Bebişlerin sağlıklı olmasına çok sevindim. Maşallah ikisinde Zamanında olsun sezeryan olsun hiç sıkıntı etme onu. Rahim ağzını nasıl ölçüyorlar vajinal mı bakıyor merak ettim. Şeker testini ne zaman yaptıracaksın, bir daha ki kontrol ün ne zaman

Canım gözünaydın. Drdan memnun kalmış olmana da sevindim. Belki bir kontrolde denk gelir bir çay içeriz

Maşallah canım, saglıkla ilerler inşallah. Benim ki teke tek
Benim 3 yaşında oglum var, yatmak ne mümkün. Hastanelere bile hep bizimle geldi
Canım ben merak ettim 3 yaşında oglunla nasil geçiyor gününüz. Hamileliğin ilk gününden itibaren ona nasil davrandın kucağına aliyormusun hoplatma ziplatma yapıyormusun eğilip kalkarken nasilsin merak ediyorum çünkü benimde küçük oglum var ve transferden beri biraz uzak kaldi çünkü hemşire kucağına alma dedi onun disinda egilip kalkmamaya çalışıyorum birşey olacak diye üzülüyorum oglum içinde hep bu şekil demi olacak diye o sebepten sana sormak istedim.

Ikizleri 3 haftada 1 cagiriyoruz dedi canim. Yani 3 hafta sonraya insallah gittigimde seker testinide yapicaklarmis. Rahim agzina karnimdan bakti vajinal bakmaya gerek duymadi

Arada a101 ve bime geliyordu en küçük kabin boy 99tl idi canım.
Çok sevindim canım sağlıkla büyüsün kuzucuklar.

Eki Görüntüle 2253669
İyi geceler teyzelerim
Biz uyuyoruz
Maşallah, nede sevimli
Canım listen gayet iyi, eksik yok gibi :)
çok güzel canım
Maşallah canım, iyi olmanıza sevindim. Sorunsuz devam eder inşallah
kucagıma almıyorum canım. İlk etapta hastayım, karnım acıyor gibii alıştı tabi tedavi aşamasında
Sonra hamile olunca bebek var, kardeşin olacak dedik, fazla sıkıntı yapmadı.
Hatta tuvalet eğitimini bile ögrettim. Biraz zor oldu ama bi sıkıntı yaşamadım şükür. Fazla sakınmıyorum, kucak hariç herşeyiyle ben ilgileniyorum :)

Sevindm canim snein adina bebislere masallah su icin de bisi gorse solerdi zaten demek ki iyi sulari da hep bole devam eder ins 20 cm olmaz kiz sana ole gelmstir 30 civari olmasi lazim bu haftada 32ydi ikiside 23+1 de gorundgmde. Boylari esit gitti bizm seninde oledir grlarida ayni sayilir seninde super bu

Sagol kuzum boylarini soylemedi ben kagida bakarak soyledim onu cok sukur dedigin gibi esit ilerliyorlarmis. Rabbim hayirlisiyla saglikli sekilde kucagimiza almak nasip etsinnnn

Teşekkürler canım
Saye- canim sen seker yuklemesini medova da mi yaptirmistin? Ucreti sormayi unutmusum
Canım Meram tıpta yaptırdım ben Ali hoca istem yapmıştı. Oradaki fiyatı bende bilmiyorum

Sagol kuzum boylarini soylemedi ben kagida bakarak soyledim onu cok sukur dedigin gibi esit ilerliyorlarmis. Rabbim hayirlisiyla saglikli sekilde kucagimiza almak nasip etsinnnn
Bnde yanls yazmisim 24+1 de oyle gormstk bi fark bisi gorse solerdi zatn masallah iyi gidiyo seninde. Aminn canim ah bi tamamlasak su gunleri sen ne durumdasin ikiz gobusun nasi one gidiyo benim ya iyice

Merhabalar, çok yeni olarak ben de varım :)
Size bir şey sorucam. İkili test hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben kararsızım. Boşuna strese soktuğu ile ilgili bilgiler de okudum da..
ama önceden tespit edilip fayda sağladığını da okudum. Doktor da yaptırmak ister misiniz diye sordu. Eşim de bilmek istedi ama ben ne olduğunu bilip bilmemek konusunda emin değilim.

Bence yapılmalı, yaptırdım da. Tabi herkesin seçimine kalmış :)
Bu arada hoş geldin aramıza, rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah

Bence yapılmalı, yaptırdım da. Tabi herkesin seçimine kalmış :)
Bu arada hoş geldin aramıza, rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Çoook teşekkür ederim. 2. denemede dondurulmuş embriyo ile oldu benim de. Saya saya bitiremediğim günlerdi ve şimdi de 3 ay bitsin, 6. ay gelse diye gün sayıyorum ☺☺☺
Sanırım ben de yaptırıcam. Zaten randevu aldık ama kafam karışmıştı. Peki orada ultrasonda biz de bebeği görebiliyor muyuz detaylı? Bir de ultrason görüntüsünü de veriyorlar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…