Sağol canım. Şunları internet sitelerine de koysalar ne güzel olur. Benim çıkma şansım yokEvet canim kulede gordum sadece 1 takim gordum ama daha devami varmistir.
Evet bende baktim yok canim. 2 tane kumas olandan tasima puseti 1 tane canta bakiyorum hic boyle set yapan site gormedim.Sağol canım. Şunları internet sitelerine de koysalar ne güzel olur. Benim çıkma şansım yok
Güzel haberlerle gelin canımGünnayydıınn annişler
Bize bugğn doktor günü 2. Haftamız doldu çok heyecanlıyım
Ben daha hiçbirşey almadım bebişime
Canım bana puset kardeşimden geldi bir tane bir tane de ben ebebekten aldım. 300 liraya düşmüş. Oto koltuğu olarakta kullanılıyor 0-13 kg. Bana gerekli böyle bir şey. Arabayla aşıya vs giderkenEvet bende baktim yok canim. 2 tane kumas olandan tasima puseti 1 tane canta bakiyorum hic boyle set yapan site gormedim.
laiyka canım drun ne dedi
Bebişe maşallah canım, gün geçtikçe büyüyor :) inşallah bu haftaları da sorunsuz atlatacaksın. Nefes darlığı bende de var malesef. Bol istirahatle hallolacak inşallahCanım bebiş iyi 1 kg olmuşuz şükür 10gün önde gidiyoruz suyun normal olsa önde gitmesini önemsemeyeceğim ama suda fazla katı diyete devam dedi. Benim polip artık karından görünür hale gelmiş, büyümüş, bugünde yine lekelenmem olmuştu zaten. Rahim ağzın iyi dedi, 2 haftasonra kontrole çağırdı. Yalnız benim çok nefes darlığım ve çarpıntım oluyor yarın kan ve idrar vereceğim.
Doktor aynı babası dedi
Bebişe maşallah canım, gün geçtikçe büyüyor :) inşallah bu haftaları da sorunsuz atlatacaksın. Nefes darlığı bende de var malesef. Bol istirahatle hallolacak inşallah
Eşin yine yardım etmiyor muBanada 34e kadar ev işi yapma dedi, o nasıl olacaksa
Yok canım hem anlamaz hemde ailenin ilk erkek çocuğu sağolsun kv dahil herkes hala paşam paşam diye çok şımartmışlar bende adamı yontamıyorumEşin yine yardım etmiyor mu
Oyy masallah kuzulara canim. Tek plasentaysa tek yumurta ikizidir diye biliyorum benMerhaba kızlar
Orkide_sever , merhaba canım geçtiğimiz cuma Fuat bey e gittim, annemde girdi yanımda aklındakileri çok soramadamda kısaca şöyle özetleyeyim;11+4 te gittim birisi tam gününde birisi 11+3 görünüyor.tek kese mi çift kese mi diye sordum, bak aralarında zar oluşmuş dedi tek mi çift mi vurgulamadı, dilek hnm tek demişti. Neyse o sıkıntı değil, aralarında zar var ama tek plesantadan besleniyor dedi. Burun ve ense kalınlığına baktı iyi dedi. Kan istemedi. Vicium d3 aldırdı, pakette günde 2 diyor ama ben 1 alıyorum. I mom un omega sınıda alıyorum 1 tane çünkü. Proluton depot u bırak artık vurdurma dedi. 29 Nisan bir sonraki randevum.
Bu cumartesi de Ahmet Başaran a gidicez bakalım.
Kusura bakmayın kızlar özet dedim, epey uzun oldu
Masallah canim 1 kiloyu gormussss. Saglicakla buyusun insallah. Polip konusunda takildim bu yuzden normal doguramican miCanım bebiş iyi 1 kg olmuşuz şükür 10gün önde gidiyoruz suyun normal olsa önde gitmesini önemsemeyeceğim ama suda fazla katı diyete devam dedi. Benim polip artık karından görünür hale gelmiş, büyümüş, bugünde yine lekelenmem olmuştu zaten. Rahim ağzın iyi dedi, 2 haftasonra kontrole çağırdı. Yalnız benim çok nefes darlığım ve çarpıntım oluyor yarın kan ve idrar vereceğim.
