Cnm öğrenirsen banada haber verirmisin?Normalde muhasebe fiyat veriyor ama doğum için nasıl oluyor bende bilemedim. İnşallah çok uçuk bir fiyat vermezler yoksa eşim irenbeden vazgeçebilir
Canım sen şeker strilerinr rapor çıkardın mı? Devlet günde kaç ölçümü ödüyor?Çok güzel olmuş güzel günlerde giysin
TabikiCnm öğrenirsen banada haber verirmisin?
Canım çıkardım. 8*1 yazdı. Günde sekiz ölçüme kadar karşılıyor.Canım sen şeker strilerinr rapor çıkardın mı? Devlet günde kaç ölçümü ödüyor?
Bana 2x1 yazmış yarın arayayımda düzelttireyim bari sağol canımCanım çıkardım. 8*1 yazdı. Günde sekiz ölçüme kadar karşılıyor.
Banada yanlış yazmış önce canım. Bende düzelttirdim arayıpBana 2x1 yazmış yarın arayayımda düzelttireyim bari sağol canım
Doktorda ikiz tasiyanlar mutlaka kalsiyum almali dediİki kere kullanıyorum canım. Kasılmaları da önlüyor. Belli bir haftadan sonra magnezyum kullanılmalı zaten
Her turlu vitamin vs. Kullaniyorum resmen. Ama balik falan yiyemiyorum bayat oluyor zaten mevsimi de degil bulamiyoruzBen şuan hiç takviye almıyorum canım demir depom boşalınca damardan 2 tane demir takıldı,haftada 1 balık yediğim içinde omega kullanmıyorum.
60li ilac ama gunde 2 kere olunca ayda 1 yeniden almak gerekiyor canim. Aynen az kaldi zaten siparis verdi esim yarin getiriceklermis. Benim vitamini de sigorta karsilamiyor bi de bu ilac ciktiBlmiyorm ben canim. Vitamin ve magnezyum iciyorum.verdiklerini sigortam karsilamsti omegayi karsilamadi sadece. Vitamin de bunlari iceriyor aslinda sartmi bunu icmen. Magnezyumu ayri yazsa sigortakarsiliyo zatn. Ayri icmk daha etkili olabilir bizde kaslma kramp cok oluyo. 30 lu ilac icn 60 tl se pahalyms nese ki az kaldi canim
Benim 3.gün emriyosuydu 7.gün çıkmadı 9.gün çıktı (sabah ilk idrarla)Yarın transferin 8. Günü idrar testi yapsam çıkar mı acaba
Benimde 3. Gün embriyosu canm belirtin olmuş muyduBenim 3.gün emriyosuydu 7.gün çıkmadı 9.gün çıktı (sabah ilk idrarla)
Bariz belirgin bi belirtim olmadı sadece kasıklarımda hafif ağrı gibi bişi vardı, sanki üşütmüşüm gibi. Bütün bariz belirgin belirtiler bende testten 2 hafta sonra başladıBenimde 3. Gün embriyosu canm belirtin olmuş muydu
Yazık yaa çok üzüldüm inşallah bebişler hemen toparlar, Allah yardımcıları olsun.Merhaba kizlar. Uzaktan bi tanidigimizin kizi ikiz dogurmustu kastamonuda tabi ordaki hastanelerin yetersizligi yuzunden bebeklerin ikisinide ambulans helikopterle ankaraya sevk etmisler. Anneleri kastamonuda kalmisti 3 gun sonra anneyide istemisler hastaneden ailece gitmisler. Bebislerin biri 1800 civari digeri 1600 civari 38 den 1 hafta alinca dogmus. Rabbim sifa versin yardimcilari olsun. Lutfen sizde dua edin bebekler cabuk toparlansin. Bilmedikleri yerde nasil kalirlar dururlar naparlar aklim hep onlarda.
Evet canım ilacın içinde var zaten. Bana iyi geldi o vajinal ağrıları galan kestiDoktorda ikiz tasiyanlar mutlaka kalsiyum almali dedi
Allah şifa versin canım anne babasına bağışlasın inşallah bebekleri. Haftasına göre çok küçük doğmuşlar sankiMerhaba kizlar. Uzaktan bi tanidigimizin kizi ikiz dogurmustu kastamonuda tabi ordaki hastanelerin yetersizligi yuzunden bebeklerin ikisinide ambulans helikopterle ankaraya sevk etmisler. Anneleri kastamonuda kalmisti 3 gun sonra anneyide istemisler hastaneden ailece gitmisler. Bebislerin biri 1800 civari digeri 1600 civari 38 den 1 hafta alinca dogmus. Rabbim sifa versin yardimcilari olsun. Lutfen sizde dua edin bebekler cabuk toparlansin. Bilmedikleri yerde nasil kalirlar dururlar naparlar aklim hep onlarda.
Evet canim bana da kucuk geldiler belki de gelisimlerinde sorun vardi. Duzenli doktora gidememis takibini yaptiramamis olabilir.Evet canım ilacın içinde var zaten. Bana iyi geldi o vajinal ağrıları galan kesti
Allah şifa versin canım anne babasına bağışlasın inşallah bebekleri. Haftasına göre çok küçük doğmuşlar sanki
Olabilir canım rabbim yardımcısı olsun. Zordur küvez yolu beklemek. Benim arkadaşında 29+5 de rahim ağzı yetmezliği nedeniyle Doğum yaptı. Bebek 1700 gr o da küvezde. Rabbim şifa belleyen herkese Şafi ismiyle şifa versinEvet canim bana da kucuk geldiler belki de gelisimlerinde sorun vardi. Duzenli doktora gidememis takibini yaptiramamis olabilir.
Rabbim yardımcıları olsun, biran önce saglıkla annelerine kavuşurlar inşallahMerhaba kizlar. Uzaktan bi tanidigimizin kizi ikiz dogurmustu kastamonuda tabi ordaki hastanelerin yetersizligi yuzunden bebeklerin ikisinide ambulans helikopterle ankaraya sevk etmisler. Anneleri kastamonuda kalmisti 3 gun sonra anneyide istemisler hastaneden ailece gitmisler. Bebislerin biri 1800 civari digeri 1600 civari 38 den 1 hafta alinca dogmus. Rabbim sifa versin yardimcilari olsun. Lutfen sizde dua edin bebekler cabuk toparlansin. Bilmedikleri yerde nasil kalirlar dururlar naparlar aklim hep onlarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?