Canım Saye 3 4 sayfa önce atmıştı ayrıntılı bi liste oraya bakabilirsen eger.Kızlar alışveriş listesi olan atabilirmi e bebekte 200 tl alışverişe 50 tl hediye çeki veriyor eksikleri alayım diyorum
Canım ben ansızın doğurdum eşimle ben hastanedeyken ablamla kardeşim herşeyimi gidip aldılar. Yani çokta elzem değil eğer bulunduğun yerde bebek mağazası varsa. Sütüne göre karar verirsin, bebeğin emmesine göre. Sütün çoksa ve bebek emmiyorsa kesin gerekli. Ama gündüz bebek saat başı gece 3 saatte 1 emzirilmeli ozamanda sağmaya gerek varmı bilmiyorumGöğüs pompası Alırsam otomatik alayım diyorum onlar da az buz değil para olarakama alayım bari
Evet haklısın yakında bebek mağazaları var. İşte ben de bi sürü para verip ya sonra kullanmama gerek kalmazsa boşa gidicek.Canım ben ansızın doğurdum eşimle ben hastanedeyken ablamla kardeşim herşeyimi gidip aldılar. Yani çokta elzem değil eğer bulunduğun yerde bebek mağazası varsa. Sütüne göre karar verirsin, bebeğin emmesine göre. Sütün çoksa ve bebek emmiyorsa kesin gerekli. Ama gündüz bebek saat başı gece 3 saatte 1 emzirilmeli ozamanda sağmaya gerek varmı bilmiyorum
Canım ben yaptım bir liste göndereyim bir bak işine yarar inşallahKızlar alışveriş listesi olan atabilirmi e bebekte 200 tl alışverişe 50 tl hediye çeki veriyor eksikleri alayım diyorum
Tşk ederimCanım ben yaptım bir liste göndereyim bir bak işine yarar inşallah
Canım eşime sordum zımpara yapmak gerekirmiş. Başka türlü olmaz diyor maalesef. Bayada koyu ya. Hepsine yaptırmasaydın bari yol yakınken.Kızlar bebeğimin beşiğini boyasız verniksiz almistm zimparali ahşap ancak bazı yerlerinde ele batma vardı sürtünce neyse şeffaf vernikler varya hani o kıymıklari önlemek amaçlı sprey vernik alip atalım bi kat dedim eşime oda babasına demiş kpde gitmiş açık meşe bı vernik almış neyse ben renksiz zannediyorm bugün eşim eline aldı vernigi atmaya başladı aman allahm nasıl bı renkbaya bildignz kırmızı toprak rengi meşe napacagimi bilemedm kp vay ne güzel renk demeye başladı ben renksiz sandm bu biraz koyu degilmi dedim eşime neresi koyu diyor allahm benmi görmüyorum onlar mı zevksiz kız beşiği sonuçta ağaç rengi olsa anlayacm da eski meşe mobilya renginde geri nasıl döndürebilrim kızlar fikri olan var mı? Renk bu:Eki Görüntüle 2255600
Zımparada ne kadar zor oluyor bideCanım eşime sordum zımpara yapmak gerekirmiş. Başka türlü olmaz diyor maalesef. Bayada koyu ya. Hepsine yaptırmasaydın bari yol yakınken.
Masallah canim iyi kilo almisss bebisss. Aynisini kullaniyorum kalsiyum ama icinde magnezyum falan da var kocaman bir antibiyotik kadar benim kullandigim.Canım 2 saat önce geldik nasıl yorulmsm anlatamam her yerim ağrıyor herşey yolunda şükür 1 kg olduk sonundamagnezyum yazdı kalsiyum daha doğrusu magnezyum destekli dedi pazartesi alırım, doğumla ilgili konuştuk baya normal beklersen 40. Haftaya kadar beklersn dedi tamamen bana birakiyor şeklini doğum anında olabileck seyleride söyledi tabi olumlu olumsuz o, çok uğtrasştiğim için (maddi manevi )riske atmamamdan yana zaten eşim bunu duydu riske attrmam demeye başladı ben sancımı bekleyip hastaneye öyle gelicem dedim orda karar verilsn dedm sezeryansa olur diretmem dedim zaten bakalım hayırlısı artık, yine alışveriş yaptık gez gez bittim vallahi de facto autletten 10 tlye hamile thsrtleri aldm yine e bebekte kampanya vardı her 200 tlye 50 tl hediye çeki bakım ürünlerini, emzirme yastığını bi sürü ıvır zıvırı aldım netten alacaklarımıda alınca bitiyor C A N O canım korseler ne kadar pahalı bu arada
Canim korse isini abartma 300e bile var adini unuttum. Normal medikalcilerden sadece bele takilan cirtli korse al kullanimi daha kolayBende aynı durumdaym canım valla sıgamıyorm daralıyorm herşeyde bideSorma bi marka vardı 139 muydu neydi markayı bile hatırlamıyorm
Hemen arkandayim galiba70 olmuşum yaaa
Nasıl alıyorum, bilmiyorum
Yarın alicam canım bakalım yazdı doktor inşallah etki eder bugün yine bacak ağrım var çünkü.Masallah canim iyi kilo almisss bebisss. Aynisini kullaniyorum kalsiyum ama icinde magnezyum falan da var kocaman bir antibiyotik kadar benim kullandigim.
Canım verniğin üstüne açık gri krem yada beyazlada boyayabilirsinZımparada ne kadar zor oluyor bidemalesef koyu olduğunu kabul ettiremiyorum hayır zaten koyu olsa ne olrmuş bahçe mobilyasımı bu? Sürmüş ben yukardaydm geldim gördüm geri dönülcek gibi değildi şaştım kaldım kp falan var bırak diyemedm desemde bırakmazdı eşim çok begendi renk takıntım var ve bunu biliyor şuan da ne yapacak gücüm ne vaktm var sabahtan beri bacak ağrım var bide üstüne. Halletmeye çalışıcam bi şekilde
Aslında ondan var eşim için almıştık belki kullanabilrim onu yoksa bende öyle bişey almayı düşünüyordm zaten o kadar para veremem bide onaCanim korse isini abartma 300e bile var adini unuttum. Normal medikalcilerden sadece bele takilan cirtli korse al kullanimi daha kolay
Eşime dedim ben o kadar emek verdim 2 saat uğraştım ince ince falan diyor ama ben biraz zaman gecince boyarim onu durdurmam öyle beyaz düşündüm bendeCanım verniğin üstüne açık gri krem yada beyazlada boyayabilirsin
Insallah agrilarina iyi gelir. Benim simdiye kadar 2 kere kramp girdi bacagima uyku arasinda gerinmeye ugrasiyoken canim. Baska biseyim yok ama bu sag kaburgam öldürüyo batiyo agriyo napsam geciremedim.Yarın alicam canım bakalım yazdı doktor inşallah etki eder bugün yine bacak ağrım var çünkü.
Valla bende enistemin beli icin alinan korseyi kullandim cok memnun kaldim istedigim kadar sktim o kadar yikattim bana misin demedi. Hic bi ton para vermeye gerek yok sirf marka falan diye canimAslında ondan var eşim için almıştık belki kullanabilrim onu yoksa bende öyle bişey almayı düşünüyordm zaten o kadar para veremem bide onaiş görsün yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?