- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Gecti canim gecti cok sukur. Buyuk ihtimal surdugum karisimin icindeki biseye alerji yapti vucudum cunki kayisi cekirdegi yagi aldim bisey yapmadi. Dunden beri esimin tisortuyle de geziyorum bol bol daha rahat olduAmin canım sağlıkla ilerlesin hepimizin bebişleri, hmm öyle mi ozaman bizimkiler tek yumurta ikizi zaten dilek hnm da demişti.İnşallah proluton a gerek kalmaz bir daha bulunamıyor çünkü, bissürü hapla devam bakalım. Senin göbiş nasıl oldu alerji gibi görünen kızarıklık geçti mi, acaba sürdüklerinden mi ki
Tek alt bnde gormedm canim ve almadigimi farkettm suanEv işleri büyük problem canım. Haftasonu eşim yapıyor. Annem vardı bir aya yakındır annem gün gitti teyzemin kızı geldi. O hallediyor. Ha benim düzenim gibi olmasa da Allah razı olsun hepsinden. Maşallah bebişe inşallah sağlıkla doğduğu günleri de görürüz
Badi iyi kötü buldum ama alt bulamadım kuzum ben. Bakalım ebebeğin internet sitesinde var yenidoğan ama daha önce yenidoğan aldığım 0-3 ay geldi güvenemedim
0-3 ler hep büyük canım ya benim minnaklar 3-3.5 civarı doğmazlar diye düşünüyorumTek alt bnde gormedm canim ve almadigimi farkettm suaneminonunnden annem bisoler almsti ama 0 3 du die hatrliyorm cok minik degldi. Dogru soluyosn bide 0 3 desede cm leri farkediyor cognda
Normal doğumaengel değilmiş canım ama bebek önde gitmeye devam ederse şekerimde var işte ozaman normale engelMasallah canim 1 kiloyu gormussss. Saglicakla buyusun insallah. Polip konusunda takildim bu yuzden normal doguramican mi
Haha eşim onada çözüm buldu ablam hergün gelecekmiş evimizi temizleyecekmiş. Ablam kendin evini süpürmüyor kolunda 2 yırtık boynunda fıtık var eniştem süpürür. Kv 2 sokak üstte göya temizlikçi için destek verecekti maddi 1 kere ödedi arkası yok. Ama kv gelse evi süpürmeye kalksa eşim ver ben süpüreyim der.Canım yapma boşver bırak iyice heryer toz içinde kalsın taa ki eşin rahatsız olana kadar yapmarahatsız olunca da doktor kesinlikle yapma dedi yapamam ben, sen de yapmıyorsun yardımcı alalım bari de
Canım diyet yapmadım ben gece 12den sonra yemek yemedim sadeceKizlar seker yuklemesnden once diyet oluyor diyordunuz sanki nasil oluyor orandevu yazarken bilgilendrmediler erken diye heralde. Aramadilar da ctesi test olck sabah ac gidicekmisim yanls bisi yapmaym bare
Allah eşine yardımcı olanlardan razı olsun, eşimde biri al diyor ama onuda hesapladım ayda 380-400e geliyor maddi yük yaniEv işleri büyük problem canım. Haftasonu eşim yapıyor. Annem vardı bir aya yakındır annem gün gitti teyzemin kızı geldi. O hallediyor. Ha benim düzenim gibi olmasa da Allah razı olsun hepsinden. Maşallah bebişe inşallah sağlıkla doğduğu günleri de görürüz
Badi iyi kötü buldum ama alt bulamadım kuzum ben. Bakalım ebebeğin internet sitesinde var yenidoğan ama daha önce yenidoğan aldığım 0-3 ay geldi güvenemedim
Geçen seneki temmuz annelerinde 2750 doğan ikizler vardı inş bebişleriniz kilolu olur cnm0-3 ler hep büyük canım ya benim minnaklar 3-3.5 civarı doğmazlar diye düşünüyorumanaları tek bebekken 2200 doğmuş onlar ne olacak bakalım. Bu ürünleri üretenler az da prematüre bebekleri düşünse çok iyi olacak
Canım yarım gün haftada bir akşam diye bende düşündüm ama çok büyük bir meblağ mümkün değil yani dediğin gibi. İnşallah vakti zamanında sağlıcakla gelir bizimde bebeklerimizNormal doğumaengel değilmiş canım ama bebek önde gitmeye devam ederse şekerimde var işte ozaman normale engel
Haha eşim onada çözüm buldu ablam hergün gelecekmiş evimizi temizleyecekmiş. Ablam kendin evini süpürmüyor kolunda 2 yırtık boynunda fıtık var eniştem süpürür. Kv 2 sokak üstte göya temizlikçi için destek verecekti maddi 1 kere ödedi arkası yok. Ama kv gelse evi süpürmeye kalksa eşim ver ben süpüreyim der.
