Geçmiş olsun canım, Tansiyonuna da bakıyor musun arada? O da baş ağrısı yapabilir. Ben multivitamin olarak imom içiyorum bana bi sıkıntı yapmadı çok şükür. Kabızlık için bazı arkadaşlar magnezyum alıyordu o bayağa iyi geliyormuşKizlarr gunaydinn nasilsiniz nasil gidiyorr. Ben bas agrilarindan kurtulamadim dengem bozuldu resmen. Bir gun iyiysem uc dort gun agrili geciyor. Kabizlik da cabasi. Demir ilaci ve decaviti biraktim valla dayanamadim mahvetti beni.
Baş ağrısı geçecek canım inşallah daha uzun sürmez bende çok kötüydüm aynı haftalarda demir hangi ilacı aliyosun bilmiyorum ama her ilacın emilim hızı farkliyms bazıları daha hızlı kabızlık yapmıyor bırakmadan doktorunla konuş değiştir istersen en az 2 litre su mutlaka iç havalarda ısındı allahm şifa versin.Kizlarr gunaydinn nasilsiniz nasil gidiyorr. Ben bas agrilarindan kurtulamadim dengem bozuldu resmen. Bir gun iyiysem uc dort gun agrili geciyor. Kabizlik da cabasi. Demir ilaci ve decaviti biraktim valla dayanamadim mahvetti beni.
Ne yedin canım yanında? Belki o etkilemiştir yada ekmeği kendin yaptığın için dilimi mi büyük geldi acaba? Benim yediklerim küçük parmağımdan ince 50gr olması lazımmış diliminin. Ben istda olduğum için halk ekmeğin %100 tam buğday ekmeği var organik diye geçiyor ondan yiyorum iki dilim. Benimde sabahları yüksek çıkıyordu öğlen ve akşam ölçümlerim iyiydi stribim bitti ölçemiyorum iki gündür.Kızlar selam. Bugün benim diyetimin 4. Günü. Şeker ölçmeye başladım. Açlık 80, tokluk 165 çıktı. Diyete uyuyorum. Ekmek sadece sabah kahvaltısında annem yapıyor onu da incecik siyez unundan. Pilav yok makarna yok Ekmek yok. Niye böyle ya laiyka senin Nasıl canım ölçümlerin
Canım ekmeği diyetisyen kendin yaparsan avcunun içi kadar demişti. Kağıt gibi o da kalın değildi. Peynir, zeytin, yumurta. Domates, salatalık ve ekşi ot yedim birde şekersiz çay. Krem peynir yükseltir mi acaba yaNe yedin canım yanında? Belki o etkilemiştir yada ekmeği kendin yaptığın için dilimi mi büyük geldi acaba? Benim yediklerim küçük parmağımdan ince 50gr olması lazımmış diliminin. Ben istda olduğum için halk ekmeğin %100 tam buğday ekmeği var organik diye geçiyor ondan yiyorum iki dilim. Benimde sabahları yüksek çıkıyordu öğlen ve akşam ölçümlerim iyiydi stribim bitti ölçemiyorum iki gündür.
Sanmıyorum canım peynirde protein yağ var karbonhidrat değilki şekeri yükseltsin.Canım ekmeği diyetisyen kendin yaparsan avcunun içi kadar demişti. Kağıt gibi o da kalın değildi. Peynir, zeytin, yumurta. Domates, salatalık ve ekşi ot yedim birde şekersiz çay. Krem peynir yükseltir mi acaba ya
Canım kahvaltıyı geç mi yaptın o da şekeri yükseltiyormuş? Bi de arkadaşım şekeri yüksek çıkınca yavaş yavaş yürüyüş yapıyordu düşürmek için.Canım ekmeği diyetisyen kendin yaparsan avcunun içi kadar demişti. Kağıt gibi o da kalın değildi. Peynir, zeytin, yumurta. Domates, salatalık ve ekşi ot yedim birde şekersiz çay. Krem peynir yükseltir mi acaba ya
Dün gece bende bel ağrısı çektim korktum bişeymi oluyor diye karnımızın ağırlığından sanırımKızlar 3 4 saatr bel ağrım var sol tarafta bacağıma vuruyor sızlama gibi naptysam gecmedi agirlastikca mi oluyor acaba çok ta agirlasmadm daha şimdiden böyleyse son ayda napacm bilmiyorum
Bugün 25+4 oldum kızlar, geçen sene tam bu haftada doğurmuştum ikizlerimi. Bugünde yine şu polipten olsa gerek lekelenmem olmuş.
Bu hamileliğin her ayın da farklı bir stres farklı bir korkuDün gece bende bel ağrısı çektim korktum bişeymi oluyor diye karnımızın ağırlığından sanırım
Krem peynir dorun oluyormuş canım bildiğin beyaz peynirle devam edeyim bari artıkSanmıyorum canım peynirde protein yağ var karbonhidrat değilki şekeri yükseltsin.
Yok canım 8:30 da yapıyorum geç değil. Yürüyüş yapma imkanım yok rahim ağzı yetmezliğinden dolayıCanım kahvaltıyı geç mi yaptın o da şekeri yükseltiyormuş? Bi de arkadaşım şekeri yüksek çıkınca yavaş yavaş yürüyüş yapıyordu düşürmek için.
Canım inşallah bu gebeliğinde herşey yolunda gidecek hayırlısıyla zamanında gelecek yavrun. Dinlen kendini yormaBugün 25+4 oldum kızlar, geçen sene tam bu haftada doğurmuştum ikizlerimi. Bugünde yine şu polipten olsa gerek lekelenmem olmuş.
Aynen öyle hep içimden bunlar geçiyoe allah yardımcımız olsun hepimiz sağsalim kavuşalımBu hamileliğin her ayın da farklı bir stres farklı bir korkubir an evvel zamanı gelse de sağlıkla doğsalar, yanımıza yatırsak artık, kaybetme korkusu olmadan öpüp koklasak ☺
Yok konuşmadım pazartesi kontrolüm var pazartesi sormayı düşünüyorum. En azından fiyat bilgisi alsam çok iyi olacak ona göre hareket ederizAynen öyle hep içimden bunlar geçiyoe allah yardımcımız olsun hepimiz sağsalim kavuşalım
Cnm sen irenbeyle görüştünmü doğum hakkında bu arada ben doktorumu değiştirdim barış bükeye geçtim
Telefonla sorsam mı diye düşündüm ama acaba doktormu fiyat veriyorYok konuşmadım pazartesi kontrolüm var pazartesi sormayı düşünüyorum. En azından fiyat bilgisi alsam çok iyi olacak ona göre hareket ederiz
Maşallah çok güzel olmuş
Normalde muhasebe fiyat veriyor ama doğum için nasıl oluyor bende bilemedim. İnşallah çok uçuk bir fiyat vermezler yoksa eşim irenbeden vazgeçebilirTelefonla sorsam mı diye düşündüm ama acaba doktormu fiyat veriyor
Çok güzel olmuş güzel günlerde giysin
Annesi ellerine sağlık çok güzel güle güle giysin prensesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?