Gecmis olsun canim dinlen bol bol. Benimde nefes darligim cok olmustu nefes testi vs. Yaptirdim bi sorun cikmadi ordaki doktorunda ikizleri olmus esimden biliyorum normal bir durum genisleyen rahim yuzunden fazla kan hacminden olur falan dedi.

Canım prenatüre olacağı anlamına gelmez ki bu. Karın büyüklüğüne bakıp bebek küçük olur diyeni de ilk defa duydum. İkiz olmasına rağmen yok benim karnım. O zaman benimkiler ne
Olacak. Kilosu gelişimi gayet iyi maşallah bebeğinin

Cnm benim kalcalarim falan genis 72 kilo hamile kaldim suan 79 oldum kilo alsamdabenim vucuduma yayiliyo zaten.doktor farkli gordu anlamadim

Cnm benim kalcalarim falan genis 72 kilo hamile kaldim suan 79 oldum kilo alsamdabenim vucuduma yayiliyo zaten.doktor farkli gordu anlamadim
Bende 73 kiloyla hamile kaldım canım az değil yani. 1,5 kilo kadar almış görünüyorum şu an. Ben bittim o drun dediğine göre

Kilosu gayet iyi bebişin haftasına göre neden öyle düşünüyorsun ki birde doktorlar hep tam tersini söylüyor karın şekline bakarak çocuk küçük büyük demek çok yanlış diye

Kilosu gayet iyi bebişin haftasına göre neden öyle düşünüyorsun ki birde doktorlar hep tam tersini söylüyor karın şekline bakarak çocuk küçük büyük demek çok yanlış diye
Doktor biraz bos konustu sanirim ya zaten evhamliyiz bide bunlar olunca iyice kafam karisiyo.biraz rahatlafim sayenizde

çok geçmiş olsun canım, bende oglumda kasılmalar yaşamıştım ama 30 dan sonraydı. İnşallah saglıkla kucağına alırsın :)
Maşallah canım, doktor saçmalamış. Bir tanıdık abla, dışardan hamile demessin ama bebegi 3.850 gr dogdu. Annenin kilosu ile bebegin kilosunun ne alakası var

Bebeğin kilosu normal canım neden küçük doğacak kanısına vardı ki doktorun heleki karnın küçük bebek küçük doğabilir saçmalığı Kaan kocatepenin bununla ilgili bı videosu vardı anne karnı büyüklüğü ile ilgili izle istersen için rahat etsin en azndan 2500 ve 3500 doğuyor dünya genelindeki bebeklerin %90 normal Aralık'ta bu herhangi bi Saglik sıkıntısı yok bebeğin arkadaşımın bebeği 2700 doğdu karnı koca bı dünya kadardı doktora takılma sen neler neler diyolar

Canım 58 le kaldım hamile 68 oldum genel yayıldı kilom almamış gibiyim bebeğin boyu uzun kilosu normal gidiyor mesela doktor minyon bı bebiş olacak dedi halası da öyle mesela napalm anası dururken halaya benzeyecek benimki

Cnm slm senin en son boy kilo nezaman ölçüldü kaç çıktı?

İnsallah canım benim hamileligin basından beri var kasılma malesef insallah bi sorun çıkmaz

Kızlar simdi kan sonucunu ogrenmek icin tekrar doktorun yanina gittik.bu sadece bi gözlem demesinmi kisiden kisiye degisir belki normal bi bebek olur belli olmazayy neler yazdim kafamdan.sanirim doktor biraz boşboğaz ben de fazla hassasım.psikolojim o kadar degistiki size anlatamam

Merhaba kizlar bi derdim vaaarrrr akil verinnn. Karnimi kapatinca atletimle kasinmaya basliyor ve asla durmuyor tirnaklayarak asla karnimi kasima huyum yok parmak uclarimla kiyafet ustunden ovalarim kasintisi gecsin diye ama sanki kasindikca kasiniyor deli etti bugun beni evde karnimi acip geziyorum artik o zaman rahat ediyorum. Sizce nedendir. Surekli elimde yag var nemlendiriyorum catlak belirtisi de yok. Kiyafet alerjisi desem sadece karnim da var bu kasinti. Sizce neden ola kiii

Benim göbeğim birden büyüyünce olmuştu canım, belki göbüş büyüyordur

Canim alerji dedim ama dediğin gibi neden sadece karnında o zaman seninkiler bence atağa geçti büyüyolar geriliyor karnın sur yağını her gün mutlaka.

Eki Görüntüle 2256523 kipkirmizi civil civil olmus karnim canim yaa. ( gobusumun ustunde ki 3 iz piercing deligiydi) gecmezse kirmizilik aksama doktora gidicem.
Cnm geçmezse git muhakkak gebelikte enzimlerde fln yükselme olunca aşırı kaşıntı olabiliyor diye duymuştum allah korusun öyle bişi yoktur olsa heryerin kaşınır ama sen yinede doktoruna görün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…