Sağol canım bir bakayımcanım hm de var prematüre kıyafetleri ebebeke göre daha pahalı ama şuanda indirim varmış bi bak istersen
Canım Alah yardımcın olsun Aslında ablan gelse doğumuna düşünüp çok iyi olur.Yine aksam aksam canimi skti ailem. Annem kucuk ablama sen gidersin hlya dogurunca demis. Kucuk ablaminda en kucugu 5 yasinda 3 cocugu var bi de tam gorumcesi evlilik arifesinde gun alacaklar. Tahminen de aksilik olmazsa dogumum olan haziran gibi dusunuyolar. Annem ablama cocuklara kaynanada birak git demis.Kucuk ablam ben gidemem kaynanam evde durmaz ki demis ev kurulacak esya alacak demis. Annemde bende nasil yapayim gideyim falan filan diye dert yanmis. Buyuk ablam deseniz ramazan bayraminda konyadayiz dedi bugun. Hic gelmisken dogumuna kalirim da demedi orali bile olmadi. Yine donduk basa kaldim bi basima. Ama aksam anneme dicem gelemiyosan gelme zorla degil bakarim basimin caresine diye. Bundan sonra kimseyi arayip bisey demicem, cagirmicam, napiyosunuz diye sormucam bile onlar beni arasin nasilsin diye.
bana da decavit veren olmadı, oglumda içmiştim. Belki bu sefer verirler.Günaydın canım vala ben pazartesi gittim işte daha gitmem heralde toplamda 2 kere gittim bitince kan istediler zaten başka bişey ne istedi ne yaptı ben sormadan yapmıyor zaten devaviti veriyolarmis istedim öyle verdi haberim bile yok verdiklerindeno kadar iletişim yok ebede yani.
Maşallah canımiyi bari ne yaptığını çözmüşsün geçmiş olsun çok :)
günaydın canım ben bu salı gittim 2.doz tetanozu yaptılar bir sonraki doğumdan sonraymış
kan istediler sonuçları sormadım daha gerçi
kızlar dün bu bebiş karnımın neresine geçti anlamadım baya alttan vuruyor ve vurmalar derinden geliyorgeziyor heralde benim kız. size de oluyor mu
ben normalde kilot çizgisi üstünde kolları göbek deliğine yakında bacakları hissederdim
21 hazıranda ne var, aşı mı?Benim 26 nisan da bir var 21 haziranda bir var dogurmazsam
bazı saglık ocakları nedense ilgilenmiyor.Seni arayan varmış beni ne arayan var ne soran. Aşı zamanı bile aramadılar. Arada kan vermeye gittiğimde ebe görürse tansiyonun kaç çıkıyor kilon kaç diye soruyor. Kaç zamandır idrar kabı bile yok. Dün doktor difteri tetanoz boğmaca asmde var orda yaptır artık yaptırılıyor dedi bugün sordum aşı takviminde olmadığı in yapamazlarmış. Artık aşı arayacağım piyasada.
Allah yardımcınız olsun canım, benim ailem de uzakta. Annem gelebilirse gelecek. Evde hasta ve çocuk da var. Kayınvalide hangi birine yetsin. Zor valla, kime dokunsan bir derdi var.Yine aksam aksam canimi skti ailem. Annem kucuk ablama sen gidersin hlya dogurunca demis. Kucuk ablaminda en kucugu 5 yasinda 3 cocugu var bi de tam gorumcesi evlilik arifesinde gun alacaklar. Tahminen de aksilik olmazsa dogumum olan haziran gibi dusunuyolar. Annem ablama cocuklara kaynanada birak git demis.Kucuk ablam ben gidemem kaynanam evde durmaz ki demis ev kurulacak esya alacak demis. Annemde bende nasil yapayim gideyim falan filan diye dert yanmis. Buyuk ablam deseniz ramazan bayraminda konyadayiz dedi bugun. Hic gelmisken dogumuna kalirim da demedi orali bile olmadi. Yine donduk basa kaldim bi basima. Ama aksam anneme dicem gelemiyosan gelme zorla degil bakarim basimin caresine diye. Bundan sonra kimseyi arayip bisey demicem, cagirmicam, napiyosunuz diye sormucam bile onlar beni arasin nasilsin diye.
