- 2 Ocak 2018
- 311
- 527
- 33
- 33
Maşallah canım, saglıkla büyüsün minnak.Canım 2 saat önce geldik nasıl yorulmsm anlatamam her yerim ağrıyor herşey yolunda şükür 1 kg olduk sonundamagnezyum yazdı kalsiyum daha doğrusu magnezyum destekli dedi pazartesi alırım, doğumla ilgili konuştuk baya normal beklersen 40. Haftaya kadar beklersn dedi tamamen bana birakiyor şeklini doğum anında olabileck seyleride söyledi tabi olumlu olumsuz o, çok uğtrasştiğim için (maddi manevi )riske atmamamdan yana zaten eşim bunu duydu riske attrmam demeye başladı ben sancımı bekleyip hastaneye öyle gelicem dedim orda karar verilsn dedm sezeryansa olur diretmem dedim zaten bakalım hayırlısı artık, yine alışveriş yaptık gez gez bittim vallahi de facto autletten 10 tlye hamile thsrtleri aldm yine e bebekte kampanya vardı her 200 tlye 50 tl hediye çeki bakım ürünlerini, emzirme yastığını bi sürü ıvır zıvırı aldım netten alacaklarımıda alınca bitiyor C A N O canım korseler ne kadar pahalı bu arada
Bende aynı durumdaym canım valla sıgamıyorm daralıyorm herşeyde bideMaşallah canım, saglıkla büyüsün minnak.
Benim ilk sezeryan oldugu için yine sezeryan olacak. :)
Bende hamile giyim alacagım, hiç bişeye sığamıyorum. Korseler malesef öyle, ne yapalım
70 olmuşum yaaaBende aynı durumdaym canım valla sıgamıyorm daralıyorm herşeyde bideSorma bi marka vardı 139 muydu neydi markayı bile hatırlamıyorm
Ben bugune kadar 3 dpktora gittim hamileligim boyunca.tup bebeklerin yuzde 95 i sezeryan olur diyolar.ben herseye dikkat etmeye herseyi dogal yapmaya calisiyorum.normal olsun isterim ama simdi bide sehir degistirdim.hele buradaki doktor yuzde 100 sezeryan yapiyoruz ama sen normal dusunursen o sekildede yapariz diyo.ben nasi guveneyim simdi.bide koydeyiz.bir bucuk saat var arada..napicagimi bilemedimCanım 2 saat önce geldik nasıl yorulmsm anlatamam her yerim ağrıyor herşey yolunda şükür 1 kg olduk sonundamagnezyum yazdı kalsiyum daha doğrusu magnezyum destekli dedi pazartesi alırım, doğumla ilgili konuştuk baya normal beklersen 40. Haftaya kadar beklersn dedi tamamen bana birakiyor şeklini doğum anında olabileck seyleride söyledi tabi olumlu olumsuz o, çok uğtrasştiğim için (maddi manevi )riske atmamamdan yana zaten eşim bunu duydu riske attrmam demeye başladı ben sancımı bekleyip hastaneye öyle gelicem dedim orda karar verilsn dedm sezeryansa olur diretmem dedim zaten bakalım hayırlısı artık, yine alışveriş yaptık gez gez bittim vallahi de facto autletten 10 tlye hamile thsrtleri aldm yine e bebekte kampanya vardı her 200 tlye 50 tl hediye çeki bakım ürünlerini, emzirme yastığını bi sürü ıvır zıvırı aldım netten alacaklarımıda alınca bitiyor C A N O canım korseler ne kadar pahalı bu arada
Valla alınıyor ne ara alındığı belli olmuyor bende sabah 67 idim 75 le girersem doğuma iyi git Gide yükseliyor hadi hayırlısı70 olmuşum yaaa
Nasıl alıyorum, bilmiyorum
