Canım o sağlık ocağı da bir garip gerçekten İstanbul’un göbeğinde bu Nasıl iştirSeni arayan varmış beni ne arayan var ne soran. Aşı zamanı bile aramadılar. Arada kan vermeye gittiğimde ebe görürse tansiyonun kaç çıkıyor kilon kaç diye soruyor. Kaç zamandır idrar kabı bile yok. Dün doktor difteri tetanoz boğmaca asmde var orda yaptır artık yaptırılıyor dedi bugün sordum aşı takviminde olmadığı in yapamazlarmış. Artık aşı arayacağım piyasada.
Canım şöyle ki ben çalışacağım için şart alacağım. Çalışmayanlarda bu konuda ikiye bölünmüş durumda kimisi lazım diyor kimisi değil. Bence gerekli olabilir arada sağıp stok yapabilirsin sonra bebeklere verirsinCok sukur canim bizde iyiyiz. Ikinci el elektrikli gogus pompasi bakiyorum. Manuelden daha basit olur diye sizce almalimiyim?
Benim ki anlamaz diye erkenden alayim diyorum ama eminde olamadim biberonsuz olandan bi tane bulunsa miLansinoh kullanmış arkadaşım çok memnun kalmış. Ben de ihtiyaç olursa mı alsam diye düşünüyorum, ihtiyaç olursa hemen alıp gelebilir eşim.
Canim bizde 4 kiz kardesiz simdiye kadar hic pompaya gerek duymamistik. Oglumda cok sukur emmisti fazla kalani 7 liralik ucuzuyla sagiyodum ama bu sefer sartlar ve durumlar degisik oldugu icin emin olamadim yoksa bende cok isterim tabi emzirmek fakat dedigin gibi erken dogma ihtimalini dusunursek gerekecek gibi de. Benimki anlamaz da ne alicagindan yalnizimda o yuzden ben alayimda bulunsun diyorumValla canım erken olmak ihtimaline göre göz önünde bulundurmalisin sen ablama sordum 4 çocuk annesi hiç birisinde kullanmadm dedi ablam bı emzirma uzmanı kadar güzel bebek emzirir masallahyanımda o olacak doğumda da lazım olursa sen eve geçmeden ben aldıririm dedi yurt dışında falanda yengem doğum yaptı çocuk tutana ve emene kadar biberon vermemislerdi baya bekledi hatta aç çocuk diye diretmisti yengem ben son andada alınabilecek bişey olduğu için şuan almayacagm sanırım arkadasim almamisti 10 gün bebeği kuvezde kaldı gününde doğmasına rağmen hastane enfeksiyonu yüzünden aldı hemen kullandi senin erken olma ihtimali var alabilrisn bu yüzden canım.
Evet canim calisanlara sart hemde ikiz pompali olanlar calisanlara daha rahatmis. Ben tek pompali basit bisey dusunuyorum elimin altinda olsun diye. Ektra aparatlari ayri satiliyormus biberon vs. Basligi kaynatilabiliyomus. Tanitimina baktim lansinoh hem uygun hemde cazip geldi kademesi falan fazla basta masaj modu kanallar acilsin diye sonra kademe kademe emme taklidi modlari varmis mantikli geldiCanım o sağlık ocağı da bir garip gerçekten İstanbul’un göbeğinde bu Nasıl iştir
Canım şöyle ki ben çalışacağım için şart alacağım. Çalışmayanlarda bu konuda ikiye bölünmüş durumda kimisi lazım diyor kimisi değil. Bence gerekli olabilir arada sağıp stok yapabilirsin sonra bebeklere verirsin
Aynen canım sen al bence dediğin gibi eşini gondersen çalışan ne verirse onu alacak mağazada o anda anlamaz da zaten ne olur ne olmaz.Canim bizde 4 kiz kardesiz simdiye kadar hic pompaya gerek duymamistik. Oglumda cok sukur emmisti fazla kalani 7 liralik ucuzuyla sagiyodum ama bu sefer sartlar ve durumlar degisik oldugu icin emin olamadim yoksa bende cok isterim tabi emzirmek fakat dedigin gibi erken dogma ihtimalini dusunursek gerekecek gibi de. Benimki anlamaz da ne alicagindan yalnizimda o yuzden ben alayimda bulunsun diyorum
2 haftaya çok değişir merak etme bu haftalarda çok yer değiştiriyormuş yüzünü görürsün inşallah miniğin :)nim iki haftadır falan baş sağ yukarda ayaklar sok kasign orda içimde yukarı aşağı giderken mesaneye doğru vuruyor derinden içim gidiyor sankiortaya gelemedi hala tembel yatiyor aynı yerde azck suya doğru gelse yüzünü gorecemm de hanfendi dayanmış bana ihh kimildamiyor 31. Haftada doktor kont var bu s
ikiz olmasa gerek yok derdim evdesin nasılsa. ama ikiz ya bilmiyorum 2.el al mesala ne olur ne olmaz. çok da masraf etmezsin. gecen benim arkadaşım satmış, tıkır tıkır çalışıyormuş.Kizlar kullanir miyim elimde kalir mi emin olamadigim icin ikinci el elektrikli pompa almaya karar verdim ama cokta guvenemiyorum cekis gucleri nasildir diye. Lansinoh mamajo markalari cok var ayarlanabilir kademeliler. Sizce alayim bulunsun mu?
