- 20 Aralık 2018
- 161
- 245
- 23
Aminn canım inşallahHayırlı olsun sağlıkla devam etsin inş
Bu bunyeye ve hamilelige gore degisiyor canim. Bi kadinin bir hamileligi ile digeri bile bir olmuyor sonucta:) benim cok olmstu ikizde evt daha yogun yasarsiniz diyorlar ama olmamasi kotu anlamnda degl aman telas yapma super bisi bence tadini cikarMübarek Miraç Kandilimiz kutlu olsun kızlar bişey soracağım bugün 7 haftalık olduk ama bendr ne bulantı ne bişey ara sıra sersemlik oluyor sadece bide ikiz ikizde bulantı çok olur diyorlardı bende daha hiçbirşey yok sorun olmasından korkuyorum diyeceksiniz ki
Rahat mı batıyor sanırım batıyor insan herşeyi
Düşünüyor ne kadar evham yapıyor insan herşeyde
Benim hiç kusma olmadı canımMübarek Miraç Kandilimiz kutlu olsun kızlar bişey soracağım bugün 7 haftalık olduk ama bendr ne bulantı ne bişey ara sıra sersemlik oluyor sadece bide ikiz ikizde bulantı çok olur diyorlardı bende daha hiçbirşey yok sorun olmasından korkuyorum diyeceksiniz ki
Rahat mı batıyor sanırım batıyor insan herşeyi
Düşünüyor ne kadar evham yapıyor insan herşeyde
Maşallah canım, saglıkla ilerler inşallah. Benim ki teke tekAmin canımİkiz benim bir de . Heyecanım , merakım ikişer kat ilerliyor
Benim 3 yaşında oglum var, yatmak ne mümkün. Hastanelere bile hep bizimle geldiHamile olan arkadaşlar sürekli yattınız mı transferden sonra herkes bişi diyor ama ben çalışıyorum yatma gibi bir şansım yok
Benim doktorum transferden sonra bile hastanede yatırmıyor. Sanki muayene olur gibi transferi yapıyor kalkıyorsun hemen wcye girip giyinip eve gidiyorsun. Her iki ivf’te de yatmadım şükür tutundu kuzucuklar. Hatta ilk gebeliğimde transferin ertesi günü ev taşımıştıkHamile olan arkadaşlar sürekli yattınız mı transferden sonra herkes bişi diyor ama ben çalışıyorum yatma gibi bir şansım yok
Güle güle kullansın prensesler canım. Fotoğraf gönderKizlar kandilimiz mubarek olsun dualarimiz kabul olsn Allah hepimize saglikli dogumlar nasip etsinbirsuredir giremedim firsat olmadi. Dun aksam kizlarimin odasi geldi cok duygulandim ins saglkla kavusuruz hepimiz icin dua edicem bu aksam ❤
Oyy canım MaşallahFoto eklicektm sorun var sanirim olmadi bir turlu denerim yinebu arada ctesi bska dr gorundum ilac yazdrmak icin omega3 ve vitamin yazdi ek olark sukur 6. Ayimda yeni bslicam omega3 e ins ihmal olmamistir Yola cikicam die de kontrol edileym dedim rahim agzi kapaliydi sukur agrilarini pank yapma olack cekecksn ama suan risk olusmamis dedi rahatladim. Bebisler de 680 gr olms ve esitlenmsler kilolari nasil mtlu oldm anlatamam ❤❤
Güzel haberlerle gelirsin inşallahMorasigi canim hayirli olsun bebislerin odalari masallah koca bebis oluyolar. Darisi bana olsun yarin bende kontrole gidiyorum
Insallah canimGüzel haberlerle gelirsin inşallah
Amin canım, odanız da hayırlı olsun, güzel günlerde sağlıkla kullanınKizlar kandilimiz mubarek olsun dualarimiz kabul olsn Allah hepimize saglikli dogumlar nasip etsinbirsuredir giremedim firsat olmadi. Dun aksam kizlarimin odasi geldi cok duygulandim ins saglkla kavusuruz hepimiz icin dua edicem bu aksam ❤
Amin canım inşallahHepinize hayirli kandiller kizlar. Rabbim yavrularimiza her daim saglik versin. Anamiza babamiza hayirli evlat olmamizi, evlatlarimizinda ayni sekilde bize hayirli evlat olmalarini nasip etsin insallahh
Amin canım inşallahHepinize hayirli kandiller kizlar. Rabbim yavrularimiza her daim saglik versin. Anamiza babamiza hayirli evlat olmamizi, evlatlarimizinda ayni sekilde bize hayirli evlat olmalarini nasip etsin insallahh
Ayy gercekten ikizlere falan ne zaman hazirlanmali. Oglumda 7-7bucuk aylikken hazirlamistim ben 2 haftaya da dogurmustum.Kızlar doğum çantasını kaçıncı haftada hazırlamayı düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?