Biz napacz kuzum ya benim gobus de asiri buyudu bisi olmuyo one dogru gitti cok benimde. Vucudumu cok etkilemedi ama karnim buyudu bi haftada bile farkediyor daha 3 ayimz vr nerdyse☺
Ayy evet yaa neyse ki benim 3 ayim yoktur ona eminim 2 ay falan anca iste . Ablamlara attim fuze gibi olmussun dediler. Onu ayri arkasi ayri buyudu

Ayy evet yaa neyse ki benim 3 ayim yoktur ona eminim 2 ay falan anca iste . Ablamlara attim fuze gibi olmussun dediler. Onu ayri arkasi ayri buyudu
Son ayi dusinemiyorm sisknlkde olcak bide merak ediyorm bizleri 35 dogsa 2 buck ay zatn ki erken dogmasnlar ins zmaanlarini tamamalyp saglkla gelsnler

Günaydın kızlar bugun kontrole gittim kızımı gördüm rahimde biraz kasılma varmış onun içinde bol bol su içip dinlenmem gerekiyormuş insallahh bi sorun çıkarmaz şu kasılma onun disında hersey yolunda çok şükür dün gece ilk defa net bi sekılde bebeğimin hareketlerini hissettim çok heyecanlandım çok güzeldi hastahanede beklerken birden gözüm karardı bütün vücudumu birden ateş bastı doktor a söyledim gebelıkte bazı kalp sorunları olabilıyormus o yüzden olmuş olabilir Dedi kardiyoloji ye görün Dedi böyle birsey yasayan oldu mu aranızda

Geçmiş olsun canım. Artık için rahatlayabilir bebeğin hareketlerini hissedince inan daha rahatlıyorsun artık bişeymi oldu korkusu eskisi kadar olmuyor. Benim çarpıntım nefes darlığım oluyordu demir depoma baktırdık düşük çıkınca serumla takviye yapıldı. Eskisi kadar olmasada oluyor arada. Birde tansiyon düşüklüğğnde oluyor bebeğin kan dolaşımı bize katıldığı için kalp tolere etmeye çalışıyor artan kan volümünü.

Arkadaslar günaydin bugun doktora geldim.27+3 görünüyor 1150gr .dedi.noral günüyle uyumlu dedi.karnin disardan kucuk duruyor bu da belki bebegin kucuk dogacagi anlamina gelebilir dedi.ama ikili üçlü test yaptirdiysan detayli ulyrasonda da sorun yoksa sikinti yok dedi.bu doktora ilk defa geldim.bebek kucuk dogarsa sinopta dogru duzgun cocuk doktoru yok.premature var mi bilmiyorum.bafraya gidecektim simdi iyice tedirgin oldum.ben samsuna gideyim bari napiyim kizlar kafam allka bullak oldu

Canim bebegin kucuk olmasi baska bisey premature baska bisey. Minyon bi bebisin olabilir bu demek degil ki erken dogacak o yuzden kucuk olacak. Doktor biraz bos konusmus sanki. Ama sen yinede orda ki her hastaneyi arayip yenidogan yogun bakimlari hakkinda bilgi al icin rahat etsin. Masallah bebegin gunuyle uyumlu zaten takilma bu denli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…