Ablamla konustum onda varmis ayni sehirde olmayinca bilmiyodum kardesime vermis simdi onu arayip sorucam napmis pompalari bakalim insallah duruyodur2 haftaya çok değişir merak etme bu haftalarda çok yer değiştiriyormuş yüzünü görürsün inşallah miniğin :)
ikiz olmasa gerek yok derdim evdesin nasılsa. ama ikiz ya bilmiyorum 2.el al mesala ne olur ne olmaz. çok da masraf etmezsin. gecen benim arkadaşım satmış, tıkır tıkır çalışıyormuş.
ben mecbur aldım, çalışan olunca. elinde sonunda alacam başında alayım belki lazım olur.
Canım baya iyiymiş. Ben daha hiç incelemedim. Arkadaşım ben sana veririm dedi ödünç ama onunda bebeği var bir yaşında ona da lazım olursa diye tereddütteyimEvet canim calisanlara sart hemde ikiz pompali olanlar calisanlara daha rahatmis. Ben tek pompali basit bisey dusunuyorum elimin altinda olsun diye. Ektra aparatlari ayri satiliyormus biberon vs. Basligi kaynatilabiliyomus. Tanitimina baktim lansinoh hem uygun hemde cazip geldi kademesi falan fazla basta masaj modu kanallar acilsin diye sonra kademe kademe emme taklidi modlari varmis mantikli geldi
Çok tatlı duruyor sallanıyor sanırım değil mi. Ben hiç bakmadım bunlara dahaKizlar bi de bundan almayi dusunuyorum. Oturur ve yatar pozisyon alabiliyor. Yuksekligi ayarlanabiliyor. Sallanma ve sabit durma ozelligi var. Emniyet kemerli basit ve pratik bisey. Bebeklerin biriyle ilgileniyoken digerini buna koyarim diye dusunuyorum. Nasil?
Valla ben bakmaya basladim anca karar veririmCanım baya iyiymiş. Ben daha hiç incelemedim. Arkadaşım ben sana veririm dedi ödünç ama onunda bebeği var bir yaşında ona da lazım olursa diye tereddütteyim
Çok tatlı duruyor sallanıyor sanırım değil mi. Ben hiç bakmadım bunlara daha
Baya iyiymiş bende bakayım hazır çek de veriyorken alırım olmazsa canım. Kırmızı olsun bizim olsunValla ben bakmaya basladim anca karar veririmbaby&plus 6in1 diye yaz canim cok hosuma gitti ebebekte 300tlymis. 15 kiloya kadar tasiyomus. Kurulum videosu falan izledim icime de sindi. Sallaniyo katla kaldir ozelligi var. Yani bir cok sey bir arada ve basit sekilde
0-3 ler hep büyük canım ya benim minnaklar 3-3.5 civarı doğmazlar diye düşünüyorumanaları tek bebekken 2200 doğmuş onlar ne olacak bakalım. Bu ürünleri üretenler az da prematüre bebekleri düşünse çok iyi olacak
Yine aksam aksam canimi skti ailem. Annem kucuk ablama sen gidersin hlya dogurunca demis. Kucuk ablaminda en kucugu 5 yasinda 3 cocugu var bi de tam gorumcesi evlilik arifesinde gun alacaklar. Tahminen de aksilik olmazsa dogumum olan haziran gibi dusunuyolar. Annem ablama cocuklara kaynanada birak git demis.Kucuk ablam ben gidemem kaynanam evde durmaz ki demis ev kurulacak esya alacak demis. Annemde bende nasil yapayim gideyim falan filan diye dert yanmis. Buyuk ablam deseniz ramazan bayraminda konyadayiz dedi bugun. Hic gelmisken dogumuna kalirim da demedi orali bile olmadi. Yine donduk basa kaldim bi basima. Ama aksam anneme dicem gelemiyosan gelme zorla degil bakarim basimin caresine diye. Bundan sonra kimseyi arayip bisey demicem, cagirmicam, napiyosunuz diye sormucam bile onlar beni arasin nasilsin diye.
