Fazladan hastanede yatmak gerekir belki bilmiyorum canim ama kanama gecer bebek kusar ustune diye yine de 1 tane fazla alt ust koy benceEvet diş fırçası ben kimyon ekleyeyim hemen listeye canım. Onlar aklıma gelmedi. Pijama aslında aldım bir elbise gibi olandan, birde alt üst takım yeterli mi
O doktor sacmalamis bence canim. Sonra hastanede kiyafet istiyolar bebege. Olmayan seyi kim bulup verecek. Ayarlamayinca yaninda gelecek kisiye tembih etmeyince nasil olacak. Mesela ben tek olacagim icin herseyi esime gostericem isterlerse neyi verecegini falanKızlar ben daha bebişime hiçbirsey almadım. 28 haftalık olmasını bekliyorum. Listede hazırlamadım henüz. Kardeşimde gebe 35. Haftasında doktoruna sormuş artık doğum çantamı hazırlayayım mı diye doktoruda takılmış bu anneler bu çanta olayını ne çok abartıyorlar diye.
Tamam canım onu da ekleyim. Jokerde indirim vardı sleepy yenidoğan ıslak mendil ve cam biberon aldım iki tane kendimi tutamadımFazladan hastanede yatmak gerekir belki bilmiyorum canim ama kanama gecer bebek kusar ustune diye yine de 1 tane fazla alt ust koy bence
Canım çanta mesele değil ama ufak tefek elimizin altında bulunmalı bence 30 dan sonra. Hazır olmadığımız bir anda gelseler Allah korusun kime nasıl anlatacağız şu şurda bu burda diye. Birde ben misal kapı süsü vs. İstemiyorum sadece ikramlık çikolata o kadar. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorumKızlar ben daha bebişime hiçbirsey almadım. 28 haftalık olmasını bekliyorum. Listede hazırlamadım henüz. Kardeşimde gebe 35. Haftasında doktoruna sormuş artık doğum çantamı hazırlayayım mı diye doktoruda takılmış bu anneler bu çanta olayını ne çok abartıyorlar diye.
Sen yine onu dusunuyosun ben hic bisey dusunmuyorumCanım çanta mesele değil ama ufak tefek elimizin altında bulunmalı bence 30 dan sonra. Hazır olmadığımız bir anda gelseler Allah korusun kime nasıl anlatacağız şu şurda bu burda diye. Birde ben misal kapı süsü vs. İstemiyorum sadece ikramlık çikolata o kadar. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum
Ben 32de hazırlıcam inşallah canımKızlar doğum çantasını kaçıncı haftada hazırlamayı düşünüyorsunuz?
Sonradan fikrim değişmezse ben de aynı kafadayım. Çok teferruatlı işler gözümü korkutuyorCanım çanta mesele değil ama ufak tefek elimizin altında bulunmalı bence 30 dan sonra. Hazır olmadığımız bir anda gelseler Allah korusun kime nasıl anlatacağız şu şurda bu burda diye. Birde ben misal kapı süsü vs. İstemiyorum sadece ikramlık çikolata o kadar. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum
sen ikizlerle geç bile hazırlıyorsun bence30. Haftada nasipse hazırlamayı düşünüyorum canım
oow liste baya kabarık geldi gözüme. İki takım pijama kendine yeterli. Elbise pek sevmiyorum ben :/
Doktorlar zaten saldım çayıra misali davranıyorlarKızlar ben daha bebişime hiçbirsey almadım. 28 haftalık olmasını bekliyorum. Listede hazırlamadım henüz. Kardeşimde gebe 35. Haftasında doktoruna sormuş artık doğum çantamı hazırlayayım mı diye doktoruda takılmış bu anneler bu çanta olayını ne çok abartıyorlar diye.
