- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Kiz her gun degil ne zaman otursam elimde yag karnimi ovalarken tv izlerim eksikde etmiyorum ama bilemedim deli ediyo kapatincaCanim alerji dedim ama dediğin gibi neden sadece karnında o zaman seninkiler bence atağa geçti büyüyolargeriliyor karnın sur yağını her gün mutlaka.
Sagol canim gecmezse mutlaka gidicemCnm geçmezse git muhakkak gebelikte enzimlerde fln yükselme olunca aşırı kaşıntı olabiliyor diye duymuştum allah korusun öyle bişi yoktur olsa heryerin kaşınır ama sen yinede doktoruna görün
Bugünde dur gecmezse git muhakkak.Kiz her gun degil ne zaman otursam elimde yag karnimi ovalarken tv izlerim eksikde etmiyorum ama bilemedim deli ediyo kapatinca
Ayy gobegim acik geziyorum bi bu kaldiydiBugünde dur gecmezse git muhakkak.
Atletler falan sıkıyor bazen beni o zaman kaşınıyor dediğn gibi benimkinin thsrtleri ile degmeyince rahat ediyor dene sen bıAyy gobegim acik geziyorum bi bu kaldiydisanki kizarikligi azaldi atletide cikardim bol tisort giyicem yapismasin karnima bakalim fark edicek mi
Aynen benimkinin tisortlerinden giydim simdi hos bu gobege tisortun degmemesi mumkun degil ama benimkilerden daha bol daha rahat oldu. Sanki azaldi kizarikligiAtletler falan sıkıyor bazen beni o zaman kaşınıyor dediğn gibi benimkinin thsrtleri ile degmeyince rahat ediyor dene sen bı
Insscanim ozamana eriselim senin icin cok rahat olurAmin canim insallahhh. Saglikli dogsunlar ama en cok istedigim okul kapandiktan sonra dogmalari. Cocugun okulu bitmis olur en azindan
Canim eş tisortu candır.ben surekli evde onun ust kiyafetlerini giyiyorum cogunluklaAynen benimkinin tisortlerinden giydim simdi hos bu gobege tisortun degmemesi mumkun degil ama benimkilerden daha bol daha rahat oldu. Sanki azaldi kizarikligi
Canım ben aynı durumdan muzdaribim. Bir aydır karnım açık geziyorum atlet giymiyorum yada. Eşim bazen neden sürekli açıyorsun çocuklar üşüyecek diyorMerhaba kizlar bi derdim vaaarrrr akil verinnn. Karnimi kapatinca atletimle kasinmaya basliyor ve asla durmuyor tirnaklayarak asla karnimi kasima huyum yok parmak uclarimla kiyafet ustunden ovalarim kasintisi gecsin diye ama sanki kasindikca kasiniyor deli etti bugun beni evde karnimi acip geziyorum artik o zaman rahat ediyorum. Sizce nedendir. Surekli elimde yag var nemlendiriyorum catlak belirtisi de yok. Kiyafet alerjisi desem sadece karnim da var bu kasinti. Sizce neden ola kiii
Karnın gerildikçe kaşıntı yapıyordur. Çatlamaz inşallah, bu onun işaretiAyy gobegim acik geziyorum bi bu kaldiydisanki kizarikligi azaldi atletide cikardim bol tisort giyicem yapismasin karnima bakalim fark edicek mi
Bende aksamdan beri acik geziyorum bi ara markete ciktim a101den kayisi yagi aldim simdilik idare edeyim. Yaa bana karisik aktardan aldigim yag dokundu yada gobusum artik dar giyinmeye gelmiyorCanım ben aynı durumdan muzdaribim. Bir aydır karnım açık geziyorum atlet giymiyorum yada. Eşim bazen neden sürekli açıyorsun çocuklar üşüyecek diyorkaşınıyorda kaşınıyor. Ama çatlak falan yok
Insallah catlamaz canim ama bu sefer umutlu degilim catlamama konusunda karnim 9 aylik gibi oglumda bu kadarken dogurmustum ama bunlarda daha var. Canlari sagolsun catlarsa da ben elimden geldikce nemlendiriyorumKarnın gerildikçe kaşıntı yapıyordur. Çatlamaz inşallah, bu onun işareti
Saglık olsun canım, inşallah çatlamazInsallah catlamaz canim ama bu sefer umutlu degilim catlamama konusunda karnim 9 aylik gibi oglumda bu kadarken dogurmustum ama bunlarda daha var. Canlari sagolsun catlarsa da ben elimden geldikce nemlendiriyorum
1kg ı gördük maşallah kızlar kizim buyuyor çok şükür bugunlereBuyumustur elbet canim diyet sana verilen bisey bebegin beslenmesini etkilemez. Hayirli haberlerle gel insallahhhh
Alerji kizarigina benziyor nemsizlik değil gibi. Ben de alerji hastasiyim rahat uyumaz doktora görün canimEki Görüntüle 2256523 kipkirmizi civil civil olmus karnim canim yaa. ( gobusumun ustunde ki 3 iz piercing deligiydi) gecmezse kirmizilik aksama doktora gidicem.
Oyy nasallah koca kiz olmus annesi. Boyle saglikla devam etsin minnosss.1kg ı gördük maşallah kızlar kizim buyuyor çok şükür bugunlere
Alerji kizarigina benziyor nemsizlik değil gibi. Ben de alerji hastasiyim rahat uyumaz doktora görün canim
Mikrobunu kirmak icin once kaynat canim kullandiktan sonra detarjani kullanirsin. Bence erken degil yavas yavas diz kiyafetlerini tozlanmasin diye ustlerini ort amaKızlar bu biberon emzik fln sadece suda kaynatarak mı yapıcaz ilk temizliğini yoksa deterjan fln kullancakmıyız bide odasını hazırlayıp kıyafetlerini fln bugünlerde hazırlamayı düşünüyorum ütü vs erken mi olur sizce yoksa ?
Dolap fln sipariş ettim onun içine yerleştireyim diyorum bide hastane çantasını da toplamalımıyım ? Onları sonra tekrar ütülemek gerekirmiMikrobunu kirmak icin once kaynat canim kullandiktan sonra detarjani kullanirsin. Bence erken degil yavas yavas diz kiyafetlerini tozlanmasin diye ustlerini ort ama
Acele etme daha ama esyalari hazirsa yika utule cantasini da hazirla canim. Yalniz not al ne koyduysan bi daha dokup o mu vardi bu mu vardi demezsin.Dolap fln sipariş ettim onun içine yerleştireyim diyorum bide hastane çantasını da toplamalımıyım ? Onları sonra tekrar ütülemek gerekirmi
Ben sıkı atlet giyince oluyor böyle onu fark ettim canım.Bende aksamdan beri acik geziyorum bi ara markete ciktim a101den kayisi yagi aldim simdilik idare edeyim. Yaa bana karisik aktardan aldigim yag dokundu yada gobusum artik dar giyinmeye gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?