Ah bu aile meseleleri. Yani ne kadar iyi olursa olsun bir arkadaşım doğum yapmıştı sezeryan dikişimden eğilip beşikten bebeği alamıyorum, kanıyorum altım yıkanacak eğilemiyorumki yıkayayım annem olsa herşeyirahat rahat söylerim demişti, kayınvalide ile anne bir olmuyor maalesef. Benim kayınvalide toruna herkesten meraklı ama kadın alışmış hergün evden kendini atacak sebep, hergün konuşacak birilerini istiyor, ogün dışarı çıkamazsa herkesi çağırıyor gelin çaya diye. Yani kendi annemin kendisine faydası yok, bir sürü hastalığı var. O zaten hiç yardımcı olamaz. Kaldık bi başımıza hep diyorum Allah beni maddi manevi aileme bile muhtaç etmesin tek başına sağlığın yerindeyse güçlüsün, kimseden beklentiye girmemek lazım.aynı sıkıntılar hepimizde var canım sıkma canını
haftasonu annemle babam geldi, babam diyoki kaynanan gelir zaten biz niye gelelim ki doğumda daha sonra geliriz.bende dedim ben annemi yanımda istiyorum kaynanamı degil dedim.ben cırlayınca annen kalır uzun ben 2-3 gün kalır giderim diyor
uzaktada degiller ben samsundayım onlar tokatta 2 saatlik yol.gelemeyecekleri işleri güçleri de yok babam emekli zaten
annem kardeşimin iki doğumundada önceden gitmediği için aslında boşa beklentiye giriyorum ama gönül bu bekliyosun yinede
eşime diyo annen baksın cocuga niye bakıcı tutacaksınız ne gerek var ki diyo.sanki ben kayınvalide baksın istiyorum.bide kayınvalideye yakışırmış cocuk bakmak öyle diyolar
haftasonu 2 gün kaldılar ama babam beni delirtti gittiler
Allahtan eşim herşeyin farkında olan bi insanda kayınvalideden rahatsız oldugumda falan anlıyo beni
Maşallah canım bebise benim doktorum da 14. Haftada kıza benziyor dedi 16. Haftada kesin kız elbise almaya başla dedi hatta rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin hepimizeBugün gittim 1 hafta öndeymiş.büyük ihtimal kız dedi doktor.daha 16.haftadan sonra kesinleşirmiş.Allah hepimizin gönlüne göre versin arkadaşlar :)
Benim 2 ablam 1 annemden baska kimsemde yok esimin tarafi falan yok. Sulale baglarimiz zaten yok. Valla herkesi öldü gorucem gozumde aglasam da zirlasam da bakicam artik. esime de dedim kimse takmiyo dogurucami kimse gelirim demedi herkeste bi bahane var sakin bana sende git anana deme dedim.aynı sıkıntılar hepimizde var canım sıkma canını
haftasonu annemle babam geldi, babam diyoki kaynanan gelir zaten biz niye gelelim ki doğumda daha sonra geliriz.bende dedim ben annemi yanımda istiyorum kaynanamı degil dedim.ben cırlayınca annen kalır uzun ben 2-3 gün kalır giderim diyor
uzaktada degiller ben samsundayım onlar tokatta 2 saatlik yol.gelemeyecekleri işleri güçleri de yok babam emekli zaten
annem kardeşimin iki doğumundada önceden gitmediği için aslında boşa beklentiye giriyorum ama gönül bu bekliyosun yinede
eşime diyo annen baksın cocuga niye bakıcı tutacaksınız ne gerek var ki diyo.sanki ben kayınvalide baksın istiyorum.bide kayınvalideye yakışırmış cocuk bakmak öyle diyolar
haftasonu 2 gün kaldılar ama babam beni delirtti gittiler
Allahtan eşim herşeyin farkında olan bi insanda kayınvalideden rahatsız oldugumda falan anlıyo beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?