- 9 Ekim 2016
- 1.096
- 1.573
- 83
Dayanılmaz mı canım nasıl zor oldu onlar tabiki dayanılır yinede tabiki rahat geçsin isterim de analık başkaParamedik92 daha cok yeni ben de ikiz oldugunu ogrendim. Hic bulanti veya halsizlik uyku falan hiçbiri bende de yok cok sukur. Olsa da herseye raziyiz,dayaniriz
Kesinlikle canım tek isteğim sağlıklı güzel hamilelikler geçirelim sağlıkla alalım evlatlarımızı kucaklarımızaBenim hiç kusma olmadı canımbencede şükretmeliyiz
Desteğin için sağol canım işte insan bulantı ile kıyaslıyor ne alaka ise evham benimkiBu bunyeye ve hamilelige gore degisiyor canim. Bi kadinin bir hamileligi ile digeri bile bir olmuyor sonucta:) benim cok olmstu ikizde evt daha yogun yasarsiniz diyorlar ama olmamasi kotu anlamnda degl aman telas yapma super bisi bence tadini cikar❤
Bende de olmadı bulantı.. halsizlik oluyor ama abartılacak kadar değil o da.Paramedik92 daha cok yeni ben de ikiz oldugunu ogrendim. Hic bulanti veya halsizlik uyku falan hiçbiri bende de yok cok sukur. Olsa da herseye raziyiz,dayaniriz
Haklısın canım evet kimşnde olur kimisinde olmaz doğru diyorsun sağlıkla gelsinler de inşallahParamedik92 canım ümit hanım bana bulantıyla bebeğin sağlıklı olup olmaması arasında sakın bağlantı kurma hiç alakası yok demişti. Kiminde ilerleyen haftalarda oluyor, kiminde hiç olmuyor. Yat kalk dua et olmuyor diye ben artık istifra etmekten nefret eder hale gelmiştim, çantamda cebim de poşetlerle dolaşıyordum sürekli, çok rezillik bir durum
Hmm bende arayip bilgi alayim randevu alicam zaman canimTeşekkürler canım ☺
Canım Meram tıpta yaptırdım ben Ali hoca istem yapmıştı. Oradaki fiyatı bende bilmiyorum
İkili testte ense kalınlığı burun kemiğini falan ölçüyorlar. Detaylı ultrasonda renkli ultrason resmi veriyorlar :)Çoook teşekkür ederim. 2. denemede dondurulmuş embriyo ile oldu benim de. Saya saya bitiremediğim günlerdi ve şimdi de 3 ay bitsin, 6. ay gelse diye gün sayıyorum ☺☺☺
Sanırım ben de yaptırıcam. Zaten randevu aldık ama kafam karışmıştı. Peki orada ultrasonda biz de bebeği görebiliyor muyuz detaylı? Bir de ultrason görüntüsünü de veriyorlar mı?
Amin inşallah :)Kesinlikle canım tek isteğim sağlıklı güzel hamilelikler geçirelim sağlıkla alalım evlatlarımızı kucaklarımıza
Canım yaaa maşallah rabbim kucağına aldığın odalarında mutlu huzurlu uyuduğu günleri de göstersinFoto eklicektm sorun var sanirim olmadi bir turlu denerim yinebu arada ctesi bska dr gorundum ilac yazdrmak icin omega3 ve vitamin yazdi ek olark sukur 6. Ayimda yeni bslicam omega3 e ins ihmal olmamistir Yola cikicam die de kontrol edileym dedim rahim agzi kapaliydi sukur agrilarini pank yapma olack cekecksn ama suan risk olusmamis dedi rahatladim. Bebisler de 680 gr olms ve esitlenmsler kilolari nasil mtlu oldm anlatamam ❤❤
Ayy cok garip oldu karnim benimde az once kapiya vuruyodum karnimi yineBnde yanls yazmisim 24+1 de oyle gormstkbi fark bisi gorse solerdi zatn masallah iyi gidiyo seninde. Aminn canim ah bi tamamlasak su gunleri sen ne durumdasin ikiz gobusun nasi one gidiyo benim ya iyice
Magnezyum desteği alıyor musun canım?Kızlar 3 4 saatr bel ağrım var sol tarafta bacağıma vuruyor sızlama gibi naptysam gecmedi agirlastikca mi oluyor acaba çok ta agirlasmadm daha şimdiden böyleyse son ayda napacm bilmiyorum
Hayır canım ilk defa böyle bişey oldu cumartesi gidicem dotkora devamı derse soyleym sanki tüm gün yorulursnda belin agrirya dinlenrsn geçer onun gibi ama yorulmadmda bide tek tarafta .Magnezyum desteği alıyor musun canım?
Bende de oluyor arada, hatta geçende karnımın etrafı belim de ateş var gibi oldu. Dogum kasılması falan sandım. :)Hayır canım ilk defa böyle bişey oldu cumartesi gidicem dotkora devamı derse soyleym sanki tüm gün yorulursnda belin agrirya dinlenrsn geçer onun gibi ama yorulmadmda bide tek tarafta .
Banada verir büyük ihtimal bu gittiğimde bende bı an korktum acaba olabilir mi diye tek taraflı olunca rahatladm.Bende de oluyor arada, hatta geçende karnımın etrafı belim de ateş var gibi oldu. Dogum kasılması falan sandım. :)
Dinlenince geçti. Dr. Kasılma ve kramplar için magnezyum verdi. Hergün içiyorum :)
Anladım canim Bende kucağıma almıyorum ama arada bir yere oturmak icin gerekiyor. Birde ben eğilip kalkarken ve hareket ederken cok ağır davranmaya çalışıyorum. Hayırlısı diyorum artikMaşallah, nede sevimli
Canım listen gayet iyi, eksik yok gibi :)
çok güzel canım
Maşallah canım, iyi olmanıza sevindim. Sorunsuz devam eder inşallah
kucagıma almıyorum canım. İlk etapta hastayım, karnım acıyor gibii alıştı tabi tedavi aşamasında
Sonra hamile olunca bebek var, kardeşin olacak dedik, fazla sıkıntı yapmadı.
Hatta tuvalet eğitimini bile ögrettim. Biraz zor oldu ama bi sıkıntı yaşamadım şükür. Fazla sakınmıyorum, kucak hariç herşeyiyle ben ilgileniyorum :)
Oh ne guzel yav bunlari atiyonuz sekerler kiskaniyorumKızlar yarın A101 de bebiş ürünleri var, almak isteyenlere duyurulurEki Görüntüle 2254052 Eki Görüntüle 2254053 Eki Görüntüle 2254054
Ben nevresimle elbise askısı alacagımOh ne guzel yav bunlari atiyonuz sekerler kiskaniyorumaksama bisi kalmiyo bakiyim dusunsgm bisi varya kaynvalideyi dikeyim sabah erkenden kapisina☺☺
İkili testte detaylı ultrasona giriliyor mu?İkili testte ense kalınlığı burun kemiğini falan ölçüyorlar. Detaylı ultrasonda renkli ultrason resmi veriyorlar :)
Hayır girilmiyor, o kadar ayrıntılı bakılmıyor canım :) kan veriyorsun birde. Degerlere bakıyorlarİkili testte detaylı ultrasona giriliyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?