aaayyy canım, nasılsın. Valla çok yogun geçiyor günlerim. Yemek bölümüne de takılmıyorum. Bu ara baya uzak kaldım :)Selam canım nasılsınız bebiş iyi mi? Sen artık beni takip etmiyon galüba
Ben 7.ayda hazırlamıştım canım. Kayınvalide 2 çocugunu da 7 aylık dogurmus. Gen falan çeker maazallah. Hazırla kenarda dursun kafasındayımBnde bilmiyorm bu konuyu ya sanki 30 dn itibaren hazir bklemeli bizde hersy olabilir soncta Allah korusn tabi deilk bebisinde nezaman hazrladn canim deneymlisn sen
Bu liste iyi oldu canimKendine
2 takım pijema
İç çamaşırı
Lohusa külodu yada ped
Terlik
Çorap
Havlu
Göğüs pompası
Bebege en az 3 takım zıbın takımı
Çorap
Agız mendili
Bezi ıslak mendili
Biberonu
Vs. Liste bitmiyor :)
Ben de takılmıyorum pek canımm anarlarsa gidiyorum:)) iyisiniz inşallah yoğunluk güzel yoğunluk olsunn❤aaayyy canım, nasılsın. Valla çok yogun geçiyor günlerim. Yemek bölümüne de takılmıyorum. Bu ara baya uzak kaldım :)
Ben normal Manuel pompa almıştım ama senin ikiz oldugu için makine daha işini görür. :) pijama da fazla battal alma. Sonrasında bebeler dışarı çıkınca çok bol oluyor :)Bu liste iyi oldu canimpompa almadim bn daha ya bi fikrimde yok hic. Kizlar kullananlar memnun oldklarini yazarsa super olur veya onerdklernz varsa bisoraki ay da bunu halledelm bare. Kendime de almadm pijama gecelk karnimn nekadr buyucegini tahmn edemiyorm sigmassam korkusu var
Anladım canım. İyiyiz, hastamız var evde. Kayınpeder hasta, kemoterapi görüyor. Hastane isleri, evin işi, çocuk derken akşam oluyor :)Ben de takılmıyorum pek canımm anarlarsa gidiyorum:)) iyisiniz inşallah yoğunluk güzel yoğunluk olsunn❤
Evet ondan haberim vardı yani hasta olduğundan, sende öyle mi? Allah kolaylık versin şifa versin canım.Anladım canım. İyiyiz, hastamız var evde. Kayınpeder hasta, kemoterapi görüyor. Hastane isleri, evin işi, çocuk derken akşam oluyor :)
Evet yaa ne cabuk gecti zaman. Anneme dedim ay sonu kardesimin ayirdigi esyalari yolla diye nesi var yok bakim dedim.28 de hazırla bence, çokta geç kalma. Çürümez, kokmaz. Dursun kenarda. Eksikleri varsa onları tamamlarsın anca zaten :) aylar çabuk geçiyor :)
Ayy evet valla bazen iyi denk getiriyolar can yakiyolar. disarda falan ansizin irkiliyorumSagol canim oh neguzel yazarsin sndesnki artk iyice sikisiyorlar icimde yer dar geliyo surkli donmeler tkmeler siddtleniyo
Aynen canim gec kalma koy kenari dursun cantaniz. 7 ay iyidir iyidirBen 7.ayda hazırlamıştım canım. Kayınvalide 2 çocugunu da 7 aylık dogurmus. Gen falan çeker maazallah. Hazırla kenarda dursun kafasındayım
30. Haftada nasipse hazırlamayı düşünüyorum canımKızlar doğum çantasını kaçıncı haftada hazırlamayı düşünüyorsunuz?
EveeeeetttttKızlar ben liste yaptım kategorize edip size göndereyim mi belki fikir olur, sizde eksiğim varsa söylersiniz
Hemen gönderiyorumEveeeeettttt
Canim liste iyi gibi suan aklima birsey gelmedi yalniz anne icin yazdigin sey hastaneye gideceklerse dis fircasi falan da yaz. Pijama takimi sabahlikli olsun hastanede gezerken iyi olur sirtina alirsin. Veee kimyonnn unutmazsam bende hastaneye goturucem
çok güzel canım, çok beğendim. Prensesler güle güle mutlulukla kullansın, annenleri ninniler söylesinYorumlariniz iyi dileklernz icin cok tesekkur ederim❤ kizlar yukleyebildm smdi foto2 besigi karsilikli koyduk. Uyku setlerini tozlanmasn die sermedik bir de sudan gecirirz diye dusundum
evet bendeler. Amin canım, Allah razı olsunEvet ondan haberim vardı yani hasta olduğundan, sende öyle mi? Allah kolaylık versin şifa versin canım.
İyi yapmışsınız canımEvet yaa ne cabuk gecti zaman. Anneme dedim ay sonu kardesimin ayirdigi esyalari yolla diye nesi var yok bakim dedim.
Evet diş fırçası ben kimyon ekleyeyim hemen listeye canım. Onlar aklıma gelmedi. Pijama aslında aldım bir elbise gibi olandan, birde alt üst takım yeterli miCanim liste iyi gibi suan aklima birsey gelmedi yalniz anne icin yazdigin sey hastaneye gideceklerse dis fircasi falan da yaz. Pijama takimi sabahlikli olsun hastanede gezerken iyi olur sirtina alirsin. Veee kimyonnn unutmazsam bende hastaneye goturucem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?