canım hm de var prematüre kıyafetleri ebebeke göre daha pahalı ama şuanda indirim varmış bi bak istersen
Sağol canım bir bakayım
Canım Alah yardımcın olsun Aslında ablan gelse doğumuna düşünüp çok iyi olur.

bana da decavit veren olmadı, oglumda içmiştim. Belki bu sefer verirler.
Maşallah canım
Benim 26 nisan da bir var 21 haziranda bir var dogurmazsam
21 hazıranda ne var, aşı mı?
bazı saglık ocakları nedense ilgilenmiyor.
Allah yardımcınız olsun canım, benim ailem de uzakta. Annem gelebilirse gelecek. Evde hasta ve çocuk da var. Kayınvalide hangi birine yetsin. Zor valla, kime dokunsan bir derdi var.
Bugün gittim 1 hafta öndeymiş.büyük ihtimal kız dedi doktor.daha 16.haftadan sonra kesinleşirmiş.Allah hepimizin gönlüne göre versin arkadaşlar :)
Maşallah canım, saglıkla devam eder inşallah

Sağol canım bir bakayım

Canım Alah yardımcın olsun Aslında ablan gelse doğumuna düşünüp çok iyi olur.
Oyle de valla kimse umursamaz modda. Hele kucuk ablamla konusuyoruz suna bakiyorum ediyorum falan diyorum aman acelesi mi var alinir daha dogurunca hal olurmus hersey. Kiyafetleri istedim annemden dedim aniden bisey olursa kucuk bi canta da hazir olsun evde diyorum. Hastanelerde bebeklere bez takiliyomus hatta kiyafet getirmeyenlerin bebegine hastane kendi kiyafet giydiriyomus ee dedim ben napicam ustumde gittigim seyleri mi dogumdan sonra giyicem ben yada ciplak mi kalicam dedim. Ee o zaman esin gider eve alir diyo. 1 tane cocuk ayak altinda birakicak kimse yok adam surekli cocukla eve gelip gidicekmis ki adamda ne anlar yaa bana ne lazim ne getiricenden. Bu denli amaaannn modundalar.

Asi falan yok canim takip var iste. 21 ine kadar dogurmazsam son takip olacak saglik ocaginda
Canim sizde kalan hastaya bakacak baska kimse yokmu dogurunca alip ilgilenecek biri sen oyle o oyle cocuk bi yandan nasil olacak gercekten

Asi falan yok canim takip var iste. 21 ine kadar dogurmazsam son takip olacak saglik ocaginda
Canim sizde kalan hastaya bakacak baska kimse yokmu dogurunca alip ilgilenecek biri sen oyle o oyle cocuk bi yandan nasil olacak gercekten
Görümcelerim var ama pek bir ilgisizler. Alakadar olmuyorlar. Anne baba deyip bakan yok. Yıllardır böyle.

Annem gelecek mecbur, oda rahatsız ama ne yapalım. Bir şekilde halledecegiz

Canım şu kadar rahat olamadım hiç hayatta keşke olabilsek ama benimde var çevremde öyle ne acelesi var modunda olan bizimde ihtiyaçlarımz oluyor sonuçta sadece bebeğin değil ayrıca senin çocuğun var ikide yeni doğmuş olacak, yanında kimse yok kim kosacakms işine gücüne bence dediğin gibi yap caninda sıkılmasn boş yere böyle şeyler duyunca insan daha geriliyor.

Görümcelerim var ama pek bir ilgisizler. Alakadar olmuyorlar. Anne baba deyip bakan yok. Yıllardır böyle.

Allah azicik vicdan versin onlara canim. Nasil evlat babasina bakmak istemez. Onu da gec insan biraz vicdaniyla dusunurde dogurucan diye alalim bizde kalsin der

Ay canım sen zaten çocuklu ve hamilesin üstelik tüp bebek. Eşin kardeşlerine bu durumdan bahsedip yardım istemiyormu?

Bi daha arayip sormucam dedigin gibi bos yere anca canimi sktiklariyla kaliyorum canim cozum sunan yok sagolsunlar. Sanki etrafimda kirk kisi donecekte eksiklerimi sonra tamamlayacak. Aldim aldim valla artik aldiklarimla da kalirim. Daha cok annemin dedigi canimi skiyor. Dese ki basta kizim hasta var basimda iki tane biliyosun gelemem amenna gelsin diye soylemem bile. Ama bana basta teyzen bakar hastalara demisti. Sonradan ablama "inek dogurucak" basimda hastalarim var bunlari napim demesi oldu. Inek dogurucakmis bakarmisiniz cumleye. Insanin nasil zoruna gitmesin bu cumle Allah askina. aricaktim esim tuttu bisey deme dedi. Ama elbet arar o zaman gelme anne ineginde dogurucak nasil tek basina dogursun yardim gerekir ona dicem.

Allah azicik vicdan versin onlara canim. Nasil evlat babasina bakmak istemez. Onu da gec insan biraz vicdaniyla dusunurde dogurucan diye alalim bizde kalsin der
Herkes kendi keyfinde, kimse ilgilenmiyor. Biri altında oturuyor, o bile çıkıp bakmıyor.
Ay canım sen zaten çocuklu ve hamilesin üstelik tüp bebek. Eşin kardeşlerine bu durumdan bahsedip yardım istemiyormu?
Eşim diyor kardeşlerine, umursamıyorlar. Tüp bebek olduklarından haberi yok kimsenin. Olsada bişey değişmezdi zaten. 6 yıl bitti, bildim bileli eşim ilgileniyor, ben ilgileniyorum. Ne damatları, nede kızları biz bakarız demiyorlar

Anneninde Allah yardımcısı olsun. İnek doguracak demesi hoş olmamış gerçekten

Allah yardimciniz olsun canim az buz zamanda olmamis. Tup bebegide gectim hamilelik yani bu kendine bakamiyor insan yeri geliyor. Allah vicdan akil ihsan etsin tez zamanda onlara.

Allah yardimciniz olsun canim az buz zamanda olmamis. Tup bebegide gectim hamilelik yani bu kendine bakamiyor insan yeri geliyor. Allah vicdan akil ihsan etsin tez zamanda onlara.
Amin canım, kayınvalide de 59 yaşında, hiç yardımcı olmuyor. Bişeyde diyemiyorum, yemek yapmaya bile yardım etmiyor.
Her şeyi yanlış anlıyorlar.
Kayınpeder zaten hasta, zor. Allah kimseye dert verip, derman aratmasın

Sen her türlü haklısın canım dediğin gibi dese zaten anlarsn anneninde durumu belli sonuçta ama bunları düşünüp canını sıkma bebekler etkilenmesin doğarda buyürdeeee allahn izni ile.

Amin arkadaşım hepimizinki inşallah :)

Sen her türlü haklısın canım dediğin gibi dese zaten anlarsn anneninde durumu belli sonuçta ama bunları düşünüp canını sıkma bebekler etkilenmesin doğarda buyürdeeee allahn izni ile.
Amin canim. Tek bakip buyutenlerin formlarini okuyorum yapan var valla yardim bile almadan lahusaliktan itibaren. Insallah bende yaparim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…