Iki bebeyle bizim is zor gibi canim toparlarsn sen merk etme

Gecms olsn canim hemen olumsz dusunme smdi nasilsin peki

Canım çoğu kişide oluyor ilk haftalarda inşallah sıkıntı yoktur. Zaten progesteron ilaçların var, istirahat et bol bol.

çok geçmiş olsun canım, inşallah en kısa sürede kesilir. Rabbim bebeklerini korusun
Iki bebeyle bizim is zor gibi canim toparlarsn sen merk etme
İnşallah

Evet ilk zamanlar bu tur lekelenmeler çok oluyor ama
Keske her ihtimale karşi iğne vurulsaydin canım
Yarına kadar lekelenmen Geçsede kesin git canım çok geçmiş olsun
Canım progestan iğne kullanıyorum fitil kulşanıyorum inşaşlah herşey yolundadır inan doğru düzgün ilgilenmiyorlar

Geçmiş olsun canımz ilk haftalar ben baya baya yaşadım kanama 6. Haftadaydı. Bir sorun olmadı şükür. Senin bebeklerinde iyidir inşallah

Geçmiş olsun canımz ilk haftalar ben baya baya yaşadım kanama 6. Haftadaydı. Bir sorun olmadı şükür. Senin bebeklerinde iyidir inşallah
İnşallah canım inşallah yarın nasipse gidicem doktoruma içiö rahat etsin uzak baya ha deyince gidilmiyor en azından içimiz rahat eder

Canım habervarmı doktordan
Canım şimdi eve geldim muayene etti. Rahim ağzı aynı dedi bebekler iyiymiş. Pazartesi tekrar proluton yaptır dedi. Bu şekilde kalır inşallah rahim ağzı bizi götürür dedi. Hafif idrar yolu enfeksiyonu varmış o sebeple olmuş olabileceğini düşündü dr

Ohhh çok şükür. Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim inşallah Paramedik92 den de güzel haberler gelir. Hepimizin bebekleri çok iyi çok sağlıklı zamanın da doğar inşallah

Ohhh çok şükür. Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim inşallah Paramedik92 den de güzel haberler gelir. Hepimizin bebekleri çok iyi çok sağlıklı zamanın da doğar inşallah
Sağol canım inşallah sonuna kadar güzellikle sağlıkla götürürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…