Bnde bilmiyorm bu konuyu ya sanki 30 dn itibaren hazir bklemeli bizde hersy olabilir soncta Allah korusn tabi de ilk bebisinde nezaman hazrladn canim deneymlisn sen
Ben 7.ayda hazırlamıştım canım. Kayınvalide 2 çocugunu da 7 aylık dogurmus. Gen falan çeker maazallah. Hazırla kenarda dursun kafasındayım

Bu liste iyi oldu canim pompa almadim bn daha ya bi fikrimde yok hic. Kizlar kullananlar memnun oldklarini yazarsa super olur veya onerdklernz varsa bisoraki ay da bunu halledelm bare. Kendime de almadm pijama gecelk karnimn nekadr buyucegini tahmn edemiyorm sigmassam korkusu var

Ben normal Manuel pompa almıştım ama senin ikiz oldugu için makine daha işini görür. :) pijama da fazla battal alma. Sonrasında bebeler dışarı çıkınca çok bol oluyor :)

Yorumlariniz iyi dileklernz icin cok tesekkur ederim❤ kizlar yukleyebildm smdi foto 2 besigi karsilikli koyduk. Uyku setlerini tozlanmasn die sermedik bir de sudan gecirirz diye dusundum

Eklentiler

• IMG-20190401-WA0011.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG-20190401-WA0013.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 43
Sagol canim oh neguzel yazarsin snde snki artk iyice sikisiyorlar icimde yer dar geliyo surkli donmeler tkmeler siddtleniyo
Ayy evet valla bazen iyi denk getiriyolar can yakiyolar. disarda falan ansizin irkiliyorum dun tum gun daha kipirdiyolardi. bugun durgundu bebisler yine basladilar vurmaya

Baya uzun liste artı koyduklarım elimde olanlar. Süt sağma makinasını arkadaşımdan ödünç alacağım

Yorumlariniz iyi dileklernz icin cok tesekkur ederim❤ kizlar yukleyebildm smdi foto 2 besigi karsilikli koyduk. Uyku setlerini tozlanmasn die sermedik bir de sudan gecirirz diye dusundum
çok güzel canım, çok beğendim. Prensesler güle güle mutlulukla kullansın, annenleri ninniler söylesin
Evet ondan haberim vardı yani hasta olduğundan, sende öyle mi? Allah kolaylık versin şifa versin canım.
evet bendeler. Amin canım, Allah razı olsun
Evet yaa ne cabuk gecti zaman. Anneme dedim ay sonu kardesimin ayirdigi esyalari yolla diye nesi var yok bakim dedim.
İyi yapmışsınız canım

Evet diş fırçası ben kimyon ekleyeyim hemen listeye canım. Onlar aklıma gelmedi. Pijama aslında aldım bir elbise gibi olandan, birde alt üst takım yeterli mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…