- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Gecmis olsun canim dinlen bol bol. Benimde nefes darligim cok olmustu nefes testi vs. Yaptirdim bi sorun cikmadi ordaki doktorunda ikizleri olmus esimden biliyorum normal bir durum genisleyen rahim yuzunden fazla kan hacminden olur falan dedi.Günaydın kızlar bugun kontrole gittim kızımı gördüm rahimde biraz kasılma varmış onun içinde bol bol su içip dinlenmem gerekiyormuş insallahh bi sorun çıkarmaz şu kasılma onun disında hersey yolunda çok şükür dün gece ilk defa net bi sekılde bebeğimin hareketlerini hissettim çok heyecanlandım çok güzeldi hastahanede beklerken birden gözüm karardı bütün vücudumu birden ateş bastı doktor a söyledim gebelıkte bazı kalp sorunları olabilıyormus o yüzden olmuş olabilir Dedi kardiyoloji ye görün Dedi böyle birsey yasayan oldu mu aranızda
Canım prenatüre olacağı anlamına gelmez ki bu. Karın büyüklüğüne bakıp bebek küçük olur diyeni de ilk defa duydum. İkiz olmasına rağmen yok benim karnım. O zaman benimkiler neArkadaslar günaydin bugun doktora geldim.27+3 görünüyor 1150gr .dedi.noral günüyle uyumlu dedi.karnin disardan kucuk duruyor bu da belki bebegin kucuk dogacagi anlamina gelebilir dedi.ama ikili üçlü test yaptirdiysan detayli ulyrasonda da sorun yoksa sikinti yok dedi.bu doktora ilk defa geldim.bebek kucuk dogarsa sinopta dogru duzgun cocuk doktoru yok.premature var mi bilmiyorum.bafraya gidecektim simdi iyice tedirgin oldum.ben samsuna gideyim bari napiyim kizlar kafam allka bullak oldu
Cnm benim kalcalarim falan genis 72 kilo hamile kaldim suan 79 oldum kilo alsamdabenim vucuduma yayiliyo zaten.doktor farkli gordu anlamadimCanım prenatüre olacağı anlamına gelmez ki bu. Karın büyüklüğüne bakıp bebek küçük olur diyeni de ilk defa duydum. İkiz olmasına rağmen yok benim karnım. O zaman benimkiler ne
Olacak. Kilosu gelişimi gayet iyi maşallah bebeğinin
Bende 73 kiloyla hamile kaldım canım az değil yani. 1,5 kilo kadar almış görünüyorum şu an. Ben bittim o drun dediğine göreCnm benim kalcalarim falan genis 72 kilo hamile kaldim suan 79 oldum kilo alsamdabenim vucuduma yayiliyo zaten.doktor farkli gordu anlamadim
Kilosu gayet iyi bebişin haftasına göre neden öyle düşünüyorsun ki birde doktorlar hep tam tersini söylüyor karın şekline bakarak çocuk küçük büyük demek çok yanlış diyeArkadaslar günaydin bugun doktora geldim.27+3 görünüyor 1150gr .dedi.noral günüyle uyumlu dedi.karnin disardan kucuk duruyor bu da belki bebegin kucuk dogacagi anlamina gelebilir dedi.ama ikili üçlü test yaptirdiysan detayli ulyrasonda da sorun yoksa sikinti yok dedi.bu doktora ilk defa geldim.bebek kucuk dogarsa sinopta dogru duzgun cocuk doktoru yok.premature var mi bilmiyorum.bafraya gidecektim simdi iyice tedirgin oldum.ben samsuna gideyim bari napiyim kizlar kafam allka bullak oldu
Doktor biraz bos konustu sanirim ya zaten evhamliyiz bide bunlar olunca iyice kafam karisiyo.biraz rahatlafim sayenizdeKilosu gayet iyi bebişin haftasına göre neden öyle düşünüyorsun ki birde doktorlar hep tam tersini söylüyor karın şekline bakarak çocuk küçük büyük demek çok yanlış diye
Bazı doktorlar moral bozmaktan başka işe yaramıyor maalesef karşılarındakinin anne adayı olduğunun farkında değillerDoktor biraz bos konustu sanirim ya zaten evhamliyiz bide bunlar olunca iyice kafam karisiyo.biraz rahatlafim sayenizde
çok geçmiş olsun canım, bende oglumda kasılmalar yaşamıştım ama 30 dan sonraydı. İnşallah saglıkla kucağına alırsın :)Günaydın kızlar bugun kontrole gittim kızımı gördüm rahimde biraz kasılma varmış onun içinde bol bol su içip dinlenmem gerekiyormuş insallahh bi sorun çıkarmaz şu kasılma onun disında hersey yolunda çok şükür dün gece ilk defa net bi sekılde bebeğimin hareketlerini hissettim çok heyecanlandım çok güzeldi hastahanede beklerken birden gözüm karardı bütün vücudumu birden ateş bastı doktor a söyledim gebelıkte bazı kalp sorunları olabilıyormus o yüzden olmuş olabilir Dedi kardiyoloji ye görün Dedi böyle birsey yasayan oldu mu aranızda
