Bebişlerin sağlıklı olmasına çok sevindim. Maşallah ikisinde Zamanında olsun sezeryan olsun hiç sıkıntı etme onu. Rahim ağzını nasıl ölçüyorlar vajinal mı bakıyor merak ettim. Şeker testini ne zaman yaptıracaksın,Evettt ciktim kizlarrrrcok sukur bebisler iyi doktordan da memnun kaldim. Biraz fazla yogun gibi ama birini aliyo biri ultrasonda falan hizli ilerliyo bu sayede. Konuskan bi doktor hosuma gitti kartini verdi istedigin zaman ara dedi. Tek bisey sorabildim acil gece de doguma gelsek siz geliyomusunuz dedim geliyorum tabi dedi. Bunlar sezaryan olacak kesinlesti. onceki sezaryanmis bunlarda ikiz o yuzden dedi. Ama tek olsaydi normal deneyebilirdin dedi. Neyse gelelim bebislereee aşklarim yamuk duruyolarmis ikiside carpraz sekilde birinin basi yukarda digerinin asagida. Rahim agzini 3 bucuk olarak olctu iyi dedi. Sinir 2 bucuk sonrasi erken dogum riski dedi. Seker testini kesin yaptir dedi. Bebislerimde normalde bugun 23+5 gorunuyorken biri 24+6 digeri 25+0 ciktilar. Biri 766 gr. Digeri 783 gr olmus. Cok cok iyi masallah dedi. Boylari da galiba 20ser santimin ustunde. sulari hakkinda bisey demedi bende sormayi unuttum. Neden tup bebek falan diye konu acti doktor o yuzden. Ektra kalsiyum verdi bunuda kullan dedi. Bizden simdilik bu kadar kizlar aksam gelirim kendinize iyi bakinnnn
Canım gözünaydın. Drdan memnun kalmış olmana da sevindim. Belki bir kontrolde denk gelir bir çay içerizEvettt ciktim kizlarrrrcok sukur bebisler iyi doktordan da memnun kaldim. Biraz fazla yogun gibi ama birini aliyo biri ultrasonda falan hizli ilerliyo bu sayede. Konuskan bi doktor hosuma gitti kartini verdi istedigin zaman ara dedi. Tek bisey sorabildim acil gece de doguma gelsek siz geliyomusunuz dedim geliyorum tabi dedi. Bunlar sezaryan olacak kesinlesti. onceki sezaryanmis bunlarda ikiz o yuzden dedi. Ama tek olsaydi normal deneyebilirdin dedi. Neyse gelelim bebislereee aşklarim yamuk duruyolarmis ikiside carpraz sekilde birinin basi yukarda digerinin asagida. Rahim agzini 3 bucuk olarak olctu iyi dedi. Sinir 2 bucuk sonrasi erken dogum riski dedi. Seker testini kesin yaptir dedi. Bebislerimde normalde bugun 23+5 gorunuyorken biri 24+6 digeri 25+0 ciktilar. Biri 766 gr. Digeri 783 gr olmus. Cok cok iyi masallah dedi. Boylari da galiba 20ser santimin ustunde. sulari hakkinda bisey demedi bende sormayi unuttum. Neden tup bebek falan diye konu acti doktor o yuzden. Ektra kalsiyum verdi bunuda kullan dedi. Bizden simdilik bu kadar kizlar aksam gelirim kendinize iyi bakinnnn
Canım ben merak ettim 3 yaşında oglunla nasil geçiyor gününüz. Hamileliğin ilk gününden itibaren ona nasil davrandın kucağına aliyormusun hoplatma ziplatma yapıyormusun eğilip kalkarken nasilsin merak ediyorum çünkü benimde küçük oglum var ve transferden beri biraz uzak kaldi çünkü hemşire kucağına alma dedi onun disinda egilip kalkmamaya çalışıyorum birşey olacak diye üzülüyorum oglum içinde hep bu şekil demi olacak diye o sebepten sana sormak istedim.Maşallah canım, saglıkla ilerler inşallah. Benim ki teke tek
Benim 3 yaşında oglum var, yatmak ne mümkün. Hastanelere bile hep bizimle geldi
Amin canim insallahhhhCanım doktorunu buldun o zamanseninkiler baya önde gidiyor masallah sonuna kadar böyle gitsin inşallah günü gelince gider dogurrsun kuzucuklari sağlıkla
Ikizleri 3 haftada 1 cagiriyoruz dedi canim. Yani 3 hafta sonraya insallah gittigimde seker testinide yapicaklarmis. Rahim agzina karnimdan bakti vajinal bakmaya gerek duymadiBebişlerin sağlıklı olmasına çok sevindim. Maşallah ikisinde Zamanında olsun sezeryan olsun hiç sıkıntı etme onu. Rahim ağzını nasıl ölçüyorlar vajinal mı bakıyor merak ettim. Şeker testini ne zaman yaptıracaksın,bir daha ki kontrol ün ne zaman
Ayy insallah canim cok isterimCanım gözünaydın. Drdan memnun kalmış olmana da sevindim. Belki bir kontrolde denk gelir bir çay içeriz
Arada a101 ve bime geliyordu en küçük kabin boy 99tl idi canım.Aynen canım