En yanlis düşünce tüp bebek diye sezeryan diyorlar zaten tamamen zor elde edilen gebelik olduğu için doktor ikinci gebeligin falan olsaydı hiç düşünme normal yap derdim dedi bugün ilkini bı al kucağına dedi ne bilim ben ikisinede sıcagm yeterki kucağımda bebeğim ve ben sağlıklı evime gelebileym tek isteğim o korku hep aynı kaybetme korkusu yoksa doğum korkusu falan yok Allah'a şükür rabbim hepimize yardım etsin inşallah bazen sen zaten yonlendiremiyosn 36. Haftada benim doktorum kendi hemşiresini zorunlu sezeryane almis plesanta rahime yapıştığı için bı sürü şey Allah göstermesin o yüzden akışına bırakmak en iyisi sanırım canımBen bugune kadar 3 dpktora gittim hamileligim boyunca.tup bebeklerin yuzde 95 i sezeryan olur diyolar.ben herseye dikkat etmeye herseyi dogal yapmaya calisiyorum.normal olsun isterim ama simdi bide sehir degistirdim.hele buradaki doktor yuzde 100 sezeryan yapiyoruz ama sen normal dusunursen o sekildede yapariz diyo.ben nasi guveneyim simdi.bide koydeyiz.bir bucuk saat var arada..napicagimi bilemedim
Abur cuburu, hamuru kesmem lazımValla alınıyor ne ara alındığı belli olmuyor bende sabah 67 idim 75 le girersem doğuma iyi git Gide yükseliyor hadi hayırlısı
Canım ben aventinkini almıştım meme ucu sürtünmediği ve nemli kaldığı için yara olmamıştı sık sık sağmama rağmen. Ama sadece 14 gün deneyimleyebildim. Gümüş kapaklarada iyi diyorlar ama pahalı gelmişti.Herkese slmlar kızlar göğüs kalkanı hakkında bilginiz varmıdır almak gerekirmi ?
Çok şükür canım şimdi 2 ürün var aventte biri kalkan biri kelebek şeklinde göğüs ucu koruyucu acaba hangisini almak lazımki benim göğüs uçlarım hep çatlak hatta şuanda yara gibiCanım ben aventinkini almıştım meme ucu sürtünmediği ve nemli kaldığı için yara olmamıştı sık sık sağmama rağmen. Ama sadece 14 gün deneyimleyebildim. Gümüş kapaklarada iyi diyorlar ama pahalı gelmişti.
Kızlar çok şükür ikili rakamlara geldik.
Bende avent almayı düşünüyorum canım gümüşler çok pahalı gerçekten. Çok şükür ikinci trimesterın son DSÖ’lerine geldikCanım ben aventinkini almıştım meme ucu sürtünmediği ve nemli kaldığı için yara olmamıştı sık sık sağmama rağmen. Ama sadece 14 gün deneyimleyebildim. Gümüş kapaklarada iyi diyorlar ama pahalı gelmişti.
Kızlar çok şükür ikili rakamlara geldik.
Kalkan olanını aldım geçen sene onları önermişti gebe okulundaki ebeler. Kelebeği hiç bilmiyorum görmedim. Sonradan mı çıktı acaba?Çok şükür canım şimdi 2 ürün var aventte biri kalkan biri kelebek şeklinde göğüs ucu koruyucu acaba hangisini almak lazımki benim göğüs uçlarım hep çatlak hatta şuanda yara gibi
Canım onun evde olan için gerekliliğini bilemiyorum . Kimi evde olsamda lazım oldu sütüm çoktu sağdım sakladım diyor. Kimi gereksiz buluyor. Durumuna göre karar verirsin bence. Ben çalışacağım için bana gerekli olacakKızlar peki önceden göğüs pompası almak gerekli mi? Ben çalışmıyorum, devamlı bebekle olacağım o yüzden ilk başta almayıp ihtiyaç olursa mı alsam diyorum ne dersiniz?
Canım ben alicam arkadaşım da çalışmıyordu evdeydi ama bebek 10 gün kuvezde kaldı mecbur sagip verdiler eve gelince de yine sağdı siringayla verdi alisamadi bebeği 1 ay sonra emdi annesini manueller iş görür aventin manueli çok iyi diyorlar.Kızlar peki önceden göğüs pompası almak gerekli mi? Ben çalışmıyorum, devamlı bebekle olacağım o yüzden ilk başta almayıp ihtiyaç olursa mı alsam diyorum ne dersiniz?
Bebek memeyi kavramazsa fln hastanede bile lazım olabiliyormuş tecrübe eden bir arkadaşım vardı ben o yüzden aldımKızlar peki önceden göğüs pompası almak gerekli mi? Ben çalışmıyorum, devamlı bebekle olacağım o yüzden ilk başta almayıp ihtiyaç olursa mı alsam diyorum ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?