Cok normal canimcim tedaviyle oldgu icn hepimiz boleyiz hareket etmese bisi mi oldu diyordukDesteğin için sağol canım işte insan bulantı ile kıyaslıyor ne alaka ise evham benimki
Aminn canim hepimize gostersn insCanım yaaa maşallah rabbim kucağına aldığın odalarında mutlu huzurlu uyuduğu günleri de göstersin
Giycek zor buluyorum bol selerimdenAyy cok garip oldu karnim benimde az once kapiya vuruyodum karnimi yineresmen hesaplayamiyorum mesafeyi
Ileri sivri bisey olur kesin canim. Benimde biseyim yok 2 3 orgu tunigim var en bolundan yine de karnim cikiyo. hele havalar isiniyo ince bol seyler almam lazim bi ton alisveris bizi bekliyor.Giycek zor buluyorum bol selerimdenileri dogru gidiyo son ay nolcz bakalm kuzum
Bnde onu gozume kestrmstmBen nevresimle elbise askısı alacagım
Hmm anladım canım çok teşekkürler :)Hayır girilmiyor, o kadar ayrıntılı bakılmıyor canım :) kan veriyorsun birde. Degerlere bakıyorlar
Suan giydklerim son dneeyislerm gibi geliyo havada dengesiz bi sicak bi soguk sasirdim iyiceIleri sivri bisey olur kesin canim. Benimde biseyim yok 2 3 orgu tunigim var en bolundan yine de karnim cikiyo. hele havalar isiniyo ince bol seyler almam lazim bi ton alisveris bizi bekliyor.
Bence ekonomik durumunuz iyiyse direk fetal dna testi yaptırın, çok daha güvenilir.Merhabalar, çok yeni olarak ben de varım :)
Size bir şey sorucam. İkili test hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben kararsızım. Boşuna strese soktuğu ile ilgili bilgiler de okudum da..
ama önceden tespit edilip fayda sağladığını da okudum. Doktor da yaptırmak ister misiniz diye sordu. Eşim de bilmek istedi ama ben ne olduğunu bilip bilmemek konusunda emin değilim.
Eğer perinatolog yaparsa ozaman ayrıntılı bakıyor benim ense ve burun dışı diğer organlarıda incelendiİkili testte detaylı ultrasona giriliyor mu?
Geçende bim de kaçırdım, bunu almam lazımBnde onu gozume kestrmstmdigerlerini aldm az cok kuvet setimz de tamam
Rica ederimHmm anladım canım çok teşekkürler :)
Kiz evdede skinti artik kiyafetler. Butun pijama ustlerim karin kismindan kisa geliyoSuan giydklerim son dneeyislerm gibi geliyo havada dengesiz bi sicak bi soguk sasirdim iyiceise gitmesm evde yine sknti degl de. yazlk elbiselermden alti bol pileli olanlari ayirdim 3 4 tane rahat olur hava isinnca giyerim die dusndm
Fetal dna nedir hiç bilyorum ama bir araştırayım.. teşekkürler:)Bence ekonomik durumunuz iyiyse direk fetal dna testi yaptırın, çok daha güvenilir.
Eğer perinatolog yaparsa ozaman ayrıntılı bakıyor benim ense ve burun dışı diğer organlarıda incelendi
Bende kullanıyorum canım. İlacın hakkını yiyemem içinde magnezyum da olunca ağrılarımı da geçiriyor benim ikinci ayımKizlar doktor kalsiyum kullanman lazim bunu kullaniyoken saglikocagindan verilen d3 kullanmana gerek yok dedi. Vicium diye bi ilac icinde cinko kalsiyum magnezyum ve d3 varmis. Ama baktim 60 tlden asagi degil fiyati. Kullanan var mi yaa?
Doktor pek ayrinti veremedi ustunde sabah aksam yaziyor canim sende mi 2 kere kullaniyosunBende kullanıyorum canım. İlacın hakkını yiyemem içinde magnezyum da olunca ağrılarımı da geçiriyor benim ikinci ayım
İki kere kullanıyorum canım. Kasılmaları da önlüyor. Belli bir haftadan sonra magnezyum kullanılmalı zatenDoktor pek ayrinti veremedi ustunde sabah aksam yaziyor canim sende mi 2 kere kullaniyosun
Kizlar doktor kalsiyum kullanman lazim bunu kullaniyoken saglikocagindan verilen d3 kullanmana gerek yok dedi. Vicium diye bi ilac icinde cinko kalsiyum magnezyum ve d3 varmis. Ama baktim 60 tlden asagi degil fiyati. Kullanan var mi yaa?
Evet oyle oluyo canim cidden usttn bol takiliyorm oyuzdn gecen pijama takimi almk zornda kaldm ama ustu kisakollu tam isinmadi havadaKiz evdede skinti artik kiyafetler. Butun pijama ustlerim karin kismindan kisa geliyohesapta bugun hastane sonrasi en azindan pijama bakarim diyodum benimki isler yogun dedi gitti santiyeye hafta sonu calisiyo artik bir dahaki haftaya kaldi o zaman kadar havalar isinmasa bari
Blmiyorm ben canim. Vitamin ve magnezyum iciyorum.verdiklerini sigortam karsilamsti omegayi karsilamadi sadece. Vitamin de bunlari iceriyor aslinda sartmi bunu icmen. Magnezyumu ayri yazsa sigortakarsiliyo zatn. Ayri icmk daha etkili olabilir bizde kaslma kramp cok oluyo. 30 lu ilac icn 60 tl se pahalyms nese ki az kaldi canimKizlar doktor kalsiyum kullanman lazim bunu kullaniyoken saglikocagindan verilen d3 kullanmana gerek yok dedi. Vicium diye bi ilac icinde cinko kalsiyum magnezyum ve d3 varmis. Ama baktim 60 tlden asagi degil fiyati. Kullanan var mi yaa?
Her detayına kendisi bakıyor.
Bütün tetkiklerle kendisi mi ilgileniyor asistanlarina mı bírakıyor bazıları öyle başta kendisi bi gôrünüyor sonra asistanlarina atıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?