Valla ogluma can kurbanmis yine oyle bi hamilelik geciricem sandim. Yinede cok sukur sorunum yokta 1 tane gibi olmuyolarmis surekli vurmalar baskilar karbugama ayri alta ayri simdiden wcye cikmaya biktim son zamanlari dusunemiyorum
Bende anlamadımki sanki içimde bir damar atıyor, içim çekiliyor,karnım bi sertleşiyor. İdrarımı kesik kesik yapıyorum altta ağrı.inşallah geçerde tedirginlik biter

Eşim sordu, bişey olmaz demiş doktor. Akıllı kemoterapi görüyor. 2 hafta evde sabah akşam 6 tane kemoterapi ilacı içiyor, bir hafta ara verip damardan ilaç alıyor.
Evde kullandığı ilaçlar zarar verir mi acaba?

Damardan aldığı ilaç için birşey olmaz diyorsa evde kullandıklarının zarar vereceğini sanmıyoru m. Tabi bunu branşındakiler daha iyi bilir endişe etme canım.

Günaydın hayırlı kandiller
Canım sana endokrinci yada diyetisyen uyanır uyanmaz şu kadar zaman içinde kahvaltı yapman lazım dedi mi? Ben dikkat ettim kahvaltım gecikirse sabah açlık şeker ölçümüm yüksek çıkıyor. 7de uyandım sora bekliyorum belki aç karnına test ister diye şekerim 96 çıktı.

Canım bana 08-08:30 arası kahvaltı dedi. Bende sekiz buçuğu buluyor kahvaltıya başlamam. Ölçüme yarın başlayacağım bakalım bilmiyorum nasıl çıkacak. Sabah 07:30 da troid ilacımı alıyorum çünkü bir saat bekliyorum mecburen

Canım devlet hastanesinin diyetine bak, ben bunları yersem insülin başlarlar. Günde 1 meyve yiyorum olmaz zaten sen kendin için 2 yiyeceksin diyor ben 2 dilim ekmek yiyorum diyorum olmaz bebek büyümez diyor. Bende anlamadım bu işten. 1 aydır kilo almadım 500grda vermişim

Eklentiler

• EEAAA6F2-3555-4A75-8804-4BF86F74C250.webp
    52,6 KB · Görüntüleme: 48
6-7 dilim ekmek hey maşallah bu listeyi şekeri olmayan normal hamilelere de veriyorlar

Canım gerçekten çok fazla ya bu. Benim diyetisyen ben yemezsem bebek büyümez diye düşünme asla dedi. Benimde öyle bir düşüncem yok zaten ki yiyoruz gerektiği kadar. Sana çok fazla karbonhidrat vermiş. Bende benim diyetisyen çok mu katı diyordum da değilmiş. Dediğin gibi sen böyle yesen sonu insülin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…