İlk haftalarda olabiliyor benim 3 aya kadar ara ara olmuştu bol bol dinlenin wc harici kalkmayın mümkünde inşallah sorunsuz atlatırsınız

Insallah cnm is olsa hersey daha guzel olacak

Canım stres yapma önce hayırlı olsun hamileliğin kanaman çok yogunlasrsa ağrı eşlik ederse o zaman hemen acile falan gidersin ama az ve ilaçla kontrol altına alınıyorsa korkma yat dinlen kendini sakın zorlama bu zamanlar burdaki arkadaslarn bazılarında kanama oldu ama ignelerle hepsi geçti gitti kaygilanman doğal tabi pazartesi bebeğini görürsün inşallah kalp atışını duyar rahatlarsn

İlk haftalarda olabiliyor benim 3 aya kadar ara ara olmuştu bol bol dinlenin wc harici kalkmayın mümkünde inşallah sorunsuz atlatırsınız
Cok teşekkür ederim. Daha onceki tup bebegimdede boyle kanama olunca clexane kesmistik bebegin kalbi durdu kurtajla alindi. Simdi dr kanama olsada igneye devam dedi pihtilasma oldugundan. cok korkuyorum ayni seyin yine olmasindan,Dua eder misiniz bana insallah bu sefer birsey olmaz Allahin izniyle

Malesef ilk haftalar kanama olabiliyor, inşallah geçer ve için rahatlar. İstersen bi acile git keseyi görüp rahatlarsın diyeceğim ama kese henüz küçük olup görünmeyedebilir en iyisi biraz daha sabır

Kızlar simdi samsunda doktora geldim yeni bi doktora hep en fazla 1 gun falan geride cikiyodu.26 haftalik hamileyim 25 gorunuyor dedi tam 1 hafta geri.diger tarafta kontrole 1 bucuk hafta once gittik tam gunundeydi simdi ne oldu anlamadim

Malesef ilk haftalar kanama olabiliyor, inşallah geçer ve için rahatlar. İstersen bi acile git keseyi görüp rahatlarsın diyeceğim ama kese henüz küçük olup görünmeyedebilir en iyisi biraz daha sabır
Cok teşekkür ederim acilde pruloton yaptirdik,pazartesi dr cagirdi ultrason icin insllh korktugum basima gelmez. Daha onceki tup bebegimdede boyle kanama olunca clexane kesmistik bebegin kalbi durdu kurtajla alindi. Simdi dr kanama olsada igneye devam dedi pihtilasma oldugundan. cok korkuyorum ayni seyin yine olmasindan,

T
Kızlar simdi samsunda doktora geldim yeni bi doktora hep en fazla 1 gun falan geride cikiyodu.26 haftalik hamileyim 25 gorunuyor dedi tam 1 hafta geri.diger tarafta kontrole 1 bucuk hafta once gittik tam gunundeydi simdi ne oldu anlamadim
Takip doktorun değil demi canım başka bı doktora gittin sen bende devlete gittm doktor 1 hafta geri dedi ama kendi doktorumda en başından beri 3 gün geri onuda açıklamıştı doktorum halada aynı kilosu boyu haftasıyla uyumluysa hiç kafana takma baş ölçümü falan boyu kilosu dedimi ne kadar olmuş diye

Cok teşekkür ederim,amin amin. İnsallah Rabbim bu sefer tamamina erdirir. 4 yildir ugrasiyoruz,her defasinda hayal kırıklığı oluyor. Rabbim kimseyi sinamasin bu konuda cok zor. İnsllh pazartesiye guzel habe veririm sizlere. Rabbim hepinize ,hepimize saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin. Aminnn

İnşallah bu sefer öyle olmayacak, bebeğin çok sağlıklı olacak... Hep bu şekilde olumlamalar yap sen de. Elini karnına koy bol bol dua et.

İnşallah bu sefer öyle olmayacak, bebeğin çok sağlıklı olacak... Hep bu şekilde olumlamalar yap sen de. Elini karnına koy bol bol dua et.
Amin canim, cok sagol. Dua edicem bol bol. Sizlerde banaa dua edin lutfen. Rabbim sizlere de saglicakla kucaginiza almak nasip etsin. Aminnnnn

Canım ölçümü tam yapamamıştır. Geçen hafta bizim bebek de iki büklüm duruyorken ölçüm yapıldı haliyle crl kısa çıktı bebekte 3-4 gün geride gibi çıktı, dün tekrar ölçüm yapıldı bu sefer tam gününde çıktı. Arkadaşların dediği gibi kilosuna filan bi sıkıntı yoksa sorun yoktur

Benimde öyle çıktı tüm ölçülerimi kafa bacak göbek ?doktor ne yorum yaptı

796 gr 35 cnm dedi. Simdi biz buraya tasindik artik buna takip ettirebilirim.ama tam emin olamadim.ne olursa olsun seni bilen doktor daha iyi.bi sikinti görünmüyor dedi.tüp bebek cogunlukla sezeryan olur dedi ama istersen normal de yapabiliriz dedi

Evet ters duruyor suannda da dedi ondan mi acaba

Geçen hafta 750 gram 35 cmdi benimkide doktor normal dedi gayet seninkide normal onlari takma kafana sen doğuma kadar böyle ilerlemesi önemli olan 2 haftalık gerilikler falan ciddi anlamda riskli bazilarinn son zamanlarda gerilemesi görülebiliyor kimi baştan geri gelip son aylarda gelişimi hızlanıyor doğduktan sonrada her bebek eşit oranda büyümuyorya aynen öyle işte kimisi tombul kimisi zayıf uzun kısa gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…