Canim alerji dedim ama dediğin gibi neden sadece karnında o zaman seninkiler bence atağa geçti büyüyolar geriliyor karnın sur yağını her gün mutlaka.
Kiz her gun degil ne zaman otursam elimde yag karnimi ovalarken tv izlerim eksikde etmiyorum ama bilemedim deli ediyo kapatinca

Atletler falan sıkıyor bazen beni o zaman kaşınıyor dediğn gibi benimkinin thsrtleri ile degmeyince rahat ediyor dene sen bı
Aynen benimkinin tisortlerinden giydim simdi hos bu gobege tisortun degmemesi mumkun degil ama benimkilerden daha bol daha rahat oldu. Sanki azaldi kizarikligi

Canım ben aynı durumdan muzdaribim. Bir aydır karnım açık geziyorum atlet giymiyorum yada. Eşim bazen neden sürekli açıyorsun çocuklar üşüyecek diyor kaşınıyorda kaşınıyor. Ama çatlak falan yok

Bende aksamdan beri acik geziyorum bi ara markete ciktim a101den kayisi yagi aldim simdilik idare edeyim. Yaa bana karisik aktardan aldigim yag dokundu yada gobusum artik dar giyinmeye gelmiyor

Karnın gerildikçe kaşıntı yapıyordur. Çatlamaz inşallah, bu onun işareti
Insallah catlamaz canim ama bu sefer umutlu degilim catlamama konusunda karnim 9 aylik gibi oglumda bu kadarken dogurmustum ama bunlarda daha var. Canlari sagolsun catlarsa da ben elimden geldikce nemlendiriyorum

Buyumustur elbet canim diyet sana verilen bisey bebegin beslenmesini etkilemez. Hayirli haberlerle gel insallahhhh
1kg ı gördük maşallah kızlar kizim buyuyor çok şükür bugunlere
Eki Görüntüle 2256523 kipkirmizi civil civil olmus karnim canim yaa. ( gobusumun ustunde ki 3 iz piercing deligiydi) gecmezse kirmizilik aksama doktora gidicem.
Alerji kizarigina benziyor nemsizlik değil gibi. Ben de alerji hastasiyim rahat uyumaz doktora görün canim

Kızlar bu biberon emzik fln sadece suda kaynatarak mı yapıcaz ilk temizliğini yoksa deterjan fln kullancakmıyız bide odasını hazırlayıp kıyafetlerini fln bugünlerde hazırlamayı düşünüyorum ütü vs erken mi olur sizce yoksa ?

1kg ı gördük maşallah kızlar kizim buyuyor çok şükür bugunlere

Alerji kizarigina benziyor nemsizlik değil gibi. Ben de alerji hastasiyim rahat uyumaz doktora görün canim
Oyy nasallah koca kiz olmus annesi. Boyle saglikla devam etsin minnosss.
Surdugum yag veya atlet yapti canim karnimi acip geziyorum gecti bile kizariklik kasinti

Mikrobunu kirmak icin once kaynat canim kullandiktan sonra detarjani kullanirsin. Bence erken degil yavas yavas diz kiyafetlerini tozlanmasin diye ustlerini ort ama

Mikrobunu kirmak icin once kaynat canim kullandiktan sonra detarjani kullanirsin. Bence erken degil yavas yavas diz kiyafetlerini tozlanmasin diye ustlerini ort ama
Dolap fln sipariş ettim onun içine yerleştireyim diyorum bide hastane çantasını da toplamalımıyım ? Onları sonra tekrar ütülemek gerekirmi

Dolap fln sipariş ettim onun içine yerleştireyim diyorum bide hastane çantasını da toplamalımıyım ? Onları sonra tekrar ütülemek gerekirmi
Acele etme daha ama esyalari hazirsa yika utule cantasini da hazirla canim. Yalniz not al ne koyduysan bi daha dokup o mu vardi bu mu vardi demezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…