Catlak maalesef yapisal diyolar ama soyle bisey var ben karnima oglumda tatli badem yagi kullandim ve hic catlamadi fakat son zamanlarim asil sisilen zaman. Bizim kisa denk geldigi icin kalcalarim aklima gelmemisti surmedim hic sureklide tatli tatli kasinirdi cahillik iste bakmamisim bile komple catlamis durumdaydi. Yani dikkat edersen yaa hic catlamazsin yada catlagi en az seviyede tutabilirsin. Benim avantajim cildimin yagli bi yapiya da sahip olmasi. Bu yuzden esneklik payi var galiba

Aynen canım sen yazmistn zaten ben kalcalarada çalıştım akşamları yatarken sürüp yatıyorm cildim aşırı kurudur 2 şişe bitti bitane daha biter heralde

Aynen canım sen yazmistn zaten ben kalcalarada çalıştım akşamları yatarken sürüp yatıyorm cildim aşırı kurudur 2 şişe bitti bitane daha biter heralde
Bitir bitir bende akillandim guresci gibi yaglaniyorum valla hindistan cevizi yagi benimde bitti tatli bademe gecis yapicam yeniden.

Benim göbeğim çok komik, alt taraf çok şişkin üst taraf ayrı bir alem, bi de yayılmaya başladı top gibi değil yani inşallah ilerleyen haftalarda top gibi göbüşüm olur benim de
Herkesin gobus yapisi bir degil canim belki seninki yaygin olacaktir. Kiz olunca genelde yayilir derler.

selam cnaim bnde vitamin iciyorum icindede var ama ayricada magnezyum iciyorum suda eriyen ayni sanirm bu dedignle 2 tup seklnde dimi. Benim sigortam karsiladi ozel oldgu icnmi acaba onu bilemedim bak smdi iyi geldi bana hergn bitane iciyorum

selam cnaim bnde vitamin iciyorum icindede var ama ayricada magnezyum iciyorum suda eriyen ayni sanirm bu dedignle 2 tup seklnde dimi. Benim sigortam karsiladi ozel oldgu icnmi acaba onu bilemedim bak smdi iyi geldi bana hergn bitane iciyorum
Yok canım tylot gibi toz icerikli suda eriyen benzer sanırm devlet karsilamiyoms özelde yok mecbur alıyoruz yatmadan içip yatıcam ağrını keser hemen dedi eczacı.

Sagol canim belirginlesmek ne goze goze batiyorrrr. Cabuk yorulur oldum eskisi gibi bi anda temizlik falan yapamiyorum artik
Biz napacz kuzum ya benim gobus de asiri buyudu bisi olmuyo one dogru gitti cok benimde. Vucudumu cok etkilemedi ama karnim buyudu bi haftada bile farkediyor daha 3 ayimz vr nerdyse☺

Yok canım tylot gibi toz icerikli suda eriyen benzer sanırm devlet karsilamiyoms özelde yok mecbur alıyoruz yatmadan içip yatıcam ağrını keser hemen dedi eczacı.
Ozaman farkli seninki canim benim 30 taneyms bu arada haberim yoktu foto ekledim bunu karsilamsti. Digeride vitamin icerigi. muadil bisi vardir bnce verebilecegi ya daha zmaan var hergn iciceksn soncta haklisin canim. Drun dedigi omega 3 yoktu benmde piyasada sordm bska onerdi illaki bnzer icerkli bisiler oluyor. Birde netten siparis verebilrsn karsilamiyorsa da eczaneler pahali satiyoGnde 6 ilac oldu benmde hic sevmem icmeyi hersy bebisler icin napalim

Eklentiler

• 20190408_210859.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 30
  • 20190408_210913.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 28
Dediğin gibi mutlaka muadili vardr onu alirim canım benimde 5 e çıktı bunla bebekler sağlıkla gelsinde içeriz biz annisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…