Sagol canimm bakiyorum cnm en yuksek 13 cikiyor agrili zamanlarda. Normalde de 10 cikiyor hep. Bilmiyorum ne yapcami sasirsim pazartesi kontrole gidicem sorcam artik bi care buluruz insallah.
insallah canim ya sabah iyiydim agrim yoktu oglen yine tuttu. Hala agriyor. Pazartesi gidicem kontrole soylicem kullanamadigimi insallah baska bisiler verir

60li ilac ama gunde 2 kere olunca ayda 1 yeniden almak gerekiyor canim. Aynen az kaldi zaten siparis verdi esim yarin getiriceklermis. Benim vitamini de sigorta karsilamiyor bi de bu ilac cikti
E tabi canim ayni hesaba gelms senin 2 kere olunca decavit iciyorum ben karsiladi onu. Yutmasi sknti onun da Magnezyumu hala sevemedim butun agzimin tadini kaciriyor mecbur iciyorum hep bisiler cikiyor vala ek masraflik canim ya bi dogursak hayirlisiyla diyorum

Allah yar ve yardimcilari olsn bu guzel gunde dualar kabul olsn canim inss Allah ailelerine bagislar kiyamam onlara ya..

Allah sifa versin cnm

Devletten raporun çıkmasını bekliyorum 3 gündür şeker ölçmüyorum ölçmeyince diyetteyapılmıyormuş valla. Bugün kaçamak günü

Göbekte sarkma olmasın, toplasın diye takmak gerekiyor. :) bence bi düşün
doğumdan sonraki gecici sarkma için mi canım yoksa ileriye dönük sarkma olmasın diye mi
Allah yardımcısı olsun bebeklerin, annenin içim gitti

Devletten raporun çıkmasını bekliyorum 3 gündür şeker ölçmüyorum ölçmeyince diyetteyapılmıyormuş valla. Bugün kaçamak günü
bende bir gün kaçamak yapacağım zor dayanmak
@-saye canım senin strip raporunda 8x1mi yazıyor. Eczane insülin kullanmayanlarda 8x1 ödeme yapmaz sgk dedide. Sana 6 aylık rapor için kaç kutu verdiler?
Canım benim teşhiste hem gestasyonel gebelik hemde oral antidiyabetik alımı gibi bir şey yazıyor. Evet 8*1 yazıldı reçetemde de öyle yazıyor. Hatta sekreter 4*1 yazmış düzelttirdik. Ama rapor kaç aylık çıktı onu tam bilmiyorum sanırım 3 aylık benimki. Kutuya bakıp sana yazayım

Benim raporum 6 aylık yazılmış ama ben zaten 6x1 yazıldığında 8-9 günde kutu bitiyor yani ayda 4 kutu yapar. Bu raporla birlikte toplamda 8 kutu alabiliyorum. Sekreteri 2 gündür arıyorum düzeltecek hala. Salıdan beri şeker ölçmedim. Bugün sorun olursa 5te arayın dedi 16:55ten beri arıyorum yok açmıyor birde özellikle sabah sordum 5te orada olacakmısınız diye. Şimdi cimer’e şikayet etsem haksızmıyım arayada haftasonu girdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…