bide uygun fiyata bi valiz bulursam çok iyi olucak şu dışı plastik olanlardan
Nerde sorsam 300,400 diyolar
1gün için okdar para vermek istemiyorum
Çünkü eski tip valizlerden çok var bende
Sırf hastane için dışı mavi plastik valiz arıyorum inşallah bulurum uygun fiyata
Çok sevindim canım sağlıkla büyüsün kuzucuklar.Evettt ciktim kizlarrrrcok sukur bebisler iyi doktordan da memnun kaldim. Biraz fazla yogun gibi ama birini aliyo biri ultrasonda falan hizli ilerliyo bu sayede. Konuskan bi doktor hosuma gitti kartini verdi istedigin zaman ara dedi. Tek bisey sorabildim acil gece de doguma gelsek siz geliyomusunuz dedim geliyorum tabi dedi. Bunlar sezaryan olacak kesinlesti. onceki sezaryanmis bunlarda ikiz o yuzden dedi. Ama tek olsaydi normal deneyebilirdin dedi. Neyse gelelim bebislereee aşklarim yamuk duruyolarmis ikiside carpraz sekilde birinin basi yukarda digerinin asagida. Rahim agzini 3 bucuk olarak olctu iyi dedi. Sinir 2 bucuk sonrasi erken dogum riski dedi. Seker testini kesin yaptir dedi. Bebislerimde normalde bugun 23+5 gorunuyorken biri 24+6 digeri 25+0 ciktilar. Biri 766 gr. Digeri 783 gr olmus. Cok cok iyi masallah dedi. Boylari da galiba 20ser santimin ustunde. sulari hakkinda bisey demedi bende sormayi unuttum. Neden tup bebek falan diye konu acti doktor o yuzden. Ektra kalsiyum verdi bunuda kullan dedi. Bizden simdilik bu kadar kizlar aksam gelirim kendinize iyi bakinnnn
Amin canim hepimizin bebegi saglikla buyusunnnnArada a101 ve bime geliyordu en küçük kabin boy 99tl idi canım.
Çok sevindim canım sağlıkla büyüsün kuzucuklar.
Ayarlayalım inşallah canımAyy insallah canim cok isterimsen ben julican ayni hastane nede olsa bi ara ayni zamana randevu alalim
Maşallah, nede sevimli
Canım listen gayet iyi, eksik yok gibi :)Kız ben senden önce doğurursam ziyaretine gelirim ☺
Canım birde gebe eğitiminde kadın doğumcu ve ebe lütfen hastane odanızı gün odasına çevirmeyin. Bebeğinizle bağlanmaya bakın, o kapı süsleri ikramlıklar yerine kendinize be bebeğinize yatırım yapım demişti. Çok mantıklı geldi.
Canım fazla olan me var sen tecrübelisin. Ona göre bakayım
Bak canım sende kendine göre düzenlersin ☺
Maşallah burna bak
çok güzel canım
Maşallah canım, iyi olmanıza sevindim. Sorunsuz devam eder inşallahEvettt ciktim kizlarrrrcok sukur bebisler iyi doktordan da memnun kaldim. Biraz fazla yogun gibi ama birini aliyo biri ultrasonda falan hizli ilerliyo bu sayede. Konuskan bi doktor hosuma gitti kartini verdi istedigin zaman ara dedi. Tek bisey sorabildim acil gece de doguma gelsek siz geliyomusunuz dedim geliyorum tabi dedi. Bunlar sezaryan olacak kesinlesti. onceki sezaryanmis bunlarda ikiz o yuzden dedi. Ama tek olsaydi normal deneyebilirdin dedi. Neyse gelelim bebislereee aşklarim yamuk duruyolarmis ikiside carpraz sekilde birinin basi yukarda digerinin asagida. Rahim agzini 3 bucuk olarak olctu iyi dedi. Sinir 2 bucuk sonrasi erken dogum riski dedi. Seker testini kesin yaptir dedi. Bebislerimde normalde bugun 23+5 gorunuyorken biri 24+6 digeri 25+0 ciktilar. Biri 766 gr. Digeri 783 gr olmus. Cok cok iyi masallah dedi. Boylari da galiba 20ser santimin ustunde. sulari hakkinda bisey demedi bende sormayi unuttum. Neden tup bebek falan diye konu acti doktor o yuzden. Ektra kalsiyum verdi bunuda kullan dedi. Bizden simdilik bu kadar kizlar aksam gelirim kendinize iyi bakinnnn
kucagıma almıyorum canım. İlk etapta hastayım, karnım acıyor gibii alıştı tabi tedavi aşamasındaCanım ben merak ettim 3 yaşında oglunla nasil geçiyor gününüz. Hamileliğin ilk gününden itibaren ona nasil davrandın kucağına aliyormusun hoplatma ziplatma yapıyormusun eğilip kalkarken nasilsin merak ediyorum çünkü benimde küçük oglum var ve transferden beri biraz uzak kaldi çünkü hemşire kucağına alma dedi onun disinda egilip kalkmamaya çalışıyorum birşey olacak diye üzülüyorum oglum içinde hep bu şekil demi olacak diye o sebepten sana sormak istedim.
