Merhaba arkadaşlarım.ben de 13+1 oldum artık.sizce cinsiyet belli olur mu bu haftalarda.doktor 16 hafta olunca söyleyecek ancak merak ediyoruz tabi.bir de kusuruma bakmayın ama sizlere danışmak istedim bunu.hamileliğimde bir risk yok.ilişki olabilir mi acaba? Hani bize kalsa riske atmıycaz,bu konuyu düşünmüyoruz bile ama 9 ay boyunca olmaması da saçma olur sanırım.yardımcı olursanız sevinirim.herşeyden korkar oldum çünkü ben

Merhaba canım bazılarında 11.haftadan itibaren cinsiyet tahmini yapabiliyorlar ama 16.dan sonra daha kesin oluyor. Bende hala öğrenemedim hem de 2 doktora gitmeme rağmen.

İlişki olayını ben doktora sormuştum, düşük riskim kanamam vs yoktu serbest bıraktı ama sanırım enfeksiyon riskine karşı pre...tif ile olsun dedi. Bir de ağrı sızı kanama vs olursa ara verin dedi.

Teşekkür ederim canım :) ben 11+5 de gitmiştim doktora,kızı andırıyor demişti.şimdi merak ediyoruz işte:) daha çok eşim.ilişki olayını soramamıştım ben.senin cevabın iyi geldi.çok teşekkürler :) senin bebiş nazlı çıkmış heralde :) bizimkinin de sırtı dönüktü hep.umarım çok gecikmeden öğreniriz

Benim cinsiyete 14. Haftadan beri kız demişti kız sonuç olarak bizimki hemen gösterdi valla hiç gizlemedi
İlişki konusunda da canım doktor bana da risk yok dedi ama 3. Aydan sonra ancak oldu çünkü ben kendimi çok kastm tedirgin oluyorum ağrım oldu biraktk kendini dinle riske yoksa olabilir yani doğuma daha var sonuçta.

11+5 ti kıza benzetti ama sağlıkla kız erkek farketmez elbet,sadece ilk çocuk ve yıllar sonra olunca meraklanıyoruz canım :) ben bu aralar hergün bebek iyi mi,öyle mi böyle mi birşey olcak korkusuyla kendimi üzüyorum.ilişkiden de korkuyorum ama dediğin gibi ilk 3 ayı atlatınca sorun olmayabilir zaten:) sağol canım cevapladığın için.kızın da sağlıkla gelsin inşallah:)

Ah işte dizginleyebilsek üzüntü konusunda kendimizi Allah'ıma emanet öyle düşün ben en başından beri hep öyle dedim iyidir de hep olumlu düşün kötü düşünme asla

Bilmiyorum cnm insan benim yuzumden mi diye bi strese giriyo ama bebege bagli heralde.yemekle icmekle alakali degil sanirim

Senin doktor ne dedi kac hafta geri cikmisti canim.
Seninkinin sadece kilosu boyumu bilmiyorum ama benimkinin heryeri gününden geri çıktı 15 günde 1 takip edicez seni artık dedi fark açılmaya dam ederse erken alırız bebeği müdahale etmek durumunda kalırız fln dedi 10 gündür sinirlerim çok bozuk ben fazla yemek yiyemedim benim yüzümden oldu düşüncesiyle bir yandan da vicdan azabı çekiyorum bidahaki kontrolde yeme kaynaklımı yoksa dopplerindemi skıntı var bakıcaz dedi

Canim dur bakalim insan bi uzuluyo da biz strese girersek bebekler daha cok strese girer o yüzden sakin olalim.yemeklerimizi güzelce yiyelim kontrolde ne diyecek bakalim

@-saye doktordan çıktın mı canım ne dedi endokrinci?
Canım eve şimdi geldim. Glikometre ve strip yazdı, diyetisyene yönlendirdi. Bugün baktığı sonuçlar güzel çıkınca sen bu işi diyetle kotarırsın dedi. Diyetisyende Cumartesi randevu verdi. 2200 kalorilik diyet yazması gerekiyormuş onun için özel not yazdı. Ben günlük o kadar yemiyorum dedim. Şeker ölçmeye de diyeti bir kaç gün yaptıktan sonra başlamalıymışım vücut adapte olmalı dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…