Hatta kullandigim bundandi canim 50 tlye yakin. daha da uygundur direk gidip medikalden alirsan.

Eklentiler

• Screenshot_20190407-212521.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_20190407-212532.webp
    29 KB · Görüntüleme: 31
Canım bende ham ahşap almıştım. O şekilde çok beğendim kaldı. Ama benimkinde kıymık falan yok elime hiç gelmedi

Insallah agrilarina iyi gelir. Benim simdiye kadar 2 kere kramp girdi bacagima uyku arasinda gerinmeye ugrasiyoken canim. Baska biseyim yok ama bu sag kaburgam öldürüyo batiyo agriyo napsam geciremedim.
Beni baya felç ediyor canım kramp gibi değil zaten romatizmam var belden ayağıma vuruyor karıncalanma oluyor bide ikisi üst üste gelince yarina geçer uyuyp uyanınca geçiyor.

Beni baya felç ediyor canım kramp gibi değil zaten romatizmam var belden ayağıma vuruyor karıncalanma oluyor bide ikisi üst üste gelince yarina geçer uyuyp uyanınca geçiyor.
Gecmis olsun canim yaa. Benim hic gecmeyen bir aci bu artik oturuyorken soluma dogru yan duruyorum ki sagim rahatlasin diye yine de kàr etmiyor surekli sanci aci var sagimda.

Gecmis olsun canim yaa. Benim hic gecmeyen bir aci bu artik oturuyorken soluma dogru yan duruyorum ki sagim rahatlasin diye yine de kàr etmiyor surekli sanci aci var sagimda.
Oda sıkıntı canım bel desen değil tam desteklesen falan ağırlıktan baskıdan göğüs kafesi yukarı çıkıyor ya işte ordan bi ağrı noktası yakalıyor devam ediyor inşallah geçer ya da agirlasmaz daha. Hepimize şifa versin yolun çoğunu bitirdik hayirlisyla

Amin canim benim yaramazlarin durusu yuzunden cekiyorum bu sanciyi. Sag kaburgamdan sol kasigima dogru ikiside duruyor birinin basi birinin poposu kaburgamin ordaymis. Biri idrar keseme tekme atiyo biri kaburgama calisiyo

Evet canim akisina birakmak lazim dogru soyluyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…