Sağol canım inşallahInşallah hayirli sonuç alırsın. Ben Öğlen okuldan çıktım transfere gittim. Transfer sonrası 2 saat avm de gezdim 1 saatlik yol geldim ve ertesi gün yine işe gittim. Evet tedirgindim yanlış mi yapiyorum diye ama doktorum hiçbirşey yasak degil demişti ona güvenim. Çok şükür rabbimde nasip etti. Ilk transfer Şubat tatilindeydi. Tahlil gününe kadar yatmistim sonuç negatifti. Uzun yazmışım ama kisacasi doktorun durumuna göre ne tavsiye ettiyse onu yap. Hayırlı olmasını diliyorum
5 Nisan canım Fuat bey de ki kontrolüm. Ailem geldi İstanbuldan bir haftalığına, onlar Konya yı geziyor, ben evde oturuyorumjulican canim naptin kontrole gittin mi bir daha?
Nasip kısmet bu işler galibaBen ilk transferimde ikinci gün cıkıp gezmeye başladım işe başladım vs ve sonuç negatif geldi ikinci transferde bu sefer hic bişey yapmıcam sadece yatacam dedim ve öyle yaptım evim tasındı elime bir bez almadım sadece yattım en uzun yürüyüsüm oturma odasıyla wc ve mutfak arasında oldu çok sükür pozitif sonuc aldım.
Aynen öyleNasip kısmet bu işler galiba
Bende iki aşilamamda ve 2 tüp bebek tedavimde sadece yattım hiçbir iş yapmadım yemegi bile yatakta yedim
Negatif oldular 4düde
Son tedavimdede hiç yatmadım
çıktım, gezdim,yürüyüş işimi gücümü yaptım
Arkadaşlarima gittim
Çok şükür pozitif oldu
Allah ne zman isterse ozaman nasip ediyor
Yatıp,yatmamakla ilgisi yok
Gel hepten kimsesiz kalmayayim. Konya da kim varsa gelsin yanimaKız ben senden önce doğurursam ziyaretine gelirim ☺
Canım birde gebe eğitiminde kadın doğumcu ve ebe lütfen hastane odanızı gün odasına çevirmeyin. Bebeğinizle bağlanmaya bakın, o kapı süsleri ikramlıklar yerine kendinize be bebeğinize yatırım yapım demişti. Çok mantıklı geldi.
Canım fazla olan me var sen tecrübelisin. Ona göre bakayım
Bak canım sende kendine göre düzenlersin ☺
Maşallah burna bak
Geldim simdi canim sira bekliyorum5 Nisan canım Fuat bey de ki kontrolüm. Ailem geldi İstanbuldan bir haftalığına, onlar Konya yı geziyor, ben evde oturuyorumSenin de bugün kontrol ün haber et bizlere de
Bekliyorum canim kilo tansiyon bakildi insallah giricem.Orkide_sever canım kontrole gittin mi
Canim masallah bebisinde cok guzel poz vermis. emzik zinciri de cok guzelmis gule gule kullansinnn.
Mantıklı canım insanlarada kolaylık olur hem temiz temiz durur keselerde bende böyle yapmayı düşünüyorummEki Görüntüle 2253819 Eki Görüntüle 2253819
Kızlar evde kullanmadiğim bi tülüm vardı
Kestim onu boy boy keseler yaptım
( tam bitmedi
Sıktırmak Ağzına mavi kurdele geçiricem
1rer tane nazar boncugu takicam )
Hastane çantasına
bebek ve kendi eşyalarımı ayrı ayrı bu keselerle koyarım dedim
Üstlerinide minik etiket yapıştırıcam
Doğumaneye verilcek,
anne pijama takimı,
iç çamaşırı gibi içinde ne olduğunu yazıcam
Sizlerede belki fikir olur diye paylaşmak istedim.
Aynen canımMantıklı canım insanlarada kolaylık olur hem temiz temiz durur keselerde bende böyle yapmayı düşünüyorumm
İnşaallah bulursun canım ben evdeki valizlerimden birini kullnicam bide valiz alamam şimdi evde çok var çünküAynen canım
bide uygun fiyata bi valiz bulursam çok iyi olucak şu dışı plastik olanlardan
Nerde sorsam 300,400 diyolar
1gün için okdar para vermek istemiyorum
Çünkü eski tip valizlerden çok var bende
Sırf hastane için dışı mavi plastik valiz arıyorum inşallah bulurum uygun fiyata
Gelirim canım gerçekten hele medovada Doğum yaparsan benim eve beş dkGel hepten kimsesiz kalmayayim. Konya da kim varsa gelsin yanima
Canım çok güzel fikir olmuş çok beğendim. Valiz için internet üzerinden de araştırma yap uyguna bulutsun belki, İstanbul’da Eminönü’nde vardı aslında 70 lira civarı diyorlardı gerçi ben bakalı çok olduEki Görüntüle 2253819 Eki Görüntüle 2253819
Kızlar evde kullanmadiğim bi tülüm vardı
Kestim onu boy boy keseler yaptım
( tam bitmedi
Sıktırmak için Ağzına mavi kurdele geçiricem
1rer tane nazar boncugu takicam )
Hastane çantasına
bebek ve kendi eşyalarımı ayrı ayrı bu keselerle koyarım dedim
Üstlerinide minik etiket yapıştırıcam
Doğumaneye verilcek,
anne pijama takimı,
iç çamaşırı gibi içinde ne olduğunu yazıcam
Sizlerede belki fikir olur diye paylaşmak istedim.
Aynen canım benimde aklımda eminönü varGelirim canım gerçekten hele medovada Doğum yaparsan benim eve beş dk ☺
Canım çok güzel fikir olmuş çok beğendim. Valiz için internet üzerinden de araştırma yap uyguna bulutsun belki, İstanbul’da Eminönü’nde vardı aslında 70 lira civarı diyorlardı gerçi ben bakalı çok oldu
Canım doktorunu buldun o zamanEvettt ciktim kizlarrrrcok sukur bebisler iyi doktordan da memnun kaldim. Biraz fazla yogun gibi ama birini aliyo biri ultrasonda falan hizli ilerliyo bu sayede. Konuskan bi doktor hosuma gitti kartini verdi istedigin zaman ara dedi. Tek bisey sorabildim acil gece de doguma gelsek siz geliyomusunuz dedim geliyorum tabi dedi. Bunlar sezaryan olacak kesinlesti. onceki sezaryanmis bunlarda ikiz o yuzden dedi. Ama tek olsaydi normal deneyebilirdin dedi. Neyse gelelim bebislereee aşklarim yamuk duruyolarmis ikiside carpraz sekilde birinin basi yukarda digerinin asagida. Rahim agzini 3 bucuk olarak olctu iyi dedi. Sinir 2 bucuk sonrasi erken dogum riski dedi. Seker testini kesin yaptir dedi. Bebislerimde normalde bugun 23+5 gorunuyorken biri 24+6 digeri 25+0 ciktilar. Biri 766 gr. Digeri 783 gr olmus. Cok cok iyi masallah dedi. Boylari da galiba 20ser santimin ustunde. sulari hakkinda bisey demedi bende sormayi unuttum. Neden tup bebek falan diye konu acti doktor o yuzden. Ektra kalsiyum verdi bunuda kullan dedi. Bizden simdilik bu kadar kizlar aksam gelirim kendinize iyi bakinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?