Şeker için rapor çıkarıyorlar cihazı ben nano teknolojili almıştım onlar güvenilir demişti diabet eğitim hemşiremiz. İnş sorunsuz devam edeceğiz en azından senin suyun normal.Canım eve şimdi geldim. Glikometre ve strip yazdı, diyetisyene yönlendirdi. Bugün baktığı sonuçlar güzel çıkınca sen bu işi diyetle kotarırsın dedi. Diyetisyende Cumartesi randevu verdi. 2200 kalorilik diyet yazması gerekiyormuş onun için özel not yazdı. Ben günlük o kadar yemiyorum dedim. Şeker ölçmeye de diyeti bir kaç gün yaptıktan sonra başlamalıymışım vücut adapte olmalı dedi
Bakalim nasi yonlendirecek canim. Biliyorum cok yemiyosn saglkli besleniyosn sen de ondan sasirdim. Bizde zatn erken dogum rski var ikiz oldugundan tabiki onlem almak lazim onlar iyi olsnda napican artikCanım yarın tekrar kan vereceğim endokrin çağırdı tekrar ne yapmam gerektiğini anlatacak. İlk etapta diyet ve şeker ölçümü verir. Yok canım benim doğru dürüst bir şey yediğim . Bir haftadır en geç yedide kesiyorum bir şeyler yemeyi akşam da yemiyorum dr yasakladı erken doğum riski sebebiyle
Raporu çıkardı da raporu yazan kız teşhisi yanlış yazmış yarın aramam gerekecek düzeltmesi için. Eczacı arkadaş ayarlayacak bakalım makinayı ben hiç sormadım canım. Evet bebeklerin kilosu be suyu hep normal deniyor çok şükürŞeker için rapor çıkarıyorlar cihazı ben nano teknolojili almıştım onlar güvenilir demişti diabet eğitim hemşiremiz. İnş sorunsuz devam edeceğiz en azından senin suyun normal.
Canım 24-28 haftalar arasında yapılıyor 26, haftada olursan geç kalmamış olur. Valla 2200 kalorilik diyet diyorlar ben o kadar yemiyorum ki günde. Bakalım diyetisyen ne diyecekBakalim nasi yonlendirecek canim. Biliyorum cok yemiyosn saglkli besleniyosn sen de ondan sasirdim. Bizde zatn erken dogum rski var ikiz oldugundan tabiki onlem almak lazim onlar iyi olsnda napican artik16 nisan benim yukleme sanki gecmi ya sizleri gordm burda hep yapldi. 24 haftam doldu tam suan. Test zamanida 26 dolms olacak gec kalms olmam ins. Zaman araligini biliyomusn canim
Selam canim bence ayipda olmaz rahatsz da olmazlar ozel bi donemdesn en bas bebegini dusunmelisin hepimz zorlu yollardn gectk cok kymetli senin hamileliginde. Hic tadini kacrma bnce gonlunce dinlen vucuda iyi geliyor herkes hamileye musamma gosterir hmdeCnm odaya gecerken soyluyorum kayinvalideme ben biraz rahatsizim. Onlarda anlayisla karsiliyo sagolsunlar.ben kendimi kötü hissediyorum.bende soyle bi huy var surekli düsünürüm baskasi ne düsünür ayip mi oldu bana kurildimi falan diye kendimden cok baska insanlarin ne dusundugunu onemserdim.hamilelikle biraz bencillestim sanirim kimseyi düsünemiyorum.hep aklim bebekte esimin işi yok burda nereye kadar idare edecez hep bunlari dusunuyom kimseyi onemsemiyorum artik.iyimi kotumu bilmem
Sagol canim iyi bare ama smdiden ben dikst edeym yine. Calori hesaplarini ben hic blmiyorm ya suan canlandiramadm gozmde nekadar yemege denk geliyoCanım 24-28 haftalar arasında yapılıyor 26, haftada olursan geç kalmamış olur. Valla 2200 kalorilik diyet diyorlar ben o kadar yemiyorum ki günde. Bakalım diyetisyen ne diyecek
Kızlar simdi samsunda doktora geldim yeni bi doktora hep en fazla 1 gun falan geride cikiyodu.26 haftalik hamileyim 25 gorunuyor dedi tam 1 hafta geri.diger tarafta kontrole 1 bucuk hafta once gittik tam gunundeydi simdi ne oldu anlamadim
Cok gizel olms canim ya bu grupta ne marifetli arkadaslar varms masallahEki Görüntüle 2251439 kizlar prensesimin odasına yaptm bı kaç tane daha yapmayı düşünüyorum nasıl olmuş
Canım 24-28 haftalar arasında yapılıyor 26, haftada olursan geç kalmamış olur. Valla 2200 kalorilik diyet diyorlar ben o kadar yemiyorum ki günde. Bakalım diyetisyen ne diyecek
Buna uymana ragmen yuksk cikiyomu peki canim merk ettmBuda benim diet listem canım. İlk defa sabahki şekerim 154 çıktı bende anlamadım
Sagol canim iyi bare ama smdiden ben dikst edeym yine. Calori hesaplarini ben hic blmiyorm ya suan canlandiramadm gozmde nekadar yemege denk geliyo
Buna rağmen böyleyse açlıktan öleceğiz sanırımBuda benim diet listem canım. İlk defa sabahki şekerim 154 çıktı bende anlamadım
Buna uymana ragmen yuksk cikiyomu peki canim merk ettmbnde sabah bole yiyorum kasarda yiyorum ek. Tatli hic yok meyvede cokaz sanirim :s
valla bende tam hepsini bilmiyorum netten bakıp hesaplıyorum canım
Buna rağmen böyleyse açlıktan öleceğiz sanırımhayrlısıyla bir doğursaydık.