Ben oglumda bir tepsiye kare sütlü ve bitter çikolata aralarına da mavi draje hazırlamıştım. Bunda daha bişey düşünmedim. Zaten uzaktayım, kimsem gelmez fazla :)Sonradan fikrim değişmezse ben de aynı kafadayım. Çok teferruatlı işler gözümü korkutuyorsüslemeydi, ikramdı, hediyelikti vs o kadar çok detay var ki
Hayırlısı bakalım, zamanında gelirler inşallahBen 32de hazırlıcam inşallah canım
Aminn canim benim Allah razi olsnçok güzel canım, çok beğendim. Prensesler güle güle mutlulukla kullansın, annenleri ninniler söylesin
evet bendeler. Amin canım, Allah razı olsun
İyi yapmışsınız canım
Listeler iyi duruyor canim cok luzumsuz bisi carpmadi gozume hatta indirdim belgeleri bnde bir goz aticam sagolasnCanım çanta mesele değil ama ufak tefek elimizin altında bulunmalı bence 30 dan sonra. Hazır olmadığımız bir anda gelseler Allah korusun kime nasıl anlatacağız şu şurda bu burda diye. Birde ben misal kapı süsü vs. İstemiyorum sadece ikramlık çikolata o kadar. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum
Benim de çok gelen olmaz diye tahmin ediyorum. Kuzenim misafirler ve ikramlar için ikinci bir oda daha tutmuştu hastanedeBen oglumda bir tepsiye kare sütlü ve bitter çikolata aralarına da mavi draje hazırlamıştım. Bunda daha bişey düşünmedim. Zaten uzaktayım, kimsem gelmez fazla :)
İnşallah benimde tutar canım bende çok aşırı yatamadım sıkıldım ilk üç gün yattım ondada genelde uyudum tv izledim sonrasında bende dışarı çıktım evde kalmak düşünmeme neden oluyordu kaygı iyi olmaz diye bende fazla yatmadım sağlıkla al bebeğini kucağına canım darısı da bana inşallahBen önceki denemelerde yattım olmadı. Bu sefer yatmadım evin içinde aktiftim hep sadece ağır kaldırmadım, süpürge Yapmadım vs, hatta bi kaç kere avm dolaşmaya filan gittim 5.günden sonra ve çok şükür tuttu.
İnşalalh senin de pozitif olurİnşallah benimde tutar canım bende çok aşırı yatamadım sıkıldım ilk üç gün yattım ondada genelde uyudum tv izledim sonrasında bende dışarı çıktım evde kalmak düşünmeme neden oluyordu kaygı iyi olmaz diye bende fazla yatmadım sağlıkla al bebeğini kucağına canım darısı da bana inşallah
Kız ben senden önce doğurursam ziyaretine gelirimSen yine onu dusunuyosun ben hic bisey dusunmuyorum
Canım birde gebe eğitiminde kadın doğumcu ve ebe lütfen hastane odanızı gün odasına çevirmeyin. Bebeğinizle bağlanmaya bakın, o kapı süsleri ikramlıklar yerine kendinize be bebeğinize yatırım yapım demişti. Çok mantıklı geldi.Sonradan fikrim değişmezse ben de aynı kafadayım. Çok teferruatlı işler gözümü korkutuyorsüslemeydi, ikramdı, hediyelikti vs o kadar çok detay var ki
Canım fazla olan me var sen tecrübelisin. Ona göre bakayımsen ikizlerle geç bile hazırlıyorsun bence
oow liste baya kabarık geldi gözüme. İki takım pijama kendine yeterli. Elbise pek sevmiyorum ben :/
Doktorlar zaten saldım çayıra misali davranıyorlarbebe çiş kaka yapar, kusar vs. Çok gerekli bence.
Misal oglum da kıyafetine kaka sürülmüştü2 takım yetmedi, gitti magazandan aldı geldi. Ben kac kez doldur boşalt yaptığımı bilmiyorum çanta hazırlarken. Eksik çıkmasın diye akla karayı seçiyorum
Bak canım sende kendine göre düzenlersinListeler iyi duruyor canim cok luzumsuz bisi carpmadi gozume hatta indirdim belgeleri bnde bir goz aticam sagolasnen gerkli seler var.
Maşallah burna bak
Inşallah hayirli sonuç alırsın. Ben Öğlen okuldan çıktım transfere gittim. Transfer sonrası 2 saat avm de gezdim 1 saatlik yol geldim ve ertesi gün yine işe gittim. Evet tedirgindim yanlış mi yapiyorum diye ama doktorum hiçbirşey yasak degil demişti ona güvenim. Çok şükür rabbimde nasip etti. Ilk transfer Şubat tatilindeydi. Tahlil gününe kadar yatmistim sonuç negatifti. Uzun yazmışım ama kisacasi doktorun durumuna göre ne tavsiye ettiyse onu yap. Hayırlı olmasını diliyorumHamile olan arkadaşlar sürekli yattınız mı transferden sonra herkes bişi diyor ama ben çalışıyorum yatma gibi bir şansım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?