Ileri sivri bisey olur kesin canim. Benimde biseyim yok 2 3 orgu tunigim var en bolundan yine de karnim cikiyo. hele havalar isiniyo ince bol seyler almam lazim bi ton alisveris bizi bekliyor.
Suan giydklerim son dneeyislerm gibi geliyo havada dengesiz bi sicak bi soguk sasirdim iyice ise gitmesm evde yine sknti degl de. yazlk elbiselermden alti bol pileli olanlari ayirdim 3 4 tane rahat olur hava isinnca giyerim die dusndm

Bence ekonomik durumunuz iyiyse direk fetal dna testi yaptırın, çok daha güvenilir.
İkili testte detaylı ultrasona giriliyor mu?
Eğer perinatolog yaparsa ozaman ayrıntılı bakıyor benim ense ve burun dışı diğer organlarıda incelendi

Suan giydklerim son dneeyislerm gibi geliyo havada dengesiz bi sicak bi soguk sasirdim iyice ise gitmesm evde yine sknti degl de. yazlk elbiselermden alti bol pileli olanlari ayirdim 3 4 tane rahat olur hava isinnca giyerim die dusndm
Kiz evdede skinti artik kiyafetler. Butun pijama ustlerim karin kismindan kisa geliyo hesapta bugun hastane sonrasi en azindan pijama bakarim diyodum benimki isler yogun dedi gitti santiyeye hafta sonu calisiyo artik bir dahaki haftaya kaldi o zaman kadar havalar isinmasa bari

Kizlar doktor kalsiyum kullanman lazim bunu kullaniyoken saglikocagindan verilen d3 kullanmana gerek yok dedi. Vicium diye bi ilac icinde cinko kalsiyum magnezyum ve d3 varmis. Ama baktim 60 tlden asagi degil fiyati. Kullanan var mi yaa?

Kizlar doktor kalsiyum kullanman lazim bunu kullaniyoken saglikocagindan verilen d3 kullanmana gerek yok dedi. Vicium diye bi ilac icinde cinko kalsiyum magnezyum ve d3 varmis. Ama baktim 60 tlden asagi degil fiyati. Kullanan var mi yaa?
Bende kullanıyorum canım. İlacın hakkını yiyemem içinde magnezyum da olunca ağrılarımı da geçiriyor benim ikinci ayım

Ben şuan hiç takviye almıyorum canım demir depom boşalınca damardan 2 tane demir takıldı,haftada 1 balık yediğim içinde omega kullanmıyorum.

Evet oyle oluyo canim cidden usttn bol takiliyorm oyuzdn gecen pijama takimi almk zornda kaldm ama ustu kisakollu tam isinmadi havada bakarsn canim en kisa zamanda aynen lazim

Blmiyorm ben canim. Vitamin ve magnezyum iciyorum.verdiklerini sigortam karsilamsti omegayi karsilamadi sadece. Vitamin de bunlari iceriyor aslinda sartmi bunu icmen. Magnezyumu ayri yazsa sigortakarsiliyo zatn. Ayri icmk daha etkili olabilir bizde kaslma kramp cok oluyo. 30 lu ilac icn 60 tl se pahalyms nese ki az kaldi canim

Kizlarr gunaydinn nasilsiniz nasil gidiyorr. Ben bas agrilarindan kurtulamadim dengem bozuldu resmen. Bir gun iyiysem uc dort gun agrili geciyor. Kabizlik da cabasi. Demir ilaci ve decaviti biraktim valla dayanamadim mahvetti beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…