Maşallah canım, doktor saçmalamış. Bir tanıdık abla, dışardan hamile demessin ama bebegi 3.850 gr dogdu. Annenin kilosu ile bebegin kilosunun ne alakası varArkadaslar günaydin bugun doktora geldim.27+3 görünüyor 1150gr .dedi.noral günüyle uyumlu dedi.karnin disardan kucuk duruyor bu da belki bebegin kucuk dogacagi anlamina gelebilir dedi.ama ikili üçlü test yaptirdiysan detayli ulyrasonda da sorun yoksa sikinti yok dedi.bu doktora ilk defa geldim.bebek kucuk dogarsa sinopta dogru duzgun cocuk doktoru yok.premature var mi bilmiyorum.bafraya gidecektim simdi iyice tedirgin oldum.ben samsuna gideyim bari napiyim kizlar kafam allka bullak oldu
Bebeğin kilosu normal canım neden küçük doğacak kanısına vardı ki doktorun heleki karnın küçük bebek küçük doğabilir saçmalığı Kaan kocatepenin bununla ilgili bı videosu vardı anne karnı büyüklüğü ile ilgili izle istersen için rahat etsin en azndan 2500 ve 3500 doğuyor dünya genelindeki bebeklerin %90 normal Aralık'ta bu herhangi bi Saglik sıkıntısı yok bebeğin arkadaşımın bebeği 2700 doğdu karnı koca bı dünya kadardı doktora takılma sen neler neler diyolarArkadaslar günaydin bugun doktora geldim.27+3 görünüyor 1150gr .dedi.noral günüyle uyumlu dedi.karnin disardan kucuk duruyor bu da belki bebegin kucuk dogacagi anlamina gelebilir dedi.ama ikili üçlü test yaptirdiysan detayli ulyrasonda da sorun yoksa sikinti yok dedi.bu doktora ilk defa geldim.bebek kucuk dogarsa sinopta dogru duzgun cocuk doktoru yok.premature var mi bilmiyorum.bafraya gidecektim simdi iyice tedirgin oldum.ben samsuna gideyim bari napiyim kizlar kafam allka bullak oldu
Canım 58 le kaldım hamile 68 oldum genel yayıldı kilom almamış gibiyim bebeğin boyu uzun kilosu normal gidiyor mesela doktor minyon bı bebiş olacak dedi halası da öyle mesela napalm anası dururken halaya benzeyecek benimkiCnm benim kalcalarim falan genis 72 kilo hamile kaldim suan 79 oldum kilo alsamdabenim vucuduma yayiliyo zaten.doktor farkli gordu anlamadim
Cnm slm senin en son boy kilo nezaman ölçüldü kaç çıktı?Canım 58 le kaldım hamile 68 oldum genel yayıldı kilom almamış gibiyim bebeğin boyu uzun kilosu normal gidiyor mesela doktor minyon bı bebiş olacak dedi halası da öyle mesela napalm anası dururken halaya benzeyecek benimki
İnsallah canım benim hamileligin basından beri var kasılma malesef insallah bi sorun çıkmazçok geçmiş olsun canım, bende oglumda kasılmalar yaşamıştım ama 30 dan sonraydı. İnşallah saglıkla kucağına alırsın :)
Maşallah canım, doktor saçmalamış. Bir tanıdık abla, dışardan hamile demessin ama bebegi 3.850 gr dogdu. Annenin kilosu ile bebegin kilosunun ne alakası var
Cumartesi ölçüldü boy 37 cm kilo 1000 çıktıCnm slm senin en son boy kilo nezaman ölçüldü kaç çıktı?
Benim göbeğim birden büyüyünce olmuştu canım, belki göbüş büyüyordurMerhaba kizlar bi derdim vaaarrrr akil verinnn. Karnimi kapatinca atletimle kasinmaya basliyor ve asla durmuyor tirnaklayarak asla karnimi kasima huyum yok parmak uclarimla kiyafet ustunden ovalarim kasintisi gecsin diye ama sanki kasindikca kasiniyor deli etti bugun beni evde karnimi acip geziyorum artik o zaman rahat ediyorum. Sizce nedendir. Surekli elimde yag var nemlendiriyorum catlak belirtisi de yok. Kiyafet alerjisi desem sadece karnim da var bu kasinti. Sizce neden ola kiii
Benim göbeğim birden büyüyünce olmuştu canım, belki göbüş büyüyordur
Canim alerji dedim ama dediğin gibi neden sadece karnında o zaman seninkiler bence atağa geçti büyüyolarMerhaba kizlar bi derdim vaaarrrr akil verinnn. Karnimi kapatinca atletimle kasinmaya basliyor ve asla durmuyor tirnaklayarak asla karnimi kasima huyum yok parmak uclarimla kiyafet ustunden ovalarim kasintisi gecsin diye ama sanki kasindikca kasiniyor deli etti bugun beni evde karnimi acip geziyorum artik o zaman rahat ediyorum. Sizce nedendir. Surekli elimde yag var nemlendiriyorum catlak belirtisi de yok. Kiyafet alerjisi desem sadece karnim da var bu kasinti. Sizce neden ola kiii
Cnm geçmezse git muhakkak gebelikte enzimlerde fln yükselme olunca aşırı kaşıntı olabiliyor diye duymuştum allah korusun öyle bişi yoktur olsa heryerin kaşınır ama sen yinede doktoruna görünEki Görüntüle 2256523 kipkirmizi civil civil olmus karnim canim yaa. ( gobusumun ustunde ki 3 iz piercing deligiydi) gecmezse kirmizilik aksama doktora gidicem.
Canım sanki alerji kızarigi gibi ya bilemedm gecmezse git bı doktora mutlaka biz kullanıyoruz ama belki tepki veriyor vücut.Eki Görüntüle 2256523 kipkirmizi civil civil olmus karnim canim yaa. ( gobusumun ustunde ki 3 iz piercing deligiydi) gecmezse kirmizilik aksama doktora gidicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?