Maşallah canım, saglıkla devam eder inşallahBugün gittim 1 hafta öndeymiş.büyük ihtimal kız dedi doktor.daha 16.haftadan sonra kesinleşirmiş.Allah hepimizin gönlüne göre versin arkadaşlar :)
Oyle de valla kimse umursamaz modda. Hele kucuk ablamla konusuyoruz suna bakiyorum ediyorum falan diyorum aman acelesi mi var alinir daha dogurunca hal olurmus hersey. Kiyafetleri istedim annemden dedim aniden bisey olursa kucuk bi canta da hazir olsun evde diyorum. Hastanelerde bebeklere bez takiliyomus hatta kiyafet getirmeyenlerin bebegine hastane kendi kiyafet giydiriyomus ee dedim ben napicam ustumde gittigim seyleri mi dogumdan sonra giyicem ben yada ciplak mi kalicam dedim. Ee o zaman esin gider eve alir diyo. 1 tane cocuk ayak altinda birakicak kimse yok adam surekli cocukla eve gelip gidicekmis ki adamda ne anlar yaa bana ne lazim ne getiricenden. Bu denli amaaannn modundalar.Sağol canım bir bakayım
Canım Alah yardımcın olsun Aslında ablan gelse doğumuna düşünüp çok iyi olur.
Asi falan yok canim takip var iste. 21 ine kadar dogurmazsam son takip olacak saglik ocagindabana da decavit veren olmadı, oglumda içmiştim. Belki bu sefer verirler.
Maşallah canım
21 hazıranda ne var, aşı mı?
bazı saglık ocakları nedense ilgilenmiyor.
Allah yardımcınız olsun canım, benim ailem de uzakta. Annem gelebilirse gelecek. Evde hasta ve çocuk da var. Kayınvalide hangi birine yetsin. Zor valla, kime dokunsan bir derdi var.
Maşallah canım, saglıkla devam eder inşallah
Görümcelerim var ama pek bir ilgisizler. Alakadar olmuyorlar. Anne baba deyip bakan yok. Yıllardır böyle.Asi falan yok canim takip var iste. 21 ine kadar dogurmazsam son takip olacak saglik ocaginda
Canim sizde kalan hastaya bakacak baska kimse yokmu dogurunca alip ilgilenecek biri sen oyle o oyle cocuk bi yandan nasil olacak gercekten
Canım şu kadar rahat olamadım hiç hayatta keşke olabilsek ama benimde var çevremde öyle ne acelesi var modunda olan bizimde ihtiyaçlarımz oluyor sonuçta sadece bebeğin değil ayrıca senin çocuğun var ikide yeni doğmuş olacak, yanında kimse yok kim kosacakms işine gücüne bence dediğin gibi yap caninda sıkılmasn boş yere böyle şeyler duyunca insan daha geriliyor.Oyle de valla kimse umursamaz modda. Hele kucuk ablamla konusuyoruz suna bakiyorum ediyorum falan diyorum aman acelesi mi var alinir daha dogurunca hal olurmus hersey. Kiyafetleri istedim annemden dedim aniden bisey olursa kucuk bi canta da hazir olsun evde diyorum. Hastanelerde bebeklere bez takiliyomus hatta kiyafet getirmeyenlerin bebegine hastane kendi kiyafet giydiriyomus ee dedim ben napicam ustumde gittigim seyleri mi dogumdan sonra giyicem ben yada ciplak mi kalicam dedim. Ee o zaman esin gider eve alir diyo. 1 tane cocuk ayak altinda birakicak kimse yok adam surekli cocukla eve gelip gidicekmis ki adamda ne anlar yaa bana ne lazim ne getiricenden. Bu denli amaaannn modundalar.
Allah azicik vicdan versin onlara canim. Nasil evlat babasina bakmak istemez. Onu da gec insan biraz vicdaniyla dusunurde dogurucan diye alalim bizde kalsin derGörümcelerim var ama pek bir ilgisizler. Alakadar olmuyorlar. Anne baba deyip bakan yok. Yıllardır böyle.
