Iki bebeyle bizim is zor gibi canimArtık dogumdan sonraya kaldı demek kiBebeler fırsat verirse tabi
Ne kadar dikkat etsem alıyorum. Önceki gebeligim de aynısı olmuştu. Sonra kısa sürede verdim, emzirmek baya işe yarıyor
Allah senin de yardımcın olsun canım. İnşallah herşey en kısa sürede istediğiniz gibi olur
Ozaman seni hep takip edicekler dimi canim ins sorunsuz tamamlarsn sureciDeğişen hiçbirşey olmayacak canım, diyet ve şeker takibi. Ben zaten biliyordumda doktorlar ısrar etti yaptır yaptır diye. Pzt endokrinciye gideceğim
Ozaman seni hep takip edicekler dimi canim ins sorunsuz tamamlarsn sureciDeğişen hiçbirşey olmayacak canım, diyet ve şeker takibi. Ben zaten biliyordumda doktorlar ısrar etti yaptır yaptır diye. Pzt endokrinciye gideceğim
Gecms olsn canim hemen olumsz dusunme smdi nasilsin pekiKızlar dün akşam kanamam oldu sanki kanama gibi de değil de lekelenmem oldu ilçe hastanesine gittim ebeler kanaman çok şiddetli değil doktoru çağırmaya gerek yok dediler kendi doktorumda bunların olabilme ihtimalinin yüksek olduğunu korkmamam gerektiğini söyledi şu an halen devam ediyor kahverengi şekilde yarına randevu aldım içim içimi yiyor inşallah herşey yolundadır ikizlerimin kalpleri atıyordur
Canım çoğu kişide oluyor ilk haftalarda inşallah sıkıntı yoktur. Zaten progesteron ilaçların var, istirahat et bol bol.Kızlar dün akşam kanamam oldu sanki kanama gibi de değil de lekelenmem oldu ilçe hastanesine gittim ebeler kanaman çok şiddetli değil doktoru çağırmaya gerek yok dediler kendi doktorumda bunların olabilme ihtimalinin yüksek olduğunu korkmamam gerektiğini söyledi şu an halen devam ediyor kahverengi şekilde yarına randevu aldım içim içimi yiyor inşallah herşey yolundadır ikizlerimin kalpleri atıyordur
çok geçmiş olsun canım, inşallah en kısa sürede kesilir. Rabbim bebeklerini korusunKızlar dün akşam kanamam oldu sanki kanama gibi de değil de lekelenmem oldu ilçe hastanesine gittim ebeler kanaman çok şiddetli değil doktoru çağırmaya gerek yok dediler kendi doktorumda bunların olabilme ihtimalinin yüksek olduğunu korkmamam gerektiğini söyledi şu an halen devam ediyor kahverengi şekilde yarına randevu aldım içim içimi yiyor inşallah herşey yolundadır ikizlerimin kalpleri atıyordur
İnşallahIki bebeyle bizim is zor gibi canimtoparlarsn sen merk etme
Dinleniyorum kuzum çok korktum inan ki inşaşşah herşey yolundadır yarın bi gideyim içim rahatlasınCanım çoğu kişide oluyor ilk haftalarda inşallah sıkıntı yoktur. Zaten progesteron ilaçların var, istirahat et bol bol.
Allan razı olsun canım cümlemziin evlatlarını korusun Rabbim inşallahçok geçmiş olsun canım, inşallah en kısa sürede kesilir. Rabbim bebeklerini korusun
İnşallah
Şimdi daha iyiyim canım kahverengi akıntım geliyo bide bel ağrım var büyüyolar mı acaba ondan mı oluyor kiGecms olsn canim hemen olumsz dusunme smdi nasilsin peki
Canım progestan iğne kullanıyorum fitil kulşanıyorum inşaşlah herşey yolundadır inan doğru düzgün ilgilenmiyorlarEvet ilk zamanlar bu tur lekelenmeler çok oluyor ama
Keske her ihtimale karşi iğne vurulsaydin canım
Yarına kadar lekelenmen Geçsede kesin git canım çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun canımz ilk haftalar ben baya baya yaşadım kanama 6. Haftadaydı. Bir sorun olmadı şükür. Senin bebeklerinde iyidir inşallahKızlar dün akşam kanamam oldu sanki kanama gibi de değil de lekelenmem oldu ilçe hastanesine gittim ebeler kanaman çok şiddetli değil doktoru çağırmaya gerek yok dediler kendi doktorumda bunların olabilme ihtimalinin yüksek olduğunu korkmamam gerektiğini söyledi şu an halen devam ediyor kahverengi şekilde yarına randevu aldım içim içimi yiyor inşallah herşey yolundadır ikizlerimin kalpleri atıyordur
İnşallah canım inşallah yarın nasipse gidicem doktoruma içiö rahat etsin uzak baya ha deyince gidilmiyor en azından içimiz rahat ederGeçmiş olsun canımz ilk haftalar ben baya baya yaşadım kanama 6. Haftadaydı. Bir sorun olmadı şükür. Senin bebeklerinde iyidir inşallah
Günaydın canım, inşallah bir sorun çıkmazGünaydınkızlar gece benden de kahverengi küçük bir akıntı geldi devamı yok. Dra mesaj attım cevap bekliyorum hastaneye gideceğim galiba
Canim günaydın umarım kötü bişey değildir hayırlı haberlerle gel inşaallahGünaydınkızlar gece benden de kahverengi küçük bir akıntı geldi devamı yok. Dra mesaj attım cevap bekliyorum hastaneye gideceğim galiba
İnşallah canım bakalım dr ne diyecekGünaydın canım, inşallah bir sorun çıkmaz
İnşallah canım sağolasınCanim günaydın umarım kötü bişey değildir hayırlı haberlerle gel inşaallah
Canım habervarmı doktordanGünaydınkızlar gece benden de kahverengi küçük bir akıntı geldi devamı yok. Dra mesaj attım cevap bekliyorum hastaneye gideceğim galiba
Canım şimdi eve geldim muayene etti. Rahim ağzı aynı dedi bebekler iyiymiş. Pazartesi tekrar proluton yaptır dedi. Bu şekilde kalır inşallah rahim ağzı bizi götürür dedi. Hafif idrar yolu enfeksiyonu varmış o sebeple olmuş olabileceğini düşündü drCanım habervarmı doktordan
Ohhh çok şükür. Herşeyin yolunda olmasına çok sevindimCanım şimdi eve geldim muayene etti. Rahim ağzı aynı dedi bebekler iyiymiş. Pazartesi tekrar proluton yaptır dedi. Bu şekilde kalır inşallah rahim ağzı bizi götürür dedi. Hafif idrar yolu enfeksiyonu varmış o sebeple olmuş olabileceğini düşündü dr
Sağol canım inşallah sonuna kadar güzellikle sağlıkla götürürüzOhhh çok şükür. Herşeyin yolunda olmasına çok sevindiminşallah Paramedik92 den de güzel haberler gelir. Hepimizin bebekleri çok iyi çok sağlıklı zamanın da doğar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?