Sevindm canim snein adina bebislere masallahEvettt ciktim kizlarrrrcok sukur bebisler iyi doktordan da memnun kaldim. Biraz fazla yogun gibi ama birini aliyo biri ultrasonda falan hizli ilerliyo bu sayede. Konuskan bi doktor hosuma gitti kartini verdi istedigin zaman ara dedi. Tek bisey sorabildim acil gece de doguma gelsek siz geliyomusunuz dedim geliyorum tabi dedi. Bunlar sezaryan olacak kesinlesti. onceki sezaryanmis bunlarda ikiz o yuzden dedi. Ama tek olsaydi normal deneyebilirdin dedi. Neyse gelelim bebislereee aşklarim yamuk duruyolarmis ikiside carpraz sekilde birinin basi yukarda digerinin asagida. Rahim agzini 3 bucuk olarak olctu iyi dedi. Sinir 2 bucuk sonrasi erken dogum riski dedi. Seker testini kesin yaptir dedi. Bebislerimde normalde bugun 23+5 gorunuyorken biri 24+6 digeri 25+0 ciktilar. Biri 766 gr. Digeri 783 gr olmus. Cok cok iyi masallah dedi. Boylari da galiba 20ser santimin ustunde. sulari hakkinda bisey demedi bende sormayi unuttum. Neden tup bebek falan diye konu acti doktor o yuzden. Ektra kalsiyum verdi bunuda kullan dedi. Bizden simdilik bu kadar kizlar aksam gelirim kendinize iyi bakinnnn
Sagol kuzum boylarini soylemedi ben kagida bakarak soyledim onuSevindm canim snein adina bebislere masallahsu icin de bisi gorse solerdi zaten demek ki iyi sulari da hep bole devam eder ins 20 cm olmaz kiz sana ole gelmstir 30 civari olmasi lazim bu haftada 32ydi ikiside 23+1 de gorundgmde. Boylari esit gitti bizm seninde oledir grlarida ayni sayilir seninde super bu
Teşekkürler canımMaşallah, nede sevimli
Canım listen gayet iyi, eksik yok gibi :)
çok güzel canım
Maşallah canım, iyi olmanıza sevindim. Sorunsuz devam eder inşallah
kucagıma almıyorum canım. İlk etapta hastayım, karnım acıyor gibii alıştı tabi tedavi aşamasında
Sonra hamile olunca bebek var, kardeşin olacak dedik, fazla sıkıntı yapmadı.
Hatta tuvalet eğitimini bile ögrettim. Biraz zor oldu ama bi sıkıntı yaşamadım şükür. Fazla sakınmıyorum, kucak hariç herşeyiyle ben ilgileniyorum :)
Canım Meram tıpta yaptırdım ben Ali hoca istem yapmıştı. Oradaki fiyatı bende bilmiyorumSaye- canim sen seker yuklemesini medova da mi yaptirmistin? Ucreti sormayi unutmusum
Bnde yanls yazmisim 24+1 de oyle gormstkSagol kuzum boylarini soylemedi ben kagida bakarak soyledim onucok sukur dedigin gibi esit ilerliyorlarmis. Rabbim hayirlisiyla saglikli sekilde kucagimiza almak nasip etsinnnn
Bence yapılmalı, yaptırdım da. Tabi herkesin seçimine kalmış :)Merhabalar, çok yeni olarak ben de varım :)
Size bir şey sorucam. İkili test hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben kararsızım. Boşun strese soktuğu ile ilgili bilgiler de okudum da..
ama önceden tespit edilip fayda sağladığını da okudum. Doktor da yaptırmak ister misiniz diye sordu. Eşim de bilmek istedi ama ben ne olduğunu bilip bilmemek konusunda emin değilim.
Çoook teşekkür ederim. 2. denemede dondurulmuş embriyo ile oldu benim de. Saya saya bitiremediğim günlerdi ve şimdi de 3 ay bitsin, 6. ay gelse diye gün sayıyorum ☺☺☺Bence yapılmalı, yaptırdım da. Tabi herkesin seçimine kalmış :)
Bu arada hoş geldin aramıza, rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?