Paramedik92 daha cok yeni ben de ikiz oldugunu ogrendim. Hic bulanti veya halsizlik uyku falan hiçbiri bende de yok cok sukur. Olsa da herseye raziyiz,dayaniriz
Dayanılmaz mı canım nasıl zor oldu onlar tabiki dayanılır yinede tabiki rahat geçsin isterim de analık başka

Desteğin için sağol canım işte insan bulantı ile kıyaslıyor ne alaka ise evham benimki

Haklısın canım evet kimşnde olur kimisinde olmaz doğru diyorsun sağlıkla gelsinler de inşallah

İkili testte ense kalınlığı burun kemiğini falan ölçüyorlar. Detaylı ultrasonda renkli ultrason resmi veriyorlar :)

Canım yaaa maşallah rabbim kucağına aldığın odalarında mutlu huzurlu uyuduğu günleri de göstersin

Bnde yanls yazmisim 24+1 de oyle gormstk bi fark bisi gorse solerdi zatn masallah iyi gidiyo seninde. Aminn canim ah bi tamamlasak su gunleri sen ne durumdasin ikiz gobusun nasi one gidiyo benim ya iyice
Ayy cok garip oldu karnim benimde az once kapiya vuruyodum karnimi yine resmen hesaplayamiyorum mesafeyi

Kızlar 3 4 saatr bel ağrım var sol tarafta bacağıma vuruyor sızlama gibi naptysam gecmedi agirlastikca mi oluyor acaba çok ta agirlasmadm daha şimdiden böyleyse son ayda napacm bilmiyorum

Hayır canım ilk defa böyle bişey oldu cumartesi gidicem dotkora devamı derse soyleym sanki tüm gün yorulursnda belin agrirya dinlenrsn geçer onun gibi ama yorulmadmda bide tek tarafta .
Bende de oluyor arada, hatta geçende karnımın etrafı belim de ateş var gibi oldu. Dogum kasılması falan sandım. :)
Dinlenince geçti. Dr. Kasılma ve kramplar için magnezyum verdi. Hergün içiyorum :)

Bende de oluyor arada, hatta geçende karnımın etrafı belim de ateş var gibi oldu. Dogum kasılması falan sandım. :)
Dinlenince geçti. Dr. Kasılma ve kramplar için magnezyum verdi. Hergün içiyorum :)
Banada verir büyük ihtimal bu gittiğimde bende bı an korktum acaba olabilir mi diye tek taraflı olunca rahatladm.

Anladım canim Bende kucağıma almıyorum ama arada bir yere oturmak icin gerekiyor. Birde ben eğilip kalkarken ve hareket ederken cok ağır davranmaya çalışıyorum. Hayırlısı diyorum artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…