalkmaz bir Allah kimin ne olacağı belli olmaz ki. Görümcen neden böyle konuşmuş
Gecmis olsun canim
Sağol canım

Oyle yapmaya calisiyorum esimde arada yanima geliyo sagolsun.hamilelik psikolojisi birazda sanirim.iki hafta sonra ankarada mülakatim var bi memurluk için
Ona hazirlanayim internneyten vakit gecireyim o sekilde diye dusundum.genel kultur bilgileri calisayim

Canim milletin agzini bosver. Diyen olursa Allaha versinler hesaplarini. Ayni annemi tarif ettin hastaliginin ustune herseyi yapicam diye ugrasiyor. Sende haklisin ama surekli de yorma kendini koyluk yer ani bisey olmasin. Durumunu cok iyi anliyorum tahmin ediyorum. Ben kendi annemin yanina gidicegim halde ne kadar dusundum uzuldum. Sen bi de esinden tarafa gitmissin. Rabbim yardimcin olsun. Fazlalik gibi hissetme kendini can tasiyosun senin yukun onlardan agir

Canım bir müddet kolay olmasa da dışardan seslere kulağını kapat. Düşmez kalkmaz bir Allah kimin ne olacağı belli olmaz ki. Görümcen neden böyle konuşmuş

Sağol canım
Ya görümcemde kotu niyet yok da biraz patavatsiz.benim orada alinabilecegimi dusunmuyor.ben de koye cok gitmek istemedigimden bahsediyordum hamilelik dogum cocuk bide sonra bikac aylik bebekle 8 saatlik yoldan dönüş.bunlari konusurken oyle söyledi iste

Haklısın canım her ne kadar evinde bulunduğun kişiler sana elinden geleni yapsada insanın kendi evi gibi olmuyor. Sen nasıl rahat hissediyorsan öyle yap, surada geçici süreç. Ben kalabalığa hiç gelemiyorum sanki konuşurken yoruluyorum artık haftalarımız ilerledi. Eskisi gibi güçlü değiliz

Bende ayni cnm cok yoruluyorum konusmaktan.uykum geliyo hemen

Insallah artiyordur canim. Hayirli haberlerle gel. Bende haftaya carsambaya randevu aldim medovadan
İnşallah canım. Sende memnun kalırsın umarım drdan
Kötü niyet yok camım da düşünmek lazım hamile kadın üzülmesin demek lazım. Aşikar ki sende düzenini bozmak istemezsin
Hiç sorma canım bende de durum aynı. Lohusalık dönemindeki kalabalığı düşündükçe stres oluyorum

Aynen öyle yap canım hamilelikte herkes öyle oluyor alıngan en küçük bı laf bile batıyor insana bu aralar bende öyleyim en iyisi dediğini yap sen hem vakit geçer hemde mülakatın varmış rabbim evladını nasibyle gönderdi bunu unutma inşaallah istediğin iş olur

Arkadaslar gunaydin. Yardimci olabilir misiniz. Dun 5+4 dük.Benim dun gece kanamam oldu hala az az geliyor pruloton yaptırdık ,calisiyorum okul icinde rapor aldim yatiyorum. Dr kanama olabilir endiselenme dedi ama ultrason kontrolumde pazartesi daha. Cok kaygiliym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…