Günaydın canım inşallah çözülecek diyetle dikkat ediyosn zaten rabbim sağlıkla inşallah azck kalan zamanlarida atlatsn

Günaydın kızlar. Asıl kilo alma olayı, iştah açılması kaçıncı ayda başlıyor? Ben 4 ayı doldurdum henüz 1buçuk kilo aldım ama onu da tamamen 4.ayda aldım. Normal mi gidiyorum?

Artık kusmadığım için gayet rahat yiyorum henüz aşırı iştahlı değilim hamile kalmadan önceki gibiyim normal yiyorum.

Ben ilk 3 ay zaten mide bulantısı sorunu yaşamadım öyle 1 hafta yiyemedm sadece o yüzden ilk 5 kilomu 4 ayda aldım zaten ama aynı yiyordm miktar olarak eskisi gibi ama aliyosun yani ilginç şekilde 5. Aydan sonra esas iştah patlaması başladı ama kendimi tuttum aç değilsin ama yemek istiyosn yürüyüşleri arttrdm falan işte 2 aydada 4 kilo aldım ohh bundan sonra ne olacağına dair bir fikrim yok Allah kerim

Sen de iyi gidiyorsun o zaman benim en büyük avantajım ilk 3 ay kustuğum için kilo almamak oldu ama iştahım açılırsa kendimden korkuyorum ben de 1-2 hafta sonra yürüyüşlere başlayayım bari

Günaydın, yeni bir haftaya yeni bir aya daha girdik. Sağ salim atlatırız inşallah
amin inşallah bana gene iş seyahati görünüyor kazasız belasız atlatırım inşallah
Günaydın canım inşallah çözülecek diyetle dikkat ediyosn zaten rabbim sağlıkla inşallah azck kalan zamanlarida atlatsn

inşallah canım diyet beni zorlamıyor bebeğe yetiyor mu diye endişeleniyom sadece

benim 20.haftadan sonra açıldı ondan önce normal her zamanki gibi yiyordum

Anaaaamm o zaman 20.haftaya kader fazla kilo almamak dikkat etmek lazım. Çok iradeli bir insan sayılmam zaten

Iyi aksamlar kizlarrr. Bir gunu daha devirdik hayirlisiyla yarinda gecse de carsamba bebislerimi gorsem nedense bugunlerde cok huzursuzum hareketlerini daha sert hissettigim icin galiba en ufak seye tedirgin olmaya basladim.
Aynen canım, benimde 2 gündür karnım taş gibi, vajinal basınç var. Bende çok tedirgin ve gerginim. Etrafıma çatıyorum valla

Aynen canım, benimde 2 gündür karnım taş gibi, vajinal basınç var. Bende çok tedirgin ve gerginim. Etrafıma çatıyorum valla
Ayy benimde basinc mi var ne var cozemiyorum da anlamiyorum da. Valla 3 gundur tetikteyim. Asagi cok vuruyolar bugun ayaktayken bile aniden vurdular aklim cikti. Oturdum yattim falan baktim kaydilar bi daha vurmadilar. Boyle hep asagi saldiricaklarsa yandim ben

Medicalpark Bahçelievler Ali ihsan Gönenç
Çok iyi bi doktor sonuna kadar güvendim ve ilk seferde bebeğim oldu. Şimdi kavuşmayı bekliyoruz
Bütün tetkiklerle kendisi mi ilgileniyor asistanlarina mı bírakıyor bazıları öyle başta kendisi bi gôrünüyor sonra asistanlarina atıyor

Benim tek bebekle baskı oluyor, ikizi düşünemiyorum valla

Benim tek bebekle baskı oluyor, ikizi düşünemiyorum valla
Valla ogluma can kurbanmis yine oyle bi hamilelik geciricem sandim. Yinede cok sukur sorunum yokta 1 tane gibi olmuyolarmis surekli vurmalar baskilar karbugama ayri alta ayri simdiden wcye cikmaya biktim son zamanlari dusunemiyorum

Valla ogluma can kurbanmis yine oyle bi hamilelik geciricem sandim. Yinede cok sukur sorunum yokta 1 tane gibi olmuyolarmis surekli vurmalar baskilar karbugama ayri alta ayri simdiden wcye cikmaya biktim son zamanlari dusunemiyorum
Wc ye bende çok çıkıyorum, seninki daha zor tabi :) ama olsun, saglıklı sıhhatli olsunlarda, sorunsuz kucagımıza alırız inşallah

laiyka canım sen hemşireydin galiba.
Bişey soracaktım.
Biliyorsundur benim kayınpeder kemoterapi tedavisi görüyor, odası wc si ayrı, çamaşırları ayrı yıkanıyor. Bana bir zararı olur mu? Kafama çok takılıyor, gidinde diyemiyor insan, ilgilenecek kimseleri yok

Canım her kemoterapi ilacının öyle zararlı etkisi yok, zaten tedavi alırken doktorlar genelde bahsediyorlar. 2-3 gün hastanın vücudundan atması sürdüğü için risk okadar diye biliyorum. Sen zaten odası ayrı, çamaşırları, kullandığı eşyalar ayrı diyorsun, bişey olacağını sanmıyorum. Sen yinede kayınpederinle hastaneye giden yanına söyle evde hamile olduğunu kimseyi üzmeden sessizce sorsun alınması gereken esktra önlem varmı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…