Aynen bizde de aynısı olur :) zaten zor bulduk.biraz da takıntılıyım birşey olcak diye.Sağ salim kavuşmak nasip olsun yavrularımıza.

Biz acilisi yapmadik canim 4 ay yasakti sora olabilir dedi doktor korkudn yonelmedk esimde korkuyo 2 die e smdide agrlasmaya bsliyorm kaliriz gibi artik

Kızlar 69 kilo olmuşum ben yaaa
59 ile hamile kaldım, 69 oldu. Daha 3 ay var, ne yapacağım.
Geçen hamilelikte de 59 dan 79 a çıkarak doguma gitmiştim ☹
Zayif hamile kalmissin aslnda canim ama son aylar daha cok aliniyor dimi dikatli gidersin bebise yarasin yeterki verirsin

Kızlar 69 kilo olmuşum ben yaaa
59 ile hamile kaldım, 69 oldu. Daha 3 ay var, ne yapacağım.
Geçen hamilelikte de 59 dan 79 a çıkarak doguma gitmiştim ☹
Cnm zaten cok kılolu hamile kalmamıssın.son 3aydan bende korkuyorum bıraz.bıde bu hafta baska bı doktora gıtmek zorunda kaldım şehır degıstırınce. 1 hafta gerıde dedı sekerlı seyler hıc yemıyorrum boraz arastırdım bırazkecıboynuzu pekmezı ve kemık suyu yapıp onları kullanıcam bakalım ne olacak

Biz acilisi yapmadik canim 4 ay yasakti sora olabilir dedi doktor korkudn yonelmedk esimde korkuyo 2 die e smdide agrlasmaya bsliyorm kaliriz gibi artik
Artık dogumdan sonraya kaldı demek ki Bebeler fırsat verirse tabi
Zayif hamile kalmissin aslnda canim ama son aylar daha cok aliniyor dimi dikatli gidersin bebise yarasin yeterki verirsin
Ne kadar dikkat etsem alıyorum. Önceki gebeligim de aynısı olmuştu. Sonra kısa sürede verdim, emzirmek baya işe yarıyor
Allah senin de yardımcın olsun canım. İnşallah herşey en kısa sürede istediğiniz gibi olur

Canım çok sağol yatın diyetisyene gidiyorum bakalım beni nasıl bir diyet bekliyor
Günaydın kızlar 2. Kez şeker yüklemeve damardan demir yaptırmak için hastaneye geldik. Kusmam inş
Canım çıktı mı sonuçlar
Perinatolog progesteronu vajinal kullan ağızdan ve iğne şeklide şekeri artırabilir demişti. Şekeriolan kızlar aklınızda bulunsun
Ben haftada bir iğne hergün üç defa da vajinal alıyorum

Sonucum çıktı canım @-saye
1. Saat 188 2. Saat 157 ikiside yüksek. Ben biliyordum diet ve şeker takibi yapıyordum zaten ama iki doktorda illa görelim dediler içtik o iğrenç suyu.

Sonucum çıktı canım @-saye
1. Saat 188 2. Saat 157 ikiside yüksek. Ben biliyordum diet ve şeker takibi yapıyordum zaten ama iki doktorda illa görelim dediler içtik o iğrenç suyu.
şimdi ne olacak Peki. Değişen bir şey mi olacak da tekrar istediler

Kızlar dün akşam kanamam oldu sanki kanama gibi de değil de lekelenmem oldu ilçe hastanesine gittim ebeler kanaman çok şiddetli değil doktoru çağırmaya gerek yok dediler kendi doktorumda bunların olabilme ihtimalinin yüksek olduğunu korkmamam gerektiğini söyledi şu an halen devam ediyor kahverengi şekilde yarına randevu aldım içim içimi yiyor inşallah herşey yolundadır ikizlerimin kalpleri atıyordur

Evet ilk zamanlar bu tur lekelenmeler çok oluyor ama
Keske her ihtimale karşi iğne vurulsaydin canım
Yarına kadar lekelenmen Geçsede kesin git canım çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…