- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Yarım saat ayakta durup yürürsem benimde belim,sırtım çok ağrıyorKızlar bel ağrılarınız nasıl? Benim belim koptu bugün
Canım bende ham ahşap almıştım. O şekilde çok beğendim kaldı. Ama benimkinde kıymık falan yok elime hiç gelmediZımparada ne kadar zor oluyor bidemalesef koyu olduğunu kabul ettiremiyorum hayır zaten koyu olsa ne olrmuş bahçe mobilyasımı bu? Sürmüş ben yukardaydm geldim gördüm geri dönülcek gibi değildi şaştım kaldım kp falan var bırak diyemedm desemde bırakmazdı eşim çok begendi renk takıntım var ve bunu biliyor şuan da ne yapacak gücüm ne vaktm var sabahtan beri bacak ağrım var bide üstüne. Halletmeye çalışıcam bi şekilde
yaz bakalımHemen arkandayim galibayarin sabah tartilicam guncel olarak yazarim kilomu
ayakta kalırsam belim sırtım, göğsümün altı agrıyor malesef. Zaten son aylarda gece bile ağrıdan yatırmayacakKızlar bel ağrılarınız nasıl? Benim belim koptu bugün
Ya birde 2 gündür sık sık vajinal zonklama ve iğne batması oluyor. Acaba rahim ağzımı kısalıyor dedimyaz bakalım
ayakta kalırsam belim sırtım, göğsümün altı agrıyor malesef. Zaten son aylarda gece bile ağrıdan yatırmayacak
Bazen bendede oluyor canım ama sen öyle bir ihtimal varsa bir doktora görün derimYa birde 2 gündür sık sık vajinal zonklama ve iğne batması oluyor. Acaba rahim ağzımı kısalıyor dedim
Beni baya felç ediyor canım kramp gibi değil zaten romatizmam var belden ayağıma vuruyor karıncalanma oluyor bide ikisi üst üste gelinceInsallah agrilarina iyi gelir. Benim simdiye kadar 2 kere kramp girdi bacagima uyku arasinda gerinmeye ugrasiyoken canim. Baska biseyim yok ama bu sag kaburgam öldürüyo batiyo agriyo napsam geciremedim.
Bu gayet yeterli görünüyor canım uzun süreli kullanmiycz zaten toparlanana kadar.Hatta kullandigim bundandi canim 50 tlye yakin. daha da uygundur direk gidip medikalden alirsan.
Ah keşke bende hiç demeseydm vernik atalım diye erkekleri katarsan işin içine böyle olur işte ham rengide güzeldi zaten güya koruma amaçlı yapaym dedimCanım bende ham ahşap almıştım. O şekilde çok beğendim kaldı. Ama benimkinde kıymık falan yok elime hiç gelmedi
Gecmis olsun canim yaa. Benim hic gecmeyen bir aci bu artik oturuyorken soluma dogru yan duruyorum ki sagim rahatlasin diye yine de kàr etmiyor surekli sanci aci var sagimda.Beni baya felç ediyor canım kramp gibi değil zaten romatizmam var belden ayağıma vuruyor karıncalanma oluyor bide ikisi üst üste gelinceyarina geçer uyuyp uyanınca geçiyor.
Benim ağrıyor sabahtan beri bu aralar arttı ağrılar yatsan ağrıyor kalksan öyle şaştm son haftaları düşünemiyorum. Allah yardım etsinKızlar bel ağrılarınız nasıl? Benim belim koptu bugün
Aynen canim yetiyo artiyo bile nasipse dogumdan sonra alip kullanicam yine.Bu gayet yeterli görünüyor canım uzun süreli kullanmiycz zaten toparlanana kadar.
Oda sıkıntı canım bel desen değil tam desteklesen falan ağırlıktan baskıdan göğüs kafesi yukarı çıkıyor ya işte ordan bi ağrı noktası yakalıyor devam ediyor inşallah geçer ya da agirlasmaz daha. Hepimize şifa versin yolun çoğunu bitirdik hayirlisylaGecmis olsun canim yaa. Benim hic gecmeyen bir aci bu artik oturuyorken soluma dogru yan duruyorum ki sagim rahatlasin diye yine de kàr etmiyor surekli sanci aci var sagimda.
Amin canim benim yaramazlarin durusu yuzunden cekiyorum bu sanciyi. Sag kaburgamdan sol kasigima dogru ikiside duruyor birinin basi birinin poposu kaburgamin ordaymis. Biri idrar keseme tekme atiyo biri kaburgama calisiyoOda sıkıntı canım bel desen değil tam desteklesen falan ağırlıktan baskıdan göğüs kafesi yukarı çıkıyor ya işte ordan bi ağrı noktası yakalıyor devam ediyor inşallah geçer ya da agirlasmaz daha. Hepimize şifa versin yolun çoğunu bitirdik hayirlisyla
Evet canim akisina birakmak lazim dogru soyluyosunEn yanlis düşünce tüp bebek diye sezeryan diyorlar zaten tamamen zor elde edilen gebelik olduğu için doktor ikinci gebeligin falan olsaydı hiç düşünme normal yap derdim dedi bugün ilkini bı al kucağına dedi ne bilim ben ikisinede sıcagm yeterki kucağımda bebeğim ve ben sağlıklı evime gelebileym tek isteğim o korku hep aynı kaybetme korkusu yoksa doğum korkusu falan yok Allah'a şükür rabbim hepimize yardım etsin inşallah bazen sen zaten yonlendiremiyosn 36. Haftada benim doktorum kendi hemşiresini zorunlu sezeryane almis plesanta rahime yapıştığı için bı sürü şey Allah göstermesin o yüzden akışına bırakmak en iyisi sanırım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?