Şeker için rapor çıkarıyorlar cihazı ben nano teknolojili almıştım onlar güvenilir demişti diabet eğitim hemşiremiz. İnş sorunsuz devam edeceğiz en azından senin suyun normal.

Bakalim nasi yonlendirecek canim. Biliyorum cok yemiyosn saglkli besleniyosn sen de ondan sasirdim. Bizde zatn erken dogum rski var ikiz oldugundan tabiki onlem almak lazim onlar iyi olsnda napican artik 16 nisan benim yukleme sanki gecmi ya sizleri gordm burda hep yapldi. 24 haftam doldu tam suan. Test zamanida 26 dolms olacak gec kalms olmam ins. Zaman araligini biliyomusn canim

Şeker için rapor çıkarıyorlar cihazı ben nano teknolojili almıştım onlar güvenilir demişti diabet eğitim hemşiremiz. İnş sorunsuz devam edeceğiz en azından senin suyun normal.
Raporu çıkardı da raporu yazan kız teşhisi yanlış yazmış yarın aramam gerekecek düzeltmesi için. Eczacı arkadaş ayarlayacak bakalım makinayı ben hiç sormadım canım. Evet bebeklerin kilosu be suyu hep normal deniyor çok şükür

Canım 24-28 haftalar arasında yapılıyor 26, haftada olursan geç kalmamış olur. Valla 2200 kalorilik diyet diyorlar ben o kadar yemiyorum ki günde. Bakalım diyetisyen ne diyecek

Selam canim bence ayipda olmaz rahatsz da olmazlar ozel bi donemdesn en bas bebegini dusunmelisin hepimz zorlu yollardn gectk cok kymetli senin hamileliginde. Hic tadini kacrma bnce gonlunce dinlen vucuda iyi geliyor herkes hamileye musamma gosterir hmde

Canım 24-28 haftalar arasında yapılıyor 26, haftada olursan geç kalmamış olur. Valla 2200 kalorilik diyet diyorlar ben o kadar yemiyorum ki günde. Bakalım diyetisyen ne diyecek
Sagol canim iyi bare ama smdiden ben dikst edeym yine. Calori hesaplarini ben hic blmiyorm ya suan canlandiramadm gozmde nekadar yemege denk geliyo

Kızlar simdi samsunda doktora geldim yeni bi doktora hep en fazla 1 gun falan geride cikiyodu.26 haftalik hamileyim 25 gorunuyor dedi tam 1 hafta geri.diger tarafta kontrole 1 bucuk hafta once gittik tam gunundeydi simdi ne oldu anlamadim

hangi doktora geldin canım samsunda her doktorun ölçümü farklı oluyo seni ilk defa gördü endiselenme bence

Buda benim diet listem canım. İlk defa sabahki şekerim 154 çıktı bende anlamadım

Eklentiler

• 6F5F20DE-66FE-4403-84A8-501688A335EA.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 52
Sagol canim iyi bare ama smdiden ben dikst edeym yine. Calori hesaplarini ben hic blmiyorm ya suan canlandiramadm gozmde nekadar yemege denk geliyo
valla bende tam hepsini bilmiyorum netten bakıp hesaplıyorum canım
Buda benim diet listem canım. İlk defa sabahki şekerim 154 çıktı bende anlamadım
Buna rağmen böyleyse açlıktan öleceğiz sanırım hayrlısıyla bir doğursaydık.

Buna uymana ragmen yuksk cikiyomu peki canim merk ettm bnde sabah bole yiyorum kasarda yiyorum ek. Tatli hic yok meyvede cokaz sanirim :s

Normalde açlığım 95i tokluğum 120yi geçmezdi sadece bugün geçti yarın ikinci kez şeker yüklemem var.

Zayid oldgmdan hic diyt calori olaylarina grmemstm hamilel
Normalde açlığım 95i tokluğum 120yi geçmezdi sadece bugün geçti yarın ikinci kez şeker yüklemem var.
Bu halde geciyorsa vay halimize vala ins iyi cikar canim seni icin onemli bu sureci tamamlayp saglkla kavusursn ins

Kizlar bugun seker yukleme var suyun tadi baya kötüymüş ictim bekliyorum
Herşey yolunda gider umarım
Biz 3 ay ilişki yaşamadık. Tehlike vs. Olmadığı için sonraki 3 ayda arada oldu
Son 3 ayda yine sekteye uğrayacağa benziyor herşey bebeler için
Eki Görüntüle 2251439 kizlar prensesimin odasına yaptm bı kaç tane daha yapmayı düşünüyorum nasıl olmuş
çok güzel olmuş canım, ellerine sağlık. Güzel günlerde kullanın
Dün okudum ama yazamadım. Şekerinin sınırın üstünde çıkmasına üzüldüm ama bugun güzel çıkmasına sevindim. İnşallah herşey yolunda gider canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…