Canım benimkiler bayadır gün içinde hem aşağıyı hemde mesanemi tepikliyor. Neyseki uzun sürmüyor.

Ayni canim daha fazla wcye cikar oldum. Her yeri tekmeliyolar. Carsamba olsa da gitsem bende baktirsam rahim agzina icim rahat degil nedense.
Baktırırsın canım işin rahatlar. Az az sık çıkıyorum ben de gecede aynı
Ayy evet canim yaa 2 gundur soguk kar bi pazarimiz vardi kaldik evde. Hafatya benimki mesaiye kalir yine cikamam off
Sağlık olsun canım Nisanda daha rahat olur inşallah havlar güzelleşir

Selam kızlar, urfada da yağmur var. Hava biraz açtı gibi. 1 haftadır yağışlı.

Benim de nabzım yükseliyor, gözüm kararıyor arada

Selam kızlar, urfada da yağmur var. Hava biraz açtı gibi. 1 haftadır yağışlı.

Benim de nabzım yükseliyor, gözüm kararıyor arada
Benimde oluyor canım hatta bayılacak gibi oluyorum geçen eve geldim ayaklarımı yarım saat kaldırdım tansiyonumu ölçtüm dinlenmiş hali 9/6ydı. Bugünde oy vermeye giderken her 50metrede direğe tutundum nefes aldım dinlendim öyle yürüdüm. Suyumda fazla ya çok sıkışıyorum

Valla çok zor canım, benim tansiyon 11 e 6 ydı. Nabzım 115 olmuş, nefesimi kesiyor resmen. Geçen gebeliğimde de böyleydi. Yolda yürürken bayılacak gibi olup kendimi eve zor atıyordum

Valla çok zor canım, benim tansiyon 11 e 6 ydı. Nabzım 115 olmuş, nefesimi kesiyor resmen. Geçen gebeliğimde de böyleydi. Yolda yürürken bayılacak gibi olup kendimi eve zor atıyordum
Benimde en yakın kontrolüm haftaya, doktora soracağım bakalım ben demir depom boş diye sanıyordum damardan 2 tane demir ilacıda aldım geçmedi, demekki tansiyondan yada fazla su ciğere baskı yapıyo

Kızlar nerelerdesiniz nasılsınız? ben bugün itibariyle 67 kiloyu gördüm 9 kilo aldim bu aralar midemde sanki koca bı delik var ve Yedikce yiyorm aç olsam da tok olsam da fark etmiyor dahada var doğuma bilmem ne halde olurum gizleyen bir yapım var kiloyu o önemli değil zaten benim için doğum zor olur çok kilo alınca diyorlar ondan korkuyorum...

Bende 69 oldum, 10 kilo aldım. Dogumdan sonra veririz inşallah.
Bence alakası yoktur diye düşünüyorum :)
Ben sezeryan olacagım, 39+0 da

Bende 69 oldum, 10 kilo aldım. Dogumdan sonra veririz inşallah.
Bence alakası yoktur diye düşünüyorum :)
Ben sezeryan olacagım, 39+0 da
Umarım alakası yoktur canım benim daha belli değil nasıl olacağı vallahi vakit azaldıkça heyecanda artiyor çok çabuk geçiyor sanki vakit.

Canım normal doğuma engel değil tabi destekle. Nefes egzersizleri, vajina masajı, kegel egzersizleri, yürüyüş, son haftamıydı hatırlamıyorum hangi haftadan sonra günaşırı ilişki vs..

Günaydın kızlar iyi haftalar

gectigimiz hafta bakamadım foruma iş yoğunluğu stres gebelik şekeri uğraştırdı beni bitkin düştüm
ben 7.5 kilo aldım iki haftadır ancak 0.5 kilo aldım şeker diyeti yüzünden neyse bugun ölçümleri doktora gönderecem sanırım diyetle çözülecek insüline kalmicam gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…