Aynen canim ama hazirlasam esimle kavga ederiz kesin erkenden ne hazirligi diye ama 26 dan sonra alisveris yapicam dedim doktor onayli biliyosun dedim sustu bisey diyemedi
28 de hazırla bence, çokta geç kalma. Çürümez, kokmaz. Dursun kenarda. Eksikleri varsa onları tamamlarsın anca zaten :) aylar çabuk geçiyor :)

Bence gec canım. Çünkü 8 aylık bile doğabiliyorlar. O esnada telaştan hazırlık yapamazsın. Ablam 8 aylık dogurmustu. Çantası da yok. Bebek çıplak diyordu hemşire
Ay o zaman 30. Haftada hazır olsun herşey son iki ay kala erken olur falan çok beklemesin elbiseler diyodum yikanacakya herşey hazır oldumu aslında çantaya koymak kalıyor bitek bebeğinkiler bitti de benim alincaklar kaldı işte...

28 de hazırla bence, çokta geç kalma. Çürümez, kokmaz. Dursun kenarda. Eksikleri varsa onları tamamlarsın anca zaten :) aylar çabuk geçiyor :)
Bu arada gerçekten zaman çok çabuk geçiyor bu ay hele temizlikti oda hazırlaması derken bitecek zaten valla iyiki hazırlıklara erken baslamisz nasıl yetiscekti bilmiyorum

Kendine
2 takım pijema
İç çamaşırı
Lohusa külodu yada ped
Terlik
Çorap
Havlu
Göğüs pompası
Bebege en az 3 takım zıbın takımı
Çorap
Agız mendili
Bezi ıslak mendili
Biberonu
Vs. Liste bitmiyor :)

Bu arada gerçekten zaman çok çabuk geçiyor bu ay hele temizlikti oda hazırlaması derken bitecek zaten valla iyiki hazırlıklara erken baslamisz nasıl yetiscekti bilmiyorum
Aynen canım, daha halıları yıkamaya vereceğim. Odası tam hazır degil. Günler öyle böyle geçiyor. Hepsini son aya sıkıştırmamak lazım. Gün geçtikçe insan ağırlaşıyor

Aynen canım, daha halıları yıkamaya vereceğim. Odası tam hazır degil. Günler öyle böyle geçiyor. Hepsini son aya sıkıştırmamak lazım. Gün geçtikçe insan ağırlaşıyor
Aynen canım işte bitmiyor listede kucagimiza alalım da kuzuları gün geçtikçe heyecanlanıyorum...

Aminn canimm ins gec kalmadim tek bebekle iste arkadslarm iciyodu hep bizmki ihmal etti gibi birz beni. Allah koruyo yavrulari buyuyolar git bakalim buyumustur kuzun❤ yok be canim nerdee yine yuzler kapali zor ikizde zatn dedi saatlerce ugrasmam lazim pozisyn denk gelmems yine diyo anladm ben ya dogunca gorucz ilk olark hatira renkli fotolarini albume koyim diyorum kizlar gostermiyo

Son haftalarda belki daha net görüntü alır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…