- 20 Aralık 2018
- 161
- 245
- 23
Hayırlı olsun sağlıkla devam etsin inşMerhabalar. Ben çok yeni bi anne adayıyım , tecrübelerinize ihtiyacım çok olacak . İnşallah hepimiz hayırlısyla atlatırız bu süreci
Hoş geldin canım, rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhabalar. Ben çok yeni bi anne adayıyım , tecrübelerinize ihtiyacım çok olacak . İnşallah hepimiz hayırlısyla atlatırız bu süreci
Canım yat kalk şükret. Sağlıklı gebelik illa bulantı olacak demek değil. 17. Haftaya kadar yediğim yek şey ayvaydı. Su bile içemedim. Şimdi de şeker çıktı gene canımın istediğini yiyemiyorum. Tadını çıkar benceMübarek Miraç Kandilimiz kutlu olsun kızlar bişey soracağım bugün 7 haftalık olduk ama bendr ne bulantı ne bişey ara sıra sersemlik oluyor sadece bide ikiz ikizde bulantı çok olur diyorlardı bende daha hiçbirşey yok sorun olmasından korkuyorum diyeceksiniz ki
Rahat mı batıyor sanırım batıyor insan herşeyi
Düşünüyor ne kadar evham yapıyor insan herşeyde
Şanslısın o vakit umarım geç başlar erken biter bulantn ben 9. Haftada gördüm bulantiyi çokta sürmedi zaten öyle kusmalar falan yaşamadım Sabah akşam kuru bulantı oldu sende hafif atlatrsn umarm.Mübarek Miraç Kandilimiz kutlu olsun kızlar bişey soracağım bugün 7 haftalık olduk ama bendr ne bulantı ne bişey ara sıra sersemlik oluyor sadece bide ikiz ikizde bulantı çok olur diyorlardı bende daha hiçbirşey yok sorun olmasından korkuyorum diyeceksiniz ki
Benşm önceki gebeliğim ikizdi sadece sabah 1 kere kusmam oldu, bulantım dahi çok nadirdi. Herkeste aynı şeyler olacak diye birsey yokMübarek Miraç Kandilimiz kutlu olsun kızlar bişey soracağım bugün 7 haftalık olduk ama bendr ne bulantı ne bişey ara sıra sersemlik oluyor sadece bide ikiz ikizde bulantı çok olur diyorlardı bende daha hiçbirşey yok sorun olmasından korkuyorum diyeceksiniz ki
Amin canımHoş geldin canım, rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ☺
Rabbim yardımcın olsun canım annelik ne kadar zor ve meşakkatli değil mi tam rahat ettim dediğin anda başka şeyler çıkıyor inşallah sağlıkla alırsın yavrularını kucağınaCanım yat kalk şükret. Sağlıklı gebelik illa bulantı olacak demek değil. 17. Haftaya kadar yediğim yek şey ayvaydı. Su bile içemedim. Şimdi de şeker çıktı gene canımın istediğini yiyemiyorum. Tadını çıkar bence
Şanslısın o vakit umarım geç başlar erken biter bulantn ben 9. Haftada gördüm bulantiyi çokta sürmedi zaten öyle kusmalar falan yaşamadım Sabah akşam kuru bulantı oldu sende hafif atlatrsn umarm.
Benşm önceki gebeliğim ikizdi sadece sabah 1 kere kusmam oldu, bulantım dahi çok nadirdi. Herkeste aynı şeyler olacak diye birsey yok
Sadece ilk 2 3 gün dinlendim sürekli yatış değil oda çalışma ortamınz nasıl bilmiyorum ama ani hareketler yapmayn bence yeterli olur sürekli yatmak iyi değil zaten. Hayırlı sonuçlar alın inşallahHamile olan arkadaşlar sürekli yattınız mı transferden sonra herkes bişi diyor ama ben çalışıyorum yatma gibi bir şansım yok
İnşallah canm çalışma ortamımım rahat şükür komşum varda o da tüp bebek annesi o kafamı karıştırdı ben 4 ay yattım kalkma dedi bende dedim doktorum gerek yok dedi diye yok sen onlara bakma filan dedi bende ilk 3 gün yattım bugün 5. Günüm yarın işe başlamam gerek teşekkür ederim canmSadece ilk 2 3 gün dinlendim sürekli yatış değil oda çalışma ortamınz nasıl bilmiyorum ama ani hareketler yapmayn bence yeterli olur sürekli yatmak iyi değil zaten. Hayırlı sonuçlar alın inşallah
Bence de hiç evham yapma cnm. Kusamasam da kusmaya ramak kalıyor , midem hiç rahat değil. Uyku halim hiç geçmiyor . Memurum gündüz iş yerinde uyukluyorum , eve gelir gelmez tekrar uyuyorum. Maşallah sana. Hiç bu tarz şikayetleri olmayanlar çok duyuyoruz , için ferah olsun .Mübarek Miraç Kandilimiz kutlu olsun kızlar bişey soracağım bugün 7 haftalık olduk ama bendr ne bulantı ne bişey ara sıra sersemlik oluyor sadece bide ikiz ikizde bulantı çok olur diyorlardı bende daha hiçbirşey yok sorun olmasından korkuyorum diyeceksiniz ki
Düşük tehlikesi ve devamli kanamasi varsa doktoru yatırmış olabilir ama ben hiç yatmadım çoğuda yatmıyor zaten canım için rahat olsun.İnşallah canm çalışma ortamımım rahat şükür komşum varda o da tüp bebek annesi o kafamı karıştırdı ben 4 ay yattım kalkma dedi bende dedim doktorum gerek yok dedi diye yok sen onlara bakma filan dedi bende ilk 3 gün yattım bugün 5. Günüm yarın işe başlamam gerek teşekkür ederim canm
Teşekkür ederim canımDüşük tehlikesi ve devamli kanamasi varsa doktoru yatırmış olabilir ama ben hiç yatmadım çoğuda yatmıyor zaten canım için rahat olsun.
Amin inşallah canım sağlıkla kavuşalım hepimiz. Hiç üzülme inşallah rahat bir gebelik geçirirsin o hamilelik bulantısı İnan çok zorRabbim yardımcın olsun canım annelik ne kadar zor ve meşakkatli değil mi tam rahat ettim dediğin anda başka şeyler çıkıyor inşallah sağlıkla alırsın yavrularını kucağına
İlk üç gün dinlendim sonra normale döndümİnşallah canm çalışma ortamımım rahat şükür komşum varda o da tüp bebek annesi o kafamı karıştırdı ben 4 ay yattım kalkma dedi bende dedim doktorum gerek yok dedi diye yok sen onlara bakma filan dedi bende ilk 3 gün yattım bugün 5. Günüm yarın işe başlamam gerek teşekkür ederim canm
Ben önceki denemelerde yattım olmadı. Bu sefer yatmadım evin içinde aktiftim hep sadece ağır kaldırmadım, süpürge Yapmadım vs, hatta bi kaç kere avm dolaşmaya filan gittim 5.günden sonra ve çok şükür tuttu.Hamile olan arkadaşlar sürekli yattınız mı transferden sonra herkes bişi diyor ama ben çalışıyorum yatma gibi bir şansım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?