Diyet yapmasak daha iyi sanırımNormalde açlığım 95i tokluğum 120yi geçmezdi sadece bugün geçtiyarın ikinci kez şeker yüklemem var.
Zayid oldgmdan hic diyt calori olaylarina grmemstm hamilelvalla bende tam hepsini bilmiyorum netten bakıp hesaplıyorum canım
Buna rağmen böyleyse açlıktan öleceğiz sanırımhayrlısıyla bir doğursaydık.
Bu halde geciyorsa vay halimize valaNormalde açlığım 95i tokluğum 120yi geçmezdi sadece bugün geçtiyarın ikinci kez şeker yüklemem var.
Farknda olmadn yanlslkla coklu cevap vermisim kendimi tebrik ettimDiyet yapmasak daha iyi sanırım
Bafraya geldim ertan beye muayene oldum cnm cihazin etkisi var sanirimhangi doktora geldin canım samsunda her doktorun ölçümü farklı oluyo seni ilk defa gördü endiselenme bence
Farknda olmadn yanlslkla coklu cevap vermisim kendimi tebrik ettim
Herşey yolunda gider umarımKizlar bugun seker yukleme var suyun tadi baya kötüymüş ictim bekliyorum
Biz 3 ay ilişki yaşamadık. Tehlike vs. Olmadığı için sonraki 3 ayda arada olduMerhaba arkadaşlarım.ben de 13+1 oldum artık.sizce cinsiyet belli olur mu bu haftalarda.doktor 16 hafta olunca söyleyecek ancak merak ediyoruz tabi.bir de kusuruma bakmayın ama sizlere danışmak istedim bunu.hamileliğimde bir risk yok.ilişki olabilir mi acaba? Hani bize kalsa riske atmıycaz,bu konuyu düşünmüyoruz bile ama 9 ay boyunca olmaması da saçma olur sanırım.yardımcı olursanız sevinirim.herşeyden korkar oldum çünkü ben
çok güzel olmuş canım, ellerine sağlık. Güzel günlerde kullanınEki Görüntüle 2251439 kizlar prensesimin odasına yaptm bı kaç tane daha yapmayı düşünüyorum nasıl olmuş
Dün okudum ama yazamadım. Şekerinin sınırın üstünde çıkmasına üzüldüm ama bugun güzel çıkmasına sevindim. İnşallah herşey yolunda gider canımCanım eve şimdi geldim. Glikometre ve strip yazdı, diyetisyene yönlendirdi. Bugün baktığı sonuçlar güzel çıkınca sen bu işi diyetle kotarırsın dedi. Diyetisyende Cumartesi randevu verdi. 2200 kalorilik diyet yazması gerekiyormuş onun için özel not yazdı. Ben günlük o kadar yemiyorum dedim. Şeker ölçmeye de diyeti bir kaç gün yaptıktan sonra başlamalıymışım vücut adapte olmalı dedi
Son 3 ayda minimum kaç kilo alınıyor canım? Şuana kadar aslında çok da fazla değil sanki aldığın kiloKızlar 69 kilo olmuşum ben yaaa
59 ile hamile kaldım, 69 oldu. Daha 3 ay var, ne yapacağım.
Geçen hamilelikte de 59 dan 79 a çıkarak doguma gitmiştim ☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?