- 9 Ekim 2016
- 1.096
- 1.573
- 83
Kuzum ben geldim şükür bebişlerim kalp atışlarını dinledik dinlenmem lazımmış bol bol korkulacak birşey yok dedi haftaya pzartesi tekrar randevum varOhhh çok şükür. Herşeyin yolunda olmasına çok sevindiminşallah Paramedik92 den de güzel haberler gelir. Hepimizin bebekleri çok iyi çok sağlıklı zamanın da doğar inşallah
Canım haberlerin güzel olmasına sevindim bol bol dinlen bak Allah aşkına bu ev kirli pis diye kendini hirpalama ilk 3 ay önemli biliyosn , gelişim olarak 7. Haftadalar ikiside sanırım aralarnda çok bı farkta yok ikiz gebeliklerde bildiğim kadarıyla bu şekilde farklılıklar çok normal doğum kilolarida genelde biri daha küçük oluyor haftalarda ilerledikçe yerine oturacaktr zaten.Kızlar bişey sorucam ben 5 gün önce ultrason için doktora gitmiştim bugün 6 hafta 4 gümlük oldular son adete göre 5 gün önce 5 hafta 6 günlük çıkmışlardı bıgün ultrasonda bebeklerim biri 6 hafta 1 günlük çıktı 3 mm ye yakındı şimdi 3.82 mm olmuş diğeri ise 6 hafta 3 günlük olmuş oda 3 mm di 6.20 mm olmuş
Biri çok gğzel büyümüş diğeri gelişmemiş givi sanki normal mi bu zamanla fark kapanır mı acaba başına gelen var mı böyle bişey
Ohhh çok sevindim canım. Eee ikiz anası olmak kolay değilKuzum ben geldim şükür bebişlerim kalp atışlarını dinledik dinlenmem lazımmış bol bol korkulacak birşey yok dedi haftaya pzartesi tekrar randevum var
Haftasıyla uyumlu olduktan sonra sorun yok canım.Kızlar bişey sorucam ben 5 gün önce ultrason için doktora gitmiştim bugün 6 hafta 4 gümlük oldular son adete göre 5 gün önce 5 hafta 6 günlük çıkmışlardı bıgün ultrasonda bebeklerim biri 6 hafta 1 günlük çıktı 3 mm ye yakındı şimdi 3.82 mm olmuş diğeri ise 6 hafta 3 günlük olmuş oda 3 mm di 6.20 mm olmuş
Biri çok gğzel büyümüş diğeri gelişmemiş givi sanki normal mi bu zamanla fark kapanır mı acaba başına gelen var mı böyle bişey
İyi olsunlr da canım yatarım dinlenirim hiç sorun değilOhhh çok sevindim canım. Eee ikiz anası olmak kolay değilkeyfini çıkar bol bol yat dinlen. Ben nerdeyse 4 aydır kuluçkada gibiyim
Canım haberlerin güzel olmasına sevindim bol bol dinlen bak Allah aşkına bu ev kirli pis diye kendini hirpalama ilk 3 ay önemli biliyosn , gelişim olarak 7. Haftadalar ikiside sanırım aralarnda çok bı farkta yok ikiz gebeliklerde bildiğim kadarıyla bu şekilde farklılıklar çok normal doğum kilolarida genelde biri daha küçük oluyor haftalarda ilerledikçe yerine oturacaktr zaten.
Haftasıyla uyumlu olduktan sonra sorun yok canım.
Canım inan ev umrumda değil gelmek isteyen misafirleri de almıyorum henğz daha akrabalara söylemeyi düşünmediğimden herkesi erteliyorum varsın evim pis olsun ilerinde hep kirli olacak zateninsan bilmeyince canım diğeri küçük kalmış sandım vicdan yaptım benden mi kaynaklı diye bu analık nasıl bişey ya
Gözünaydın canımKuzum ben geldim şükür bebişlerim kalp atışlarını dinledik dinlenmem lazımmış bol bol korkulacak birşey yok dedi haftaya pzartesi tekrar randevum var
İkizler arasında gark oluyor canım haftalarına göre dediyse drun hiç takılmaKızlar bişey sorucam ben 5 gün önce ultrason için doktora gitmiştim bugün 6 hafta 4 gümlük oldular son adete göre 5 gün önce 5 hafta 6 günlük çıkmışlardı bıgün ultrasonda bebeklerim biri 6 hafta 1 günlük çıktı 3 mm ye yakındı şimdi 3.82 mm olmuş diğeri ise 6 hafta 3 günlük olmuş oda 3 mm di 6.20 mm olmuş
Canım çok teşekkürler inşallah böyle devam eder miniklerim. 830 gr olmuş ikisi deParamedik92 gecmis olsun canim sorun olmamasina sevindim. Ikizler ayni cikmiyor canim aralarinda kucuk bir fark oluyor. Benimkilerinde 2 3 gun oynuyor aralarinda. Gelisimleri haftalariyla uyumluysa takilma.
Saye- canim sana da gecmis olsun sorun cikmamasina sevindim. Insallah bebisler boyle devam eder dayanir kuzum
Canım benim sağolasın valla iyi ki varsınız hemen aklımda olanları yazıyorum sağolun herkes çol yardımcı oluyorNormal canım ama senlik bı durum değil kilo olayı hiç dert etme keyfini çıkar
Paramedik92 gecmis olsun canim sorun olmamasina sevindim. Ikizler ayni cikmiyor canim aralarinda kucuk bir fark oluyor. Benimkilerinde 2 3 gun oynuyor aralarinda. Gelisimleri haftalariyla uyumluysa takilma.
Saye- canim sana da gecmis olsun sorun cikmamasina sevindim. Insallah bebisler boyle devam eder dayanir kuzum
Gözünaydın canım
İkizler arasında gark oluyor canım haftalarına göre dediyse drun hiç takılma
Ay canım çok şükür haftalarına göre uyumlu dedi doktorum şükşr bir sorun yok
Canım çok teşekkürler inşallah böyle devam eder miniklerim. 830 gr olmuş ikisi de
Oyy masallahhh boyle devam etsin minik tosuncuklarrrrGözünaydın canım
İkizler arasında gark oluyor canım haftalarına göre dediyse drun hiç takılma
Canım çok teşekkürler inşallah böyle devam eder miniklerim. 830 gr olmuş ikisi de
Insallah canimÇok şükğr canım doktorum haftalarına göre uyumlular dedi inşallah sorunsuz atlatırız bu süreçleri
Allah razı olsun canım aminn inşallah hepimiz hep hayırlı haberler verelimSaye- ve Paramedik92
Kızlar gözünüz aydın, saglıkla ilerlesinler ikiz kuzucuklarhep güzel haberlerini alırsınız inşallah
İnşallah canım inşallah senin randevuna da az kaldı güzel haberler bekliyoruz senden deOyy masallahhh boyle devam etsin minik tosuncuklarrrr
Insallah canim carsamba bakalim nolucak ne dicek doktorAllah razı olsun canım aminn inşallah hepimiz hep hayırlı haberler verelim
İnşallah canım inşallah senin randevuna da az kaldı güzel haberler bekliyoruz senden de ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?