Canım diyet yapmadım ben gece 12den sonra yemek yemedim sadece
Allah eşine yardımcı olanlardan razı olsun, eşimde biri al diyor ama onuda hesapladım ayda 380-400e geliyor maddi yük yani
Geçen seneki temmuz annelerinde 2750 doğan ikizler vardı inş bebişleriniz kilolu olur cnm
Yok canım hem anlamaz hemde ailenin ilk erkek çocuğu sağolsun kv dahil herkes hala paşam paşam diye çok şımartmışlar bende adamı yontamıyorum
Her yerde tozlar yumak yumak uçuşmaya başlayınca eşim aaa ev biraz kirlendi mi sanki ben bi süpüreyim diyorAyy tozdan rahatsiz olan erkekte mi varmiskim icat etmissss
Her yerde tozlar yumak yumak uçuşmaya başlayınca eşim aaa ev biraz kirlendi mi sanki ben bi süpüreyim diyorben de inatla süpürge yapmıyorum, nolur nolmaz ağır iş yapmamamaya çalışıyorum
Benimki bezi kovayı alır, kendi siler.iyi yine ucusan tozlari fark ediyomus benimkinin yataginda fareler dolassa orali olmaz heralde
İlk aylarda benim halim aynen tozlar ucusmaya başlıyordu eşim ev kirlenmiş ben bı süpüreym barı diyodu 4. Aydan sonra yaptm ben ev işlerini iyi yapiyosnHer yerde tozlar yumak yumak uçuşmaya başlayınca eşim aaa ev biraz kirlendi mi sanki ben bi süpüreyim diyorben de inatla süpürge yapmıyorum, nolur nolmaz ağır iş yapmamamaya çalışıyorum
Ooo süpermiş vallaBenimki bezi kovayı alır, kendi siler.ütüyü de kendi yapar normalde de
Ya eşim normalde titizdir de kendisi yapmak zorunda kalınca üşendiğinden görmezden geliyoriyi yine ucusan tozlari fark ediyomus benimkinin yataginda fareler dolassa orali olmaz heralde
Benim ütümü beğenmiyor kendisi, ne yapalım. Kendisi bilirOoo süpermiş valla
Ya nolur nolmaz, tedbir amaçlı ağır kaldıramıyorum süpürge yapmıyorum vs. Zaten eşim şu ara evde, çalışmıyor o kadar yardımediversin canım napalım hayat müşterekİlk aylarda benim halim aynen tozlar ucusmaya başlıyordu eşim ev kirlenmiş ben bı süpüreym barı diyodu 4. Aydan sonra yaptm ben ev işlerini iyi yapiyosn
Hamile kıyafetleri de çok tatlı yaaKendime bugun defacto dan hamile gömleği aldım. Hiç bir kıyafetim olmuyor malesef
Evet, güzel şeyler varHamile kıyafetleri de çok tatlı yaa
Gunaydinnnn kizlarrrrEvet, güzel şeyler var
İnşaallah bulabilirsin KuzuuGunaydinnnn kizlarrrr
Bizim burda mi bisey bulamiyorum ben hafta sonu gidicem bakalim insallah tamda reyonlarin yenilendigi zamana denk gelirde 1 2 bisey bende alirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?