Doktor aynı babası dedi
Canım yapma boşver bırak iyice heryer toz içinde kalsın taa ki eşin rahatsız olana kadar yapmaYok canım hem anlamaz hemde ailenin ilk erkek çocuğu sağolsun kv dahil herkes hala paşam paşam diye çok şımartmışlar bende adamı yontamıyorum
Amin canım sağlıkla ilerlesin hepimizin bebişleri, hmm öyle mi ozaman bizimkiler tek yumurta ikizi zaten dilek hnm da demişti.Oyy masallah kuzulara canim. Tek plasentaysa tek yumurta ikizidir diye biliyorum benprolutondan da kurtulmana sevindim insallah bi daha kullanmana gerek kalmaz. Demir ilacini da yakinda baslatir ilaclarini aksatma bebisler boyle saglikla devam etsinnn
Badilerde yenidogan anca magazada bulmstm bnde canim digrleri buyk gelir bizmkilere bnce yenidognda 50 cm yaziyordu aklima gldi yazaym dedmAyy hiç sorma senin çocuklar zaten minicik doğacak gibi o kadar büyük kıyafeti ne yapacaksınben çocukları düşünmekten daha kendime dura gelmedi
Masallah canim guzel haberler saglkla devam etsn demek babaya benziyor kuzucukCanım bebiş iyi 1 kg olmuşuz şükür 10gün önde gidiyoruz suyun normal olsa önde gitmesini önemsemeyeceğim ama suda fazla katı diyete devam dedi. Benim polip artık karından görünür hale gelmiş, büyümüş, bugünde yine lekelenmem olmuştu zaten. Rahim ağzın iyi dedi, 2 haftasonra kontrole çağırdı. Yalnız benim çok nefes darlığım ve çarpıntım oluyor yarın kan ve idrar vereceğim.
Doktor aynı babası dedi
Ev işleri büyük problem canım. Haftasonu eşim yapıyor. Annem vardı bir aya yakındır annem gün gitti teyzemin kızı geldi. O hallediyor. Ha benim düzenim gibi olmasa da Allah razı olsun hepsinden. Maşallah bebişe inşallah sağlıkla doğduğu günleri de görürüzCanım bebiş iyi 1 kg olmuşuz şükür 10gün önde gidiyoruz suyun normal olsa önde gitmesini önemsemeyeceğim ama suda fazla katı diyete devam dedi. Benim polip artık karından görünür hale gelmiş, büyümüş, bugünde yine lekelenmem olmuştu zaten. Rahim ağzın iyi dedi, 2 haftasonra kontrole çağırdı. Yalnız benim çok nefes darlığım ve çarpıntım oluyor yarın kan ve idrar vereceğim.
Doktor aynı babası dedi
Badi iyi kötü buldum ama alt bulamadım kuzum ben. Bakalım ebebeğin internet sitesinde var yenidoğan ama daha önce yenidoğan aldığım 0-3 ay geldi güvenemedimBadilerde yenidogan anca magazada bulmstm bnde canim digrleri buyk gelir bizmkilere bnce yenidognda 50 cm yaziyordu aklima gldi yazaym dedmbuyk magazasina gtmstk orda bednler cesitliydi baya hstane cikisinada ordn bkmstm
Ayy tozdan rahatsiz olan erkekte mi varmisCanım yapma boşver bırak iyice heryer toz içinde kalsın taa ki eşin rahatsız olana kadar yapmarahatsız olunca da doktor kesinlikle yapma dedi yapamam ben, sen de yapmıyorsun yardımcı alalım bari de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?