Canım bana 5 kutu gelmiş eczaneden 1,5 ay falan yetiyor. Sonrasında bir daha mı yazılmalı sorayım onu. Beşte zaten mesaisi bitiyor niye sana o saati vermiş ki. Gerçekten çıldırtır insanı bunlar. Bende iki gün uğraştım düzeltmeye. Tanıdık eczane varsa ödünç aldan acaba olmuyor mu

Insallah bizimde oyle olur.benim yavas yavas karnim gerinmeye basladi zeytinyagi bademyagi bebe yagi suruyorum insallah catlamaz bakalim

Hayırlı akşamlar kızlar 2 gündür baş ağrısından duramadım artık bugün doktor önerisi ile 1 tane parol içtim başım ne zMan ağrısa mideme vuruyor ağrısı
Gecmis olsun cnm.ben basim agridiginda patatesi yuvarlak kesip bas ortusuyle kafama biraz sıkı bagliyorum.agriyi baya azaltiyor

laiyka guzen gunlerde giysin kuzucuk canim cok guzel olmuslarrrr....
A Annelig canim daha yazmamissin noldu nasilsiniz
Canım 2 saat önce geldik nasıl yorulmsm anlatamam her yerim ağrıyor herşey yolunda şükür 1 kg olduk sonunda magnezyum yazdı kalsiyum daha doğrusu magnezyum destekli dedi pazartesi alırım, doğumla ilgili konuştuk baya normal beklersen 40. Haftaya kadar beklersn dedi tamamen bana birakiyor şeklini doğum anında olabileck seyleride söyledi tabi olumlu olumsuz o, çok uğtrasştiğim için (maddi manevi )riske atmamamdan yana zaten eşim bunu duydu riske attrmam demeye başladı ben sancımı bekleyip hastaneye öyle gelicem dedim orda karar verilsn dedm sezeryansa olur diretmem dedim zaten bakalım hayırlısı artık, yine alışveriş yaptık gez gez bittim vallahi de facto autletten 10 tlye hamile thsrtleri aldm yine e bebekte kampanya vardı her 200 tlye 50 tl hediye çeki bakım ürünlerini, emzirme yastığını bi sürü ıvır zıvırı aldım netten alacaklarımıda alınca bitiyor C A N O canım korseler ne kadar pahalı bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…