Annem gelecek mecbur, oda rahatsız ama ne yapalım. Bir şekilde halledecegiz
Ay canım sen zaten çocuklu ve hamilesin üstelik tüp bebek. Eşin kardeşlerine bu durumdan bahsedip yardım istemiyormu?Görümcelerim var ama pek bir ilgisizler. Alakadar olmuyorlar. Anne baba deyip bakan yok. Yıllardır böyle.
Annem gelecek mecbur, oda rahatsız ama ne yapalım. Bir şekilde halledecegiz
Bi daha arayip sormucam dedigin gibi bos yere anca canimi sktiklariyla kaliyorum canim cozum sunan yok sagolsunlar. Sanki etrafimda kirk kisi donecekte eksiklerimi sonra tamamlayacak. Aldim aldim valla artik aldiklarimla da kalirim. Daha cok annemin dedigi canimi skiyor. Dese ki basta kizim hasta var basimda iki tane biliyosun gelemem amenna gelsin diye soylemem bile. Ama bana basta teyzen bakar hastalara demisti. Sonradan ablama "inek dogurucak" basimda hastalarim var bunlari napim demesi oldu. Inek dogurucakmis bakarmisiniz cumleye. Insanin nasil zoruna gitmesin bu cumle Allah askina. aricaktim esim tuttu bisey deme dedi. Ama elbet arar o zaman gelme anne ineginde dogurucak nasil tek basina dogursun yardim gerekir ona dicem.Canım şu kadar rahat olamadım hiç hayatta keşke olabilsek ama benimde var çevremde öyle ne acelesi var modunda olan bizimde ihtiyaçlarımz oluyor sonuçta sadece bebeğin değil ayrıca senin çocuğun var ikide yeni doğmuş olacak, yanında kimse yok kim kosacakms işine gücüne bence dediğin gibi yap caninda sıkılmasn boş yere böyle şeyler duyunca insan daha geriliyor.
Herkes kendi keyfinde, kimse ilgilenmiyor. Biri altında oturuyor, o bile çıkıp bakmıyor.Allah azicik vicdan versin onlara canim. Nasil evlat babasina bakmak istemez. Onu da gec insan biraz vicdaniyla dusunurde dogurucan diye alalim bizde kalsin der
Eşim diyor kardeşlerine, umursamıyorlar. Tüp bebek olduklarından haberi yok kimsenin. Olsada bişey değişmezdi zaten. 6 yıl bitti, bildim bileli eşim ilgileniyor, ben ilgileniyorum. Ne damatları, nede kızları biz bakarız demiyorlarAy canım sen zaten çocuklu ve hamilesin üstelik tüp bebek. Eşin kardeşlerine bu durumdan bahsedip yardım istemiyormu?
Anneninde Allah yardımcısı olsun. İnek doguracak demesi hoş olmamış gerçektenBi daha arayip sormucam dedigin gibi bos yere anca canimi sktiklariyla kaliyorum canim cozum sunan yok sagolsunlar. Sanki etrafimda kirk kisi donecekte eksiklerimi sonra tamamlayacak. Aldim aldim valla artik aldiklarimla da kalirim. Daha cok annemin dedigi canimi skiyor. Dese ki basta kizim hasta var basimda iki tane biliyosun gelemem amenna gelsin diye soylemem bile. Ama bana basta teyzen bakar hastalara demisti. Sonradan ablama "inek dogurucak" basimda hastalarim var bunlari napim demesi oldu. Inek dogurucakmis bakarmisiniz cumleye. Insanin nasil zoruna gitmesin bu cumle Allah askina. aricaktim esim tuttu bisey deme dedi. Ama elbet arar o zaman gelme anne ineginde dogurucak nasil tek basina dogursun yardim gerekir ona dicem.
Allah yardimciniz olsun canim az buz zamanda olmamis. Tup bebegide gectim hamilelik yani bu kendine bakamiyor insan yeri geliyor. Allah vicdan akil ihsan etsin tez zamanda onlara.Herkes kendi keyfinde, kimse ilgilenmiyor. Biri altında oturuyor, o bile çıkıp bakmıyor.
