ilk kullanacagın için kaynat, steril olsun.Kızlar bu biberon emzik fln sadece suda kaynatarak mı yapıcaz ilk temizliğini yoksa deterjan fln kullancakmıyız bide odasını hazırlayıp kıyafetlerini fln bugünlerde hazırlamayı düşünüyorum ütü vs erken mi olur sizce yoksa ?
hastane çantasını bende hazırlamadım daha. Bi ara onu da hazırlamam gerekiyor :)Dolap fln sipariş ettim onun içine yerleştireyim diyorum bide hastane çantasını da toplamalımıyım ? Onları sonra tekrar ütülemek gerekirmi
Günaydın canım benimki en son karnıbahardiGunaydin kizlarrrrprimadan baktim da benim minnoslar kabak kadar olmus sizinkiler hangi sebze meyve acaba?
Günaydın canım benimki bal kabağı büyüklüğündeyms şuan
Hayirli haberlerle gel canim. Artik yavas yavas baslarsin alisveriseGünnayydıınn annişler
Bize bugğn doktor günü 2. Haftamız doldu çok heyecanlıyım
Ben daha hiçbirşey almadım bebişime
Maşallah canım alınır herşey 2 günlük iş güzel haberlerle gel inşallahGünnayydıınn annişler
Bize bugğn doktor günü 2. Haftamız doldu çok heyecanlıyım
Ben daha hiçbirşey almadım bebişime
E bebekte var canım patikli patiksiz prematüre içinde vardi mağazada gördum gerçi ben.Günaydın kızlar. Bende dün akşam mothercare internet sitesinden üçlü prematüre tulum aldım 35 liraydı. Birde 60 liraya 0-1 ay uzun kollu çıt çıtlı badi aldım mothercarein oda ama trendyoldan. Ben şu patikli patiksiz alt olayına takıldım bulamıyorum siz nereden aldınız
Eşim mağazaya baktı üç ay toplamış gelmişE bebekte var canım patikli patiksiz prematüre içinde vardi mağazada gördum gerçi ben.
Eşim mağazaya baktı üç ay toplamış gelmişkocaman. Ne yapayım küçüğü yoktu diyor. Kışa giydiririz artık internet sitesinde yok maalesef göremedim
Ayy hiç sorma senin çocuklar zaten minicik doğacak gibi o kadar büyük kıyafeti ne yapacaksınAy bu adamlar bitmiştr belki bende zibinlarda ilk 3 ay bulamadm kampanya vardı 4 TL idi 5 al 4 öde 6 aylık aldm ama minik baya 3 aylıkken giyer ben bu ay artk kendime çalışıyorm
Canim yaa ben hic premature kiyafet almadimAyy hiç sorma senin çocuklar zaten minicik doğacak gibi o kadar büyük kıyafeti ne yapacaksınben çocukları düşünmekten daha kendime dura gelmedi
Ben yavaştan başladım 30. Haftada çantayı hazirlycm malum ne olur ne olmaz diye şaka maka 10 hafta kaldıAyy hiç sorma senin çocuklar zaten minicik doğacak gibi o kadar büyük kıyafeti ne yapacaksınben çocukları düşünmekten daha kendime dura gelmedi
Canım sen bir an önce iste de göndersin. Bende bir kaç takım alacağım. Arkadaşımın bir buçuk aylık miadında doğmuş bebeğine 0-3 aylık olanlar büyük geliyor daha. O yüzden ikiz olduğunu ve erken doğum riskimi göz önüne alarak prematüre yada 0-1 aylık mantıklı ilk başlar içinCanim yaa ben hic premature kiyafet almadimannem kiyafetleri yollasa da bende ona gore ne alicami bilsem keske
Senin otuza az kalmış canım maşallah şu Nisan ayı hayırla bir bitse bende başlayacağım çanta hazırlamayaBen yavaştan başladım 30. Haftada çantayı hazirlycm malum ne olur ne olmaz diye şaka maka 10 hafta kaldı
Madem bende bi kac takim premature alayim canim ebebekte gormustum takim olarak ufacikti. Rabbim yine de vaktinde saglikli dogmak nasip etsin yavrularimizaaaaCanım sen bir an önce iste de göndersin. Bende bir kaç takım alacağım. Arkadaşımın bir buçuk aylık miadında doğmuş bebeğine 0-3 aylık olanlar büyük geliyor daha. O yüzden ikiz olduğunu ve erken doğum riskimi göz önüne alarak prematüre yada 0-1 aylık mantıklı ilk başlar için
Senin otuza az kalmış canım maşallah şu Nisan ayı hayırla bir bitse bende başlayacağım çanta hazırlamaya
Aminn inşallah canım. Onlar vaktinde gelsin de biz aldığımızla kalalım. Ebebekte kulede ki mağaza da mı gördün eşim Novada da görememişMadem bende bi kac takim premature alayim canim ebebekte gormustum takim olarak ufacikti. Rabbim yine de vaktinde saglikli dogmak nasip etsin yavrularimizaaaa
Evet canim kulede gordum sadece 1 takim gordum ama daha devami varmistir.Aminn inşallah canım. Onlar vaktinde gelsin de biz aldığımızla kalalım. Ebebekte kulede ki mağaza da mı gördün eşim Novada da görememiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?