- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Amin canim aminnnOlabilir canım rabbim yardımcısı olsun. Zordur küvez yolu beklemek. Benim arkadaşında 29+5 de rahim ağzı yetmezliği nedeniyle Doğum yaptı. Bebek 1700 gr o da küvezde. Rabbim şifa belleyen herkese Şafi ismiyle şifa versin
Sagol canimm bakiyorum cnm en yuksek 13 cikiyor agrili zamanlarda. Normalde de 10 cikiyor hep. Bilmiyorum ne yapcami sasirsim pazartesi kontrole gidicem sorcam artik bi care buluruz insallah.Geçmiş olsun canım, Tansiyonuna da bakıyor musun arada? O da baş ağrısı yapabilir. Ben multivitamin olarak imom içiyorum bana bi sıkıntı yapmadı çok şükür. Kabızlık için bazı arkadaşlar magnezyum alıyordu o bayağa iyi geliyormuş
insallah canim ya sabah iyiydim agrim yoktu oglen yine tuttu. Hala agriyor. Pazartesi gidicem kontrole soylicem kullanamadigimi insallah baska bisiler verirBaş ağrısı geçecek canım inşallah daha uzun sürmez bende çok kötüydüm aynı haftalarda demir hangi ilacı aliyosun bilmiyorum ama her ilacın emilim hızı farkliyms bazıları daha hızlı kabızlık yapmıyor bırakmadan doktorunla konuş değiştir istersen en az 2 litre su mutlaka iç havalarda ısındı allahm şifa versin.
Teşekkür ederim sağlıkla al kucağına bebeğiniBariz belirgin bi belirtim olmadı sadece kasıklarımda hafif ağrı gibi bişi vardı, sanki üşütmüşüm gibi. Bütün bariz belirgin belirtiler bende testten 2 hafta sonra başladı
İnşallah sen de pozitif sonuç alırsınTeşekkür ederim sağlıkla al kucağına bebeğini
E tabi canim ayni hesaba gelms senin 2 kere olunca60li ilac ama gunde 2 kere olunca ayda 1 yeniden almak gerekiyor canim. Aynen az kaldi zaten siparis verdi esim yarin getiriceklermis. Benim vitamini de sigorta karsilamiyor bi de bu ilac cikti
Allah yar ve yardimcilari olsn bu guzel gunde dualar kabul olsn canimMerhaba kizlar. Uzaktan bi tanidigimizin kizi ikiz dogurmustu kastamonuda tabi ordaki hastanelerin yetersizligi yuzunden bebeklerin ikisinide ambulans helikopterle ankaraya sevk etmisler. Anneleri kastamonuda kalmisti 3 gun sonra anneyide istemisler hastaneden ailece gitmisler. Bebislerin biri 1800 civari digeri 1600 civari 38 den 1 hafta alinca dogmus. Rabbim sifa versin yardimcilari olsun. Lutfen sizde dua edin bebekler cabuk toparlansin. Bilmedikleri yerde nasil kalirlar dururlar naparlar aklim hep onlarda.
İnşallah canm yazarım sana da sonucu benimde senin gibi ağrılarım var inşallah bende hamileyimdir sende sağlıkla kucağına al bebeğiniİnşallah sen de pozitif sonuç alırsın
Sezeryanda da takiliyormu canimGöbekte sarkma olmasın, toplasın diye takmak gerekiyor. :) bence bi düşün
Cok guzel olmus canim gule gule kullansinlar insallahYorumlariniz iyi dileklernz icin cok tesekkur ederim❤ kizlar yukleyebildm smdi foto2 besigi karsilikli koyduk. Uyku setlerini tozlanmasn die sermedik bir de sudan gecirirz diye dusundum
Allah sifa versin cnmMerhaba kizlar. Uzaktan bi tanidigimizin kizi ikiz dogurmustu kastamonuda tabi ordaki hastanelerin yetersizligi yuzunden bebeklerin ikisinide ambulans helikopterle ankaraya sevk etmisler. Anneleri kastamonuda kalmisti 3 gun sonra anneyide istemisler hastaneden ailece gitmisler. Bebislerin biri 1800 civari digeri 1600 civari 38 den 1 hafta alinca dogmus. Rabbim sifa versin yardimcilari olsun. Lutfen sizde dua edin bebekler cabuk toparlansin. Bilmedikleri yerde nasil kalirlar dururlar naparlar aklim hep onlarda.
Biraz iyileşince takıyorum canımSezeryanda da takiliyormu canim
doğumdan sonraki gecici sarkma için mi canım yoksa ileriye dönük sarkma olmasın diye miGöbekte sarkma olmasın, toplasın diye takmak gerekiyor. :) bence bi düşün
Allah yardımcısı olsun bebeklerin, annenin içim gittiMerhaba kizlar. Uzaktan bi tanidigimizin kizi ikiz dogurmustu kastamonuda tabi ordaki hastanelerin yetersizligi yuzunden bebeklerin ikisinide ambulans helikopterle ankaraya sevk etmisler. Anneleri kastamonuda kalmisti 3 gun sonra anneyide istemisler hastaneden ailece gitmisler. Bebislerin biri 1800 civari digeri 1600 civari 38 den 1 hafta alinca dogmus. Rabbim sifa versin yardimcilari olsun. Lutfen sizde dua edin bebekler cabuk toparlansin. Bilmedikleri yerde nasil kalirlar dururlar naparlar aklim hep onlarda.
Devletten raporun çıkmasını bekliyorum 3 gündür şeker ölçmüyorum ölçmeyince diyetteyapılmıyormuş valla. Bugün kaçamak günü
Canım benim teşhiste hem gestasyonel gebelik hemde oral antidiyabetik alımı gibi bir şey yazıyor. Evet 8*1 yazıldı reçetemde de öyle yazıyor. Hatta sekreter 4*1 yazmış düzelttirdik. Ama rapor kaç aylık çıktı onu tam bilmiyorum sanırım 3 aylık benimki. Kutuya bakıp sana yazayım@-saye canım senin strip raporunda 8x1mi yazıyor. Eczane insülin kullanmayanlarda 8x1 ödeme yapmaz sgk dedide. Sana 6 aylık rapor için kaç kutu verdiler?
Benim raporum 6 aylık yazılmış ama ben zaten 6x1 yazıldığında 8-9 günde kutu bitiyor yani ayda 4 kutu yapar. Bu raporla birlikte toplamda 8 kutu alabiliyorum. Sekreteri 2 gündür arıyorum düzeltecek hala. Salıdan beri şeker ölçmedim. Bugün sorun olursa 5te arayın dedi 16:55ten beri arıyorum yok açmıyor birde özellikle sabah sordum 5te orada olacakmısınız diye. Şimdi cimer’e şikayet etsem haksızmıyım arayada haftasonu girdi.bende bir gün kaçamak yapacağım zor dayanmak
Canım benim teşhiste hem gestasyonel gebelik hemde oral antidiyabetik alımı gibi bir şey yazıyor. Evet 8*1 yazıldı reçetemde de öyle yazıyor. Hatta sekreter 4*1 yazmış düzelttirdik. Ama rapor kaç aylık çıktı onu tam bilmiyorum sanırım 3 aylık benimki. Kutuya bakıp sana yazayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?