Kizlarr gunaydinn nasilsiniz nasil gidiyorr. Ben bas agrilarindan kurtulamadim dengem bozuldu resmen. Bir gun iyiysem uc dort gun agrili geciyor. Kabizlik da cabasi. Demir ilaci ve decaviti biraktim valla dayanamadim mahvetti beni.
Geçmiş olsun canım, Tansiyonuna da bakıyor musun arada? O da baş ağrısı yapabilir. Ben multivitamin olarak imom içiyorum bana bi sıkıntı yapmadı çok şükür. Kabızlık için bazı arkadaşlar magnezyum alıyordu o bayağa iyi geliyormuş

Kızlar günaydın sağlık ocağındn geldim troid için kan verdim son kez baktrdm sanırım doktor istedigm seviyeye geldi dedi inşallah bidaha baktrmama gerek kalmaz cumartesi ilaçlara bide magnezyum eklenirse 5 ilaç kutusyla doğuma gircz allahm sağlığımızı bozmasn bebeklerinde bizim de.

Kizlarr gunaydinn nasilsiniz nasil gidiyorr. Ben bas agrilarindan kurtulamadim dengem bozuldu resmen. Bir gun iyiysem uc dort gun agrili geciyor. Kabizlik da cabasi. Demir ilaci ve decaviti biraktim valla dayanamadim mahvetti beni.
Baş ağrısı geçecek canım inşallah daha uzun sürmez bende çok kötüydüm aynı haftalarda demir hangi ilacı aliyosun bilmiyorum ama her ilacın emilim hızı farkliyms bazıları daha hızlı kabızlık yapmıyor bırakmadan doktorunla konuş değiştir istersen en az 2 litre su mutlaka iç havalarda ısındı allahm şifa versin.

Kızlar selam. Bugün benim diyetimin 4. Günü. Şeker ölçmeye başladım. Açlık 80, tokluk 165 çıktı . Diyete uyuyorum. Ekmek sadece sabah kahvaltısında annem yapıyor onu da incecik siyez unundan. Pilav yok makarna yok Ekmek yok. Niye böyle ya laiyka senin Nasıl canım ölçümlerin

Ne yedin canım yanında? Belki o etkilemiştir yada ekmeği kendin yaptığın için dilimi mi büyük geldi acaba? Benim yediklerim küçük parmağımdan ince 50gr olması lazımmış diliminin. Ben istda olduğum için halk ekmeğin %100 tam buğday ekmeği var organik diye geçiyor ondan yiyorum iki dilim. Benimde sabahları yüksek çıkıyordu öğlen ve akşam ölçümlerim iyiydi stribim bitti ölçemiyorum iki gündür.

Canım ekmeği diyetisyen kendin yaparsan avcunun içi kadar demişti. Kağıt gibi o da kalın değildi. Peynir, zeytin, yumurta. Domates, salatalık ve ekşi ot yedim birde şekersiz çay. Krem peynir yükseltir mi acaba ya

Sanmıyorum canım peynirde protein yağ var karbonhidrat değilki şekeri yükseltsin.

Canım kahvaltıyı geç mi yaptın o da şekeri yükseltiyormuş? Bi de arkadaşım şekeri yüksek çıkınca yavaş yavaş yürüyüş yapıyordu düşürmek için.

Kızlar 3 4 saatr bel ağrım var sol tarafta bacağıma vuruyor sızlama gibi naptysam gecmedi agirlastikca mi oluyor acaba çok ta agirlasmadm daha şimdiden böyleyse son ayda napacm bilmiyorum
Dün gece bende bel ağrısı çektim korktum bişeymi oluyor diye karnımızın ağırlığından sanırım

Bugün 25+4 oldum kızlar, geçen sene tam bu haftada doğurmuştum ikizlerimi. Bugünde yine şu polipten olsa gerek lekelenmem olmuş.
Dün gece bende bel ağrısı çektim korktum bişeymi oluyor diye karnımızın ağırlığından sanırım
Bu hamileliğin her ayın da farklı bir stres farklı bir korku bir an evvel zamanı gelse de sağlıkla doğsalar, yanımıza yatırsak artık, kaybetme korkusu olmadan öpüp koklasak

Sanmıyorum canım peynirde protein yağ var karbonhidrat değilki şekeri yükseltsin.
Krem peynir dorun oluyormuş canım bildiğin beyaz peynirle devam edeyim bari artık
Canım kahvaltıyı geç mi yaptın o da şekeri yükseltiyormuş? Bi de arkadaşım şekeri yüksek çıkınca yavaş yavaş yürüyüş yapıyordu düşürmek için.
Yok canım 8:30 da yapıyorum geç değil. Yürüyüş yapma imkanım yok rahim ağzı yetmezliğinden dolayı
Bugün 25+4 oldum kızlar, geçen sene tam bu haftada doğurmuştum ikizlerimi. Bugünde yine şu polipten olsa gerek lekelenmem olmuş.
Canım inşallah bu gebeliğinde herşey yolunda gidecek hayırlısıyla zamanında gelecek yavrun. Dinlen kendini yorma

Bu hamileliğin her ayın da farklı bir stres farklı bir korku bir an evvel zamanı gelse de sağlıkla doğsalar, yanımıza yatırsak artık, kaybetme korkusu olmadan öpüp koklasak ☺
Aynen öyle hep içimden bunlar geçiyoe allah yardımcımız olsun hepimiz sağsalim kavuşalım
Cnm sen irenbeyle görüştünmü doğum hakkında bu arada ben doktorumu değiştirdim barış bükeye geçtim

Yok konuşmadım pazartesi kontrolüm var pazartesi sormayı düşünüyorum. En azından fiyat bilgisi alsam çok iyi olacak ona göre hareket ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…