Hülya’yla aynı ilacı kullanıyoruz biz. Vicium ismi. İçinde 60 tane var 56 liraya aldım en son. Ben günde iki içiyorum. Bu ilacın içinde ayriyeten kalsiyum çinko ve d3 var. D vitamini kullanmıyorum o sebepten dr bıraktırdı.

Ben alicam simdi doktora gidince derim benzeri etkisi olan daha uygun bişey yazsn 20 tablet 70 TL bı ay bile gitmiyor doğuma kadar içeceksem eger. Benimkinin adını bilmiyorum bı garip okuyamadım receteden eczanede de yokmuş zaten getirecekler.

Efermag kullanıyorum 365mg aile hekimi yazabiliyor. 30tb 27 tl gibi bişey

A Annelig cnm slm bu aralar haftada kaç gr almaları gerekiyor bilgin varmı ?
Valla canım hiç bilgim yok ben 2 haftada bı gidiyorum 2 haftada bı 200 250 gram arası alıyor ama bundan sonra daha hızlı ve çok alınıyor sanırım 3 kilo doğan bı bebek 2 kilosunu son 3 ay aliyoms zaten. Doktor öyle dedi.

Vicium diye bi ilac canim 66 tl odedi esim. Kalsiyum magnezyum d3 cinko var icinde buyuk bir antibiyotik gibi bu.

Vicium diye bi ilac canim 66 tl odedi esim. Kalsiyum magnezyum d3 cinko var icinde buyuk bir antibiyotik gibi bu.
Bana şase vermiş 20 tablet aldm geldim şimdi suda eritip içicem bidaha kontrolumdede söylerim başka bı tane söyler onu alırm doğuma kadar kullanicm sonuçta 30 olsa yine bı ay gider diycemde hızlı tukeniyor.

Bana şase vermiş 20 tablet aldm geldim şimdi suda eritip içicem bidaha kontrolumdede söylerim başka bı tane söyler onu alırm doğuma kadar kullanicm sonuçta 30 olsa yine bı ay gider diycemde hızlı tukeniyor.
Evet canim 20 tane ilaca fazla fiyati. Bende bunu 1 kere kullanicam yutamiyorum sanki kocaman bisey

Eki Görüntüle 2256030 evett kizlar an itibariyleee 65i gormus durumdayizzzz takriben 13 kilo almisim sonum hayrolsun insallahhh
Anammmm kız sen baya 8 aylık gibisin maşallah göbek biz buradayız diyor iki tane olunca tabi yağını nemini ihmal etme aman bu haftalardan sonra esas gerilmeler başlıyor benim de önde bı tane top aynı büyüklükte de arka

Valla sisenin dibinde kalan seytin yagini bile surdum karnima

Sagol canim belirginlesmek ne goze goze batiyorrrr. Cabuk yorulur oldum eskisi gibi bi anda temizlik falan yapamiyorum artik
Aman canım yapma biz 1 taneyi zor taşıyoruz sen dikkat et kendine. Bana perinatolog ikizdeyken çok kilo alma demişti. Normali 9-12 ise sen 15i geçme demişti. Sende şeker çıkmadı dimi canım?

Yağ sonuçta her türlü ise yarar ben en başından beri vazelinde kullanıyorm oda etkili baya öyle dediler yani henüz bı yerimdede çatlama yok şükür yoklukta iyi oluyor
Vazelini fazla kullanma canim iceriginde petrol turevi varmis galiba. Evet cok guzel nemli tutuyor hemen yumusatiyor ama fazla tavsiye edeni yok. Yoksa bende vazelin kullanicaktim

Aman canım yapma biz 1 taneyi zor taşıyoruz sen dikkat et kendine. Bana perinatolog ikizdeyken çok kilo alma demişti. Normali 9-12 ise sen 15i geçme demişti. Sende şeker çıkmadı dimi canım?
Daha yaptirmadim canim. nasipse ay sonuna dogru gidicem o zaman yapariz demisti doktor. Kiloya meyilde var bende seker cikmasa bile kilo almamin onune gecebilecegimi sanmiyorum oglumda 20yle tamamlamistim. Bunlarda 80i bile gorurum bu gidisle

Anladım canım kesin takacam o zaman beğendiğiniz marka model var mi

Vazelini fazla kullanma canim iceriginde petrol turevi varmis galiba. Evet cok guzel nemli tutuyor hemen yumusatiyor ama fazla tavsiye edeni yok. Yoksa bende vazelin kullanicaktim
Bugünde ebe tavsiye etti halbuki gündüzleri doktora giderken falan sürüyorm canım ya da annemdeysem onu sürüyorm çok değil yanioyleyse hiç kullanmak ama asıl Hindistan cevizi yağı kullanıyorm birazda yapısal sanırm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…