- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Canım benimkiler bayadır gün içinde hem aşağıyı hemde mesanemi tepikliyor. Neyseki uzun sürmüyor.Insallah canim carsamba bakalim nolucak ne dicek doktorbebisler ne kadar buyumus merak ediyorum. Sabah korkuttular az kaldi doktora gidicektim. Afedersiniz canimi yakacak kadar seyime seyime vurdular cikacaklar sandim. Karnimin ici karcasti resmen savas var gibiydi. Surekli alta alta vurdular. Bi sure takip ettim aldim telefonu elime esimi aradim aricam o derece. Bi de kar var yollar buzlu nasil gideriz diye de dusunuyorum. Aniden basladiklari gibi durdu yaramazlar. Cok sukur sonra yavas yavas hissettim hareketlerini. Normale donduler icim rahat etti.
Ayni canim daha fazla wcye cikar oldum. Her yeri tekmeliyolar. Carsamba olsa da gitsem bende baktirsam rahim agzina icim rahat degil nedense.Canım benimkiler bayadır gün içinde hem aşağıyı hemde mesanemi tepikliyor. Neyseki uzun sürmüyor.
Ayy evet canim yaa 2 gundur soguk kar bi pazarimiz vardi kaldik evde. Hafatya benimki mesaiye kalir yine cikamamİki gündür kar yağıyor hava buz gibi
Baktırırsın canım işin rahatlar. Az az sık çıkıyorum ben de gecede aynıAyni canim daha fazla wcye cikar oldum. Her yeri tekmeliyolar. Carsamba olsa da gitsem bende baktirsam rahim agzina icim rahat degil nedense.
Sağlık olsun canım Nisanda daha rahat olur inşallah havlar güzelleşirAyy evet canim yaa 2 gundur soguk kar bi pazarimiz vardi kaldik evde. Hafatya benimki mesaiye kalir yine cikamamoff
Gecmis olsun canim tansiyonuna baktirdin mi?Selam kızlar, urfada da yağmur var. Hava biraz açtı gibi. 1 haftadır yağışlı.
Benim de nabzım yükseliyor, gözüm kararıyor arada
Benimde oluyor canım hatta bayılacak gibi oluyorum geçen eve geldim ayaklarımı yarım saat kaldırdım tansiyonumu ölçtüm dinlenmiş hali 9/6ydı. Bugünde oy vermeye giderken her 50metrede direğe tutundum nefes aldım dinlendim öyle yürüdüm. Suyumda fazla ya çok sıkışıyorumSelam kızlar, urfada da yağmur var. Hava biraz açtı gibi. 1 haftadır yağışlı.
Benim de nabzım yükseliyor, gözüm kararıyor arada
Valla çok zor canım, benim tansiyon 11 e 6 ydı. Nabzım 115 olmuş, nefesimi kesiyor resmen. Geçen gebeliğimde de böyleydi. Yolda yürürken bayılacak gibi olup kendimi eve zor atıyordumBenimde oluyor canım hatta bayılacak gibi oluyorum geçen eve geldim ayaklarımı yarım saat kaldırdım tansiyonumu ölçtüm dinlenmiş hali 9/6ydı. Bugünde oy vermeye giderken her 50metrede direğe tutundum nefes aldım dinlendim öyle yürüdüm. Suyumda fazla ya çok sıkışıyorum
Benimde en yakın kontrolüm haftaya, doktora soracağım bakalım ben demir depom boş diye sanıyordum damardan 2 tane demir ilacıda aldım geçmedi, demekki tansiyondan yada fazla su ciğere baskı yapıyoValla çok zor canım, benim tansiyon 11 e 6 ydı. Nabzım 115 olmuş, nefesimi kesiyor resmen. Geçen gebeliğimde de böyleydi. Yolda yürürken bayılacak gibi olup kendimi eve zor atıyordum
Olabilir canım, rabbim korusun yavrularımızıBenimde en yakın kontrolüm haftaya, doktora soracağım bakalım ben demir depom boş diye sanıyordum damardan 2 tane demir ilacıda aldım geçmedi, demekki tansiyondan yada fazla su ciğere baskı yapıyo
Bende 69 oldum, 10 kilo aldım. Dogumdan sonra veririz inşallah.Kızlar nerelerdesiniz nasılsınız? ben bugün itibariyle 67 kiloyu gördüm 9 kilo aldim bu aralar midemde sanki koca bı delik var ve Yedikce yiyorm aç olsam da tok olsam da fark etmiyordahada var doğuma bilmem ne halde olurum gizleyen bir yapım var kiloyu o önemli değil zaten benim için doğum zor olur çok kilo alınca diyorlar ondan korkuyorum...
Umarım alakası yoktur canım benim daha belli değil nasıl olacağı vallahiBende 69 oldum, 10 kilo aldım. Dogumdan sonra veririz inşallah.
Bence alakası yoktur diye düşünüyorum :)
Ben sezeryan olacagım, 39+0 da
Benim ilkide sezeryandı, bunuda sezeryan düşünüyorum ama bilemiyorum tabi. Dogum bu, ne olacagı belli olmazUmarım alakası yoktur canım benim daha belli değil nasıl olacağı vallahivakit azaldıkça heyecanda artiyor çok çabuk geçiyor sanki vakit.
Kızlar nerelerdesiniz nasılsınız? ben bugün itibariyle 67 kiloyu gördüm 9 kilo aldim bu aralar midemde sanki koca bı delik var ve Yedikce yiyorm aç olsam da tok olsam da fark etmiyordahada var doğuma bilmem ne halde olurum gizleyen bir yapım var kiloyu o önemli değil zaten benim için doğum zor olur çok kilo alınca diyorlar ondan korkuyorum...
ben 7.5 kilo aldım iki haftadır ancak 0.5 kilo aldım şeker diyeti yüzünden neyse bugun ölçümleri doktora gönderecem sanırım diyetle çözülecek insüline kalmicam gibiKızlar nerelerdesiniz nasılsınız? ben bugün itibariyle 67 kiloyu gördüm 9 kilo aldim bu aralar midemde sanki koca bı delik var ve Yedikce yiyorm aç olsam da tok olsam da fark etmiyordahada var doğuma bilmem ne halde olurum gizleyen bir yapım var kiloyu o önemli değil zaten benim için doğum zor olur çok kilo alınca diyorlar ondan korkuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?