Gecti canim gecti cok sukur. Buyuk ihtimal surdugum karisimin icindeki biseye alerji yapti vucudum cunki kayisi cekirdegi yagi aldim bisey yapmadi. Dunden beri esimin tisortuyle de geziyorum bol bol daha rahat oldu

Tek alt bnde gormedm canim ve almadigimi farkettm suan eminonunnden annem bisoler almsti ama 0 3 du die hatrliyorm cok minik degldi. Dogru soluyosn bide 0 3 desede cm leri farkediyor cognda

Tek alt bnde gormedm canim ve almadigimi farkettm suan eminonunnden annem bisoler almsti ama 0 3 du die hatrliyorm cok minik degldi. Dogru soluyosn bide 0 3 desede cm leri farkediyor cognda
0-3 ler hep büyük canım ya benim minnaklar 3-3.5 civarı doğmazlar diye düşünüyorum anaları tek bebekken 2200 doğmuş onlar ne olacak bakalım. Bu ürünleri üretenler az da prematüre bebekleri düşünse çok iyi olacak

Masallah canim 1 kiloyu gormussss. Saglicakla buyusun insallah. Polip konusunda takildim bu yuzden normal doguramican mi
Normal doğumaengel değilmiş canım ama bebek önde gitmeye devam ederse şekerimde var işte ozaman normale engel
Canım yapma boşver bırak iyice heryer toz içinde kalsın taa ki eşin rahatsız olana kadar yapma rahatsız olunca da doktor kesinlikle yapma dedi yapamam ben, sen de yapmıyorsun yardımcı alalım bari de
Haha eşim onada çözüm buldu ablam hergün gelecekmiş evimizi temizleyecekmiş. Ablam kendin evini süpürmüyor kolunda 2 yırtık boynunda fıtık var eniştem süpürür. Kv 2 sokak üstte göya temizlikçi için destek verecekti maddi 1 kere ödedi arkası yok. Ama kv gelse evi süpürmeye kalksa eşim ver ben süpüreyim der.
Kizlar seker yuklemesnden once diyet oluyor diyordunuz sanki nasil oluyor o randevu yazarken bilgilendrmediler erken diye heralde. Aramadilar da ctesi test olck sabah ac gidicekmisim yanls bisi yapmaym bare
Canım diyet yapmadım ben gece 12den sonra yemek yemedim sadece
Allah eşine yardımcı olanlardan razı olsun, eşimde biri al diyor ama onuda hesapladım ayda 380-400e geliyor maddi yük yani
Geçen seneki temmuz annelerinde 2750 doğan ikizler vardı inş bebişleriniz kilolu olur cnm

Canım yarım gün haftada bir akşam diye bende düşündüm ama çok büyük bir meblağ mümkün değil yani dediğin gibi. İnşallah vakti zamanında sağlıcakla gelir bizimde bebeklerimiz

Her yerde tozlar yumak yumak uçuşmaya başlayınca eşim aaa ev biraz kirlendi mi sanki ben bi süpüreyim diyor ben de inatla süpürge yapmıyorum, nolur nolmaz ağır iş yapmamamaya çalışıyorum
iyi yine ucusan tozlari fark ediyomus benimkinin yataginda fareler dolassa orali olmaz heralde

Her yerde tozlar yumak yumak uçuşmaya başlayınca eşim aaa ev biraz kirlendi mi sanki ben bi süpüreyim diyor ben de inatla süpürge yapmıyorum, nolur nolmaz ağır iş yapmamamaya çalışıyorum
İlk aylarda benim halim aynen tozlar ucusmaya başlıyordu eşim ev kirlenmiş ben bı süpüreym barı diyodu 4. Aydan sonra yaptm ben ev işlerini iyi yapiyosn

İlk aylarda benim halim aynen tozlar ucusmaya başlıyordu eşim ev kirlenmiş ben bı süpüreym barı diyodu 4. Aydan sonra yaptm ben ev işlerini iyi yapiyosn
Ya nolur nolmaz, tedbir amaçlı ağır kaldıramıyorum süpürge yapmıyorum vs. Zaten eşim şu ara evde, çalışmıyor o kadar yardımediversin canım napalım hayat müşterek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…