Bence ikiz olanlar ufaktan hazırlıklara başlamalı. Bazen herşey planlandığı gibi gitmiyor :)Ayy gercekten ikizlere falan ne zaman hazirlanmali. Oglumda 7-7bucuk aylikken hazirlamistim ben 2 haftaya da dogurmustum.
Aynen canim ama hazirlasam esimle kavga ederiz kesin erkenden ne hazirligi diyeBence ikiz olanlar ufaktan hazırlıklara başlamalı. Bazen herşey planlandığı gibi gitmiyor :)
34. Hafta canım geçmi olur acaba?Kızlar doğum çantasını kaçıncı haftada hazırlamayı düşünüyorsunuz?
28 de hazırla bence, çokta geç kalma. Çürümez, kokmaz. Dursun kenarda. Eksikleri varsa onları tamamlarsın anca zaten :) aylar çabuk geçiyor :)Aynen canim ama hazirlasam esimle kavga ederiz kesin erkenden ne hazirligi diyeama 26 dan sonra alisveris yapicam dedim doktor onayli biliyosun dedim sustu bisey diyemedi
Bence gec canım. Çünkü 8 aylık bile doğabiliyorlar. O esnada telaştan hazırlık yapamazsın. Ablam 8 aylık dogurmustu. Çantası da yok. Bebek çıplak diyordu hemşire34. Hafta canım geçmi olur acaba?
Ay o zaman 30. Haftada hazır olsun herşey son iki ay kala erken olur falan çok beklemesin elbiseler diyodum yikanacakya herşey hazır oldumu aslında çantaya koymak kalıyor bitek bebeğinkiler bitti de benim alincaklar kaldı işte...Bence gec canım. Çünkü 8 aylık bile doğabiliyorlar. O esnada telaştan hazırlık yapamazsın. Ablam 8 aylık dogurmustu. Çantası da yok. Bebek çıplak diyordu hemşire
Bu arada gerçekten zaman çok çabuk geçiyor bu ay hele temizlikti oda hazırlaması derken bitecek zaten valla iyiki hazırlıklara erken baslamisz nasıl yetiscekti bilmiyorum28 de hazırla bence, çokta geç kalma. Çürümez, kokmaz. Dursun kenarda. Eksikleri varsa onları tamamlarsın anca zaten :) aylar çabuk geçiyor :)
KendineAy o zaman 30. Haftada hazır olsun herşey son iki ay kala erken olur falan çok beklemesin elbiseler diyodum yikanacakya herşey hazır oldumu aslında çantaya koymak kalıyor bitek bebeğinkiler bitti de benim alincaklar kaldı işte...
Aynen canım, daha halıları yıkamaya vereceğim. Odası tam hazır degil. Günler öyle böyle geçiyor. Hepsini son aya sıkıştırmamak lazım. Gün geçtikçe insan ağırlaşıyorBu arada gerçekten zaman çok çabuk geçiyor bu ay hele temizlikti oda hazırlaması derken bitecek zaten valla iyiki hazırlıklara erken baslamisz nasıl yetiscekti bilmiyorum
Aynen canım işte bitmiyor listede kucagimiza alalım da kuzularıAynen canım, daha halıları yıkamaya vereceğim. Odası tam hazır degil. Günler öyle böyle geçiyor. Hepsini son aya sıkıştırmamak lazım. Gün geçtikçe insan ağırlaşıyor
Almadım hiç aklımada gelmedi vallaBide dogumdan sonra giymek için Lohusa korsesi aldınız mı?Ben alacagım bi ara
Göbekte sarkma olmasın, toplasın diye takmak gerekiyor. :) bence bi düşünAlmadım hiç aklımada gelmedi valladal gibi olcam sanki hemen
Amin inşallah canım. Bende ilk bebegimde çok heyecanlıydım ama bu ikincisi o kadar heyecan yapmıyorAynen canım işte bitmiyor listede kucagimiza alalım da kuzularıgün geçtikçe heyecanlanıyorum...
Aminn canimmOyy canım Maşallahalllahm odalarında sağlıkla uyuduğu günleri görmeyi nasıp etsin hepimize omegayada baslamissn faydasını mutlaka görürsün bende cumartesi muayneye gidicem inşallah bakalımm Bizim minik ne kadar oldu acaba git Gide sabırsızlıkaniyorm görmek için büyüdükçe seninkiler gosterdimi yüzünü bu sefer
Aynen işe yarıyormus alcaz mecbur sarkmalar olmasın daha ilk bebektenGöbekte sarkma olmasın, toplasın diye takmak gerekiyor. :) bence bi düşün
Son haftalarda belki daha net görüntü alır canımAminn canimmins gec kalmadim tek bebekle iste arkadslarm iciyodu hep bizmki ihmal etti gibi birz beni. Allah koruyo yavrulari buyuyolar git bakalim buyumustur kuzun❤ yok be canim nerdee yine yuzler kapali zor ikizde zatn dedi saatlerce ugrasmam lazim pozisyn denk gelmems yine diyo anladm ben ya dogunca gorucz ilk olark hatira renkli fotolarini albume koyim diyorum kizlar gostermiyo
Sagol canim oh neguzel yazarsin sndeMorasigi canim hayirli olsun bebislerin odalari masallah koca bebis oluyolar. Darisi bana olsun yarin bende kontrole gidiyorum
Bnde bilmiyorm bu konuyu ya sanki 30 dn itibaren hazir bklemeli bizde hersy olabilir soncta Allah korusn tabi deBence ikiz olanlar ufaktan hazırlıklara başlamalı. Bazen herşey planlandığı gibi gitmiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?