Günaydın kızlar
Saglık ocagı 3. İzleniminiz ne zaman? Beni 15 nisan pazartesi çağırdılar
Son izlenimmiş bu arada
Günaydın canım vala ben pazartesi gittim işte daha gitmem heralde toplamda 2 kere gittim bitince kan istediler zaten başka bişey ne istedi ne yaptı ben sormadan yapmıyor zaten devaviti veriyolarmis istedim öyle verdi haberim bile yok verdiklerinden o kadar iletişim yok ebede yani.

Oyy nasallah koca kiz olmus annesi. Boyle saglikla devam etsin minnosss.
Surdugum yag veya atlet yapti canim karnimi acip geziyorum gecti bile kizariklik kasinti
iyi bari ne yaptığını çözmüşsün geçmiş olsun çok :)
Günaydın kızlar
Son izlenimmiş bu arada
günaydın canım ben bu salı gittim 2.doz tetanozu yaptılar bir sonraki doğumdan sonraymış
kan istediler sonuçları sormadım daha gerçi

kızlar dün bu bebiş karnımın neresine geçti anlamadım baya alttan vuruyor ve vurmalar derinden geliyor geziyor heralde benim kız. size de oluyor mu
ben normalde kilot çizgisi üstünde kolları göbek deliğine yakında bacakları hissederdim

Aaa benimde hemsire surekli sorar ilaclarin var mi vereyim der gecende zorla d3 ve demir ilaci verdi bana bulunsun dedi ama benden kan almadilar orasi da ayri.

Sagol canim. Benimkiler bas ayak birbirlerinden ters durduklari icin her yerden darbe yiyorum cok afedersin dedigin gibi aksamlari ozellikle derinden derinden seyime tekmeler yiyorum canimi yakacak kadar vuruyorlar. Artik yerleri dar diye donemezler heralde benimkiler

Kizlar gunaydin
Ben gunde 2 ampul progestan igne oluyorum
3 gündür atesim 38 altina dusmuyor ağzım da kuruluk halsizlik sersemlik var
Doktor protestan yapabilir dedi
Acil e gittiğim doktorda o kadar fazla ateş yapmaz dedi ne yapacağımı şaşırdım
Ateş bebeğe zararlı etkileri varmis varmis aranizda bunları yaşayan

Aynen ya canımı yakmadı ama çok tuhaf hissettim, sizde 2 kişiler benimkine ne oluyorsa keşfe çıktı sanki cadı dolanıyor

daha önce bacağını bir sağa bir sola yatırıyordu da bunu ilk defa yaptı

Günaydın kızlar
Son izlenimmiş bu arada
Seni arayan varmış beni ne arayan var ne soran. Aşı zamanı bile aramadılar. Arada kan vermeye gittiğimde ebe görürse tansiyonun kaç çıkıyor kilon kaç diye soruyor. Kaç zamandır idrar kabı bile yok. Dün doktor difteri tetanoz boğmaca asmde var orda yaptır artık yaptırılıyor dedi bugün sordum aşı takviminde olmadığı in yapamazlarmış. Artık aşı arayacağım piyasada.

Canım dahiliyeye filan da git istersen kan da enfeksiyon var mı diye bakılır bi. Belki idrar yolu enfeksiyonu, boğaz enfeksiyonu vs olabilir

Benim iki haftadır falan baş sağ yukarda ayaklar sok kasign orda içimde yukarı aşağı giderken mesaneye doğru vuruyor derinden içim gidiyor sanki ortaya gelemedi hala tembel yatiyor aynı yerde azck suya doğru gelse yüzünü gorecemm de hanfendi dayanmış bana ihh kimildamiyor 31. Haftada doktor kont var bu sefer değişir diye düşünüyorum

Kizlar kullanir miyim elimde kalir mi emin olamadigim icin ikinci el elektrikli pompa almaya karar verdim ama cokta guvenemiyorum cekis gucleri nasildir diye. Lansinoh mamajo markalari cok var ayarlanabilir kademeliler. Sizce alayim bulunsun mu?

Kizlar kullanir miyim elimde kalir mi emin olamadigim icin ikinci el elektrikli pompa almaya karar verdim ama cokta guvenemiyorum cekis gucleri nasildir diye. Lansinoh mamajo markalari cok var ayarlanabilir kademeliler. Sizce alayim bulunsun mu?
Lansinoh kullanmış arkadaşım çok memnun kalmış. Ben de ihtiyaç olursa mı alsam diye düşünüyorum, ihtiyaç olursa hemen alıp gelebilir eşim.

Valla canım erken olmak ihtimaline göre göz önünde bulundurmalisin sen ablama sordum 4 çocuk annesi hiç birisinde kullanmadm dedi ablam bı emzirma uzmanı kadar güzel bebek emzirir masallah yanımda o olacak doğumda da lazım olursa sen eve geçmeden ben aldıririm dedi yurt dışında falanda yengem doğum yaptı çocuk tutana ve emene kadar biberon vermemislerdi baya bekledi hatta aç çocuk diye diretmisti yengem ben son andada alınabilecek bişey olduğu için şuan almayacagm sanırım arkadasim almamisti 10 gün bebeği kuvezde kaldı gününde doğmasına rağmen hastane enfeksiyonu yüzünden aldı hemen kullandi senin erken olma ihtimali var alabilrisn bu yüzden canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…