Göğüs pompası Alırsam otomatik alayım diyorum onlar da az buz değil para olarak ama alayım bari
Canım ben ansızın doğurdum eşimle ben hastanedeyken ablamla kardeşim herşeyimi gidip aldılar. Yani çokta elzem değil eğer bulunduğun yerde bebek mağazası varsa. Sütüne göre karar verirsin, bebeğin emmesine göre. Sütün çoksa ve bebek emmiyorsa kesin gerekli. Ama gündüz bebek saat başı gece 3 saatte 1 emzirilmeli ozamanda sağmaya gerek varmı bilmiyorum

Evet haklısın yakında bebek mağazaları var. İşte ben de bi sürü para verip ya sonra kullanmama gerek kalmazsa boşa gidicek.

Kızlar bebeğimin beşiğini boyasız verniksiz almistm zimparali ahşap ancak bazı yerlerinde ele batma vardı sürtünce neyse şeffaf vernikler varya hani o kıymıklari önlemek amaçlı sprey vernik alip atalım bi kat dedim eşime oda babasına demiş kpde gitmiş açık meşe bı vernik almış neyse ben renksiz zannediyorm bugün eşim eline aldı vernigi atmaya başladı aman allahm nasıl bı renk baya bildignz kırmızı toprak rengi meşe napacagimi bilemedm kp vay ne güzel renk demeye başladı ben renksiz sandm bu biraz koyu degilmi dedim eşime neresi koyu diyor allahm benmi görmüyorum onlar mı zevksiz kız beşiği sonuçta ağaç rengi olsa anlayacm da eski meşe mobilya renginde geri nasıl döndürebilrim kızlar fikri olan var mı? Renk bu:

Kızlar sevi bebenin kiraz çekirdekli reflü yatağini bilen var mı?
nette herkes çok güzel yorumlar yazmış cok memnun kalmışlar
Cidden İşe yarıyomu acaba?alsam mı diyorum

Canım eşime sordum zımpara yapmak gerekirmiş. Başka türlü olmaz diyor maalesef. Bayada koyu ya. Hepsine yaptırmasaydın bari yol yakınken.

Canım eşime sordum zımpara yapmak gerekirmiş. Başka türlü olmaz diyor maalesef. Bayada koyu ya. Hepsine yaptırmasaydın bari yol yakınken.
Zımparada ne kadar zor oluyor bide malesef koyu olduğunu kabul ettiremiyorum hayır zaten koyu olsa ne olrmuş bahçe mobilyasımı bu? Sürmüş ben yukardaydm geldim gördüm geri dönülcek gibi değildi şaştım kaldım kp falan var bırak diyemedm desemde bırakmazdı eşim çok begendirenk takıntım var ve bunu biliyor şuan da ne yapacak gücüm ne vaktm var sabahtan beri bacak ağrım var bide üstüne. Halletmeye çalışıcam bi şekilde

Masallah canim iyi kilo almisss bebisss. Aynisini kullaniyorum kalsiyum ama icinde magnezyum falan da var kocaman bir antibiyotik kadar benim kullandigim.

Bende aynı durumdaym canım valla sıgamıyorm daralıyorm herşeyde bide Sorma bi marka vardı 139 muydu neydi markayı bile hatırlamıyorm
Canim korse isini abartma 300e bile var adini unuttum. Normal medikalcilerden sadece bele takilan cirtli korse al kullanimi daha kolay

Canım verniğin üstüne açık gri krem yada beyazlada boyayabilirsin

Canim korse isini abartma 300e bile var adini unuttum. Normal medikalcilerden sadece bele takilan cirtli korse al kullanimi daha kolay
Aslında ondan var eşim için almıştık belki kullanabilrim onu yoksa bende öyle bişey almayı düşünüyordm zaten o kadar para veremem bide ona iş görsün yeter.

Yarın alicam canım bakalım yazdı doktor inşallah etki eder bugün yine bacak ağrım var çünkü.
Insallah agrilarina iyi gelir. Benim simdiye kadar 2 kere kramp girdi bacagima uyku arasinda gerinmeye ugrasiyoken canim. Baska biseyim yok ama bu sag kaburgam öldürüyo batiyo agriyo napsam geciremedim.

Aslında ondan var eşim için almıştık belki kullanabilrim onu yoksa bende öyle bişey almayı düşünüyordm zaten o kadar para veremem bide ona iş görsün yeter.
Valla bende enistemin beli icin alinan korseyi kullandim cok memnun kaldim istedigim kadar sktim o kadar yikattim bana misin demedi. Hic bi ton para vermeye gerek yok sirf marka falan diye canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…