Ama çok tatlı olmuş göbüşün maşallahEki Görüntüle 2256030 evett kizlar an itibariyleee 65i gormus durumdayizzzz takriben 13 kilo almisim sonum hayrolsun insallahhh
dun paylasmistim canim abdominal korse medikalcilerde satilan cirtli karin korsesi kullanimi normal pacali korselerden cok kolay ve istedigin gibi ayarliyorsun
Catlak maalesef yapisal diyolar ama soyle bisey var ben karnima oglumda tatli badem yagi kullandim ve hic catlamadi fakat son zamanlarim asil sisilen zaman. Bizim kisa denk geldigi icin kalcalarim aklima gelmemisti surmedim hic sureklide tatli tatli kasinirdi cahillik iste bakmamisim bile komple catlamis durumdaydi. Yani dikkat edersen yaa hic catlamazsin yada catlagi en az seviyede tutabilirsin. Benim avantajim cildimin yagli bi yapiya da sahip olmasi. Bu yuzden esneklik payi var galibaBugünde ebe tavsiye etti halbukigündüzleri doktora giderken falan sürüyorm canım ya da annemdeysem onu sürüyorm çok değil yanioyleyse hiç kullanmak ama asıl Hindistan cevizi yağı kullanıyorm birazda yapısal sanırm.
Sagol canim darisi sana diyim o zamanAma çok tatlı olmuş göbüşün maşallah☺
Aynen canım sen yazmistn zaten ben kalcalarada çalıştımCatlak maalesef yapisal diyolar ama soyle bisey var ben karnima oglumda tatli badem yagi kullandim ve hic catlamadi fakat son zamanlarim asil sisilen zaman. Bizim kisa denk geldigi icin kalcalarim aklima gelmemisti surmedim hic sureklide tatli tatli kasinirdi cahillik iste bakmamisim bile komple catlamis durumdaydi. Yani dikkat edersen yaa hic catlamazsin yada catlagi en az seviyede tutabilirsin. Benim avantajim cildimin yagli bi yapiya da sahip olmasi. Bu yuzden esneklik payi var galiba
Bitir bitir bende akillandim guresci gibi yaglaniyorum valla hindistan cevizi yagi benimde bitti tatli bademe gecis yapicam yeniden.Aynen canım sen yazmistn zaten ben kalcalarada çalıştımakşamları yatarken sürüp yatıyorm cildim aşırı kurudur 2 şişe bitti bitane daha biter heralde
Cok tatlı olmuşsun canım ben hala 7 kilodayım şeker diyeti yüzünden yarın kızımı görmeye git cem o büyümüştür inşallahEki Görüntüle 2256030 evett kizlar an itibariyleee 65i gormus durumdayizzzz takriben 13 kilo almisim sonum hayrolsun insallahhh
Buyumustur elbet canim diyet sana verilen bisey bebegin beslenmesini etkilemez. Hayirli haberlerle gel insallahhhhCok tatlı olmuşsun canım ben hala 7 kilodayım şeker diyeti yüzünden yarın kızımı görmeye git cem o büyümüştür inşallah
Benim göbeğim çok komik, alt taraf çok şişkin üst taraf ayrı bir alem, bi de yayılmaya başladı top gibi değil yaniSagol canim darisi sana diyim o zaman
Herkesin gobus yapisi bir degil canim belki seninki yaygin olacaktir. Kiz olunca genelde yayilir derler.Benim göbeğim çok komik, alt taraf çok şişkin üst taraf ayrı bir alem, bi de yayılmaya başladı top gibi değil yaniinşallah ilerleyen haftalarda top gibi göbüşüm olur benim de
Nasip artık napalım hamile kalabildim ya çok şükürHerkesin gobus yapisi bir degil canim belki seninki yaygin olacaktir. Kiz olunca genelde yayilir derler.
Oyy maşallah ne güzel olmuşsunEki Görüntüle 2256030 evett kizlar an itibariyleee 65i gormus durumdayizzzz takriben 13 kilo almisim sonum hayrolsun insallahhh
selam cnaim bnde vitamin iciyorum icindede var ama ayricada magnezyum iciyorum suda eriyen ayni sanirm bu dedignle 2 tup seklnde dimi. Benim sigortam karsiladi ozel oldgu icnmi acaba onu bilemedim bak smdiKızlar doktorun yazdığı magnezyum 70 TL ve devlet karşılanıyor içinde 20 suda çözülen tablet var günde bir yazmış 20 gün gidecek yani sizinkiler kaç TL bana pahalı geldiOrkide_sever canım senin ilaç hangisiydi bide ne kadar fiyati.
Yok canım tylot gibi toz icerikli suda eriyen benzer sanırm devlet karsilamiyoms özelde yok mecbur alıyoruz yatmadan içip yatıcam ağrını keser hemen dedi eczacı.selam cnaim bnde vitamin iciyorum icindede var ama ayricada magnezyum iciyorum suda eriyen ayni sanirm bu dedignle 2 tup seklnde dimi. Benim sigortam karsiladi ozel oldgu icnmi acaba onu bilemedim bak smdiiyi geldi bana hergn bitane iciyorum
Biz napacz kuzum ya benim gobus de asiri buyudu bisi olmuyoSagol canim belirginlesmek ne goze goze batiyorrrr. Cabuk yorulur oldum eskisi gibi bi anda temizlik falan yapamiyorum artik
Ozaman farkli seninki canim benim 30 taneyms bu arada haberim yoktu foto ekledim bunu karsilamsti. Digeride vitamin icerigi. muadil bisi vardir bnce verebilecegi ya daha zmaan var hergn iciceksn soncta haklisin canim. Drun dedigi omega 3 yoktu benmde piyasada sordm bska onerdi illaki bnzer icerkli bisiler oluyor. Birde netten siparis verebilrsn karsilamiyorsa da eczaneler pahali satiyoYok canım tylot gibi toz icerikli suda eriyen benzer sanırm devlet karsilamiyoms özelde yok mecbur alıyoruz yatmadan içip yatıcam ağrını keser hemen dedi eczacı.
Dediğin gibi mutlaka muadili vardr onu alirim canım benimde 5 e çıktı bunla bebekler sağlıkla gelsinde içeriz biz annislerOzaman farkli seninki canim benim 30 taneyms bu arada haberim yoktu foto ekledim bunu karsilamsti. Digeride vitamin icerigi. muadil bisi vardir bnce verebilecegi ya daha zmaan var hergn iciceksn soncta haklisin canim. Drun dedigi omega 3 yoktu benmde piyasada sordm bska onerdi illaki bnzer icerkli bisiler oluyor. Birde netten siparis verebilrsn karsilamiyorsa da eczaneler pahali satiyoGnde 6 ilac oldu benmde hic sevmem icmeyi hersy bebisler icin napalim
Maşallah canım, göbüş baya belirginleşmiş.Eki Görüntüle 2256030 evett kizlar an itibariyleee 65i gormus durumdayizzzz takriben 13 kilo almisim sonum hayrolsun insallahhh
Ayrintili vaktin yaklasmis o zaman kesin soyler doktor canim uzulmeNasip artık napalım hamile kalabildim ya çok şükürbizim cinsiyet hala belli olmadı göstermiyor kerata
Oyy maşallah ne güzel olmuşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?