Eşim diyor kardeşlerine, umursamıyorlar. Tüp bebek olduklarından haberi yok kimsenin. Olsada bişey değişmezdi zaten. 6 yıl bitti, bildim bileli eşim ilgileniyor, ben ilgileniyorum. Ne damatları, nede kızları biz bakarız demiyorlar
Amin canım, kayınvalide de 59 yaşında, hiç yardımcı olmuyor. Bişeyde diyemiyorum, yemek yapmaya bile yardım etmiyor.Allah yardimciniz olsun canim az buz zamanda olmamis. Tup bebegide gectim hamilelik yani bu kendine bakamiyor insan yeri geliyor. Allah vicdan akil ihsan etsin tez zamanda onlara.
Iste bu cumlesi her seferinde beni uzuyor. Yoksa baska cumlesine takildigimdan degil gelemeye bilir. soylesin teyzen bakmiyo bakamiyo kizim gelemicem desin amennaydi.Anneninde Allah yardımcısı olsun. İnek doguracak demesi hoş olmamış gerçekten
Aynen öyle canım, boşver kafana takma sen. Su akar yolunu bulurIste bu cumlesi her seferinde beni uzuyor. Yoksa baska cumlesine takildigimdan degil gelemeye bilir. soylesin teyzen bakmiyo bakamiyo kizim gelemicem desin amennaydi.
Amin canim insallahhhAmin canım, kayınvalide de 59 yaşında, hiç yardımcı olmuyor. Bişeyde diyemiyorum, yemek yapmaya bile yardım etmiyor.
Her şeyi yanlış anlıyorlar.
Kayınpeder zaten hasta, zor. Allah kimseye dert verip, derman aratmasın
Sen her türlü haklısın canım dediğin gibi dese zaten anlarsn anneninde durumu belli sonuçta ama bunları düşünüp canını sıkma bebekler etkilenmesin doğarda buyürdeeee allahn izni ile.Bi daha arayip sormucam dedigin gibi bos yere anca canimi sktiklariyla kaliyorum canim cozum sunan yok sagolsunlar. Sanki etrafimda kirk kisi donecekte eksiklerimi sonra tamamlayacak. Aldim aldim valla artik aldiklarimla da kalirim. Daha cok annemin dedigi canimi skiyor. Dese ki basta kizim hasta var basimda iki tane biliyosun gelemem amenna gelsin diye soylemem bile. Ama bana basta teyzen bakar hastalara demisti. Sonradan ablama "inek dogurucak" basimda hastalarim var bunlari napim demesi oldu. Inek dogurucakmis bakarmisiniz cumleye. Insanin nasil zoruna gitmesin bu cumle Allah askina. aricaktim esim tuttu bisey deme dedi. Ama elbet arar o zaman gelme anne ineginde dogurucak nasil tek basina dogursun yardim gerekir ona dicem.
Amin canım :) hayırlısıyla sağlıkla gelsinler de daha ne isteriz.Maşallah canım bebise benim doktorum da 14. Haftada kıza benziyor dedi 16. Haftada kesin kız elbise almaya başla dedi hatta rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin hepimize
Amin arkadaşım hepimizinki inşallah :)bana da decavit veren olmadı, oglumda içmiştim. Belki bu sefer verirler.
Maşallah canım
21 hazıranda ne var, aşı mı?
bazı saglık ocakları nedense ilgilenmiyor.
Allah yardımcınız olsun canım, benim ailem de uzakta. Annem gelebilirse gelecek. Evde hasta ve çocuk da var. Kayınvalide hangi birine yetsin. Zor valla, kime dokunsan bir derdi var.
Maşallah canım, saglıkla devam eder inşallah
Amin canim. Tek bakip buyutenlerin formlarini okuyorum yapan var valla yardim bile almadan lahusaliktan itibaren. Insallah bende yaparim.Sen her türlü haklısın canım dediğin gibi dese zaten anlarsn anneninde durumu belli sonuçta ama bunları düşünüp canını sıkma bebekler etkilenmesin doğarda buyürdeeee allahn izni ile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?