60li ilac ama gunde 2 kere olunca ayda 1 yeniden almak gerekiyor canim. Aynen az kaldi zaten siparis verdi esim yarin getiriceklermis. Benim vitamini de sigorta karsilamiyor bi de bu ilac cikti

Merhaba kizlar. Uzaktan bi tanidigimizin kizi ikiz dogurmustu kastamonuda tabi ordaki hastanelerin yetersizligi yuzunden bebeklerin ikisinide ambulans helikopterle ankaraya sevk etmisler. Anneleri kastamonuda kalmisti 3 gun sonra anneyide istemisler hastaneden ailece gitmisler. Bebislerin biri 1800 civari digeri 1600 civari 38 den 1 hafta alinca dogmus. Rabbim sifa versin yardimcilari olsun. Lutfen sizde dua edin bebekler cabuk toparlansin. Bilmedikleri yerde nasil kalirlar dururlar naparlar aklim hep onlarda.

Yazık yaa çok üzüldüm inşallah bebişler hemen toparlar, Allah yardımcıları olsun.

Doktorda ikiz tasiyanlar mutlaka kalsiyum almali dedi
Evet canım ilacın içinde var zaten. Bana iyi geldi o vajinal ağrıları galan kesti
Allah şifa versin canım anne babasına bağışlasın inşallah bebekleri. Haftasına göre çok küçük doğmuşlar sanki

Evet canim bana da kucuk geldiler belki de gelisimlerinde sorun vardi. Duzenli doktora gidememis takibini yaptiramamis olabilir.

Evet canim bana da kucuk geldiler belki de gelisimlerinde sorun vardi. Duzenli doktora gidememis takibini yaptiramamis olabilir.
Olabilir canım rabbim yardımcısı olsun. Zordur küvez yolu beklemek. Benim arkadaşında 29+5 de rahim ağzı yetmezliği nedeniyle Doğum yaptı. Bebek 1700 gr o da küvezde. Rabbim şifa belleyen herkese Şafi ismiyle şifa versin

Rabbim yardımcıları olsun, biran önce saglıkla annelerine kavuşurlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…